Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm kizlar hepinizin civil civilsiniz masallah Rabbim hep boyle hissetmenizi nasip etsin insallah...kizlar yarin test gunum ve ben evde pozitifi gormeme ragmen sanki degerler dusuk cikacakmis gibi hissiyatim var korkuyorum sanirim kalp atislarini duyana kadarda korkacagim....Benim icin dua edin lutfen...

stres yapma canımmm....yükselmiştirr....kalp atışlarınıda duyarsınn...dualarımız seninle...korkularım çok normall ..kolayyy hamile kalamıyoruzz....allah yardımcın olsunnn....

Ayşecim geldim canımmm burdayım.Bu hafta benim için okumuş ve okuyacak olan arkadaşlardan Allah razı olsun.Tez zamanda evlatlarına kavuştursun hepsini Yüce Mevlam inşallah.Hamile olan arkadaşımız adını anımsayamadım kusura bakma tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

aminnnnnnn........sanada tez zamanda bebiş gelsinnnn.....rabbim yüzlerimzi güldürsünn...sağlıklı ve hayırlıı evlatlarr nasip etsinnn...

stres yapma canımmm....yükselmiştirr....kalp atışlarınıda duyarsınn...dualarımız seninle...korkularım çok normall ..kolayyy hamile kalamıyoruzz....allah yardımcın olsunnn....

aminnnnnnn........sanada tez zamanda bebiş gelsinnnn.....rabbim yüzlerimzi güldürsünn...sağlıklı ve hayırlıı evlatlarr nasip etsinnn...

tesekkurler canim hepimize tattirsin Rabbim

hadı yaa ayy keşke hamılelık haberımı alabılsem..
test gunum 2 ocak çarsamba canım
rabbım hayırlıısnı nasip etsın inş.
tum arayanlarla bırlıkte sana ve banada nasıp etsin inş

ayyy ayseem gununde az kalmis...insalah insallah yarabbim insalllah hamilesindirrr.insallah negatif gormezsin gonlun kirilmasin umutlarin cokmesin insallah..insallah esin dokuz ay sana hizmet etsin

slm kizlar hepinizin civil civilsiniz masallah Rabbim hep boyle hissetmenizi nasip etsin insallah...kizlar yarin test gunum ve ben evde pozitifi gormeme ragmen sanki degerler dusuk cikacakmis gibi hissiyatim var korkuyorum sanirim kalp atislarini duyana kadarda korkacagim....Benim icin dua edin lutfen...

caniim gozun aydin olsun Allah tamimina erdirsin insallah...beek icin uzun zamandir beklediysen ondandir inanamiyorsundur..aklina kotu getirme iyi olacak insallah..

ilk once beyin gelisimi icin faydasi varmis sonra dedigin gibi bide kemiklere....bide bulgurda cok varmis folik asit....

bulgurda folık asıt oldunu bılmıyodum cnm tsk ederim bilgilendırdın benı. ben bol bol yıyodum zaten kan yapıyo dıye. sen tedavıylemı hamıle kaldın cnm. kalp atıslarını duyana kadar bende cok korkuyodum duysamda rahatlasam dıyodum ama duyuncada rahatlıyamadım acaba bısey olur mu korkusu var hep içimde rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah

arkadaslarim vck arkadasin dualari yarim kalmis 3 gun icinde bitmesi gerekliymis..arkadasin 15 yasin 24 meryem suresi eksigi var..bi el atinda bitirelim kizlar yaaa,arkadasimin umutleri kirilmasin yine yarim kalmasin dua ediyor cunki esinden sperm bulunmasi icin...onun durumu daha vahim sindi once ona dua edelim ki Rabbim bizede versin....ALLAH RIZASI ICIN

arkadaslarim vck arkadasin dualari yarim kalmis 3 gun icinde bitmesi gerekliymis..arkadasin 15 yasin 24 meryem suresi eksigi var..bi el atinda bitirelim kizlar yaaa,arkadasimin umutleri kirilmasin yine yarim kalmasin dua ediyor cunki esinden sperm bulunmasi icin...onun durumu daha vahim sindi once ona dua edelim ki Rabbim bizede versin....ALLAH RIZASI ICIN

Ayyy konu girisini vck hamile kalmis diye okudum nasl heyecanlandiiiimmm

Ben 2yasin aliyorum. Bu arada ozelden sormussun ne kadardir sigara icmiosun diye ben her tedaviye baslarken champix aliyordum 2haftafaln kullanip sigarayi da ilacida birakiyordum negatifi alinca huznumle tekrar basliodum. Son tedavimde transfere kadar sigara ictim ilacada basladim transfer gunu ilaci da sigarayida biraktim 23 gun oldu

arkadaşlar benden bi yasin i şerif alabilirsinz okudum...

kızlar size bişey soracam yarın benm adet olmam lazım ama bir haftadır sadece sol göğsümde oda sabahları dokunumayacak derecede sızı oluyor bide belimde sanki bi ağırlık var çok rahatsız edici değil ama ümit işte sizce bunlar belirti olabilir mi...

Ben 2yasin aliyorum. Bu arada ozelden sormussun ne kadardir sigara icmiosun diye ben her tedaviye baslarken champix aliyordum 2haftafaln kullanip sigarayi da ilacida birakiyordum negatifi alinca huznumle tekrar basliodum. Son tedavimde transfere kadar sigara ictim ilacada basladim transfer gunu ilaci da sigarayida biraktim 23 gun oldu

simdide hamilesin galiba demi takvim varya ondan..o zaman zarari olmuyorduro ilacin demi.bende alsam bari ben nikotin sakizi kullaniyorum.ama zor oluyo tabiki...tup bebeklemi hamis kaldin

günaydın kızlarrrrrr....nasılsınız..iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.....

vck arkadaşımız için 200 tefriciye alıyorum rabbim onun ve eşinin yardımcısı olsun gönlüne göre versinn...
yasin yada meryem okuyamıyorum rahim filminden dolayı kanamam var...
tefriciyeyi okurum fazla okursamda yazarımmmmm .......rabbim kabul etsin.....

tefriciyeden ne kadar eksik var kimler ne kadar aldı yazabilir miyiz????

bulgurda folık asıt oldunu bılmıyodum cnm tsk ederim bilgilendırdın benı. ben bol bol yıyodum zaten kan yapıyo dıye. sen tedavıylemı hamıle kaldın cnm. kalp atıslarını duyana kadar bende cok korkuyodum duysamda rahatlasam dıyodum ama duyuncada rahatlıyamadım acaba bısey olur mu korkusu var hep içimde rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah

bende tedaviyle kaldim canim bu ikinci tup bebek denemem Rabbimin izniyle kucaklarimizada aliriz insallah ...bende farkindayim canim kalp atisini duyduktan sonrada devam edecek korkularim eminim ve bir omur tasiyacagim insallah annelik belirtilerinden biri olsa gerek....kalp atisini duymak sadece dis gebelik ve kimyasal gebeligi ekarte edecek tamamiyla sonrasida Rabbime kalmis yine....hayirlisi diyelim hayirli olsun canim insallah...

krizantem83 canım yarın test günüm diye yazmışsın.
bugün test yaptırdın mı?????
.rabbim gönlüne gör versinn inşallah....
hayırlı ve sağlıklı evlatlarına kavuştursun....
dualarımız seninle.....öpüyorum...

krizantem83 canım yarın test günüm diye yazmışsın.
bugün test yaptırdın mı?????
.rabbim gönlüne gör versinn inşallah....
hayırlı ve sağlıklı evlatlarına kavuştursun....
dualarımız seninle.....öpüyorum...

canim yarin saat 8de yaptiracagim ilk isim bu olacak saat 2 gibi cevabini alabilirim insallah o zaman bilgilendiririm.....ilgin icin tesekkurler ve dualarin icin Allah senden razi olsun hepimizin gonlune gore olsun insallah bende opuyorum

kızlar size bişey soracam yarın benm adet olmam lazım ama bir haftadır sadece sol göğsümde oda sabahları dokunumayacak derecede sızı oluyor bide belimde sanki bi ağırlık var çok rahatsız edici değil ama ümit işte sizce bunlar belirti olabilir mi...

kays canım bir arkadaşım ilk hamileliğini bir göğsünün şişmesi ve sızlamasıyla doktora gittiğinde anlamıştı inşallah seninde öyledir tatlım rabbim hayırlısını versin inşallah.....

simdide hamilesin galiba demi takvim varya ondan..o zaman zarari olmuyorduro ilacin demi.bende alsam bari ben nikotin sakizi kullaniyorum.ama zor oluyo tabiki...tup bebeklemi hamis kaldin

Canim ben onu kullanirken bisuru vitamin kur falan kullaniyordum champix'in ispatlanmis bi zarari yok bu konuda bi calismada yok. Sonucta ben kaldim benim dr da tedaviden 2-3 ay once ilaci birak demisti ilkinde oyle yaptim ilaci ve sigarayi biraktiktan bikac ay sonra basladm tevaviye o zamn tutmamisti. Taktirr.

Tupbebek yaptiracaklarin dikkatine; transfer sirasinda sakinlestirici yaptirin boylelikle kendinizi kasmiyorsunuz ve embrio dogru yere trabsfer edilebilio
Tedavi oncesi mutlaka corek otu bal tarcina baslayin en gec tedaviyle birlikte baslayin benim tavsiyem

muhatcım vck arkadaşımız için kimler hangi duaları aldı yazabilir misiniz biliyorsanız???
kimler ne kadar tefriciye aldı acaba???? bilsek daha iyi olurdu...

800 tefriciye 3 yasin okundu bu topikte. son 2 günü kaldı. en azından 200 tefriciye daha okuyan olmaz mı acaba 1000 e tamamlayalım? meryem suresinde çok eksiği var. okumak isteyen,müsait olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba???????????????????????????????

Son düzenleme:
Back
X