senin bebisin varmi canim..
yok canım.tüp bebekle hamile kalmıştım.6 aylıkken karnımda öldü.nasip kısmet...
gönlünü ferah tut stres yapma biliyorsun bu dönem çok hassas bir dönem. 4 sene çocuğum olmadi. 2 kez 11 haftalik karnimda öldü, bir de 5 haftalik düşük yaptim. Ilkinde eltimle ayni anda hamile kalmiştik, o doğurdu, benimki dediğim gibi karnimda öldü. Sonra 2 sene tekrar hamile kalmaya uğraştim, sonra ilaçlar kist yapti. Kistleri ögrenince bütün umudum kirildi bir gece yatsidan sonra allahim eğer çocuk sahibi olmama izin vermeyeceksen nolur içimdeki bu çocuk sevgisini benden al, bana dayanma gücü ver dedim bir taraftan da hiçkira hiçkira ağliyorum, secdeye kapandim,ama nasil bir ağlama anlatamam, 15-20 dakika öyle secdede ağladim, içim geçmiş. Secdeden kalkarken allahim isyanim sana değil beni affet diye yalvariyorum bir taraftan. Rabbim o ay kistlerle beraber kizimi verdi bana, yani diyecegim şu ki hepimizin dip noktasi oluyor, hepimiz ayni şeyleri yaşiyoruz, şeytanin işi bu zaten, vesvese... Ama inançli insanlariz, bunlari atlaticaz inşallah...
bazen öyle anlar oluyor ki insan kendini alamıyor gözyaşlartından ama sığınınca rabbine bir yol açılıberiyor hemen.her şey nasip elhamdülillah inançlıyız canım...
canmm yaa ben,de listeye alın bende okuyayım banada dua edin inş bir an önce hamile kalmalıymışım 4 aya kadar rezevlerim dahada azalıcakmış bu ay tüp bebeğe başlıycaz dua edin inş hemen tutar ilkte hemen tutarmı acaba şimdiden allah razı olsun
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşaallah dualardasın...
canım tıp sadece kitabi konuşuyor ama ilahi bir güç var ki hiç bir zaman ondan ümit kesilmiyoer inşaallah yine sonu güzel olan hamileleikler yaşarsın...mrb cnm seni buralarda yeni görüyorum elbette sende araştırmışsındır ama istersen kadın infertilesi bölümünede bak allah dan başka hiç kimse bilemez hiç birşeyi ben doktorlarada çok güvenen bir insan değilim ki bizzat yaşadım gördümm..bundan 6 -7 yıl önce özel bir rahatsızlıkdan dolayı doktora gitmiştim ve memlekette gitmedim beyin cerrahı kalmamıştı sonucda herbiri farklı şeyler sölediler hatta ve hattaa sen nasıl yürüyorsun sen nasıl ayakdasın sen sen sen die başlayan cümleler acilen ameliyata almamız lazım dedi en sonunda araştırma hast doç.neyse ve %40 şans..ben nasıl berbat bir haldeyim anlatamam ama günlerce ağlamıştıkkk ailemlee sonra ailece karar verip bu işin eri bir doktor buldukk ve gittikkk aallah ondan razı olsun prof dr selçuk palaoğlu beyin cerrahı neyse muyane oldum sonuçlarımı gösterdimm vss doktor kesinlikle ameliyat olmana gerek yok korkacak bişeyde yok dedii derin bir nefes aldıkk...
Aynı olay gecen sene başıma geldii eşimin sperm degerleri düşük ve mail attığım her doktor burdaki göründümüz her dr bize aynı şeyii sölediler henüz bebek istemeye yeni başlamıştık ne tedavi ne bişe((hattaa tüpde bile başarı şansınız az diolardı ne doktorlara mail attım yokk olumlu bir cevap alamadım neysee kendi yöntemlerimizle araştırdık vs ve neticede ben o sölenenler yaklaşık 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldımmm
malesef düştü bebeğim ama sonuçda doğaldan imkansız diolardı ...
çok konuştum farkındayım amaa bir doktora bağlı kalmamak birinci şart işinin eri bir doktor bulmak 2 şart ve herdoktorun sölediğinede canımızı boşuboşuna sıkmamak buda 3 şartt canımm allah kolaylık versinnn inşş güzel sonuçlarını duyarız seninde
kızlarr ben regl oldum kendi dualarımı okuyamıyacağımm
cumaya kadar bitmez
hafta sonuda sınavım varr bugümn çok kötüyüm allahım bundan kötü gün vermesin ama ağlıyasım var
Yeni listeye benide ekleyinn
eşimin atamsı gelmişş hala karar veremedikk 15 gün süre varmış son günlerde red edecekmiş
hakkımda hayırlısı artıkk gitmekk istemiyordum zatenn
hafta sonu sınavımm varr dua edinn güzel bir sonuç alayımm sizin gibi melekleri buldum
nazım size geçiyorr![]()
allah kolaylık ve zihin açıklığı versin canım başarılar...
bu cuma bende rahim filmi çektircem bende rüyalarımdasabaha kadr hastanede oluyorum inş kolay geçer ve hiç bi sorun olmaz inşaallah
inşaallah sorunsuz çekilirsin filmini geçmiş olsun canım ...