Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende ank.sayım iki tane doktorrum var biri Fırat Ortaç tek geçerim muhteşem bir hocadır diğeride fatih ünv. Yüksel Onaran ancak bi kaç aydı gitmeyi planladığım bi doktor var bide ona görünmek istiyorum Ankara Tüp Bebekte Cem Akarsu çok iyi diolar bi kere de onunla görüşecem doktorlarımın ikisinden de çok çok memnunum heleki yüksel hanım çok iyi motive eder kaçır bir doktor :))) tavsiye ederim
Elifcimmmmm bide Fırat Ortaça yada Cem Akarsuya gitsene çok iyi diyolarrr hatta Yüksel hanıma da olabilir çok memnun kalırsın ewetttt belkide doktorda karşılaşırız ben gelecek aya Cem Akarsuya gitmeyi planlıyorum aynı güne alalım randevumuzu :)))
Canımmm arkadaşın ve senn için toplam da 2 yasin okudum Allah kabul eder inşallah tedaviniz kolay ve sonucu güzel olur inşallahhhhh
Kızlarrrr özledimmmmm sizlerinasılsınız?
Bu arada bahar2142 seni de gelecek hafta listeye eklicem istersen bu haftaki listeye de yardım edebilirsin canım aramıza hoşgeldinnn
canmm tabikide yardım ederim ne okuyum şimdi
Sen hrs de ne zaman yaptırdın canım? Tarık akarsu nun iyi olduğunu duymuştum ama görüyorumki iş artık iyice ticarete dönmüş köprüyü geçene kadar herşey demekki, ya bilemiyorum acaba özel merkez yerine devlet hastanesinimi düşünsem diyorum bazen, hem maddi olarak hem psikolojik olarak hazırlanmak zaten zor bir de üstüne umutlu umutsuz dr araştırması yapıyoruz Allah yardımcımız olsun gerçekten,
nasılsınız ..
ozledım sızlerı..
tedavıde olan arkadaşlarım ıns sızlerın ıyı haberlerınızı alacağız..bu ay guzel bı ay olaak ıns
günaydın kızlarrrrrrrrrrr![]()
Anlıyorum canım seni olsun tatilinde yaparsın temizliğini,bende işe başlasamda işte olsam
arkadaşlar imzamda olduğu gibi 4,5 yıllık evliyim.ievliliğimin ilk yılı bebek düşüncem yoktu hiç ama 2. Yıl istemeye başlayıpta olmayınca gittik kontrole yumurtalıklarım normal spermiyogram temiz çıktı.tsh hormonu sebebiyle dahiliyeye yönlendirildim değerim düşüktü ve hipertiropidi demişti doktorum 6 ay ilaç tedavisiyle uğraştım sonraki 4 ayda kontroller derken onuda aştık yine uğraştık yine olmadı.farklı bir doktoras gidelim dedik gittik ve ultrason kontrolü ve teşhis "pkos" üzüldüm ama yumurtlama ilaçları ve kilo kaybıyla yenilebilecek ve çok sık rastlanan bir hastalık olduğunu öğrendim.ama eşimin spermiyogramı da yenilenmeliymiş.testi yaptırdık ve sonuç 4 milyon sperm şok olmuştuk yalnız doktorum bu terstin 1 ay aralıklarla 3 kez tekrarlanması gerektiğini söyledi.ama o 1 ay stresliş bir süreçti yeniden çektirdik sonuç 33 milyon gittik doktora orasını tanımıyorum dedi başka bir tanı merkezi ismi verdi yine gittik sonuç yine 33 milyon dünya bizim olmuştu.hamdettik doktor şaşırmıştı ama olsun sonuç iyiydi .çok şükür.bu sefer rahim filmi tüpler açık şükürler olsun.sonra başladık serophene bismillah dedik yumurta gelişti tutmadı,2. Ve 3. Derken yumurtalar büyüyor çatlatılıyor ama tutmuyor aşılama önerdi doktorumuz igittik.bu sefer gonal f ile daha sağlıklı yuumrta için bismillah dedik.sonra 10 dan fazla yumurtam olduğunu öğrendim .doktorum ya dei tüp bebek yapalım her şey çok iyi görünüyor ya tedavi iptal.kafam allak bullaktı yol boyunca rabbim beni doğru bir karara ilet dedim sonra içimden yaptır.mak geldi 12 yumurtam toplandı 8 i döllendi ve 2 si 5. Güne gelebildi.yerleştirildi ve 8. Günü idrarda silik çizgi 12. Gün kan testi sonuç:106 hamileydim.sonra kses kalp atışı derken dünyalar bizim olmuştu.inanır mısınız her sabah her akşam karnıma hayırlı ve sağlıklı bir evlat için tüm duaları okuyordum.hiç sorunum yoktu hamileliğim çok güzel gidiyordu.şeker yüklemesi için gittiğimde unutamayacağım bir ses"bir sorun var,kalp atımını alamıyorum" o anın tarifi imkansız yoktu olamazdı.bir anda mevsim kışa dönebilirmiş anladım.suni sancıyla doğum yaptım..ağlıyordum acılarıma ağrılarıma değil kanayan yarama ağlıyordum..günler kabsa dönmüştü ama isyan ertmedim rabbimden bildim hep...o beni günakhar bırakmak istememişti göndermişlti şefaatçimi biliyordum ama içim derinden kanıyordu...aradan 3 ay geçince yeniden tuttuk dokturn yolunu klomen verdi yumurtalarım büyüdü 17 mm iken öçatlatma iğnesi verdi küçüktü biliyordum ısrarcı oldum yeterlşi dedi.demek ki yokmuş yine nasibimde olmadı.bu ay femeraya başladım yumurtalara bakacak doktrum bana bıraktı istersen gün aşırı istersen aşılama dedi.şimdi sadece yumurtalarımın büyümesini bekliyorum kontrolden sonra yine bırakacağım rabbime ve o gönlüme ne düşürürse tamam diyeceğim...
ALLAH yardımcın olsun canım bendede pko var.bu hastalık genetik tam bir tedavisi yok dediğin gibi kilo verilmesi gerekiyor.ama bir okadarda zor oluyor.Allah bizlerede evlat nasip eder inşallahhayırlısı olsun umarım tedavin olumlu geçer
Canım Allah kabul etsin nasılsın hadi hayırlısı olsun umarım iyi geçer görüşmen inşallh![]()
saol canım Allah razı olsun bakalım kısmet artık...inşaallah rabbim sana da bana da isteyen herkese gönlünün muradını verir canım...
canım benim çok zorlu bir süreç hem maddi hem manevi aynen katııyorum acaba başka yollarla olmaz mı diye düşünmüyorlar işin ticaret kısmı onlar için önemli benim senin duyguların çektiğin acılar döktüğün gözyaşları hiç önemli değil ki tamam gerçekten işlerini iyi yapan düzgün dr.lar var ama kimimiz onları bulana kadar bi servet harcıyor kimimiz hiç bulamıyor bize de herkesten saklı gizli yeri gelince eşinden bile bi odada oturup ağlamak kalıyor![]()
gerçekten durumumuzdan istifa ediyorlar ben tüp bebeğin sakıncalarını bi anlayabilsem patlar çatlar die kisti aldılar şimdide tüp bebk olassan bebek olmaz diolar kendilerinede gerçekten mecbur kılıolar
doktıorların kusura bakmasınlar ama öncelikli amacının hasta olduğunu düşünmüyorum tüm kadın doğumculara gittim sadece 1 tanesinin hastayı önemsediğini destek olduğunu gördüm gerisi para peşinde,Rabbim insanlığı öncelik olan doktorlarla karşılaştırsın inşaallah ...
bende çalışıyorum okul açılacak diyr strese girdim:):)olsun çalışmakta güzel her şeyin hayırlısı canım...doğru söylüyorsun canım evde olana iş güzel işte olana ev güzel ama bu ara acaip gerginim işten çıkmak istiyorum belki de depresyona girdim yataktan hiç çıkasım yok![]()
selam kızlar nasılsınız3gündür topiğe giremedim .yoğundum birazda moralim bozuktu.biliyorsunuz pazar günü doğum günümdü eşimin doğum gününü kutlamamıştık benimkiyle birlikte kutlama planı yapmıştık.neyse sabah kahvaltı yapmadan önce eşim annesinin yanına çıktı sonra eve geldi birsürü laf çık anneme yardım et temizlik yap şunu yap bunu yap birsürü laf saydı .yok yapmazsam bana hakkını helal etmezmiş yok ben annesine gitmezsem oda benim aileme gelmezmiş birsürü laf saydı bende hiç kendimi bile savunmadım aldım çantamı abim beni annemin evine götürdü orda ailem ve sevdiklerim en doğrusu beni sevenlerle kanımdan canımdan ailemle doğum günümü kutladım.2 gün annemlerde kaldım dün misafirlerim gelecek diye eve geldim sonra eşim geldi elinde 2 tane pasta ama hiç içten değildi üzerine bile iyiki doğdun R....... diye yazdırmış sanki çocuğum ben ondan ne pasta nede başka birşey istemiyordum istediğim tek şey sevgi ve saygıydı.daha sonra pastayı olduğu gibi buzdolabına koydum getir keselim diyor bende kesmek istemediğimi söyledim ve gittim yattım.kızlar sizce çok mu tavır yaptım yoksa davamda haklımıydım söyleyin lütfen .
biliyor musun canım?erkekler meseleyi uzatmayı sevmezler bizde uzatmamamyı:):)ama uzadıkça sorunlar çoğalıyor bence nacizane fikrim gerginliğin geçtiği bir anda rahatsız olduğun durumu dile getirmen sonra her şey tatlıya bağlanır zaten.bu arada Allah hayırlı uzun ömürler versin nice yıllara canım...
vay bee ne hallere kaldıkk allah yardımcımız olsun ne diyelimmm işimiz zorr gerçekten...........bende hrs tarıkk aksuya gittim ....herşey iş bitene kadar...ilgi tam anlamıyla yok....ilaçla tekrar tedaviyemi başlasam uf yaaa... bir doktor bulamıyorum burdaa kurbanlık koyun gibii gidicez....sonraa belki yine hüsran geçen zamanım ve giden paramm....
selam kızlar nasılsınız3gündür topiğe giremedim .yoğundum birazda moralim bozuktu.biliyorsunuz pazar günü doğum günümdü eşimin doğum gününü kutlamamıştık benimkiyle birlikte kutlama planı yapmıştık.neyse sabah kahvaltı yapmadan önce eşim annesinin yanına çıktı sonra eve geldi birsürü laf çık anneme yardım et temizlik yap şunu yap bunu yap birsürü laf saydı .yok yapmazsam bana hakkını helal etmezmiş yok ben annesine gitmezsem oda benim aileme gelmezmiş birsürü laf saydı bende hiç kendimi bile savunmadım aldım çantamı abim beni annemin evine götürdü orda ailem ve sevdiklerim en doğrusu beni sevenlerle kanımdan canımdan ailemle doğum günümü kutladım.2 gün annemlerde kaldım dün misafirlerim gelecek diye eve geldim sonra eşim geldi elinde 2 tane pasta ama hiç içten değildi üzerine bile iyiki doğdun R....... diye yazdırmış sanki çocuğum ben ondan ne pasta nede başka birşey istemiyordum istediğim tek şey sevgi ve saygıydı.daha sonra pastayı olduğu gibi buzdolabına koydum getir keselim diyor bende kesmek istemediğimi söyledim ve gittim yattım.kızlar sizce çok mu tavır yaptım yoksa davamda haklımıydım söyleyin lütfen .
şükur canım ıyı dıyelım kı ıyı olsun mıde bulantım çok var asırı kusmuyorum ama bulantı mahvedıyo yarın kontrol var bakalım bebıs nasılcanım bizde seni özledik nasıl gidiyor hamilelik
benim içimede güzel şeyler doğuyor şubat ayında topiğimizde hep halaylar çekilecek inşallah
sanada günaydın canım başladın iğnelere
kızlar herkes iyidir umarım birazdan dr. gidicem hem kontrol hemde tedaviyi konuşmak için bakalım nasıl geçecek.hayırlı ise başlıyayım mart ayında inşallah rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için öptüm hepinizi
707 ya varisi de okudum diğerleni ema arkadaşım okumuştu
hamdolsun canım bende bebısı merak edıyorum ıns ıyıdr yarın kontrol varİyiyiz hamdolsun canım siz nasılsınız :) Bizde seni özledik canım
Sana da günaydın canımmm
Paylaşım için Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
zaten ön araştırma yapmadık ...netten ben araştırdım birde eşim birinden duymuş...tesadüff sonuçta allahtan hayırlısı dedik başladık..tedavi başlarında iyii idik sonlara doğru test sonuçlarımı bildiririz diye aramadılar...ben bilidğim gibii iğnelere devam ettim...testi hrsye özellikle gittim tabi sonuç negatif di...telde bunlar biz neden tutmadığı için arıyacaz yada randevu ayarlıcaz...bekledim 2 hafta dönen yok ...ben aradım doktor yurt dışına gittii falan...not al ara dimi...tüp hemşireyle konuştum sonra neden aramadınız ...biz size yine dönücez...ya hep topu başkasına atıyorlar...bişey soruyorum yuvarlama cevap alıyorum...transfer günüü kaç hücreliydi dedim bölünme hızı iyi gibii bir cevap geldi... transfer sonrası doktor başıma geldi yine tekrar sordum hemşireler bilgilendirecek diyor..verdiği kağıtta hiçbişey yazmıyorr...benim soru havada kaldı standart işleyiş..çok kez düşündüm bir daha arayıp randevu falan mı alsam doktor ne diyecek ...bu seferde eşim ben gitmem diyor adam haklı en azından neden tutmamış diyede merak ediyorum...valla eşimde hepsi aynı diyor yanii kime gitsen başlarda iyii herşey köprüyü geçene kadar...
slm canım bizlerde iyii olmaya çalışıyoruz...bu ay da dibe vurduk...sen nasılsın...çok fazla görüşemiyoruz haklısın ama bebiş için herşeyy en önemlisi oo bizi habersiz bırakma kendine de çoook iyii bakk....gerisii boşşşşş
günaydın sen nasılsın yasinler ne alemde 2 yasin okudum demiştim bilgin var dimii kaçırmadın gözdenn....şuan hastayım olurda sıkıntı yaşarsanız..yine okuurum..bilgilendirirsen
ecrin bu haftaki listeyi okuyamayacağım.
707 ya varis çekerim ama.
periyodik döneme girdim. daha vardı gününe ama stresten sanırım. :26:
evet canım ya iyice işler sapa sardı.aslında eşim benden önce uyanmıştı hadi kalk hava çok güzel birşeyler yapalım demişti.ondan önceki gün kendi evimi temizledim mutfak dolapları banyolar falan derken tedavi öncesi yavaş yavaş tüm evi elden geçirmek amacıyla iş yapmıştım gece yarısı 1de eşim bitmişti oda bunun farkındaydı.ve o gün kaynanama kızları kızının kaynanası görümcesi falan gelmişlerdi onlar beni çağırma lütfunda bulunmamışlardı inan kahvaltı bile yapmadan gece saat 11.30a kadar aç kalmıştım eşim gelince gel anneme çıkalım dedi bende beni çağırmadılar ben gelmem demiştim gitmemiştim.pazar günüde tekrar misafirleri gelecek bende dünden gelen misafirlerin pisliğini temizliycekmişim zaten kocamda akıl olsaydı bana bunu bile yansıtmazdı benim eşime değer vermiyorlar bende eşimi neden onlar için kırayım ki demesi gerekiyordu bence.üstelik ben kayınvalidemle küstüm annesi vefat etti diye baş sağlığına gittim oda barıştığımı düşünüyordu ne olduki bana yaptıklarını bir başsağlığına gittiğim için unutayım ki.5 ay önce bana yaptıklarını ne ben unuturum nede affederim kinci olmamak lazım biliyorum ama bu durumda aptal olmuş oluyorum .her defasında hata yapsın bende affedeyim o zaman gerçekten ben kendime olan saygımıda yitirmiş olurum .dediğin gibi herkes yaşadığını bilir ben iyisiyle kötüsüyle Rabbime havale ettim Rabbim haklıyıda haksızıda biliyor sonumuzu hayır etsinooooo işler karışmış desene hayırlısı....öncelikle a.s. canım ..bizde uvarlaıp gidiyoruz... benim aile içinde değilde 1-2 gün öncesi yakın bir çevremde sıkıntı vardıı ...insan bilince daha kötü oluyor..neyse bizim sorun düzeldiide...kendi sorunuma artık umutsuz vaka olarak bakıyorum...nasipppppp diyelim...
bazen insan en özel günlerinii en güzel haliyle geçirmek isterken tatsız bazı şeyler söz konusuda olabiliyor....insan o anı yaşıyor ......sanırım kv ile altlı üstlü falansın işin gerçekten zor bide senden iş bekleyen biri ise dahada zor...her haliyle yaranamazsın...ne yapsan olur ne yapmasan ...artık kendini üzmeden standarda bağlayıp azda olsa yapmak en iyisi eşlerin bakış açısı hemen değişebilir buda erkekten erkeğe değişir...ben altlı üstü değildim ama yakın oturuyorum ...inan gezmekten kendi evimi bile zor temizliyordum....eşim ne zaman uygunsa kv deye onunla birlikte gittim... hiçbirzamanda niye gelmiyon evimi niye temizlemiyon gibii laftda duymadım..eşimde bişey demezdii.....bazıları var anneden oğula sonra senin kulağına gelir...herkesin huyu suyu başka anlıcann... iş yapıcam diyede kendinii paralama yapp ölçüsüylede... iş yapıpda yaranılanı ben duymadım...
oda gönlünüüalmak istemiş haliyle....çok uzatmaman en iyisii...bazı hareketler ters tepiyor...sen kırgınsın belkide...ama üzülmee...hep olan şeyler..belki herşey zamanında olsa daha hoş ama kocanı sen bilir sen tanırsın...allah kimsenin ağız tadını bozmasın ...seni anlıyorum..
evet canım ya iyice işler sapa sardı.aslında eşim benden önce uyanmıştı hadi kalk hava çok güzel birşeyler yapalım demişti.ondan önceki gün kendi evimi temizledim mutfak dolapları banyolar falan derken tedavi öncesi yavaş yavaş tüm evi elden geçirmek amacıyla iş yapmıştım gece yarısı 1de eşim bitmişti oda bunun farkındaydı.ve o gün kaynanama kızları kızının kaynanası görümcesi falan gelmişlerdi onlar beni çağırma lütfunda bulunmamışlardı inan kahvaltı bile yapmadan gece saat 11.30a kadar aç kalmıştım eşim gelince gel anneme çıkalım dedi bende beni çağırmadılar ben gelmem demiştim gitmemiştim.pazar günüde tekrar misafirleri gelecek bende dünden gelen misafirlerin pisliğini temizliycekmişim zaten kocamda akıl olsaydı bana bunu bile yansıtmazdı benim eşime değer vermiyorlar bende eşimi neden onlar için kırayım ki demesi gerekiyordu bence.üstelik ben kayınvalidemle küstüm annesi vefat etti diye baş sağlığına gittim oda barıştığımı düşünüyordu ne olduki bana yaptıklarını bir başsağlığına gittiğim için unutayım ki.5 ay önce bana yaptıklarını ne ben unuturum nede affederim kinci olmamak lazım biliyorum ama bu durumda aptal olmuş oluyorum .her defasında hata yapsın bende affedeyim o zaman gerçekten ben kendime olan saygımıda yitirmiş olurum .dediğin gibi herkes yaşadığını bilir ben iyisiyle kötüsüyle Rabbime havale ettim Rabbim haklıyıda haksızıda biliyor sonumuzu hayır etsin
aslıcım canım nasılsın daha okuyamadım dualarımı ıns baslayacagım ..
bu hafta reglı olanda çok sanırsam ..
ıns tamamlayabılırız
canım yaa bu dediğin doktorlar nerde özel mi hastane mii açıklık getirebilir misin.... yoksa hacettepede bir doktor bulup ona mı başlasam ....![]()
kızlarr, günaydın,
bu haftaki listeyi göremedim. ben adet olup tedaviye başlayınca okuyamam demiştim. ama yarın bitecek gibi. okuyabildiğim kadar okumaya çalışıcam. yerime okunmuş muydu hiç?