• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

mrb cnm ALLAH yardımcın olsun aneztesilimi çektircen ay bende çok kotkuyorum tüp bebek öncesi yapılacak şimdiden başladımmm :18::18::18:
anesteziye gerek yok dedi doktorum, ama bir problem olursa anestezi veririz dedi, ameliyathanede yapacakmiş zaten ama daha önce başarisiz bir deneme geçirdim, çok korkuyorum, bu seferde yapamazlarsa diye, anestezi de almak istemiyorum

sa canım bende akaradayım zekai tahire gidiyorum ben ama cuma günü hsg sonucunu alınca değişirecem hastaneyde doktoruda sen nere gidiyrsun ki ankaada

niye değiştireceksin, zekai tahir avrupanin bile sayili hastanelerinden, ben kizimi orda doğurdum, çok memnun kaldim yalniz hafta içi iş yerimden sürekli izin alamadigim için ve cumartesi günleri gidebildiğimden koru hastanesine gidiyorum şimdilik, ama hamile kalirsam yine zekai tahire giderim diye düşüyorum.

zaman zaman bu duygu yoğunluğunu hepimiz yaşıyoruz hassaslaşıyoruz ama çok stres yapma kendine ama sanırm fsh düşürmek için kürler falan yapıyor arkadaşlar baktın mı hiç o topiklere belki burdada bilen vardır olumsuz düşünme canım bu senin zararına olur dualarımızı ediyoruz tedavimizi yapıyoruz rabbim yardımcın olsun

canmm yani bekarken üzüldüğüm herşeyin ne kdar saçma olduğu gördüm inş yaa kürler sabitlemiyormuş düşüo tekrar yükselio ve yükselince devamı geliyormuş kendimiş suçluyorum ameliyat olmadan hamile kalıp doğumda aldırıolarmış bu şekide hamile kalan varmı? dua listenize benide ekleyin inş canmm yeni yeni keşvettim okuyayım baklım rabbim herşeyde bi hayr vermiştir dimi:((

sa canım bende akaradayım zekai tahire gidiyorum ben ama cuma günü hsg sonucunu alınca değişirecem hastaneyde doktoruda sen nere gidiyrsun ki ankaada

neden canım memnun değilmisin?? bende doktor arıyorum kime gitsem kiii.....şaşırdım kaldım.. oyüzden bende yardımcı olamıyorum bu konuda kimseye...ankaradaki ilk doktorum lütfü önderoğluna gittim o da özel baktı olmuyor tüp yaptırın dedi...hrs ye başladık testlerimi orda yaptığım için şansımıza dedik ordada tarık beye gittim ama ben memnun kalmadım.....

kızlar bu gidişle biz doktorlarda tanışaz herall kim bilirr..aynı doktora başlarız belki...:1:

canmm yani bekarken üzüldüğüm herşeyin ne kdar saçma olduğu gördüm inş yaa kürler sabitlemiyormuş düşüo tekrar yükselio ve yükselince devamı geliyormuş kendimiş suçluyorum ameliyat olmadan hamile kalıp doğumda aldırıolarmış bu şekide hamile kalan varmı? dua listenize benide ekleyin inş canmm yeni yeni keşvettim okuyayım baklım rabbim herşeyde bi hayr vermiştir dimi:((
canım hakkımızda herşeyin hayırlısıı kendimizi harap etmişizde haberimiz yok....allah tez zamanda bizlerede nasip eder...listeyle ecrinnn07 arkadaşımız ilgileniyor...aramıza hoşgeldin...dualarımız kabul olsun..

o ne demek öyle canım olurmu öyle şey Allah razı olsun sizlerden düşünmüşsünüz :)))
Bu arada 10 tane eksiğimiz kaldı inşallah tamamlanırda yeni listemize geçeriz yeni listeyi hazırladım :)))

canmm yaa ben,de listeye alın bende okuyayım banada dua edin inş bir an önce hamile kalmalıymışım 4 aya kadar rezevlerim dahada azalıcakmış bu ay tüp bebeğe başlıycaz dua edin inş hemen tutar ilkte hemen tutarmı acaba şimdiden ALLAH razı olsun

canmm yaa ben,de listeye alın bende okuyayım banada dua edin inş bir an önce hamile kalmalıymışım 4 aya kadar rezevlerim dahada azalıcakmış bu ay tüp bebeğe başlıycaz dua edin inş hemen tutar ilkte hemen tutarmı acaba şimdiden ALLAH razı olsun
canım rezervlerin azaldığını doktor mu söyledii test falanmı yapılıyorr...inşallah olumlu sonuç alırsın

canım rezervlerin azaldığını doktor mu söyledii test falanmı yapılıyorr...inşallah olumlu sonuç alırsın

hormon testi fsh adetin 3 üncü günü 6 ile 8 arası ii 10 dan yukarısı kötü 15 dahada kötü 20 25 te de menopoz oluomuş canmm dua edin bitkisel çözümü yok diolar mustafa eraslandan falan kür aldım ama para tuzağı diyolar

mrb cnm seni buralarda yeni görüyorum elbette sende araştırmışsındır ama istersen kadın infertilesi bölümünede bak ALLAH dan başka hiç kimse bilemez hiç birşeyi ben doktorlarada çok güvenen bir insan değilim ki bizzat yaşadım gördümm..bundan 6 -7 yıl önce özel bir rahatsızlıkdan dolayı doktora gitmiştim ve memlekette gitmedim beyin cerrahı kalmamıştı sonucda herbiri farklı şeyler sölediler hatta ve hattaa sen nasıl yürüyorsun sen nasıl ayakdasın sen sen sen die başlayan cümleler acilen ameliyata almamız lazım dedi en sonunda araştırma hast doç.neyse ve %40 şans..ben nasıl berbat bir haldeyim anlatamam ama günlerce ağlamıştıkkk ailemlee sonra ailece karar verip bu işin eri bir doktor buldukk ve gittikkk AALLAH ONDAN RAZI OLSUN prof dr selçuk palaoğlu beyin cerrahı neyse muyane oldum sonuçlarımı gösterdimm vss doktor kesinlikle ameliyat olmana gerek yok korkacak bişeyde yok dedii derin bir nefes aldıkk...

aynı olay gecen sene başıma geldii eşimin sperm degerleri düşük ve mail attığım her doktor burdaki göründümüz her dr bize aynı şeyii sölediler henüz bebek istemeye yeni başlamıştık ne tedavi ne bişe:(((hattaa tüpde bile başarı şansınız az diolardı ne doktorlara mail attım yokk olumlu bir cevap alamadım neysee kendi yöntemlerimizle araştırdık vs ve neticede ben o sölenenler yaklaşık 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldımmm:(malesef düştü bebeğim ama sonuçda doğaldan imkansız diolardı ...

çok konuştum farkındayım amaa bir doktora bağlı kalmamak birinci şart işinin eri bir doktor bulmak 2 şart ve herdoktorun sölediğinede canımızı boşuboşuna sıkmamak buda 3 şartt canımm ALLAH KOLAYLIK VERSİNNN İNŞŞ GÜZEL SONUÇLARINI DUYARIZ SENİNDE

Merhaba kızlarr

yeni listeyi şimdi gördüm yine geçen haftaki gibi 100 ya varis 707 enbiya suresindeki ayeti okucaz dimi :26:

Son düzenleme:
kızlarr ben regl oldum kendi dualarımı okuyamıyacağımm
cumaya kadar bitmez
hafta sonuda sınavım varr bugümn çok kötüyüm Allahım bundan kötü gün vermesin ama ağlıyasım var:14::14:
yeni listeye benide ekleyinn
eşimin atamsı gelmişş hala karar veremedikk 15 gün süre varmış son günlerde red edecekmiş
hakkımda hayırlısı artıkk gitmekk istemiyordum zatenn
hafta sonu sınavımm varr dua edinn güzel bir sonuç alayımm sizin gibi melekleri buldum
nazım size geçiyorr:17::17:

herkese selam...
son birkaç sayfayi ancak okudum. ne kadar çok konuşmuşsunuz.
ben de cuma hsg olucam, korkudan uykularim kaçiyor.
insallah sorun çikmaz.
ankaradaki arkadaşlar, hangi doktora gidiyorsunuz?

Hiç korkma canım hsg den, kendini ne kadar rahat tutarsan o kadar kolay geçer, benimki anestezili olmuştu çünkü benim adet ağrılarımda çok kötüdür dr adet ağrısı gibi olur demişti ben çok ödlek olduğum için anestezili istedim 4 sene oldu ben çektireli, hsg den sonra da hamile kalma ihtimali artar derler, tüplerde küçük yapışıklıklarvarsa onlar o verilen ilaçla açılıyormuş, canım inşallah bu vesilen olur Rabbim yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah

Transferi olan arkadaşlarım en şiddetli tavsiyem stresten uzak durun canım arkadaşlarım stres çok etkili kendinize de embriyolarınıza da zulmetmeyin, Allah maddi manevi emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah, tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah hayırla sonuçlanır

neden canım memnun değilmisin?? bende doktor arıyorum kime gitsem kiii.....şaşırdım kaldım.. oyüzden bende yardımcı olamıyorum bu konuda kimseye...ankaradaki ilk doktorum lütfü önderoğluna gittim o da özel baktı olmuyor tüp yaptırın dedi...hrs ye başladık testlerimi orda yaptığım için şansımıza dedik ordada tarık beye gittim ama ben memnun kalmadım.....

kızlar bu gidişle biz doktorlarda tanışaz herall kim bilirr..aynı doktora başlarız belki...:1:

Bende ankara da tedavi görenler varmı diye sorcaktım, bu yaz bende bir kez daha tüp bebek denicem inşallah şimdi araştırıyorum,
Tüp bebek deneyen arkadaşlarım sizler nerde yaptırıyosunuz ankara'da. Ben daha önce anatolia da yaptırmıştım hakan yaralı'ydı drum, orayıtekrar düşünmüyorum, tüp bebek yaptıran arkadaşlar nerde ve hangi drla yaptırdıklarını yazabilirlermi acaba?
Tüp bebek merkezleri sayfalarına bakıyorum ama aynı yere hem çok iyi hem çok kötü yorumlar var, gerçi bu, kişinin beklentilerine göre de değişiyor ama sizlerin yorumları ve tavsiyeleri değerli benim için

Son düzenleme:
gönlünü ferah tut stres yapma biliyorsun bu dönem çok hassas bir dönem. 4 sene çocuğum olmadi. 2 kez 11 haftalik karnimda öldü, bir de 5 haftalik düşük yaptim. ilkinde eltimle ayni anda hamile kalmiştik, o doğurdu, benimki dediğim gibi karnimda öldü. sonra 2 sene tekrar hamile kalmaya uğraştim, sonra ilaçlar kist yapti. kistleri ögrenince bütün umudum kirildi bir gece yatsidan sonra Allahim eğer çocuk sahibi olmama izin vermeyeceksen nolur içimdeki bu çocuk sevgisini benden al, bana dayanma gücü ver dedim bir taraftan da hiçkira hiçkira ağliyorum, secdeye kapandim,ama nasil bir ağlama anlatamam, 15-20 dakika öyle secdede ağladim, içim geçmiş. secdeden kalkarken Allahim isyanim sana değil beni affet diye yalvariyorum bir taraftan. rabbim o ay kistlerle beraber kizimi verdi bana, yani diyecegim şu ki hepimizin dip noktasi oluyor, hepimiz ayni şeyleri yaşiyoruz, şeytanin işi bu zaten, vesvese... ama inançli insanlariz, bunlari atlaticaz inşallah...
Allah bagislasin duanin gucune birdaha sahit olduk,sagol canimbize bunu tine hatirlattin
Transferi olan arkadaşlarım en şiddetli tavsiyem stresten uzak durun canım arkadaşlarım stres çok etkili kendinize de embriyolarınıza da zulmetmeyin, Allah maddi manevi emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah, tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah hayırla sonuçlanır

benim transferim oldu..beklemedeyim cumartesi olmustu...simdilik iyim cok sukur stresimyok herkez cok iyi davraniyor felan...hakan yaralidan memnun olmadinmiki,cunki benim kardesim arastirmis cok iyi doktormus abla dedi birisi o doktor sayesinde hamile kalmis.....gerci ben istanbul memoria dusunuyorum,insallah gerek kalmaz bebeyim tutunurda...ama onuda duymustum iyi diye tabi duydum ben sen yasadin tecrube edindin

bu cuma bende rahim filmi çektircem bende rüyalarımdasabaha kadr hastanede oluyorum inş kolay geçer ve hiç bi sorun olmaz inşaallah

iyi akşamlar arkaadaşlar nasılsınız
nasıl yapıosnz her hafta bi kişiyemi okuosnz
neler okuosnzzzzz

Back
X