Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canimsen bu psikolojiyle olacak bebekte varsa oldurmuycaksin...rahatla tatlim hayati akisine biraaak...olucak insallah olucak...ama devamli bewbek dusunmemeye calis baska seylerle ugras...bebek dusuncesini atsaniz kafadan olucak bebek hic bi problemde yok...canim aslanim benim...sen ilgisizmi kaldiiiiin aslan burcu ilgisizlige dayanamaz ilgi isteriz ilgiiii ilgi verin bizee...
anammmmmm sizi şımartalım mı biz:)
gelcem :)
ben hamile kalmaya meyilliyimde hamile kalmak için yapmamız gerekenlere şuaralar pek meyilli değilim...korkuyorum korkuyorum korkuyoooooorrrrrruuuummm.
1 ay daha ertele o zaman canım:)
benimde zamanında muhabbet kuşum vardı....güzel kızım..çok seviyorduk ama hasta oldu öldü..6 yıl yaşadı bizimleeee....bayağı oyalıyormuş bizi..okuldan eve geldiğimde ilk işim "kızım şeker "diye bağırırdım o da cevap verirdi.....

hayattan mutluluğu çalmayı öğrenmemiz lazımmmmmmmmmm....

bu arada muhatcım keşke beni en sona yazsaydın hamile listene....çünkü ben 5. deneme için acele etmeyeceemmmmm.....belki seneye yazaaaaaaaa......

benim de tosbam vardı.
ona eş almıştım adı çiçekti
nasıl olduysa artık gimişler, evden kaçtılar terk ettiler.
hahhahhahaha sen öyle san:) kalsın listedeki yerin :)

Son düzenleme:
sen zaten hmile kalmaya meyillisiin olur erkenden:9
gel kız valla:)

hiç yakışmadı sana bu!!!!!
biz de sönmezle limon satarız sen de süt üret:)
sorması ayıptır ne saçmalıyorsunuz????????
kızlar anne olcaz diyoz ya burada. ne inegi, ne ağlaması aaaaaaaaaa
anlaşılan sadec testler değil psikolojilerde negatif:(
uçurtmayın beni gece gece:)

cnm yaaa guldurdun yine beki kizzz sende hep gull...cnm sen bize bakma bu gecici bi durum aninda degisiklik gosteren bi durum yani....artik cok karekterli gibi bisey olduk anliycan

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişleri ne zaman alıyorsunn annesiiiiiiiiiiiiiii..

herşey yolunda mı tatlım..süpermenler bulunmuşşşşşşşşşşşşş..çoooooook sevindimmmmmmm adınızaaaaaaa

rabbim inşallah bebişlerinizi size vericek....e ameliyatını emre bey mi yaptı.....[/

İnsallah hepimiz birgun anne oluro

değilim 16 gün önce kaybettim bebeğimi canım o takvimi kaldırmakta içimden gelmiyo belki muhatın dediği gibi ben ikinci çocuğuma hamile kalırsam olaki ona abisinin çizelgesini hediye etcem...

offffff hayat ne zorrr ama gülmemiz lazım bazen ağlamamız gereken yerde :)

balahcım canım başın sağolsun..ben seni hamiş sanıyordummmm....rabbim en kısa zamanda sana bu acını 2. bebişinle unuttursun canım.......Allah sabır versin yardımcınız olsun..

balahcım canım başın sağolsun..ben seni hamiş sanıyordummmm....rabbim en kısa zamanda sana bu acını 2. bebişinle unuttursun canım.......Allah sabır versin yardımcınız olsun..

sağolasın canımmm
rabbim hepimize nasip etsin inşallah

ben bu defa gerçekten çıkıyorum canlarrrr.hepiniz allaha emanet olunnnn
hayırlı geceler

dualarımdasınız

valla bu kk adama caydanligida yaktirir soyleyim sanaaa
ben yaktım zaten:)
muhatcım ilk sene bizde hergün ağız kavgası ettikkkkk...ağla zırlaaaaa...birbirimize alışana kadar çok zordu...ayrılamaya varana kadar gittti nerdeyse.....ama alıştık bir süre sonra....

birde benim eşim çok zor bir insan.....çok iyi bir insan ama çok zor bir insan.....
evliliği kötü olanlar için dua et faydasını görürsün demedi deme:)
Amin canım amin inşaallah tez zamanda :31: :31:

Allah korusun canım ya.Biz eşimle bi süredir karar aldık bebeğe odaklı bir yaşam sürdürmemek için,herşeyi bebeğe bağlayıp psikoloji bozmak yok diye.Ama ben bugün çok üzüldüm,anlatamıyorum kendimi eksik hissettim,moralim bozuldu,başım çok ağrıyor şuan.Bu moralle hiçbirşeyde yapamam. :31: :31:

Ay unutmamışsın burcumu,evet hele moralim olmayınca,sürekli ilgi isteyen mız mız çocuklar gibiyim :31:

..........

Ben çıkayım en iyisi,keyfinizi kaçırmak istemem sizinde,hayırlı geceler hepinize kızlar,Allaha emanetsiniz :38:
aaaaaaaaaaaaaaaa onu nası bi söz:(
biz acısı paylaşılacak insan değil miyiz:(
cnm yaaa guldurdun yine beki kizzz sende hep gull...cnm sen bize bakma bu gecici bi durum aninda degisiklik gosteren bi durum yani....artik cok karekterli gibi bisey olduk anliycan

karaktersiz olmaktan iyidir canım:)

anammmmmm sizi şımartalım mı biz:)

1 ay daha ertele o zaman canım:)

benim de tosbam vardı.
ona eş almıştım adı çiçekti
nasıl olduysa artık gimişler, evden kaçtılar terk ettiler.
hahhahhahaha sen öyle san:) kalsın listedeki yerin :)

muhatcım listedki yerim kalsın da benden sonrakiler beni beklerlerse ki sende varsın bunların içinde belki çooooook beklersinizzz ondan dedim tatlımmmm yoksaaaaaaaaaaaa anne olmayı çoooooooooook istiyorummm.ama önce sağlık....

muhatcım listedki yerim kalsın da benden sonrakiler beni beklerlerse ki sende varsın bunların içinde belki çooooook beklersinizzz ondan dedim tatlımmmm yoksaaaaaaaaaaaa anne olmayı çoooooooooook istiyorummm.ama önce sağlık....

normal yolla hamiş olacaksın gibi geliyo bana nedense:)

aaaaaaaaaaaaaaaa onu nası bi söz:(
biz acısı paylaşılacak insan değil miyiz:(

Estağfurullah canım,öylesiniz Allah razi olsun hepinizden.

Ben kendimi yarın temizliğe vereyim en iyisi,öğleden sonra hava durumuna göre gezcez eşimle zaten.

Benim moralimi hemen düzeltmem lazım herşeyden önce..

balahcım sende benim gibi çıkıyorum deyip çıkamayanlardan mısın tatlımmmmmmmmmm...

ben 4 kez çıkıyorum demeyince çıkamıyommmmmmm

aslında çıkmak istemiommmm ama kocişin gelmesi an meselesi ondan çıkmam şart oldu dünden kalanları ısıtmam lazım çayın yanına.yarını sabırsızlıkla beklicem:)

uzun zamandır yazayım diyordum unutuyorum

hergün 1 tana acva hurmasına meryem suresini bayan okuyup yiyecek

bunu 41 gün yapacaksınız rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin

ACVA (ACVE) HURMASI İNTERNETTEN BAKIN NERDEN BULABİLECEĞİNİZE ANKARADA OLAN ARKADAŞLAR HACIBAYRAMDA VAR

250 gr 26tl+KDV
canım iyi hoşta adet dönemini ne yapıcaz. ara veriliyor mu kii??

Şekerlerim naber,geçmişi okuyamadım,önemli birşey var mı?

Ben daha yeni geliyom eve,bebek görmeye gittik sözde,göremedik o başka tabi.

Alt kata yeni komşu taşınmıştı.Doğuma yakın kayınvalidesine gitti,hala orda.Bizde komşularla gidelim kutlayalım hem geçmiş olsuna niyet ederek gittik.Bebeğini kıskanıyomuş biliyomusunuz,inanın yüzünü bile görmedik.Komşulardan bi tanesininde çocuğu olmuyo 8-9 yıldır,onla ben çocuksuzduk.Kendi bile içeri girip ilgilenmedi bizle doğru düzgün.O çocuğu olmayanla biz koyduk çayları...Çok gücümüze gitti ama çok şaşırdık.

Mevlam inşaallah o ablayada,sizlerede banada en yakın zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar versin,salihlerden salihalardan evlatlarımız olsun.Rabbim başka çocuklara baktırtmasın,onların kokusunu çektirtmesin,bi yere giderken yine çocuk(suzluk) yüzünden biri birşey der mi diye düşündürtmesin.Üzüldüm gerçekten.Rabbim herkese izan anlayış versin.

slm canım hoşgeldin...ben de çok şaşırdım....her insan bir değil aynıda düşünmüyor...hayat herkesin ....her gün farklı dersler görüyoruz bilmeden farkında olmadan...o da bir gün anlayacaktır...

daha çok var 150 gün kadar:)
tarihi ilerlettim bayag:)
eğitim de iyi,
bakalım artık gerisi nasip:)
kaçyaşında emekli olyoruz biz:)
60 heral...o ben o günleri göremicem nasılsa evden emekli olunmuyorr..bedava çalışıyoruz...

Sönmezz hayalet yaptım ben kendimi canım,görünmez üye :27:

wavvv hatuna bakkk.....iyiymiş bende görünmez olsam istediğime görünsem istediğime görünmesem memletimi görüp gelsem...:9:

Estağfurullah canım,öylesiniz Allah razi olsun hepinizden.

Ben kendimi yarın temizliğe vereyim en iyisi,öğleden sonra hava durumuna göre gezcez eşimle zaten.

Benim moralimi hemen düzeltmem lazım herşeyden önce..

makyaj falan yapsan:)
sende balık al balık besle güzel oluo:D

keşkeeeeeeeeeeeeee muhatımmm ama söylediğin benim için bir mucize olur canımmmmm..mümkün değillllll.....

tüpbebekten başkası olmaz canımmmmmmmmmmmm........

nasip canım ya,
ama belli de olmaz:)
hanımlar şimdiden ben çıkıyorum demeye başlayım, 4 de anca çıkıyoz malum.

slm canım hoşgeldin...ben de çok şaşırdım....her insan bir değil aynıda düşünmüyor...hayat herkesin ....her gün farklı dersler görüyoruz bilmeden farkında olmadan...o da bir gün anlayacaktır...

wavvv hatuna bakkk.....iyiymiş bende görünmez olsam istediğime görünsem istediğime görünmesem memletimi görüp gelsem...:9:

Ve aleykümselam canım,umarım anlaması hayırlı bir şekilde olur ve üzülmez,yürekten diliyorum bunu.

Keşke öyle bişey mümkün olsa ya,uçup uçup gelirdik her yere :10:

makyaj falan yapsan:)
sende balık al balık besle güzel oluo:D

Üzerimi değişip yapayım birazdan;alışveriş yapayım ben en iyisi :10:

Kızlar bebeğime kermesten çok cici bir üst aldım,kabloyu bulabilirsem resmini göstereyim size :21:

Back
X