Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam kızlar iyi geceler canlarımmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir cümlemizi....anestezili hiiiiiiiççççççççççç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım.....kızlar çooook teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun hepinizde...rabbim bir duanıza bin dua sevabı versin inşallah......öpüyorum hepinizi....

hamiş haberimiz varrrrrr redhairgirl rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn.....:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nasılsınız kızlarrrrrrrr bu arada....

selam kızlar iyi geceler canlarımmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
Rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir cümlemizi....anestezili hiiiiiiiççççççççççç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım.....kızlar çooook teşekkür ederim dualarınız için allah razı olsun hepinizde...rabbim bir duanıza bin dua sevabı versin inşallah......öpüyorum hepinizi....

Hamiş haberimiz varrrrrr redhairgirl rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn.....:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Nasılsınız kızlarrrrrrrr bu arada....

hoşşgeldiin gozunn aydıın hadii bakalımm allah yar ve yardımcın olsunn

rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir cümlemizi....anestezili hiiiiiiiççççççççççç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım.....kızlar çooook teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun hepinizde...rabbim bir duanıza bin dua sevabı versin inşallah......öpüyorum hepinizi....

hamiş haberimiz varrrrrr redhairgirl rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn.....:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

böyle güzel haberler aldıkça iyiyiz:) sen nasılsın. var mı daha kanaman?

Tamam canım sağol:16:

Bizde izliyoruz huzur sokağını:34:Orda çalan bir fon müziği var çok hoşuma gidiyor nette araştırdım çoğu var o yoktu bende diziyi açtım internetten oradan dinledim tekrardan sırf o fon müziği için:1:

Cnaım Allah hayırlı etsin ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::49:

Güle güle gidin canım hayırlı yolculuklar şimdiye varmışsınızdır çoktan:1:Sizde Allah'a emanet olun görüşrüüz:3:

İyi ediyorsun kendini çok yorma eşin yardım etsin azıcık:1::34:

Hadi inşllh hayırlı haberler alman dileğiyle canım:16:

Hayırlı olsun şimdiden:3:

Talih kuşu size konmuş olmasın:1::34:

Cnaım eşin için aldığın şeyler ne işe yarıyor?Ben eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ama bu aralar hergün içmiyor tiksindi biraz.Senin aldıkların neye kullnılıyor:44:

Allah gönlünce versin inşlalh tez zamanda:16:

Sağol canım sen nasılsın:3:

Her insan kendimiz gibi olmuyor olamıyor malesf düşüncesiz insan yok.Başından geçmeyen seni çok iyi anlayamıyor.Öyle patavatsızların lafını takma sonuçta bu senin elinden gelen şey değil.Allah inancı olan gerçek müslüman olan bir insan.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıdır:20:

Hayıt tohumu aktarda toz haline getirebiliyorsun.Çay gibi demleyip günde 2 defa kullanılıyor genelde .Ben bir ara kullanmıştım kullanmıştım.Kullamdığım ilaçlarla zarar olur korkusuyla yarım bıraktım:31:

Haklısın canım sonuçta bunlar bizim hassas olduğumuz konular anlayışlı olmaları gerekiyor bencede.Tabi kendi çocukları üzülmesin ama sen el kızısın ya onların deyişiyle sen üzülsende olur misali ypamışlar:19:Herşey nasip kader canım inşlljh sende bebeğine kavuşursun en kısa sürede inşllh:16:

Canım genelde çocuk itenildiği zaman doktorların çoğu veriyormuş.Bugün gittiğim doktorda bana başla dedi folik asite:31:

Canım onu kullanmanın bir zararı yokmuş.Hamile kallmadan önce veriliyormuş bebeğin iyi gelişmesi içinmiş:31:

Aaaa n egüzel bazen bizede söylersin artık:1:

Maşallah ne güzel.:nazar:Benimde sesim güzeldir:1::34:

CANIM DR A GIMISSIN HAKKINIZDA HAYIRLISI INŞ..EN YAKIN ZAMANDA RABBIM NASIP EDER İNŞ.
BEN SAZ ÇALMAYI ÖGRENEYIM BIRLIKTE SÖYLERIZ INS:1:[/QUOTE]
İnşallah canım:1::24::24::34:

Geçmiş olsun canım bend ehiç çektirmedim ve bu adetim gedliğinde çektiricem nasıl nezman çektiriliyor?Doktor adet dönemiyle birlikte 9 yada 10.gün çektiiryorsun dedi.Kaça çektirdin gözün aydın sorun çıkmamış:nazar:Darısıda bana inşllh iyigeceler:3:

böyle güzel haberler aldıkça iyiyiz:) sen nasılsın. var mı daha kanaman?

iyiym canım birazcık adet sancısı gibi ağrım var kanamam azaldı..ilk film çekildiğimde daha fazla olmuştu...ama iyiyim çooook şükür bundanda kurtuldummm..günlerdir uyku uyuyamadım bu yüzden.....

iyiym canım birazcık adet sancısı gibi ağrım var kanamam azaldı..ilk film çekildiğimde daha fazla olmuştu...ama iyiyim çooook şükür bundanda kurtuldummm..günlerdir uyku uyuyamadım bu yüzden.....

ayy canım ya:( çok zor demi beklemek. Acaba bişi var mı diye düşünmek. Rabbim teez zamanda hayırlısıyla versin inşaallah

CANIM DR A GIMISSIN HAKKINIZDA HAYIRLISI INŞ..EN YAKIN ZAMANDA RABBIM NASIP EDER İNŞ.
BEN SAZ ÇALMAYI ÖGRENEYIM BIRLIKTE SÖYLERIZ INS:1:
İnşallah canım:1::24::24::34:

Geçmiş olsun canım bend ehiç çektirmedim ve bu adetim gedliğinde çektiricem nasıl nezman çektiriliyor?Doktor adet dönemiyle birlikte 9 yada 10.gün çektiiryorsun dedi.Kaça çektirdin gözün aydın sorun çıkmamış:nazar:Darısıda bana inşllh iyigeceler:3:[/QUOTE]

Baharcım sağol canım..benim ikinci rahim filmim. ilkini normal çektirmiştim.bunu anestezili çektirdim...hiç bişey hissetmedim..normalde muayene olurken bile sorun yaşıyorum...canım adetin bittiğinde hemen çektimelisin doktorunun dediği gibi..benimde adetle birlikte 10 gün çekilmiş oldu....canım çok araştırdım...800tl isteyende var 600 tl 300 tl 450 tl isteyende oldu anestezili rahim filmi için...normal çektirisen daha ucuzz...ben aydında özle nysa kadın doğum hastanesinde doktormuayene parası 31tl, anestezili rahim filmi için 173 tl ödedim..toplam204tl..nerde yaşıyorsan sor ve araştır canım...çoook telefon ettim çoğu kendi hastamıza rahim filmi çekiyoruz dediler ve kapattılar....ben çektirdiğim hastaneden memnun kaldım....zaten sadece kadın doğum hastanesi.....canım inşallah sende güzel haberler alırsın...ne zaman adet olucaksın????

ayy canım ya:( çok zor demi beklemek. Acaba bişi var mı diye düşünmek. Rabbim teez zamanda hayırlısıyla versin inşaallah

Amin canımmmmmm...evet çektirmesi bir dertti benim için ama esas rapor önemli olannn...beklemesi gerçekten çok zordu....çok şükür önce rabbime ,sonra sizlere.....

bu arada kızlar rahim filmi çektirince radyoloji uzmanının rapor yazması lazım yoksa doktorlar filminiz olsa bile raporsuz kabul etmiyorlarrrr......

muhatcım tefriciye listesine mi alındımmmmmmmmmm çoook sevindimmmmm teşekkür ederimm.. bilgilendirdiğin içinde ayrıca teşekkürler....

Arkadaşlar vck arkadaşımız tefriciye ve yasin surelerini okumak için iki topikte yardım istemiş. Biri bu topik. Ben 500 tefriciye aldım. Bi el atsanızda bunu 1000'e çıkarsak nasıl olur?
3 gün içinde bitirmesi gerekiyor....

Kızlar bugün arakadşımın dediği doktora gittik çok memnun kaldım hem şirin sempatik hemde ilgili bir doktor.Bana bu zamana kadar klomen iğne aşılama yapılmamasına şaşırdı.Adet olunca benden hormon testi hsg çekilmeidm onu,eşimdende sperm testi ve hormon testi istedi.Bakalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .Sonuçlara göre karar vericek doktor hanım:34::31:

Hepinize iyigeceler Allaha emanet olun:3::16:

canım hadi hayırlı olsun.güzel sonuçlar alırsın inş.sende yeni yılda bebek haberi verenlerden olursun bize belki.inş.

çok sevindim canım ya.inş. en kısa zaman da güzel haberlerini alırız.

aysee midemin bulaNMASINI BEGENDİĞİN İÇİ,N TŞK EDERİİM

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

evet canım okudum:) Allah hayırlı doğum da nasip etsin inşaallah. sesin güzelmiş öyle mi:D ayşe hamile kalırsan kendi sesinden bebeğine ninni kaseti doldur. sanırım sesim güzel olsaydı ben yapardım:)

vayyy çok ii fikirrr...:34::24::24::24::24::46::46:

Kızlar bugün arakadşımın dediği doktora gittik çok memnun kaldım hem şirin sempatik hemde ilgili bir doktor.Bana bu zamana kadar klomen iğne aşılama yapılmamasına şaşırdı.Adet olunca benden hormon testi hsg çekilmeidm onu,eşimdende sperm testi ve hormon testi istedi.Bakalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .Sonuçlara göre karar vericek doktor hanım:34::31:

senin adına sevindim canım inşallah doktorla arandaki ilişkii hep olumu olur ve tedavin güzel geçer...testlerinde ii çıkarr.inşallah..hadi bakalımm...sende allaha emanet ol...ii geceler

teşekkürler iiii sen nasılsınn....gözün aydınn herşey normay seyrettmişşş....operasyon sonrasıı maalesef o kanamalar hep oluyorr....tüp bebek içinde yumurta toplama ve transfer işleminde 1-2 gelebiliyorrr .....herşey gönlünce olsunnn...:emir_bebek::emir_bebek:

Ayşecim geldim canımmm burdayım.Bu hafta benim için okumuş ve okuyacak olan arkadaşlardan Allah razı olsun.Tez zamanda evlatlarına kavuştursun hepsini Yüce Mevlam inşallah.Hamile olan arkadaşımız adını anımsayamadım kusura bakma tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

slm kizlar hepinizin civil civilsiniz masallah Rabbim hep boyle hissetmenizi nasip etsin insallah...kizlar yarin test gunum ve ben evde pozitifi gormeme ragmen sanki degerler dusuk cikacakmis gibi hissiyatim var korkuyorum sanirim kalp atislarini duyana kadarda korkacagim....Benim icin dua edin lutfen...

hayirlisi olsun canim ilk denemende hamis olursun insallah

İyi aksamlar kizlar
Kizlar doktorum bana hamile kalmadan iki ay once verdi folik asit +b12 mor bi kutu isim veremiycem.10 tl ye aldim hamileligimin 3,ayina kadarda kullandim bebegim kemiklerinin kuvvetli olmasi icin kullaniliyomus ayrica cevizdede bol miktarda folik asit varmis

ilk once beyin gelisimi icin faydasi varmis sonra dedigin gibi bide kemiklere....bide bulgurda cok varmis folik asit....

Back
X