- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınn
iyi canım nolsun.nasıl gidiyor senin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınn
ohh maşşalllahhh bakıyorumda hamaratız.....afiyetle yiyinn....sabah gelicekseler en güzelini yaptınn ..insan bir arada olup zaman geçirmek istiyor yoksa mutfaktan çıkmazdın....yok canım ya benimde olmaz köyde olduğum için
böyle arada sırada
işler benim elimin ağırlığından bitmiyor
ama
bisürü şey yaptım
kadayıf sardııııııııııım
nohut yaptım
kuru bamya yaptım
fırın sütlaç yaptımmmmmmmmmmmm
köfte yoğirdim
yumurtalarıda haşladım
şimdi sıra ev süpürmede ve çamaşır katlamada
ah be canımmmm kahvaltıya gelcekler
kalk hazırlan anca![]()
iyi canım nolsun.nasıl gidiyor senin.
aleyküm selam canım ya çok yorulduysan bırak yorma kendini yarın süpürürsün.
evet canım bende öyle biliyorum.taze anne adayı hiç girmiyosun bu aralar.neyse iyi olunda.iyi haberlerini bizlerle paylaşmayı untma.merak ediyoruz sonra tamammıAllah dualrını kabul etsin.hamilelik takvimi pekte yakışmış seybilimize.
sibel nasılsın caım.sürprizzzzzz hemşerim sen nasılsın yawwwwww.
allah kabul etsin ..benim bilgim yok ama nurusima niyetinizi...28 ayetten sonra geln muhammeden resulullahi dedikten sonra durum niyetini söylüyosun ondan eminim...hangi gün ne kadar okunur sayı bilgim yok
ay maaşallah ne performans.fırın sütlaca bayılırım.kadayıfa hayır diyemem.yumurta çok severim.eeee o kahvaltıya bende gelirimyok canım ya benimde olmaz köyde olduğum için
böyle arada sırada
işler benim elimin ağırlığından bitmiyor
ama
bisürü şey yaptım
kadayıf sardııııııııııım
nohut yaptım
kuru bamya yaptım
fırın sütlaç yaptımmmmmmmmmmmm
köfte yoğirdim
yumurtalarıda haşladım
şimdi sıra ev süpürmede ve çamaşır katlamada
ah be canımmmm kahvaltıya gelcekler
kalk hazırlan anca![]()
iyi canım sizin gelmenizi bekliyoruz...sabahten beriii gelip gelip kaçıyorlarrr onlarr kendilerinii çoooookkk iyii bilirler....bende tekkeyi bekliyorum.......sen nasılsın....bugün daha iyisiinidr inşallahhh...
çok şükür canım.şimdilik yok bir yaramazlık.bu ay sonu nasipse tedaviye başlıyorum bende.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.senin içinde dua ediyorum.hayatının en kısa zamanda düzene girmesini ve ne olduğunu bilmiyorum ama hayatında olan olumsuzlukları atlatmanı diliyorum.mutlu ol inşaallah canım.hayırlı,güzel ve huzurlu bir yuvan olmasını temenni ediyorum.karanlığın sonu aydınlıktır.ve untma her tünelin bir çıkışı vardır,tıpkı kışın ardından ilkbaharın gelmesi gibi.seninde baharın en kısa zamanda gelsin.
iyi sen...............................böylemi gidecek bu sabaha kadar.anlat azcık bakem.neler yapıyon doktora gittin mi.en son ne aşamadasın.belki yazmışsındır kaçırmışımdır.iyi gidiyor şimdilik :) senn
sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim![]()
evet canımm inşallag güzel bir gün olur diye ümid ediyorumohh maşşalllahhh bakıyorumda hamaratız.....afiyetle yiyinn....sabah gelicekseler en güzelini yaptınn ..insan bir arada olup zaman geçirmek istiyor yoksa mutfaktan çıkmazdın....
ay maaşallah ne performans.fırın sütlaca bayılırım.kadayıfa hayır diyemem.yumurta çok severim.eeee o kahvaltıya bende gelirim
]
armut drsem çık elma dersem çıkma.armuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut![]()
kızlar abartmamış mısınız? :) böyle görmenize de sevinmedim değil :)biz layıkıyla kul olamıyoruz belki ama Rabbim sevmediğine dert verirmi?inşaallah günahlarımıza kefaret oluyordur.bizi burda buluşturan Rabbime şükürler olsun.sizler iyiki varsınız.bu gün biraz duygusalım galiba.kııııııız dünüüüüüüüüür nerdesin.dün kendimce düşündüm.topiğin en neşelisi muhat,en pozitifi muhat,en duyarlısı muhat(herkesin duasına destek),en bursa seven muhat,muhat muhat.seni bu topiğin eni ilan ediyorum.öyle değil mi kızlar.he birde muzu bu kadar güzel ve keyifli hale getirebilen yine muhat...........
kız bana ev süpürgesi muamelesi yapma:) her eve lazım ha:) alan bi pişman almayan bin pişman zaten:)evet yaaa bak mudirem yine guzel dusunmus evet muhat bir en dir...keske kopyasi olsada evlere birertane muhat alabilsek ne iyi olurdu..sonra bisim psikolojimiz duzelirdi her ay bi tane dogururduk
ben tarihe yüklendim :):) kaçar tane doğurdunuz
torun var mı torun
bende göndereyim diyorum ni makine gelmiş halı yıkama makinesi iyi diyolar ama bi,lemedim oraya mı göndersem
diğerleri püskürterek yıkıyor bişeye yaramıyo daha pis geliyor
kırmızılar kervanınada
gelmeyeydim eyiydi
aman kız ders çalışmayı sevmeyince hiçde kolay olmuyor
bide eğitim çalışmasam gy-gk çalışcam daha iyi sanki
eğitimin nerdeyse hiç etkisi yok![]()
hosgeldin..insallah seninde bizimde bebeklerimiz olur..bi arkadas var onun eside asosperm en sonunda sperm bulundu ve arkadasimiz tedavide simdi..insallah bu ay sonu teyze olucaz,sonra onun icin topik acicak muhat...
caniiiim efeeeendiiiimm..anlamadim simdi niye kizlarrrrrrrrrrrrf yazip gittin..merak ettim valla![]()
selamınaleyküm kızlar nasılsınız
ben çokkkkkkkkkk yoruldum daha ev süpürcem![]()
sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim![]()
iyi sen...............................böylemi gidecek bu sabaha kadar.anlat azcık bakem.neler yapıyon doktora gittin mi.en son ne aşamadasın.belki yazmışsındır kaçırmışımdır.
haydaaaaa.Allahım yardımcın olsun ya canım.bunuda atlatırsın hayırlısıyla.bak 6 tane yeğenimiz olmuş.
a.s. canım sen iyisin ya bizler dahada iyi oluyoruz inan buna....yumoşlarında sayısı çok iyiii...inşallah ikizin olur kız...sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim![]()
kızlar abartmamış mısınız? :) böyle görmenize de sevinmedim değil :)
kız bana ev süpürgesi muamelesi yapma:) her eve lazım ha:) alan bi pişman almayan bin pişman zaten:)
ben tarihe yüklendim :)
:)
teyze olduk:)