• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar eşim çağırıyo,çok ihmal ettim onu bugün ne yazıyon diyo :1:

Ben çıkıyorum şimdi,onunla ilgileneyim biraz :69:

Onu uyutup gelirim ben sonra :1:

Asbelovecim mesajını bekliyorum ona göre konuşuruz canım :3:

Görüşmek üzere kızlar :16:

Canımcım msj attım sana bende çıkıyorum kociş hasta zaten bende ona nane limon bişeyler yapayım da kendine gelsin birazcık msjını bekliyorum canımcım
hepinizi öpüyorummm

Hayırlı geceler güzel anne adayları nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah o kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım :) maşallah sizlere ,

Aslıcım ben dualarımı bitirdim.Esmacvs arkadaşımın da 100 enbiya ve 707 ya varisi de okudum Allah kabul etsin inşallah

İyi aksamlar kizlar..
Emacim Allah razi olsun cnm
kizlar soklardayim yaa bahar 6,5 aylik hamileymis.hsg cektirirkendemi anlamadi doktor.rabbimin mucizesi resmen.saglicakla kucagina almayida nasip eder rabbim insallah

İyi aksamlar kizlar..
Emacim Allah razi olsun cnm
kizlar soklardayim yaa bahar 6,5 aylik hamileymis.hsg cektirirkendemi anlamadi doktor.rabbimin mucizesi resmen.saglicakla kucagina almayida nasip eder rabbim insallah

hangi bahar ya bizim bahar mı ? Ben anlamadım kuzu ya.Bu arada prenses nasıl bakalım :)

Ay maşaallah :52: :52: Amin canım,Rabbim kabul etsin şimdiden,ihlasla samimiyetle okumayı nasip etsin :16:

amin canım Allah samimiyetle ve ihlasla okumayı nasip etsin gerçekten.ben 1 sattir uğraşıyorum.excel de güzel bir çizelgeyle programımı yaptım.güzel oldu işimi kolaylaştıracak.bir an önce başlamak istiyorum.:122:

şekerler ne çok kaynatıyorsunuz tam topiğe girdim kv geldi pc açıktı ama oturamadım pc başına sonra yanlış anlıyor beni ama 7 sayfa okudum geçmişten dahada okuram sabah hastaneye geç kalıcam kızlar varmı kaçırdığım birşeyler birileri bana özetlerse çok iyi olacak:1::1::1:

kızlar şu sıte hakınnda facesi olanlar şikayet etseler kaldırılma oranı daha yuksek olmazmı sizceee:14::14::14:
ettim canım :S
Slm...banamı cvp yazdın bilmiyorum cevabın banaysa öncelikle teşekkür ederim...nihayet dikkate alındığım için:)eşim gitti sperm testi verdi değerleri iyi...sorun yani sorunlar bende önce tüplerim tıkalıydı hsg ile açıldı,sonra ufak bi kist olmuştu oda bitti,enson fsh yüysek cıktı:(ilac kullanıyorum bunların hepsini aştım şükür...klomen kullandım olmadı son biray gitmedim doktora ne durumdayım bilmiyorum aşılama isteyeceğim...yada dosyamı kaçırıp doktor deyiştireceğim varmı tavsiyen tabi bana yazdınsa...teşkkk:)))
canım sana yazmıştım ama görmedin sanırım:D bak burdaki arkadaşlar daha deneyimli. hangi ildesin sen?
şekerler ne çok kaynatıyorsunuz tam topiğe girdim kv geldi pc açıktı ama oturamadım pc başına sonra yanlış anlıyor beni ama 7 sayfa okudum geçmişten dahada okuram sabah hastaneye geç kalıcam kızlar varmı kaçırdığım birşeyler birileri bana özetlerse çok iyi olacak:1::1::1:

canım ekstradan 2 hamiş haberimiz var başka da bişi yok :D

muhatcım selam tatlım nasılsın????hoşgelmişsin..sen yokken baya kaynattık....nerelerdesin??

evet valla arkadaşları çok iyi anladım, oku oku bitmiyo :(
canım dolunayın son anları, hormanlar alt seviyedeymiş,
kollarımda tüğ vardı alayım dedim:D

evet valla arkadaşları çok iyi anladım, oku oku bitmiyo :(
canım dolunayın son anları, hormanlar alt seviyedeymiş,
kollarımda tüğ vardı alayım dedim:D

Güle güle kirlen tatlımmmmmmmmmmm.....dolunayın son anları hormonların alt seviyede olduğunu bilmiyordummmm...:53::44::44:

Kızlar ben çıkıyorummmmmmm.hayırlı gecelerrrrrrr...şimdilik hoşçakalın...

muhatımm görüşürüz tatlım..Allah'a emanet olunn.....

hoşbulduk tatlım iyiyim şükürler olsun yarın randevum var bakalım yumoşlar ne alemde
bugün bir arkadaşımın eşim ameliyat oldu ve sperm bulunmadı moralim çok bozuldu inşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
hiç kimseyi ne evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin:14::14:
bozma morelini ama kaygilarini anliyorum cnm insallah korkutugun gibi olmaz hersey coook guzel olur insallah..Rabbim kolaylik verecktir insallah

Bu kadarcık canım :52: Hadi hee de,alalım ismini :27: :27:

Kays canım sen nerde okudun Baharın testi yanlış diye...

Şimdi profilimi inceledim,Bahar 6.5 aylık hamileymiş kızlar,kızı olacakmış;sen öyle deyince merak ettim Kays,bilgisi olan var mı bu konuda kızlar :26:
kizz eslem varya burda bi abla tencere reklami yapiyor...ama bi takimi 2500 euro..bana diyoki hadi bi reklam yapalim evinde diye cabaliyor.dayanamadim bikere verdirdim konu komsu toptadim neyse yapti reklamini..simdi ne zaman gorse bana diyoki hadi yazayim seni listeye diyo..o ablaya benzettim...
iyki gitmiş doktora yoksa doğumda öğrenecekmiş.
üzüldüm şimdi
5.5 ay melegini bilmeden mi yaşamış.
üffffffff vallla gitti moral
nsi yaaa bahar yeni ogrendiydi hamis oldugunu..bi dakka benimkafa dort kose oldugundan jeton biraz gec dusuyo:1:simdi bahar 5.5 aylik hamileymis de yenimi ogrenmis???dogrumu???

bozma morelini ama kaygilarini anliyorum cnm insallah korkutugun gibi olmaz hersey coook guzel olur insallah..Rabbim kolaylik verecktir insallah

kizz eslem varya burda bi abla tencere reklami yapiyor...ama bi takimi 2500 euro..bana diyoki hadi bi reklam yapalim evinde diye cabaliyor.dayanamadim bikere verdirdim konu komsu toptadim neyse yapti reklamini..simdi ne zaman gorse bana diyoki hadi yazayim seni listeye diyo..o ablaya benzettim...

nsi yaaa bahar yeni ogrendiydi hamis oldugunu..bi dakka benimkafa dort kose oldugundan jeton biraz gec dusuyo:1:simdi bahar 5.5 aylik hamileymis de yenimi ogrenmis???dogrumu???

Dogru cnm aynen oyle..hatta ben 6,5 yazdigini gordum baharin

hayırlı akşamlarrr:3::3:
hamişlerimiz varmış rabbım kucaklarına almayı nasıp etsın:16::16:heyecandan okuyum hepsını derken ne begenı yapmışım ne alıntı :1::1:
hele ki 6 aylık olmuş meleği yaaa allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp eylesın:16::16::16:
sanırım negatıfı goren mutluluktu:44:bı kişi daha vardı sanki ya yeterdi sanırım.rabbım sızlerede nasıp eder inşallah en kısa zamanda hayırlısı boyleymiş demekki:29::29:

bu arada bizimde bugün bi akraba benımle aynı gunlerde evlenmişti.6 yıldır tüp bebekle ugrasıyorlardı geçen sene ara vermişlerdi kız gıtmıyod artık:26:bugün karın agrısıyla bı doktora gıdıyolarki 5 bucuk aylık hamileymişşş:46::46::46:rabbım nekadar buyuk darısı bızlere inşallah:16::16:

merhaba canımm çok teşekkü ederim cuma kan tahlili yaptırıp kesin sonucu alıcm.ya nasip diyorum.az önce bahar a şaşırıyordum şimdide arkadaşınaşaşırdım mevlam ol dedikten sonra hiç bir güç engel olmuyor Rabbim herkese bu güzellikleri yaşatsın inşaallah...

Dogru cnm aynen oyle..hatta ben 6,5 yazdigini gordum baharin

RABBIM COKTAN ONUNKINE OL DEMIS bile ayyy aylardir kendini bosami uzdu simdii...boyle olanlari cok duydum hatta bu yuzden kendimi 3 ay boyunca hamile sandim.:1::1:..bayagi as felan yerdim yani..psikolaji ahhh psikolaji ne oyunlar ettin bana

mutluluk cnm insallah guzel haberler verirsin.basakta insallah insallah yeteeeeerinde kan testinde coook coook bebek hormonu cikar insallah herkes hamile olur...bugun cook mutluyum niyesini bende bilmiyorum...ruhum rahatladi adetim bittiya ondar galiba

Back
X