- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
koyarım tabi hemde en okkalısından.bu arad kızlar yarışma nasıl gidiyo...hımmm hiç sesiniz çıkmıyo.ben şunları bitirdim.
kuranı kerim hatmi=bitti
4444 salatı tefriciye=bitti
123 adet yasini kebir hatmi=bitti
meryem suresi=bitti
10.000 ihlası şerif hatmi=bitti
72.000 kelimei tevhid =bitti
313 ayetel kürsi hatmi=bitti
la havle hatmi=bitti
41 vakıa suresi az kaldı
salatı münciye az kaldı
testlerin içinde öyle yazıyoduadetten 5 gün öncesine çıkmaz canım ya kan tahlili bile %100 adetten 2 gün sonra sonuç verir.ben öle biliyorum.

Muhatcım inan o haldeyim..Nasıl anlatsam bilmiyorum değişik şeyler hissediyorum sadece..Hamile olursam paylaşırım duygularımı...
Şuan hepimiz sınav veriyoruz ama daha farklı sınavda hissediyorum kendimi..Verdiğim karardaki sadakati deniyo gibi geliyo Rabbim...Bazen elim karnımda bebeğim varmış gibi;Ayetel Kürsi okurken tebessüm ediyorum......Bazen regl devamı gelsede soğan suyuna başlasam,annemlerden dönünce şu doktora gidelim diye ince hesaplar yapıyorum...
Belkide testte negatifi görcem.Ama o zaman bile umudumu yitirmicem,inancıma bağlı belki daha sonra pozitif çıkacak.Yada bir ay sonra,iki ay,üç ay sonra...Yani bilemiyorum,çook değişik ama bana huzur veren hisler içindeyim..Sonuç her ne olursa ben Rabbime tevekkül ediyorum....Ben biliyorum çünkü,dualarımız kabul olacak,Rabbim en uygun en hayırlı zaman için bekletiyo o kadar![]()
canım güzel haber ver bize.
ama asla üzülmek yok demi.
onun belli zamanı var ve biz o zamana sadec dualarla yaklaşabiliyoruz.
kızlar ben çıkıorum artık. gerçekten felaket gribim

derse de ruloyla mı gitsem ki?? selpak yetmiyo

hepinizi öptüm kızlarrrrrrrr yarın devamını getiririz sohbetin