Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız
ben rahatsızım kusura bakmayın o yuzden gıremıyorum
muhat canım 3000 tane ya varıs cektım cekmeye devam edıyorum
aslıcım ben ve dılek ın duaları tamam rabbım kabul eder ıns
gecen haftakı lısteyı daha bagıslamadım hakkınızı helal edın cuma gunu bagışlamak ıstıyorum

Kızlar bıara burda konu açılmıstı tektasım yok demıstım amaaaaaaaaa
artık var
esim bugun almıs sevgılıler gunu hedıyesı:1::1::1:

ayşecim bulantılarmı rahatsız ediyor 3.aydan sonra geçer canım inşallah tek taşınıda güle güle kullan valla benimde yok bu gidişle tek taşımı kendim alıcam sanırım :1::1:

canım ben evlenirken çok az eşya aldırdım. yani 15 milyar anca tuttu bütünmasrafım. eşime şart koşmuştum balayını:D bu yaz gittik orda yüzdük o yüzdü ben debelendim açıkçası:D şimdi iyiye gidiyoruz canım. ben hızlı okuma özel dersleri vermeye başladım. ordan geliyo biraz. eşim çok para alcam sandı heralde arabayı değiştircem diyo:D
kaybettikleri gümüştü ilk maaşımla almıştım tezgahtarlık yaparak:D 2 gün o yüzügü aramış arkadaşlarıyla ırmakta. çok üzülmüştü.2. de de artık utanmazlığa vurdu:S

CANIM BENIM ONEMLI OLAN AGIZ TADI , SABREDINCE RABBIM DAHA IYI EEDER INS..
RABBIM HUZURUNUZU MUTLULUGUNUZU ARTIRSIN INS
YA CANA GELMESINDE MALA GELSIN GUZEL KARDESIM
BIZDE BALAYINA GIDEMEDIK
GUNU BIRLIK GITMISTIK GECEN YAZ
YA DENIZDE TAM KONSANTRE OLUYORUM TAMAM OLDU YUZUYORUM DIYORUM
PAT DIYE DIBINE DUSURUYORDUM ESIMIN YARDIMIYLA YUZDUM BIRAZ:1::1::1::1:

ayşecim bulantılarmı rahatsız ediyor 3.aydan sonra geçer canım inşallah tek taşınıda güle güle kullan valla benimde yok bu gidişle tek taşımı kendim alıcam sanırım :1::1:

canım merhaba evet bulantılarım çok yıyemıyorum halsızm hep
ıns gecer
aman onemlı degıl tektas olunca da degısen bısey yok allah huzur gecım versın ıns
bu arada sen nasılsın

CANIM BENIM ONEMLI OLAN AGIZ TADI , SABREDINCE RABBIM DAHA IYI EEDER INS..
RABBIM HUZURUNUZU MUTLULUGUNUZU ARTIRSIN INS
YA CANA GELMESINDE MALA GELSIN GUZEL KARDESIM
BIZDE BALAYINA GIDEMEDIK
GUNU BIRLIK GITMISTIK GECEN YAZ
YA DENIZDE TAM KONSANTRE OLUYORUM TAMAM OLDU YUZUYORUM DIYORUM
PAT DIYE DIBINE DUSURUYORDUM ESIMIN YARDIMIYLA YUZDUM BIRAZ:1::1::1::1:

ayyyy Ayşe bizde gidemedik balayına 3 günlüğüne istanbula kaçmıştık çünkü ben düğünden sonra feci bi şekilde hastalanmıştımmm :((( günlerce ateşler içinde yattım bünyem evliliği kabul edemedi :1::1: seneye öğrenirsin yüzmeyide dert etme zamanla oluyo:1:

hamdolsun canım iyiyim...bugün bi tembellik var üstümde;kendi okuncaklarıma başlamadım henüz.meryem suremi okuyup,bi size bakayım dedim :3:

Canım ay sonu belli olacak,dua et inşaallah nasip olur...gün geçtikçe olmayacakmış gibi geliyo ama hayırlısı :31:

ay olur ıns canım ınan cok ıstıyorum ben yaa ıns gıdersınız hayırlısıyla

canım merhaba evet bulantılarım çok yıyemıyorum halsızm hep
ıns gecer
aman onemlı degıl tektas olunca da degısen bısey yok allah huzur gecım versın ıns
bu arada sen nasılsın

haklısın canım huzur olsun sağlık olsun
iyiyim şükür canım iş güç devam bu arada seyyanla yakın zamanlarda aynı yerde tedaviye başlıcaz kısmetse benim cuma günü kontrolüm var netleşecek durumum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

ayyyy Ayşe bizde gidemedik balayına 3 günlüğüne istanbula kaçmıştık çünkü ben düğünden sonra feci bi şekilde hastalanmıştımmm :((( günlerce ateşler içinde yattım bünyem evliliği kabul edemedi :1::1: seneye öğrenirsin yüzmeyide dert etme zamanla oluyo:1:

KIYAMAM YA EVLILIGININ ILK GUNLERINDE HASTALIKLA MI UGRASTIN YA
BEN YUZMEYI ÖGRENEBILECEGIMI SANMIYORUM YAA

haklısın canım huzur olsun sağlık olsun
iyiyim şükür canım iş güç devam bu arada seyyanla yakın zamanlarda aynı yerde tedaviye başlıcaz kısmetse benim cuma günü kontrolüm var netleşecek durumum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

rabbım bu defa nasıp etsın ıns hayırlı haberler getırırsınız bızlere

hanımlar ben şuan çıkıyorum, namaza az kaldı yasinlerimde eksik daha 3 saate görüşürüz. aeo. bu arada 18 000 ya varis eksiğimiz kaldı. almak isteyen arkadaşlarımız olursa bu listeyi kopyalayıp altına kendi isim ve sayılarını eklerse çok sevinirim. sayıyı geçmemiş oluruz.
muhat..............5486
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........3000
duru1616..........1000
eslemliva..........11000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
spriz06.............3000
a.sena.............3000
ecrinn7........... 2000
antisocial.........2000
nekadarzor.......10000
liste.............. 5514
kalan:.............18000

olsun canım ayt tabi bide işmi yapıcaksın yatki bebişin iyice yerleşsin yerine Allahımmmm inşallahhhhhhh :)

inşallah canım inşallah gidersiniz Allah gitmek isteyen herkese nasip etsin bizde eşimle gitmeyi çooooookkkk istiyoruz belki seneye

Amin canım hepimize nasip etsin Rabbim :16:

Allah razi olsun canim ne guzel yaa,ben inanamiyorum bazen birbirini tanimadigimiz halde yazismalardan felan ne kadar guzel dostliklar oluyor...dua halkasi oluyor..masallah

Amin ecmain kuzum,maşaallah barekallah diyelim dua kardeşliğimize,Rabbim daim eylesin :16:

ay olur ıns canım ınan cok ıstıyorum ben yaa ıns gıdersınız hayırlısıyla

Canım benim amin inşaallah çok sağolasın :16:

hanımlar ben şuan çıkıyorum, namaza az kaldı yasinlerimde eksik daha 3 saate görüşürüz. aeo. bu arada 18 000 ya varis eksiğimiz kaldı. almak isteyen arkadaşlarımız olursa bu listeyi kopyalayıp altına kendi isim ve sayılarını eklerse çok sevinirim. sayıyı geçmemiş oluruz.
muhat..............5486
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........3000
duru1616..........1000
eslemliva..........11000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
spriz06.............3000
a.sena.............3000
ecrinn7........... 2000
antisocial.........2000
nekadarzor.......10000
liste.............. 5514
kalan:.............18000

CANIM BEN 5 BIN TANESINI CEKERIM

Kızlar ya tek taştan konu açılınca,benim tektaşım sözde alınmıştı...O kadar güzeldi ki,çook seve seve aldım.Herkes de çok beğenerek incelerdi hep...

Nişanlandıktan sonra,dedem rahatsızlandı onlarda kaldım bir süre...İyileştikten sonra eve dönecektim artık,dedemle dolmuş bekliyoruz durakta,otogara gitmek için.Ben aceleden koşturduğum için tektaşımı orda düşürmüşüm...Farketmedim tabi.Otogara gittik,otobüs dolu olduğu için geri döndük eve.Baktım tek taşım yok,nasıl üzüldüm anlatamam.Heryeri aradım didik didik yok...

Ertesi günü,tekrar aynı yerde dolmuş beklerken tevafuğa bakın tektaşımı buldum :27: Çok sevindim şaşırdım da :27:

Sonra evlendikten sonra yine kaybettim...Daha da bulunmadı.En sevdiğim takımdı,nazara geldi kesin.Hala içim acıyo :31:

Kayınvalidem de,bana tektaşlı birleşik alyanslar varya onlardan aldı sağolsun :23:

Eşiminde alyansı gümüş,onunla takım olsun diye gümüş alyansda almıştık ayrıca,onuda naptım tahmin edin,yanlışlıkla sobaya attım :19: Yüzüklerle sorunum var galiba :19:

muhat..............5486
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........3000
duru1616..........1000
eslemliva..........11000
bahar27...........1000
antikdeniz.........2000
spriz06.............3000
a.sena.............3000
ecrinn7........... 2000