Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yok cnm yanlis anlamadim tamemen dogru...kedi kusumuzu yedi evvlki gun kedi geldi bugunde kusu yemis..kafes agactan yapilmis onu yere dusurup,kenarindan biraz kirmis yakalamis..eve lekdigimde kusun tuyleri yerde geziyodu ayaklarini bile yemis:50:

Başın sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten,ben hayvanları çok severim :14: :14:

aa varsın eslem :) iyi bak
listede 42 kişi var
napim ilk bunlar geldi aklıma.,,antik deniz nerelerde?

ayyyyyyyyyy ömürsünüz hanımlar:)
ben tekken öyle olabliyorum
bugün eşime çok kızgındım teli suratına kapattım o da hemen geldi.
içeri bi girdi ciddiyetimiz 3 sny sürdü eline aldı hemen terliği dövüyomuş gibi yaptı.
ben hayattan mutluluk çalıyorum can sıkıcı bişi mi var hemen tersini yapıyorum çelme takıyorum:d
eşimde şikayetçi değil durumdan:)
ne üzüleceksiniz ya. sıraya koyyorum hamileleri
seyyan - nurusima
nekadarzor- balah
sönmez-antikdeniz- sibelkoçak
kays-muhat-ema
bakalım ne kadarı tutacak:D

ya muhatımmmm yaaaaaaaa
inşallahhhhh
birgün seni görmeye gelcem kırıkkaleye ha:)
ay inşallah yaaaa hepsi tutsun hatta fazla fazla

Nekadarzor kuşun mu öldü canım,çok üzüldüm,inşaallah yanlış anlamışımdır :50:

nekadarzor bizde aynı sizin gibiyiz yaaaa kavga ediyoruz ağlıyoruz sonra konuşup anlaşıyoruzzzz....bizde de eşim bana beni sevmiyorsun sen deyip duruyor...ben kendimi toplayamadım bu sefer....banada geliyorlar..seni öyle iyi anlıyorumki anlatamamm....

rabbim bugünlerimizi aratmasın ama çooooook zor gerçektennn...inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruzzzzzzzzz.......

evet cnm haklisin bende pek toplayamadim ne yapacagimi sasirdim artik...bu gidisle ben evde inekde beslemeye baslassam iyidir...negatiften sonra aklimda bisuru soru isaretleri var cevapsiz bisuru...sigaraya da basladim malesef:50:ne biliiiyim en iyisi muhatin dedigi gibi hayettan mutluluk calmak..ama zor oluyo pek yapamiyorum....hayirlisi insallah ama kedi iyi geldi biraz bugun butun gun onu dusundum bitane tasma aldim zili var deli oluyo cikartmak istiyo ama olmaaaaz:20:

ayyyyyyyyyy ömürsünüz hanımlar:)
ben tekken öyle olabliyorum
bugün eşime çok kızgındım teli suratına kapattım o da hemen geldi.
içeri bi girdi ciddiyetimiz 3 sny sürdü eline aldı hemen terliği dövüyomuş gibi yaptı.
ben hayattan mutluluk çalıyorum can sıkıcı bişi mi var hemen tersini yapıyorum çelme takıyorum:d
eşimde şikayetçi değil durumdan:)
ne üzüleceksiniz ya. sıraya koyyorum hamileleri
seyyan - nurusima
nekadarzor- balah
sönmez-antikdeniz- sibelkoçak
kays-muhat-ema
bakalım ne kadarı tutacak:D

canım bende hayatı zehir etmek istemiyorum ama hayat gerçekten çok acımasız...

bak dün ne oldu anlatayım....
dün hastaneye gittik yaaa..hiç karşılaşmayacağım insanlarla karşılaştım..öğrt.arkadaşımın kızıyla...
ekimde evlendi....ve ben bu kızın lisedeki halini biliyom...aynı gün aynı saatte aynı koridorda aynı hastanede karşılaştık..
ben nörologa giderken o kadın doğum doktorunu bekliyordu....önce anlayamadım ama ne var ne yok deyince doktoru bekliyoruz dedi...
bende jeton düştü ...bebiş mi var dedim evet 5 haftalık dedi...ne diyeyim..Allah tamamına erdirsin..
yanlış anlaşılmak istemem herkesin çocuğu olsun...tüm kalbimle istiyorum....ama ben unutmaya çalışırken
sürekli hatırlamak zorunda kalmak zoruma gidiyor....tabi bizim moralimiz bozuldu nörologun yanında tüpbebek ten negatif sonucu aldığımızı anlattım ağlamaklı bir sesle....çok zordu....
muhatım birde sen çoooooooooooooooook yeni evlisin..inan ilk zamanlarda herşey çok güzel..benimde eşim peşimde koşardı tavırları çok daha farklıydı..zamanla herşey monotonlaşıyor sanırım.....gerçi bu da bizim elimizde......neyseeeee hayat acımazsızzzzzzzzz........

ya muhatımmmm yaaaaaaaa
inşallahhhhh
birgün seni görmeye gelcem kırıkkaleye ha:)
ay inşallah yaaaa hepsi tutsun hatta fazla fazla
sen zaten hmile kalmaya meyillisiin olur erkenden:9
gel kız valla:)
evet cnm haklisin bende pek toplayamadim ne yapacagimi sasirdim artik...bu gidisle ben evde inekde beslemeye baslassam iyidir...negatiften sonra aklimda bisuru soru isaretleri var cevapsiz bisuru...sigaraya da basladim malesef:50:ne biliiiyim en iyisi muhatin dedigi gibi hayettan mutluluk calmak..ama zor oluyo pek yapamiyorum....hayirlisi insallah ama kedi iyi geldi biraz bugun butun gun onu dusundum bitane tasma aldim zili var deli oluyo cikartmak istiyo ama olmaaaaz:20:
hiç yakışmadı sana bu!!!!!
biz de sönmezle limon satarız sen de süt üret:)
sorması ayıptır ne saçmalıyorsunuz????????
kızlar anne olcaz diyoz ya burada. ne inegi, ne ağlaması aaaaaaaaaa
anlaşılan sadec testler değil psikolojilerde negatif:(
uçurtmayın beni gece gece:)

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişleri ne zaman alıyorsunn annesiiiiiiiiiiiiiii..

herşey yolunda mı tatlım..süpermenler bulunmuşşşşşşşşşşşşş..çoooooook sevindimmmmmmm adınızaaaaaaa.....

rabbim inşallah bebişlerinizi size vericek....eşinin ameliyatını emre bey mi yaptı.....

sen zaten hmile kalmaya meyillisiin olur erkenden:9
gel kız valla:)

hiç yakışmadı sana bu!!!!!
biz de sönmezle limon satarız sen de süt üret:)
sorması ayıptır ne saçmalıyorsunuz????????
kızlar anne olcaz diyoz ya burada. ne inegi, ne ağlaması aaaaaaaaaa
anlaşılan sadec testler değil psikolojilerde negatif:(
uçurtmayın beni gece gece:)

gelcem :)
ben hamile kalmaya meyilliyimde hamile kalmak için yapmamız gerekenlere şuaralar pek meyilli değilim...korkuyorum korkuyorum korkuyoooooorrrrrruuuummm.

Allah mı unutturdu acaba,hamile kalamayacak mıyım :14: Neyse :14: Ben hepinize isim isim dua ediyorum hep,Rabbim hepimize nasip etsin :31: :31:

canimsen bu psikolojiyle olacak bebekte varsa oldurmuycaksin...rahatla tatlim hayati akisine biraaak...olucak insallah olucak...ama devamli bewbek dusunmemeye calis baska seylerle ugras...bebek dusuncesini atsaniz kafadan olucak bebek hic bi problemde yok...canim aslanim benim...sen ilgisizmi kaldiiiiin aslan burcu ilgisizlige dayanamaz ilgi isteriz ilgiiii ilgi verin bizee...

canım bende hayatı zehir etmek istemiyorum ama hayat gerçekten çok acımasız...

bak dün ne oldu anlatayım....
dün hastaneye gittik yaaa..hiç karşılaşmayacağım insanlarla karşılaştım..öğrt.arkadaşımın kızıyla...
ekimde evlendi....ve ben bu kızın lisedeki halini biliyom...aynı gün aynı saatte aynı koridorda aynı hastanede karşılaştık..
ben nörologa giderken o kadın doğum doktorunu bekliyordu....önce anlayamadım ama ne var ne yok deyince doktoru bekliyoruz dedi...
bende jeton düştü ...bebiş mi var dedim evet 5 haftalık dedi...ne diyeyim..Allah tamamına erdirsin..
yanlış anlaşılmak istemem herkesin çocuğu olsun...tüm kalbimle istiyorum....ama ben unutmaya çalışırken
sürekli hatırlamak zorunda kalmak zoruma gidiyor....tabi bizim moralimiz bozuldu nörologun yanında tüpbebek ten negatif sonucu aldığımızı anlattım ağlamaklı bir sesle....çok zordu....
muhatım birde sen çoooooooooooooooook yeni evlisin..inan ilk zamanlarda herşey çok güzel..benimde eşim peşimde koşardı tavırları çok daha farklıydı..zamanla herşey monotonlaşıyor sanırım.....gerçi bu da bizim elimizde......neyseeeee hayat acımazsızzzzzzzzz........

canım öyledeğil işte
biz ayrılmayı bile düşündük:(
gerçekten zor günler geçirdim.
17. günümüzde sinir krizi geçirdim. zordu hemde çok zor.
rabbime çok şükür biraz o biraz ben alttan ala ala doğru yolu bulduk sanırım:)

benimde zamanında muhabbet kuşum vardı....güzel kızım..çok seviyorduk ama hasta oldu öldü..6 yıl yaşadı bizimleeee....bayağı oyalıyormuş bizi..okuldan eve geldiğimde ilk işim "kızım şeker "diye bağırırdım o da cevap verirdi.....

hayattan mutluluğu çalmayı öğrenmemiz lazımmmmmmmmmm....

bu arada muhatcım keşke beni en sona yazsaydın hamile listene....çünkü ben 5. deneme için acele etmeyeceemmmmm.....belki seneye yazaaaaaaaa......

gelcem :)
ben hamile kalmaya meyilliyimde hamile kalmak için yapmamız gerekenlere şuaralar pek meyilli değilim...korkuyorum korkuyorum korkuyoooooorrrrrruuuummm.

cnm sen zaten hamis degilmisin???takvimin varyaa..ayrica neyden korkuyosun kizz korkmaaaaaa

canım öyledeğil işte
biz ayrılmayı bile düşündük:(
gerçekten zor günler geçirdim.
17. günümüzde sinir krizi geçirdim. zordu hemde çok zor.
rabbime çok şükür biraz o biraz ben alttan ala ala doğru yolu bulduk sanırım:)

muhatcım ilk sene bizde hergün ağız kavgası ettikkkkk...ağla zırlaaaaa...birbirimize alışana kadar çok zordu...ayrılamaya varana kadar gittti nerdeyse.....ama alıştık bir süre sonra....

birde benim eşim çok zor bir insan.....çok iyi bir insan ama çok zor bir insan.....

amin canım nasip edecekte inşallah

Amin canım amin inşaallah tez zamanda :31: :31:

canimsen bu psikolojiyle olacak bebekte varsa oldurmuycaksin...rahatla tatlim hayati akisine biraaak...olucak insallah olucak...ama devamli bewbek dusunmemeye calis baska seylerle ugras...bebek dusuncesini atsaniz kafadan olucak bebek hic bi problemde yok...canim aslanim benim...sen ilgisizmi kaldiiiiin aslan burcu ilgisizlige dayanamaz ilgi isteriz ilgiiii ilgi verin bizee...

Allah korusun canım ya.Biz eşimle bi süredir karar aldık bebeğe odaklı bir yaşam sürdürmemek için,herşeyi bebeğe bağlayıp psikoloji bozmak yok diye.Ama ben bugün çok üzüldüm,anlatamıyorum kendimi eksik hissettim,moralim bozuldu,başım çok ağrıyor şuan.Bu moralle hiçbirşeyde yapamam. :31: :31:

Ay unutmamışsın burcumu,evet hele moralim olmayınca,sürekli ilgi isteyen mız mız çocuklar gibiyim :31:

..........

Ben çıkayım en iyisi,keyfinizi kaçırmak istemem sizinde,hayırlı geceler hepinize kızlar,Allaha emanetsiniz :38:

cnm sen zaten hamis degilmisin???takvimin varyaa..ayrica neyden korkuyosun kizz korkmaaaaaa

değilim 16 gün önce kaybettim bebeğimi canım o takvimi kaldırmakta içimden gelmiyo belki muhatın dediği gibi ben ikinci çocuğuma hamile kalırsam olaki ona abisinin çizelgesini hediye etcem...

offffff hayat ne zorrr ama gülmemiz lazım bazen ağlamamız gereken yerde :)

Back
X