• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ecrincimm,Yasin-i Şeriflerimi ve diğer dualarımı okudum canım,Rabbim kabul eylesin... :nazar: :49: :49:

Muhattttt özel mesaj kutunu boşaltt :52: :52: O kadar emek verdim cevap yazdım,gönderemedim :27:

Muhattt,arkadaşımız için 5000 Ya Varis okudum Rabbim kabul etsin,ekleyebilirsin kuzum :34:

Kızlar Kuran-ı Kerim hatimime başladım hamdolsun,içimden bir his Meryem Suresine de başla dedi;ve ikinci kez Meryem Suresi okumaya başladım bugün;hadi bakalım hayırlısı;inşaallah Meryem Suresini bitirmeden hamile olduğumu öğrenirim :49: :21: :49: :21: İçinizden Amin derseniz çok sevinirim canlarım :17:

Ecrincimm,Yasin-i Şeriflerimi ve diğer dualarımı okudum canım,Rabbim kabul eylesin... :nazar: :49: :49:

Muhattttt özel mesaj kutunu boşaltt :52: :52: O kadar emek verdim cevap yazdım,gönderemedim :27:

Muhattt,arkadaşımız için 5000 Ya Varis okudum Rabbim kabul etsin,ekleyebilirsin kuzum :34:

Kızlar Kuran-ı Kerim hatimime başladım hamdolsun,içimden bir his Meryem Suresine de başla dedi;ve ikinci kez Meryem Suresi okumaya başladım bugün;hadi bakalım hayırlısı;inşaallah Meryem Suresini bitirmeden hamile olduğumu öğrenirim :49: :21: :49: :21: İçinizden Amin derseniz çok sevinirim canlarım :17:

içimden mi bağıra bağıra amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.bu arada bende başladım meryem suresine .5.gün bugün başlayalı.Rabbim kabul eder inşaallah canım

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınz.... umarım iyisinzdir ben yine rahatsızım evime geldim ve daha içeri girer girmez bi üşme titreme başağrısı başladı öksürükle devam ediyo... nete giremiyorum yataktan çıkamadığım için şimdi de bi bakim diye ayak üstü geldim... yeni liste yayınlandı mı geçen hafytaki okundu bitti mi bi bilgi veren olur mu mümkünse....dua edin de toparlanayım inş... on beşgünde bi böyle olyorum nerde ise hadi aeo hepiniz ii akşamlar...

canım çok üzüldüm, halsiz mi düşüyosun acaba. vitamin takviyesi alsan aslında canım. bu arada dualar gene aynı. 6 yasin gerisini biliyosun. çabuk iyleş gel merak ediyoz.

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
eslemliva..........5000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
kalan:.............42000

İyi akşamlar kızlar kaç gündür giremedim misafirlerimden dolayı, çok sayfa birikmiş okuyamadım, benim geçen haftadan 3 yasinim kaldı hemen yarın bu haftanınkilerle birlikte okuyacağıma söz veriyorum inşallah, kusura bakmayın ne olur zamanında okuyamadığım için çok mahcubum :(

canım sebepler dünyası bu dünya. ee zaten bura tanışmamız bile birbirimize sebep olacagımızı göster miyor mu? rabbim o zatı bize sebep kılsın inşaallah:) anaaaam bi de hepimiz aynı ay hamile kalıyomuşuz:) ne güzel olur demi:)

inşallah ...hele bi siz deneyin müjdeli haberlerinizii alalım sonra sırrınızııı bizle paylaşırsınız....:1:

ayyy kızlarr üst katta yeni doğmuş bir bebekk varr ALLAH bağışlasın inş.çok tatlı ağlama sesi geliyorr ne kadar güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek ağlıyorrr bende burda dinliyorummm hoşuma gidiyorr o ses sanki evi dolduruyorr...:16::16::16:

ayyy canımmm seni çookk iyii anlıyorum...benim de görüşmediğim yan komşunun varr ..malum ankarada geldiğimden beri kapımı çalan olmadıı neysee... bende onların sesini duyuyorum gülüşmeler bağrışmalarr....onlar için zor gelsede biz özleminii çektiğimiz için o anlarıı yaşabilecekmiyim diyee gönlümden hep geçiyorrr.... amin diyelimm hayırlısıı olsun..

evet yanlış duymadınız inşallah hamileyim
bende şoktayım.... 1 gün geçmişti adetim pkoluyum die önemsemedım ama sürekli canım turşu istiyordu ondan şüphelenerek test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testı verdım akşam 395 çıktı deger.
eşimden sonra ilk kkda topiklerimle ve sizlerle paylaşıyorum kimse bilmiyor. ilki düştüğü için ödüm patlıyor bişey olursa diye. bu yüzden de ilk kontrole gidip risk oranını ögrenene kadar kimseye söylemek istemiyorum. ne olur dua edin. ancak pazartesi aksam üzeri 4 de randövü alabıldım
ilk gebeliğim gibi soganın 2. ayında oldu yıne, bu sogan kürü bende baya fayda sağlıyor denemekte fayda var derim PKOLULAR KESİN DENESİN NOLUR.hiç umudum kalmamıştı artık öylesineydi tüm çabalarım üstelik yeterince halvet bile olmamıştı ama kısmet demekki

nolur dua edın bu kez tutsun bu kez kaybetmeyeyim. inşallah kucagımada sag salim alırım
iyiki varsınız

tedavı için ayrılcaktım işten gerek kalmıcak gibi listedende çıkarmanıza gerek yok kızlar şimdilik bu arada dualarımıda okudum ben

ayyy canımmm yaaa senin yazını okudumda yüzümü görmelisin ....gözün aydın allah bağışlasın canımm sağlıkla kucağınıda alırsın inşallahh...:46:

Bugün çok mutsuzum...Rüyamda çocukları olmayan akrabamı gördüm;ikizleri olmuş....Yıllardır tedavi olup sonunda ikizlerine kavuşan tanıdığımızın ikizlerini gördüm yine.Uyanınca anneme anlattım,demekki ikizlerin olacak seninde hayır olsun dedi....İnşaallah hayır olur ama düşünüyorum kimbilir ne kadar var o zamana,ne kadar beklicem daha......

Gönlüm kırık,yüreğim buruk,içimdeki özlem bile en derin sancılar içinde kıvranıyor sanki.İfade edemiyorum kendimi.Boşluktayım.Şuan da dahi ağlıyorum.Yakın zamanda son bulsun bu evlat hasreti hayırlısı ile.Bugün böyle garip bir haldeyim.Ne kimseyle konuşasım var,ne de camdan kafamı çıkarıp nefes alasım.Boğuluyorum sanki...Bir yığın iş var yapmam gereken ama kolumu kıpırdatasım yok..Dua edin benim için...Rabbim sabredenlerden,şükredenlerden eylesin.....

canım...bugünlerde hayırlısıyla geçecekk...rabbim yüzümüzü güldürsün...benim sıkıntılarım hep bu yüzden ....yaşama sevincimizi versin rabbim bebişlerimize kavuşalım sevdiklerimizle huzurlu sağlıklı bir hayat ne güzel olurr....maalesef sözleri yazmak kadar kolay olmuyor bunları yaşamak...allah yardımcımız olsun...:26:

kızlar cuma günü gonal f ye başladım inşallah her şey yolunda giderse yumoşlar da büyürse tahminen 8 gün sonra yumurtalar toplanacak dualarınıza ihtiyacım var artık hayal kırıklığı eskisinden daha zor geçiyor iyi düşünmeye çalışıyorum ama hep bir yerlerde aksilik oluyor rabbim yumoşlarımıza hayat versin

hayırlı olsun tedavin inşallahh bebişine kavuşursun...tez zamanda

bugun kusumuzun ayagi kanamis esim tedavi etti odaya koydumdinlensin diye,cesaret edip bakamiyorum ya olduyse diye,......bu oglen kapi acikti bi kedi sesi duydum,baktim kapida miyavliyor gel dedim iceri girdi,bembeyaz kafasinda biraz siyah var,simdi bizde ama ev kedisi belli insana yakin,bi kagit yazdik binanin kapisina astik sahibi gelirse alir yoksa ben beslamek istorum,esimistemiyor tuy olur diye ama evde tuy yok,yani sahibi cikmazsa bi kedim oldu.....

ayyyy yazık hayvancağıza...ya böyle kıyamıyorum ama korkumada yaklaşamıyorum....benim eşimde hayvan sever...sizin gibii:34:....kocamın kedilerii vardıı benle tanışmadan öncee tanışdık tabii ben istemedim ....benim yüzümden hayvanlarından olduu....bazen çokk üzülüyorum ama bakma koşulları olması lazım ...eninde sonunda ayrılması gerekiyorduu ... o gün olmasa bugün olucaktı...şuan yaşadığımız yerde buna uygun değil...

Selamün aleyküm kader arkadaşlarım :31:

Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.İyi ki varsınız,Rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...Mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.

Hala keyifsizim..Üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.Dün sancılandım baya.Elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.Oda geçicidir inşaallah..

Kızlar Umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...Birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.Sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.İnşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...Çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...

a.s canım nasılsın ...inşallahh.. ümreniz çıkarr heralde netleşmesinii bekliyorsunuz...dualarınıda bol bol edersin ...

kızlar nasılsınız ne var ne yokk

iyi canım sen nasılsın....o kadar sayfa okuudm ki 30sayfa vardır..nevrim döndüüü...:27:

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
eslemliva..........5000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
kalan:.............42000

canım banada ya varis 3000 yaz :1:

İyi akşamlar kızlar kaç gündür giremedim misafirlerimden dolayı, çok sayfa birikmiş okuyamadım, benim geçen haftadan 3 yasinim kaldı hemen yarın bu haftanınkilerle birlikte okuyacağıma söz veriyorum inşallah, kusura bakmayın ne olur zamanında okuyamadığım için çok mahcubum :(

iyi akşamlar canım ....geçen haftanın duasını arkadaşlarr zor olsada tamamladılar ...bu haftaya mahsus 5 yasin ama sen bu haftayla birlikte geçen hafta okuyamadıklarını oku ...sonuçta eksiklerimiz oluyorr...ecrin ona ekler...:34:

a..s ..canım nasılsın...

olsun canım arada böyle olur.geçen haftakiler tamamlandı.yeni liste yine aynı herkese 6 yasin 707 ya varis 100 enbiya suresi 89. ayeti düşüyor.

iyi akşamlar canım ....geçen haftanın duasını arkadaşlarr zor olsada tamamladılar ...bu haftaya mahsus 5 yasin ama sen bu haftayla birlikte geçen hafta okuyamadıklarını oku ...sonuçta eksiklerimiz oluyorr...ecrin ona ekler...:34:

a..s ..canım nasılsın...

sürprizcim 5 yasin değil yine herkese 6 şar yasin düşüyor.

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
duru1616..........1000
eslemliva..........5000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
spriz06.............3000
kalan:.............39000

selam kizlaarr nasilsiniz...muhatcim cnm ozel mesej kutun dolmus haberin olsun cnm...krizantem canim sende hemseri bulmusun,iyi olmus beninde varmi acaba hemserim kayseriden.....
A.s hamdolsun seni sormalı:34:
Amin canım benim sağolasın....Kuzum bu ay sonu belli olacak daha,amin amin dua ediverinde hayırlısıyla gidelim,hepimize nasip olsun :16:

Amin canım amin hepimize inşaallah hayırlısı ile,Rabbim razi olsun :16:

Ve aleykümselam kardeşim,sanada hayırlı akşamlar...Kayscım dikkat et kendine canım,bende sürekli hasta olurum hep,geçmiş olsun canım :16: Yeni listeye başlandı evet,Rabbim kabul etsin :nazar:

Allah razi olsun Baharcım,sağolasın....Bu ay sonu belli olacak canım,birşeye bağlı bakalım;inşaallah hayırlısı...Rabbim cümlemize nasip etsin Oraları görmeyi,yüz sürüp dua etmeyi :16:

Canım benim Allah razi olsun,inşaallah kuzum hakkımızda hayırlısı,çok istiyorum.....Etmez miyim,çok dua edicem ahh bi nasip olursa...Amin ne güzel bir dua bu,Rabbim hepimize Cennetinde Cemalini nasip etsin,Rabbimin Cemali olmayınca neyleyim Cenneti :16:

Söylemiyim diyodum ama duramıcam canım;bence hamilesin canım sen :16: Umutlandırmak istemedim hiç,söylemeye çekindim oyüzden;çünkü olurda hayal kırıklığı yaşamanı istemediğim için;ama herkes söylemiş düşüncesini bende söyliyim;hamile olduğunu hissediyorum;inşaallah öyledir canım benim,dikkat et kendine ve bol bol dua et :16: :16: :16:
Senden de Allah razı olsun canım.Hayırlısı olur inşallah aminn:16:
kızlar nasılsınız ne var ne yokk
İyiyim canım sen nasılsın:3:

Maşallah kızlar ne bu hız :1:Allah kabul etsin canım inşallah dualarının karşılığını alırsın aminnn:16:
içimden mi bağıra bağıra amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.bu arada bende başladım meryem suresine .5.gün bugün başlayalı.Rabbim kabul eder inşaallah canım
Allah kabul etsin canım inşallah senden de güzel haberler alırız:16::34:

A.s :3::16:

i
a..s ..canım nasılsın...
iyiyim canım sağolasın bende başka topikten bir arkadaşım vardı bana misafir oldu kendisiyle vakit geçirdim
ne kadar güzel bir duygu hiç tanımadığın biriyle bile kaliteli ve güzel zaman geçiriyoruz iyiki kk var ve iyiki hepiniz varsınız

merhaba arkadaşlar nasılsıızz??*bgün okullar açıldı iş başı yaptık bi geldim sayfalar almış başını gitmiş ,okuyamadım tabi:):)

kaçırdığım bşy yok inşaallahh... herkese mutlu umutlu bir yarın diliyorumm:):)

Back
X