Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar acaba yumurtam mı çatlıyor ki,hafif bir ağrı var bende şuan... :26:

Bilenler var mı,adetten ne kadar gün sonra yumurtlama günü oluyo :49:
canım kaç günde bir adet oluyosun bilmiyorum ama adetten 14 gün önce oluyor bildiğim.yumurtlama tarihi hesaplama yaz google çıkıyor orada siteler.gir birine hesapla bakalım.
selam kizlaar nasilsiniz..ben geldim hos buldum...balah kolay gelsin cnm calis calis..kedim dizimin dibinde yatiyor bide yikadim onu ooohhhh misss...sizler nasilsiniz canlarim benim:16::16:

biz iyiyiz çok şükür.sen ve kedinde iyiymişsiniz.kız özendiriyoooooooon.bende kedileri çok severim.alsahmı acep??

git git sen de üşümüşsündür.
burda bizle napcan...

Gidicem canım,birkaç bardak daha çay içeyim de :17:

canım kaç günde bir adet oluyosun bilmiyorum ama adetten 14 gün önce oluyor bildiğim.yumurtlama tarihi hesaplama yaz google çıkıyor orada siteler.gir birine hesapla bakalım.

Tam düzenli değil adetlerim canım,benim bulduğumda adetle birlikte sayılıyodu sanırım gün.Ay inşaallah çatlıyodur,hiç anlamıyorum bu işlerden ya pöff :18:

Son düzenleme:
valla öyle tatsız bişi oldu işte canım ya. onlara göre de onlar haklı. dua ipini bırakırsak biz de umutsuzluğa karamsarlığa düşeriz. ne deyim Allah yardım etsin. kolay değil onlarada ama bu kadar tepki çok agır oldu.

git git sen de üşümüşsündür.
burda bizle napcan...

ayran yap bari köftenin yanına:)

asil bilun mu.karadeniz şivesi gibi geldi bana. asil bilin'in k.deniz şivesiyle söylenişi gibi.
anlamı ne canım.
ben de sukeyna diyordum ama kv ye öncelik tanıyacagım:)

ayy benim aklima hic kv ye sormak gelmedi aferin kiz sana muhat:42:bende erkek olursa omer faruk yada furkan istiyorum kiz olursada azra diyorum ama degisebilirde :16:

Ve aleykümselam,hoşgeldin canım benim,kedin seninle mi artık,çok sevindim :21:

Canım benim adetim bu sefer,14 gün sürdü.Bugün 15.gündü ki ben abdest aldım...Ben hiç bilmiyorum öyle ateş ölçmeyi falan canım ya :26: Umarım çatlıyodur şimdi :6:

İyi geceler canımm :23:

ustune gorme falan degil dimi canim :52::52::52:

Gidicem canım,birkaç bardak daha çay içeyim de :17:

Tam düzenli değil adetlerim canım,benim bulduğumda adetle birlikte sayılıyodu sanırım gün.Ay inşaallah çatlıyodur,hiç anlamıyorum bu işlerden ya pöff :18:

biz burda lak lak yapmaktan ovu falan takip edemicez bu gidişle.amaaaaan boşver be sen çalış bol bol denk gelir elbet:6::6::6:hee çay içince faydasımı oluyo bilelimde:52:

kedine de kavuşmuşsun çok şükür çok sevindim.
kızlar ben de çıkayım artık.
nurusima nın dualarını alanlar okudu mu bakim. herkes burda????
:D

hadi sen de çalışmaya bakim:6::6:çok çalış.nurusima için bişi mi okucaz kaçırdım ben.söle okuyalım hemen.

canim bide yumurtlama gunleri icin testler var eczanelerde satiliyor eger o gun yumurtan tamsa gulen surat falan cikiyor bir arastir istersen fiyatlari biraz pahali gelmisti bana ama deger:16:

ben okudum canim
hadi sen de çalışmaya bakim:6::6:çok çalış.nurusima için bişi mi okucaz kaçırdım ben.söle okuyalım hemen.

nurusimanin yarin kocasi ameliyat oluyor saat 9da ona fetih suresi okuduk canim

Ayy canım keşke öyle bişey olsa bari yaa,amma süpriz olur ne sevinirdim :52: :52:

biz burda lak lak yapmaktan ovu falan takip edemicez bu gidişle.amaaaaan boşver be sen çalış bol bol denk gelir elbet:6::6::6:hee çay içince faydasımı oluyo bilelimde:52:

Az önce yumurtlamayı ararken gebelik bölümünde,Emanın paylaştığı konu vardıya ona denk geldim,şu enjektörlü olan :27:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ile-kalabilirsiniz-sekilde-hamile-kaldim.html

Deneyen oldu mu bunu,ben deneyemedim daha :17:

Neyse ben çıkıyom şekerler,dua edin benim için şimdi,Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu ay hepimize :49: :49: :49:

Kızlar bu arada,eşinizle birlikte olmadan önce 10 defa YA MUSAVVİR okuyanın erkek çocuğu olurmuş.Ay umarım doğru hatırlıyorumdur,okuyalım inşaallah :49:

Hadi kaçtım ben,iyi geceler hepinize :69:

faydası olsaydı 2 annesi olurdum:)
ayy benim aklima hic kv ye sormak gelmedi aferin kiz sana muhat:42:bende erkek olursa omer faruk yada furkan istiyorum kiz olursada azra diyorum ama degisebilirde :16:

canım tek erkek benim eşim. adı da güzel fena değil kv nin ama 2. isim için şansımı deneyecegim :D

üşüyomuşsun ya hani.
köfte içini ısıtır artık dışını da eşin ısıtır:D
yat sen yat çıkma yataktan,
cigkofteyi buldum olsada yesek

ya muhat aynen öyle biz bursalılar meleğizdir melek(herne kadar yarı bursalıda olsam)
konunu açtınmı cidden baktım ama bişi bulamadım nere açtın?

sende bursalisin..ben anlamadim bursali olmaz bursada kalirlar,bursali olmaz anasi bursali olur...yani herkez biyerden bursaya cikiyor..muhat bence sen iyi arastir kesin bizde biyerden bursaya bulasacagiz.............sayfalari okuyamadim ammma kaynatmisiniz haaa...

canim bide yumurtlama gunleri icin testler var eczanelerde satiliyor eger o gun yumurtan tamsa gulen surat falan cikiyor bir arastir istersen fiyatlari biraz pahali gelmisti bana ama deger:16:

GG'de de satılıyomuş,o dediklerindendi heralde,bi türlü araştırıp alamadım,alsam iyi olcak canım :49:

Seyyan bu arada,çayın faydası olsaydı ben şimdiye futbol takımı kurmuştum :52: :52:

Ayy canım keşke öyle bişey olsa bari yaa,amma süpriz olur ne sevinirdim :52: :52:

Az önce yumurtlamayı ararken gebelik bölümünde,Emanın paylaştığı konu vardıya ona denk geldim,şu enjektörlü olan :27:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ile-kalabilirsiniz-sekilde-hamile-kaldim.html

Neyse ben çıkıyom şekerler,dua edin benim için şimdi,Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu ay hepimize :49: :49: :49:

Kızlar bu arada,eşinizle birlikte olmadan önce 10 defa YA MUSAVVİR okuyanın erkek çocuğu olurmuş.Ay umarım doğru hatırlıyorumdur,okuyalım inşaallah :49:

git git:) leylekleri gördüm gagalarında bişi vardı:) size doğru uçtular:
eşinin yarın 9 da ameliyatı var. fetih suresi istedi canım. eğer sen fetih okurum dersen ben de vakıa okuyum:D

(bende şimdi çıkıyorum nurusima için bir fetih suresi okuyayım,rabbim inş.hayırlı haberlerle gelsin yarın inşaallah).yarın akşama listemiz tamamlansa iyi olur.hatırlatayım dedimmmmmm.hepinize hayırlı geceler.öpüldüznüzzzzzzzzzz:54::54::54::54:

cigkofteyi buldum olsada yesek

sende bursalisin..ben anlamadim bursali olmaz bursada kalirlar,bursali olmaz anasi bursali olur...yani herkez biyerden bursaya cikiyor..muhat bence sen iyi arastir kesin bizde biyerden bursaya bulasacagiz.............sayfalari okuyamadim ammma kaynatmisiniz haaa...

ben bursadan gelin alıp bursalı olmuyı düşünüyorum canım :D
olacagı yok yoksa.

iyigeceler canim kolay gelsin :55::55::emir_bebek::emir_bebek::49::49: bunlardan bir suru gelsin

git git:) leylekleri gördüm gagalarında bişi vardı:) size doğru uçtular:

Umarım yolu bulurlar.:1: Kızlar ya bide Mülk Suresinin son Ayetini suya okuyup eşine içirecekmişsin,böyle bir tavsiyede vardı.Ben şimdi onuda yapayım. :27:

Muhat açtığın konuyu bulamadım,linkini at;yarın girince okurum.. :24:

Ay bu sefer çıktım kesin,eksik etmeyin dualarınızdan :38:

Muhat Seyyan çıkın artık sizde,niye çıkmıyonuz yokmu işiniz gücünüz :23: :23:

Hadi hayırlı geceler hepinize,Rabbime emanetsiniz :16:

ben bursadan gelin alıp bursalı olmuyı düşünüyorum canım :d
olacagı yok yoksa.

yazdıydım kaçımışsın.benim süpürge ehliyetim yok ama ehliyetim var.4 saatlik yol arabayla 3 saat eder.belkide daha az.ben kızları toplayıp gelim.senide alıp dönim.kız ciden biz eltilerle geçen yaz izmir bodrum falan yaptık.sırf kadınlar.arabayla.bu yaz başıda nizmire gitmeyi düşünüyoruz.bu arada ayşeye uğramayı düşünüyorum.inş.tabi hamiş olursam benim kociş izin vermez.o zaman krizantem gibi süpürgeye müracat:1:

Back
X