Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

he yaaa herşeyi karıştırıyorum aklım da eşimde eslemcim bu gün çarşambaya ilçeye gitti programa ben gitmedim her hafta korkuyorum diye gidip arkadaşta bekliyordum bu hafta gitmedm ama odadan da çıkamıyorum şimdi korkudan:)))

he yaaa herşeyi karıştırıyorum aklım da eşimde eslemcim bu gün çarşambaya ilçeye gitti programa ben gitmedim her hafta korkuyorum diye gidip arkadaşta bekliyordum bu hafta gitmedm ama odadan da çıkamıyorum şimdi korkudan:)))

Kıyamam ya,anlıyorum o korkularını.Bende yağmurdan gökgürültüsünden çok korkardım,eşim mecbur gelmek zorunda kalırdı...

Mektubat var mı evinizde,korkma canım;Allaha emanetsin...Rabbim tarafından korunuyosundur canım,stres yapma :34: :38:

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

canım benimm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah gün doğmadan neler doğarr...

Canım güvenme o testlere ya,bende ikinci çizgiyi gördüm kaç defa hemde,hepsinde de çıkınca ikinci çizgi.Dedim hamileyim artık.Kan testine gittim,aldım negatifi mahvoldum...Kaç gün geçti senin canım,kan testi yaptır istersen.İnşaallah hamilesindir canım inşaallah... :49:

Ve sonrada böyle olcaz Allahımın izniyle :49: :49: :49: :49::49:

Belkide dualarımız yola çıkmadan oluruz kimbilir :17:

benim test günüm cuma canımm ilgilendiğin için teşekkür ederim umarım güzel bir sonuç alırım he şeyin hayırlısı...

Canım lütfen kayıt ol,Sönmez içime çok güzel şeyler doğuyo,okuyamadığın yerde ben eşimi seninkiler için sokarım devreye merak etme :1: :1:

Duayı okuyan bizlerin listesi okuduğumuz dualarla birlikte Efendimiz(s.a.v)'e gidecek,düşünsene dualarımız Beytullahta yapılacak,Efendimiz(s.a.v) hediye göndermek için bu gayret,Rabbim Habibine gönderdiğimiz bu hediyeleri hiç karşılıksız bırakır mı?O(s.a.v) ki Kainatın Efendisi,Kainat O'nun(s.a.v) yüzü suyu hürmetine yaratıldı.Biz Ahir zaman Ümmeti için ne gözyaşları döktü,ne dualar etti.Ümmetim dedi başka bişey demedi.....

Dünyaya bakıp ibret almak lazım,bataklığa batmış bir Ümmeti Muhammed var,günah ziyan miskinlik fuhuş almış başını gidiyor.Evet belki bizlerde günahkarız ama aciziz,tevbelerle birlikte büyük bir ümitle dua ediyoruz...Efendimize salat selamla hediyeler gönderiyoruz,hiç kabul etmez mi Efendimiz.O hediyeler bize hem hayırlı sağlıklı bebeklerle hemde göremediğimiz mükafatlarla geri dönecek inşaallah....Ezan-ı Muhammedi okunuyor şuan,güzel Rabbim gönlümüze göre versin,Zatına layık kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık Ümmet yetiştirebileceğimiz hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin.Zekeriya'nın(a.s.) duasını kabul eden Rabbim,bizleride geri çevirmesin...

aminnnnnnnnnnnn:(:(ne kadar güzel dualar bunlar ağzına sağlık....

Okunan ezanın hürmetineee rabbim sen burda ve her nerde olursa olsun tüm evlat sahibi olmak isteyen kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar ver ya rabbimmmmmmmmmmmmmmm.......
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn......

canım testte sıkıntı olmuş olmasın??*
yarım saat sonra tekrar baksaydın.

cuma kan tahlil günüm bakalım canım o zaman gidicem inşaallah güzel sonuç alırıöm ne diyim...Rabbim sizinde benimde gönlüme göre versin inşaallahh canımm benim...

Kays canım,sen Baharı Mutlulukla mı karıştırdın canım

Mutluluk canım üzülme,o testelere hiç belli olmuyo,kanda baktırsan keşke;Allahım gönlüne göre versin canım benim

desteğin iiçin çok çokk tşekkür ederimmm canımmmm çok saoll Rabbim seninde gönlüne göre versin inşaalahh...

kays sana da teessüf ederim karıştırdığın mesajı belirtmek için alıntı yapmışsın yazımı ama yanlışlığı düzeltip bırakmışsın.gönül ister ki ben burda seniin derdine ortak olabildiğim kadar senin de olabilmen.sadece o niyetle alıntı yapmasaydın ..her neysee herke bir stres ve süreç içinde sanırım bunun verdiği bir etkii,hayırlısı Mevlamızdan inşaallah...

Ben geldiim :27: :27:

Geçmişi okuyup geliyorum,bakmadım kimler var acaba :1:

Uykudan kalktım bende :37:
hoşgeldiiiin.bende geldim.uyumuşum biraz bende.migrenim tuttuydu da.çok şükür iyiyim şimdi.
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
ne diyeyim canım ya inan üzüldüm.Rabbim en kısa zaman da mucizesiyle sevindirsin seni.
bu ay 4 tane aldık güzel haber :D daha da artsın rabbbiiimmmm
amiiiiiiiiiiiiiin.içimden hep yakında seninde duyacakmışız gibi bir his geçiyor ya.inşaallah.
aaaaaaaaa onu konuşmadık ,
acaba ne olsa, kızlar bi fikir verin
bursa seyehati.......:10:
hoşgeldin canım nasılsın
Okunan ezanın hürmetineee rabbim sen burda ve her nerde olursa olsun tüm evlat sahibi olmak isteyen kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar ver ya rabbimmmmmmmmmmmmmmm.......
amin canım benim önce sana inşaallah.
eeeeeeeee napıyoz hanımlar
listenin son hali nasıl??
kızlar bişi sorucam bu gün aklıma takıldı.şimdi 41 meryem suresi okunacak ya eeeeeee bizim bir ay süremiz var .hergün bir tane okunduğuna göre nasıl olacak:53:
Kays canım sen nerde okudun Baharın testi yanlış diye...

Şimdi profilimi inceledim,Bahar 6.5 aylık hamileymiş kızlar,kızı olacakmış;sen öyle deyince merak ettim Kays,bilgisi olan var mı bu konuda kızlar :26:

kızlar doğrudur.bahar 6 aylık hamile.telefonla görüşüyoruz.şimdi bahar uzun zamandır adet olamıyordu ya.lekelenmeler şeklinde geliyordu.pko dan dolayı.hsg çekildi ve bir tüp tıkalı dendi.eşinde de sperm azlığı vardı.doktorlar tüp bebek önerdi.onlarda para biriktirip yaptıracaklardı.ama bir iki gün önce baharın karnı ağrıyor ve doktora gidiyorlar.tabi şok.hamile.bu Rabbimin mucizesi değildir de nedir?zor günlerinde ,kara kara düşünürken Rabbim sevindirdi.darısı hepimizin başınaa.

canım benimm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah gün doğmadan neler doğarr...

benim test günüm cuma canımm ilgilendiğin için teşekkür ederim umarım güzel bir sonuç alırım he şeyin hayırlısı...

aminnnnnnnnnnnn:(:(ne kadar güzel dualar bunlar ağzına sağlık....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn......

cuma kan tahlil günüm bakalım canım o zaman gidicem inşaallah güzel sonuç alırıöm ne diyim...Rabbim sizinde benimde gönlüme göre versin inşaallahh canımm benim...

desteğin iiçin çok çokk tşekkür ederimmm canımmmm çok saoll Rabbim seninde gönlüne göre versin inşaalahh...

kays sana da teessüf ederim karıştırdığın mesajı belirtmek için alıntı yapmışsın yazımı ama yanlışlığı düzeltip bırakmışsın.gönül ister ki ben burda seniin derdine ortak olabildiğim kadar senin de olabilmen.sadece o niyetle alıntı yapmasaydın ..her neysee herke bir stres ve süreç içinde sanırım bunun verdiği bir etkii,hayırlısı Mevlamızdan inşaallah...

canım benm ben zaten seni anlatmak için mesaj yazmıştım en başta ama kafamın karışıklığı sebebi ile isimlerinizi karıştırmışım anlamışsındır diye tekrar yazmadım burda bulunma sebebimiz hepimizin aynı değilmi canım... kusura bakma düşünememişim ama dediğim gibi seni düşünerek yazmıştım ilk mesajımı neyse buda karışık oldu umarım anlatabildim....

iyki gitmiş doktora yoksa doğumda öğrenecekmiş.
üzüldüm şimdi
5.5 ay melegini bilmeden mi yaşamış.
üffffffff vallla gitti moral

Canım neden gitti moralin :26:

Ya aslında birazda iyi bişey bu,Rabbimin mucizesi,birden süpriz olmuş,hoş bişey aslında;Rabbim korumuş

Bende iki defa rüyamda,hamileliğimi iki aylıkken öğrenmişim diye gördüm :1:

Baharıda okuyunca,dedim bende olabilir miyim böyle,sonra kendime geldim,adet gördüm hala devam ediyo diye :1:

Nasip kısmet ya herşey,Rabbimin ''OL'' demesine bakıyo herşey,tedavi doktor hastalık hepsi birer bahane aslında

hoşgeldiiiin.bende geldim.uyumuşum biraz bende.migrenim tuttuydu da.çok şükür iyiyim şimdi.

kızlar bişi sorucam bu gün aklıma takıldı.şimdi 41 meryem suresi okunacak ya eeeeeee bizim bir ay süremiz var .hergün bir tane okunduğuna göre nasıl olacak:53:

kızlar doğrudur.bahar 6 aylık hamile.telefonla görüşüyoruz.şimdi bahar uzun zamandır adet olamıyordu ya.lekelenmeler şeklinde geliyordu.pko dan dolayı.hsg çekildi ve bir tüp tıkalı dendi.eşinde de sperm azlığı vardı.doktorlar tüp bebek önerdi.onlarda para biriktirip yaptıracaklardı.ama bir iki gün önce baharın karnı ağrıyor ve doktora gidiyorlar.tabi şok.hamile.bu Rabbimin mucizesi değildir de nedir?zor günlerinde ,kara kara düşünürken Rabbim sevindirdi.darısı hepimizin başınaa.

geçmiş olsun canım benim.Rabbim şifa versin.ben meryam suresinni okurken adet gördüğümde kardeşimle eşime okutup öyle tamamlamıştım 41'e.bahar beni o kadar şaşırttı ki Rabbim neler lütfediyor Allahım 6 ay hiç mi anlaşılmamış harekt ultrasonn...nasip her şeyy yaa...

canım benm ben zaten seni anlatmak için mesaj yazmıştım en başta ama kafamın karışıklığı sebebi ile isimlerinizi karıştırmışım anlamışsındır diye tekrar yazmadım burda bulunma sebebimiz hepimizin aynı değilmi canım... kusura bakma düşünememişim ama dediğim gibi seni düşünerek yazmıştım ilk mesajımı neyse buda karışık oldu umarım anlatabildim....

kays sen de benim kusuruma bakma arkadaşım.iki gün iki farklı test iki gün sonra tahlil yıllar bugünlerde alınganım sanırım,kötü niyetle olduğunu düşündüğümden değil sanırım biraz ilgi bekliyorum hasssaslaştım galibaa..neyse hakkını helal et ne düşüneceğimi şaşırdım ben...

Son düzenleme:
kızlar acayip çöktüm moral olarak
bi sayfa açmışlar Allaha küfür ediyolar, kuranı vc kagıdı olarak kullanıyorlar
efendimize neler demişler.
kızlar bunlara inat ,
dinsizlere inat okuyalım. kısılmasın sesimiz.

Seyyanım hoşgeldin :38:

Kızlar Meryem Suresine yarın başlayalım mı ozaman...Seyyan haklı,41 gün okunacak...Annemler diğer Hatimlerimizin duasını yaparlar gider gitmez nasipse,ben isimlerinizi alıp vericem daha......Annemler iki hafta ordaya nasipse;Meryem Suremisin duasınıda tamamlayınca yapar annem... :34:

Matematiği iyi olan biri hesaplasın bakalım;yarın başlarsak; yetişiyo dimi Meryem suremizde :3:

mutluluk canım nasılsın.ben de başladım meryem suresine ve hasta olduğum zamanlarda eşime okutuyorum da. ben onu demek istemedim.şimdi biz kızlarla yarış başlattık ya.1 ay süre var.kızlar size diyoooooooooooom.41 meryem suresini 30 günde okumak matematiksel olarak imkansız.hergün birtane okunacağını düşünürsek.anlatabildimmiiiiiiiiiiii.şimdi cevap bekliyorum:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Kalabalık gözükse de liste,inan kolaylıkla bitecek şeyler hepsi canım benim,korkutma gözünü... :38:

Kız insan bebeğine kavuşmak için düşünür mü hiç :52: :52:

Şaka bir tarafa,ne kadar içten katılmanı istesemde,sen bilirsin kuzum,kendine güveniyosan tam şekilde okuyabileceksen eğer,kararı verecek olan sensin....Bugün son gün ama canım,inşaallah ona göre düzenleme ayarlama yapıcaz,ona göre kesin haber edersin bize :34:

Canım biliyorum insan bebişine kavuşmak için hiç bir şeyi düşünmüyor..ama ben bu duaların bazılarını hiç okumadım bile......ondan gözüm korktu....siz başlayın isterseniz......düzenlemenizi yapın.....ben size başarılar dileyeyimmmmm......okul zamanı olmasa inan katılırdım ama bende kendimce okumaya çalışacammmm......içimi de kıpır yaptın bu arada eslemcim...adetim bitmedi bende bitince kendimce okurum artık...olmaz mı?
mesela bir yasin duasını kaç dakikada okuyorsunuz..ezberinizde var mı dualar???*

Seyyanım hoşgeldin :38:

Kızlar Meryem Suresine yarın başlayalım mı ozaman...Seyyan haklı,41 gün okunacak...Annemler diğer Hatimlerimizin duasını yaparlar gider gitmez nasipse,ben isimlerinizi alıp vericem daha......Annemler iki hafta ordaya nasipse;Meryem Suremisin duasınıda tamamlayınca yapar annem... :34:

Matematiği iyi olan biri hesaplasın bakalım;yarın başlarsak; yetişiyo dimi Meryem suremizde :3:

heh işte bunu dediydim...ay bidakka.önce hoşbulduk canım.bende bu gün sohbettydiiiiiiiim.birde giderken canımı sıkan bir olay yaşadım.çok incitici.neyse onu sonra yazarım.vakıa sureside 41 tane ama onundamı günde bir tane okunması gerekli.eğer öyle değilse iki iki okur bitiririz.ayrıca ben cumarteside önce başlayamam.

ay seyyancım sendemi müsait değilsin... aslında yakın zamanlarda müsait değil olmuşuz.... dr adidin salihin dediğine göre gel git olayına göre hicri ayın onbeşinde adet olan kadınların yumurtlama sistemleri düzüenli imiş haberinz varmı .... yani bir iki gün önce hicri ayın onbeşiidi.... bu yüzden kadınlar bu duruma ay başı ayhali derlermiş hani dolunay oluyo ya...

kızlar siz yazın ben varım hepsine
aeo iyi geceler. ilerleyen saatlerde gelmeye çalışırım.

kızlar acayip çöktüm moral olarak
bi sayfa açmışlar Allaha küfür ediyolar, kuranı vc kagıdı olarak kullanıyorlar
efendimize neler demişler.
kızlar bunlara inat ,
dinsizlere inat okuyalım. kısılmasın sesimiz.

Allah onları bildiği gibi yapsınnn ne diyeyimmm....
mutluluk canım nasılsın.ben de başladım meryem suresine ve hasta olduğum zamanlarda eşime okutuyorum da. ben onu demek istemedim.şimdi biz kızlarla yarış başlattık ya.1 ay süre var.kızlar size diyoooooooooooom.41 meryem suresini 30 günde okumak matematiksel olarak imkansız.hergün birtane okunacağını düşünürsek.anlatabildimmiiiiiiiiiiii.şimdi cevap bekliyorum:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

iyiyim canımmmmm sen de iyisin inşaallahhh????

Back
X