• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

senin bebisin varmi canim..

yok canım.tüp bebekle hamile kalmıştım.6 aylıkken karnımda öldü.nasip kısmet...

gönlünü ferah tut stres yapma biliyorsun bu dönem çok hassas bir dönem. 4 sene çocuğum olmadi. 2 kez 11 haftalik karnimda öldü, bir de 5 haftalik düşük yaptim. Ilkinde eltimle ayni anda hamile kalmiştik, o doğurdu, benimki dediğim gibi karnimda öldü. Sonra 2 sene tekrar hamile kalmaya uğraştim, sonra ilaçlar kist yapti. Kistleri ögrenince bütün umudum kirildi bir gece yatsidan sonra allahim eğer çocuk sahibi olmama izin vermeyeceksen nolur içimdeki bu çocuk sevgisini benden al, bana dayanma gücü ver dedim bir taraftan da hiçkira hiçkira ağliyorum, secdeye kapandim,ama nasil bir ağlama anlatamam, 15-20 dakika öyle secdede ağladim, içim geçmiş. Secdeden kalkarken allahim isyanim sana değil beni affet diye yalvariyorum bir taraftan. Rabbim o ay kistlerle beraber kizimi verdi bana, yani diyecegim şu ki hepimizin dip noktasi oluyor, hepimiz ayni şeyleri yaşiyoruz, şeytanin işi bu zaten, vesvese... Ama inançli insanlariz, bunlari atlaticaz inşallah...

bazen öyle anlar oluyor ki insan kendini alamıyor gözyaşlartından ama sığınınca rabbine bir yol açılıberiyor hemen.her şey nasip elhamdülillah inançlıyız canım...

canmm yaa ben,de listeye alın bende okuyayım banada dua edin inş bir an önce hamile kalmalıymışım 4 aya kadar rezevlerim dahada azalıcakmış bu ay tüp bebeğe başlıycaz dua edin inş hemen tutar ilkte hemen tutarmı acaba şimdiden allah razı olsun

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşaallah dualardasın...
mrb cnm seni buralarda yeni görüyorum elbette sende araştırmışsındır ama istersen kadın infertilesi bölümünede bak allah dan başka hiç kimse bilemez hiç birşeyi ben doktorlarada çok güvenen bir insan değilim ki bizzat yaşadım gördümm..bundan 6 -7 yıl önce özel bir rahatsızlıkdan dolayı doktora gitmiştim ve memlekette gitmedim beyin cerrahı kalmamıştı sonucda herbiri farklı şeyler sölediler hatta ve hattaa sen nasıl yürüyorsun sen nasıl ayakdasın sen sen sen die başlayan cümleler acilen ameliyata almamız lazım dedi en sonunda araştırma hast doç.neyse ve %40 şans..ben nasıl berbat bir haldeyim anlatamam ama günlerce ağlamıştıkkk ailemlee sonra ailece karar verip bu işin eri bir doktor buldukk ve gittikkk aallah ondan razı olsun prof dr selçuk palaoğlu beyin cerrahı neyse muyane oldum sonuçlarımı gösterdimm vss doktor kesinlikle ameliyat olmana gerek yok korkacak bişeyde yok dedii derin bir nefes aldıkk...

Aynı olay gecen sene başıma geldii eşimin sperm degerleri düşük ve mail attığım her doktor burdaki göründümüz her dr bize aynı şeyii sölediler henüz bebek istemeye yeni başlamıştık ne tedavi ne bişe:(((hattaa tüpde bile başarı şansınız az diolardı ne doktorlara mail attım yokk olumlu bir cevap alamadım neysee kendi yöntemlerimizle araştırdık vs ve neticede ben o sölenenler yaklaşık 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldımmm:(malesef düştü bebeğim ama sonuçda doğaldan imkansız diolardı ...

çok konuştum farkındayım amaa bir doktora bağlı kalmamak birinci şart işinin eri bir doktor bulmak 2 şart ve herdoktorun sölediğinede canımızı boşuboşuna sıkmamak buda 3 şartt canımm allah kolaylık versinnn inşş güzel sonuçlarını duyarız seninde
canım tıp sadece kitabi konuşuyor ama ilahi bir güç var ki hiç bir zaman ondan ümit kesilmiyoer inşaallah yine sonu güzel olan hamileleikler yaşarsın...

kızlarr ben regl oldum kendi dualarımı okuyamıyacağımm
cumaya kadar bitmez
hafta sonuda sınavım varr bugümn çok kötüyüm allahım bundan kötü gün vermesin ama ağlıyasım var:14::14:
Yeni listeye benide ekleyinn
eşimin atamsı gelmişş hala karar veremedikk 15 gün süre varmış son günlerde red edecekmiş
hakkımda hayırlısı artıkk gitmekk istemiyordum zatenn
hafta sonu sınavımm varr dua edinn güzel bir sonuç alayımm sizin gibi melekleri buldum
nazım size geçiyorr:17::17:

allah kolaylık ve zihin açıklığı versin canım başarılar...
bu cuma bende rahim filmi çektircem bende rüyalarımdasabaha kadr hastanede oluyorum inş kolay geçer ve hiç bi sorun olmaz inşaallah

inşaallah sorunsuz çekilirsin filmini geçmiş olsun canım ...

hanımlar merhaba bi süre giremedim ve 2 gün daha giremeyebilirim. dua sırasında bende vardım. okuyan okuyamayan herkese çooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum. dualarınızın kabul olduğuna gökteki güneş kadar inancım var. asbecim geçmiş olsun bu arada. nekadarzor canım tedavin hayırlı olsun:) bahar... hoşgeldin aramıza. ema gene hızlıca okumuşsun duaları:)antikdeniz ayın 6sına az kalşdı ceviz yiycektik hani:D
hepinizi çok öpüyorum. rabbime emanetsiniz.

Regl olmadan okuyayım dedim canım :) sende Allah'a emanet ol iyi çalışmalar :9:

maşallah canım allah razı olsun rabbim kabul etsin inşallah bende 707 ya varisi şimdi okuyacağım

Amin canım inş kabul eder Rabbim dualarımızı

arkadaşlar imzamda olduğu gibi 4,5 yıllık evliyim.ievliliğimin ilk yılı bebek düşüncem yoktu hiç ama 2. Yıl istemeye başlayıpta olmayınca gittik kontrole yumurtalıklarım normal spermiyogram temiz çıktı.tsh hormonu sebebiyle dahiliyeye yönlendirildim değerim düşüktü ve hipertiropidi demişti doktorum 6 ay ilaç tedavisiyle uğraştım sonraki 4 ayda kontroller derken onuda aştık yine uğraştık yine olmadı.farklı bir doktoras gidelim dedik gittik ve ultrason kontrolü ve teşhis "pkos" üzüldüm ama yumurtlama ilaçları ve kilo kaybıyla yenilebilecek ve çok sık rastlanan bir hastalık olduğunu öğrendim.ama eşimin spermiyogramı da yenilenmeliymiş.testi yaptırdık ve sonuç 4 milyon sperm şok olmuştuk yalnız doktorum bu terstin 1 ay aralıklarla 3 kez tekrarlanması gerektiğini söyledi.ama o 1 ay stresliş bir süreçti yeniden çektirdik sonuç 33 milyon gittik doktora orasını tanımıyorum dedi başka bir tanı merkezi ismi verdi yine gittik sonuç yine 33 milyon dünya bizim olmuştu.hamdettik doktor şaşırmıştı ama olsun sonuç iyiydi .çok şükür.bu sefer rahim filmi tüpler açık şükürler olsun.sonra başladık serophene bismillah dedik yumurta gelişti tutmadı,2. Ve 3. Derken yumurtalar büyüyor çatlatılıyor ama tutmuyor aşılama önerdi doktorumuz igittik.bu sefer gonal f ile daha sağlıklı yuumrta için bismillah dedik.sonra 10 dan fazla yumurtam olduğunu öğrendim .doktorum ya dei tüp bebek yapalım her şey çok iyi görünüyor ya tedavi iptal.kafam allak bullaktı yol boyunca rabbim beni doğru bir karara ilet dedim sonra içimden yaptır.mak geldi 12 yumurtam toplandı 8 i döllendi ve 2 si 5. Güne gelebildi.yerleştirildi ve 8. Günü idrarda silik çizgi 12. Gün kan testi sonuç:106 hamileydim.sonra kses kalp atışı derken dünyalar bizim olmuştu.inanır mısınız her sabah her akşam karnıma hayırlı ve sağlıklı bir evlat için tüm duaları okuyordum.hiç sorunum yoktu hamileliğim çok güzel gidiyordu.şeker yüklemesi için gittiğimde unutamayacağım bir ses"bir sorun var,kalp atımını alamıyorum" o anın tarifi imkansız yoktu olamazdı.bir anda mevsim kışa dönebilirmiş anladım.suni sancıyla doğum yaptım..ağlıyordum acılarıma ağrılarıma değil kanayan yarama ağlıyordum..günler kabsa dönmüştü ama isyan ertmedim rabbimden bildim hep...o beni günakhar bırakmak istememişti göndermişlti şefaatçimi biliyordum ama içim derinden kanıyordu...aradan 3 ay geçince yeniden tuttuk dokturn yolunu klomen verdi yumurtalarım büyüdü 17 mm iken öçatlatma iğnesi verdi küçüktü biliyordum ısrarcı oldum yeterlşi dedi.demek ki yokmuş yine nasibimde olmadı.bu ay femeraya başladım yumurtalara bakacak doktrum bana bıraktı istersen gün aşırı istersen aşılama dedi.şimdi sadece yumurtalarımın büyümesini bekliyorum kontrolden sonra yine bırakacağım rabbime ve o gönlüme ne düşürürse tamam diyeceğim...

Zor yollar,zor yıllar,acının dibine vurduğum günler yaşadım ama biliyordum derdimden büyük rabbim vardı ve "o sabredenlerle beraberdi."

Allah bagislasin duanin gucune birdaha sahit olduk,sagol canimbize bunu tine hatirlattin

benim transferim oldu..beklemedeyim cumartesi olmustu...simdilik iyim cok sukur stresimyok herkez cok iyi davraniyor felan...hakan yaralidan memnun olmadinmiki,cunki benim kardesim arastirmis cok iyi doktormus abla dedi birisi o doktor sayesinde hamile kalmis.....gerci ben istanbul memoria dusunuyorum,insallah gerek kalmaz bebeyim tutunurda...ama onuda duymustum iyi diye tabi duydum ben sen yasadin tecrube edindin

Canım inşallah tekrarına gerek kalmaz Allah bebeğini sıkı sıkı tutundursun sana, ben 3 sene önce yaptırdım tüp bebek, memnun kalmıştım dış gebelik oldu bende ama yine deneyeceğim zaman hakan yaralıyı düşünüyordum ancak şöyleki hakan yaralının kafası 1 senedir rahat değil çünkü davalık oldu adam ve hala sürüyor sebebi ise; hastanelerdeki bazı kadın doğum drları ile anlaşmış belli bir ücret karşılığı hastalarını tüp bebek yaptırtmak üzere bu merkeze yönlendirmiş bazı drlar, hatta çok fazla sıkıntısı olmayan aşılama bile denenmeden direk tüp bebeğe yönlendirilen hastalar da olmuş, evet oranın başarı oranı çok yüksek ama eskiden öyleydi artık değil tabiki yine bu arada orada hamile kalan olmuştur mutlaka
Dediğim gibi ben memnundum 3 sene önce, bu yüzden abimlere 2. Çocuk için şiddetle orayı tavsiye ettim ve bir arkadaşıma daha, abimler benim ısrarımla çanakkale den gelip ankara da yaptırdılar geçtiğimiz ağustosta, tutmadı. Tabiki bu işin kısmet boyutu illa olcak diye birşey yok, ancak yengem adamın ilgisizliğinden ve dikkatinin dağınıklığından çok şikayet etti o kadar çok anlattıki ben aynı adamdan bahsettiğimize inanamadım sonra bi araştırdık adamların başına neler gelmiş bülent traşla beraberdi bu olay patlak vermeden önce adam anatoliadan ayrılmış günahını alamam adamın bu işlerle ilgisi varmıydı neden ayrıldı bilemem, hatta spermi olmayan ve bebek isteyen çiftlere donörlük bile tavsiye edilmiş bunlar internette okuduğum bilgiler, tüp bebek merkezinde skandal diye okumuştum.
Ben gittiğim dönemde çok tutulan bir dr du. Normalde tüp bebek merkezleri yaz aylarında daha yoğun olurmuş ben ocak ayında yaptırmıştım ona rağmen inanılmaz kalabalıktı çok sıra bekliyoduk çok hastası vardı
Durum böyle, o yüzden bende başka dr araştırıyorum canım

arkadaşlarr yardım edermisiniz ne okuosnz her hafta birine mi neler yapıosnz yazarmısınız

Hg canım.Her hafta 6 arkadaşa yasin,ya varis zikri,enbiya suresi 89.ayeti okuyoruz.Hepimize düşen sayılar 6 yasin 707 ya varis 100 defa 89.ayet

arkadaşlar imzamda olduğu gibi 4,5 yıllık evliyim.ievliliğimin ilk yılı bebek düşüncem yoktu hiç ama 2. Yıl istemeye başlayıpta olmayınca gittik kontrole yumurtalıklarım normal spermiyogram temiz çıktı.tsh hormonu sebebiyle dahiliyeye yönlendirildim değerim düşüktü ve hipertiropidi demişti doktorum 6 ay ilaç tedavisiyle uğraştım sonraki 4 ayda kontroller derken onuda aştık yine uğraştık yine olmadı.farklı bir doktoras gidelim dedik gittik ve ultrason kontrolü ve teşhis "pkos" üzüldüm ama yumurtlama ilaçları ve kilo kaybıyla yenilebilecek ve çok sık rastlanan bir hastalık olduğunu öğrendim.ama eşimin spermiyogramı da yenilenmeliymiş.testi yaptırdık ve sonuç 4 milyon sperm şok olmuştuk yalnız doktorum bu terstin 1 ay aralıklarla 3 kez tekrarlanması gerektiğini söyledi.ama o 1 ay stresliş bir süreçti yeniden çektirdik sonuç 33 milyon gittik doktora orasını tanımıyorum dedi başka bir tanı merkezi ismi verdi yine gittik sonuç yine 33 milyon dünya bizim olmuştu.hamdettik doktor şaşırmıştı ama olsun sonuç iyiydi .çok şükür.bu sefer rahim filmi tüpler açık şükürler olsun.sonra başladık serophene bismillah dedik yumurta gelişti tutmadı,2. Ve 3. Derken yumurtalar büyüyor çatlatılıyor ama tutmuyor aşılama önerdi doktorumuz igittik.bu sefer gonal f ile daha sağlıklı yuumrta için bismillah dedik.sonra 10 dan fazla yumurtam olduğunu öğrendim .doktorum ya dei tüp bebek yapalım her şey çok iyi görünüyor ya tedavi iptal.kafam allak bullaktı yol boyunca rabbim beni doğru bir karara ilet dedim sonra içimden yaptır.mak geldi 12 yumurtam toplandı 8 i döllendi ve 2 si 5. Güne gelebildi.yerleştirildi ve 8. Günü idrarda silik çizgi 12. Gün kan testi sonuç:106 hamileydim.sonra kses kalp atışı derken dünyalar bizim olmuştu.inanır mısınız her sabah her akşam karnıma hayırlı ve sağlıklı bir evlat için tüm duaları okuyordum.hiç sorunum yoktu hamileliğim çok güzel gidiyordu.şeker yüklemesi için gittiğimde unutamayacağım bir ses"bir sorun var,kalp atımını alamıyorum" o anın tarifi imkansız yoktu olamazdı.bir anda mevsim kışa dönebilirmiş anladım.suni sancıyla doğum yaptım..ağlıyordum acılarıma ağrılarıma değil kanayan yarama ağlıyordum..günler kabsa dönmüştü ama isyan ertmedim rabbimden bildim hep...o beni günakhar bırakmak istememişti göndermişlti şefaatçimi biliyordum ama içim derinden kanıyordu...aradan 3 ay geçince yeniden tuttuk dokturn yolunu klomen verdi yumurtalarım büyüdü 17 mm iken öçatlatma iğnesi verdi küçüktü biliyordum ısrarcı oldum yeterlşi dedi.demek ki yokmuş yine nasibimde olmadı.bu ay femeraya başladım yumurtalara bakacak doktrum bana bıraktı istersen gün aşırı istersen aşılama dedi.şimdi sadece yumurtalarımın büyümesini bekliyorum kontrolden sonra yine bırakacağım rabbime ve o gönlüme ne düşürürse tamam diyeceğim...

Zor yollar,zor yıllar,acının dibine vurduğum günler yaşadım ama biliyordum derdimden büyük rabbim vardı ve "o sabredenlerle beraberdi."

Bitanemmm her ne kadar yaşadıklarını bilsem de ilk defa okuyormuş gibi oldum.Ve yine söyleyecek bişey bulamıyorum.Rabbim en yakın zamanda güldürsün o gül yüzünü inşallah.Hayırlı sağlıklı tatlı mı tatlı bebişler nasip etsin sana AMİN

Bitanemmm her ne kadar yaşadıklarını bilsem de ilk defa okuyormuş gibi oldum.Ve yine söyleyecek bişey bulamıyorum.Rabbim en yakın zamanda güldürsün o gül yüzünü inşallah.Hayırlı sağlıklı tatlı mı tatlı bebişler nasip etsin sana AMİN

bitanem senin nasıl içten hissettiğini de ben çok iyi biliyorum.inşaalah mevlam sana bana hepimize bu mutluluğu yaşatır canımın içi...

canmm yaa ben,de listeye alın bende okuyayım banada dua edin inş bir an önce hamile kalmalıymışım 4 aya kadar rezevlerim dahada azalıcakmış bu ay tüp bebeğe başlıycaz dua edin inş hemen tutar ilkte hemen tutarmı acaba şimdiden ALLAH razı olsun
geçmiş olsun, inş. hamile kalırsın... bu arada yaşın kaç?
Hiç korkma canım hsg den, kendini ne kadar rahat tutarsan o kadar kolay geçer, benimki anestezili olmuştu çünkü benim adet ağrılarımda çok kötüdür dr adet ağrısı gibi olur demişti ben çok ödlek olduğum için anestezili istedim 4 sene oldu ben çektireli, hsg den sonra da hamile kalma ihtimali artar derler, tüplerde küçük yapışıklıklarvarsa onlar o verilen ilaçla açılıyormuş, canım inşallah bu vesilen olur Rabbim yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah
Duaların için sağol. Allah razı olsun.
Bende ankara da tedavi görenler varmı diye sorcaktım, bu yaz bende bir kez daha tüp bebek denicem inşallah şimdi araştırıyorum,
Tüp bebek deneyen arkadaşlarım sizler nerde yaptırıyosunuz ankara'da. Ben daha önce anatolia da yaptırmıştım hakan yaralı'ydı drum, orayıtekrar düşünmüyorum, tüp bebek yaptıran arkadaşlar nerde ve hangi drla yaptırdıklarını yazabilirlermi acaba?
Tüp bebek merkezleri sayfalarına bakıyorum ama aynı yere hem çok iyi hem çok kötü yorumlar var, gerçi bu, kişinin beklentilerine göre de değişiyor ama sizlerin yorumları ve tavsiyeleri değerli benim için

Arkadaşım 18 yıllık evli, ilk çocukları tüp bebek, Ankara Tüp Bebek Merkezinde yaptırmışlar, kız şimdi 9 yaşında, 2010 yılında 2. çocuk için yine aynı yere gittiler. Yine ilk denemede ikizlerine hamile kaldı, ama 7-8 haftalıktı düşük yaptı, sonra 2011'de tekrar aynı merkezde denediler, yine ilk seferde tuttu ve şimdi 1 yaşında bir oğlu var. Ben merkezi hiç bilmiyorum, arkadaşım çok memnundu, her tedavisinde hamile kaldı, yeri Ankara'da Balgat Çetin Emeç Bulvarında. Tedaviyi düşünen arkadaşlar İsterseniz bir araştırın.

Son düzenleme:
geçmiş olsun, inş. hamile kalırsın... bu arada yaşın kaç?

Duaların için sağol. Allah razı olsun.

Arkadaşım 18 yıllık evli, ilk çocukları tüp bebek, Ankara tüp bebekte yaptırmışlar, kız şimdi 9 yaşında, 2010 yılında 2. çocuk için yine aynı yere gittiler. Yine ilk denemede ikizlerine hamile kaldı, ama 7-8 haftalıktı düşük yaptı, sonra 2011'de tekrar aynı merkezde denediler, yine ilk seferde tuttu ve şimdi 1 yaşında bir oğlu var. Ben merkezi hiç bilmiyorum, arkadaşım çok memnundu, her tedavisinde hamile kaldı, yeri Ankara'da Balgat Çetin Emeç Bulvarında. Tedaviyi düşünen arkadaşlar İsterseniz bir araştırın.

Teşekkürler canım burayıda düşüneyim

vay bee ne hallere kaldıkk allah yardımcımız olsun ne diyelimmm işimiz zorr gerçekten...........bende hrs tarıkk aksuya gittim ....herşey iş bitene kadar...ilgi tam anlamıyla yok....ilaçla tekrar tedaviyemi başlasam uf yaaa... bir doktor bulamıyorum burdaa kurbanlık koyun gibii gidicez....sonraa belki yine hüsran geçen zamanım ve giden paramm....

canim gecmis olsun ALLAH bidaha boyle seyler yesatmsin...gecenki tup bebkten emrion kalmadimi onu yapsan isin daha saglam olur he ay yikim cok zor...Allah yardimcin olsun...insallah sorumla seni uzmemisimdir sen....kusura bakma canim ben bebeyin var sanmistim...ama meleyin var sende melek annesisin bu cok buyuk bir lutuf herkesede nasip olmaz

vay bee ne hallere kaldıkk allah yardımcımız olsun ne diyelimmm işimiz zorr gerçekten...........bende hrs tarıkk aksuya gittim ....herşey iş bitene kadar...ilgi tam anlamıyla yok....ilaçla tekrar tedaviyemi başlasam uf yaaa... bir doktor bulamıyorum burdaa kurbanlık koyun gibii gidicez....sonraa belki yine hüsran geçen zamanım ve giden paramm....

Sen hrs de ne zaman yaptırdın canım? Tarık akarsu nun iyi olduğunu duymuştum ama görüyorumki iş artık iyice ticarete dönmüş köprüyü geçene kadar herşey demekki, ya bilemiyorum acaba özel merkez yerine devlet hastanesinimi düşünsem diyorum bazen, hem maddi olarak hem psikolojik olarak hazırlanmak zaten zor bir de üstüne umutlu umutsuz dr araştırması yapıyoruz Allah yardımcımız olsun gerçekten,

Back
X