Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar bu hafta Meryem suresi benim için okunuyormuş.Allah hepinizden razı olsun gönlünüzün muradını versin:16: inşallah hepimiz anneliği tadarız buranın haricindede Allah kimseyi evlatla sınamasın evlat acısı yaşatmasın.:16:
Ayşeciğim bende dualarımı okudum canım.Allah kabul etsin inşallah.:16:
Ecrin 1 yasin okudum canım senin için bilgin olsun:34:

İyi aksamlar herkese

Ark lar telden giriyom gecmise bakamadim. Acaba ayse nin durumu belli oldu mu?
İns hayirlisi ile hamiledir. Bana bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi.

sana iyi akşamlar canım.ayşe den henüz haber yok.bekliyoruz.dokuzda gelecekmiş galiba.

canım arkadaşlarım nasılsınız bakalım.hepimiz heyecanla ayşeyi bekliyoruz heralde.inş.hayırlı haberlerle gelecektir.

Aleyküm selam canım:3:Sağolasın arkadaşım sen nasılsın?inşallah hayırlı haberle gelsin ardındanda kimse kalmasın herkez sırayla haberlerini versin inşllh:16::34:

Aleyküm selam canım:3:Sağolasın arkadaşım sen nasılsın?inşallah hayırlı haberle gelsin ardındanda kimse kalmasın herkez sırayla haberlerini versin inşllh:16::34:

iyiyim canım bende çok şükür.inş.hepimiz dediğin gibi sırayla veririz haberleri.

kizlar bisey sorucam hazir cogunuzda burdayken..ben tup 3.tup bebek tedavime basladim,bu ay sonunda transferimolur buyuk olasilikla,dua sirasi bana gelmasine cok var...benim sorum acaba transferim olacagi zaman beni one alirmisin dua sirasinda....????????

kizlar bisey sorucam hazir cogunuzda burdayken..ben tup 3.tup bebek tedavime basladim,bu ay sonunda transferimolur buyuk olasilikla,dua sirasi bana gelmasine cok var...benim sorum acaba transferim olacagi zaman beni one alirmisin dua sirasinda....????????

canım benim için bir mahsuru yok tabi.ama herkesin fikrini almak gerekli.benden yana olur.

tatlimm bende okudum senin yerine....neyse artik eksikler olursa onlara ekleyelim

Canımsın Allah razı olsun.Sende kırmızıları görürsen ki inşallah görmezsin ve hep kendin okursun dualarını inşallahhh :) Şaka bir yana hamile olduğunda okuyamazsan seve seve okurum canım

Ay bir heyecanla Ayşemi bekliyorum kalbim çarpıyor ya hayırlı haberlerle gelir inşallah

Benden yanada sorun değil canım. dua etmek herzaman iyidir tabiki ama o aşamada daha etkili olacağını düşünüyorum bende aşılama derse doktro o zaman sizlerden aşılama olacağı zaman rica ederim artık:1::34:

Canımsın Allah razı olsun.Sende kırmızıları görürsen ki inşallah görmezsin ve hep kendin okursun dualarını inşallahhh :) Şaka bir yana hamile olduğunda okuyamazsan seve seve okurum canım

Ay bir heyecanla Ayşemi bekliyorum kalbim çarpıyor ya hayırlı haberlerle gelir inşallah

Emacığım içimden gelerek birşey söylemek istiyorum sana:1:Çok candansın sen:34:Kalbindekiler eline vurmuş resmen yüzünü göremediğim için eline diyorum mecburen yazılarına göre:1:Allah gönlünce versin canım sürekli yazdıklarımı begeniyorsun teşekkür ederim canım tabiki diğer arkadaşlarımada:1::34::54:

Ema cnm cok ozledim seni nasilsin bakem?
Daha iyisin ins :)) balim uzulme seninde bir gun kirmizilari 40 hafta gormeyecegin gunler olcak ins :))

iyiyim canım bende çok şükür.inş.hepimiz dediğin gibi sırayla veririz haberleri.

Allah iyilik versin canım ya biz ne zaman görüşeceğiz Candan ablada görüşmek istiyordu bizlerle işleri yoğun sanırım bugünlerde.Ama yakın zamanda görüşelim artık ya kış geldi soğuk geldi derken ömür böyle gelip geçiyor:1::34:

Esma ve Sönmez canlarım Allah razı olsun benim yerime okudunuz hakkınızı helal edin.Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah

Emacım ne demek helal olsun canım isteyerek çok büyük bir keyifle okudum....Allah senden de razı olsun canım... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar :5: Lütfen bana yardımcı olur musunuz :5:

Bugün Kuran Kerim dersi vermeye gittim sabahtan.Öğlen geldik eşimle beraber,yemek yedik falan.Öğleden sonra uykusuz olduğum için uyudum ben.Akşam 18.00 civarlarında çok kötü bir ağrıyla uyandım.Ölüyorum ya.Lavaboya gittim hemen,afedersiniz çömelemiyorum,çıktım hemen.Eşimi aradım.Yatağa yattım,kıvranıyorum.Kurtululuşum yok,ölüyorum artık diye.Anlatılamaz bir ağrı,nerde olduğunuda tarif edemiyorum.Çok fenaydı,öyle bir sancı yaşamadım hayatımda.Tekrar lavaboya girdim.eşim geldi.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Bu arada mide bulantım da var.Yatınca belimin arkasında ağrılar başladı.Dün leke şeklinde kırmızıları görmüştüm,bugün sabahta yine leke şeklindeydi.Annemle konuştuk az önce,düşük yapıyosun belkide hemen doktora gidin dedi.

Sizce ne olabilir.Düşük yapan varsa aranızda,bana yardımcı olabilir misiniz.Hem korkudan hem ağrıdan öldüm öldüm dirildim.Berbat birşeydi.Rabbim yaşatmasın birdaha.Ama resmen hissettim ölümü.Ya kist patlaması yaşıyorum yada apandistim patlıyo dedim,neler geldi aklıma neler.Gittim geldim öbür tarafa.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Sizlere sormak istedim,ne olabilir :5:

Canım ben düşük yaptım(2,5 aylık) ama benim kanama ile başladı...sonrasında doktora gittik kalp atışlarını alamadılar...hastaneye yatırdılar..tabi ben bu arada 2 hastaneye daha gittim inanamamıştım bebişimin kalbinin durduğuna....neyse kürtaj için hastanedeyken tuvalete gitmiştim tam ayağa kalktım iç çamaşırımı çekerken suyum geldi....ve bebişim iç çamaşırımın arasına düştü..bebişimi aldım elimee...sonra doktora gittim gösterdim tabi ben bu arada bittim ama bir yandanda kürtaj olmayacam diye sevindim ama malesef olmak zorundaymışım....ama benim hiiiiçççççççççççççççç ağrım olmadı..ama kürtajdan sonra çok ağrım olmuştu.....canım bence git doktora geciktirme......ne varsa çıksın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ema cnm cok ozledim seni nasilsin bakem?
Daha iyisin ins :)) balim uzulme seninde bir gun kirmizilari 40 hafta gormeyecegin gunler olcak ins :))

Bende seni özledim bitanem.İyiyim hamdolsun dualarınız sayesinde.İyi ki varsınız canımmm.Ah inş canım kırmızıları görmek istemiyorum artık :) Sen nasılsın canımıniçi.Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah

Emacığım içimden gelerek birşey söylemek istiyorum sana:1:Çok candansın sen:34:Kalbindekiler eline vurmuş resmen yüzünü göremediğim için eline diyorum mecburen yazılarına göre:1:Allah gönlünce versin canım sürekli yazdıklarımı begeniyorsun teşekkür ederim canım tabiki diğer arkadaşlarımada:1::34::54:

Baharım benim Allah razı olsun sizler candansınız da beni de öyle görüyorsunuz.Rabbim ömrünü hep bahar eylesin hiç kışı göstermesin inşallah seni ve hepinizi çok seviyorum :16::16::16:

kızlar degerım 43.31 den 150 ye çıkmıs yanı hamıleyımmm
darısı basınıza ıns rabbım tez zamanda sızlerede nasip eder ıns

Back
X