• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

koyarım tabi hemde en okkalısından.bu arad kızlar yarışma nasıl gidiyo...hımmm hiç sesiniz çıkmıyo.ben şunları bitirdim.
kuranı kerim hatmi=bitti
4444 salatı tefriciye=bitti
123 adet yasini kebir hatmi=bitti
meryem suresi=bitti
10.000 ihlası şerif hatmi=bitti
72.000 kelimei tevhid =bitti
313 ayetel kürsi hatmi=bitti
la havle hatmi=bitti
41 vakıa suresi az kaldı
salatı münciye az kaldı

adetten 5 gün öncesine çıkmaz canım ya kan tahlili bile %100 adetten 2 gün sonra sonuç verir.ben öle biliyorum.
testlerin içinde öyle yazıyodu :D
Muhatcım inan o haldeyim..Nasıl anlatsam bilmiyorum değişik şeyler hissediyorum sadece..Hamile olursam paylaşırım duygularımı...

Şuan hepimiz sınav veriyoruz ama daha farklı sınavda hissediyorum kendimi..Verdiğim karardaki sadakati deniyo gibi geliyo Rabbim...Bazen elim karnımda bebeğim varmış gibi;Ayetel Kürsi okurken tebessüm ediyorum......Bazen regl devamı gelsede soğan suyuna başlasam,annemlerden dönünce şu doktora gidelim diye ince hesaplar yapıyorum...

Belkide testte negatifi görcem.Ama o zaman bile umudumu yitirmicem,inancıma bağlı belki daha sonra pozitif çıkacak.Yada bir ay sonra,iki ay,üç ay sonra...Yani bilemiyorum,çook değişik ama bana huzur veren hisler içindeyim..Sonuç her ne olursa ben Rabbime tevekkül ediyorum....Ben biliyorum çünkü,dualarımız kabul olacak,Rabbim en uygun en hayırlı zaman için bekletiyo o kadar :16:

canım güzel haber ver bize.
ama asla üzülmek yok demi.
onun belli zamanı var ve biz o zamana sadec dualarla yaklaşabiliyoruz.
kızlar ben çıkıorum artık. gerçekten felaket gribim :(
derse de ruloyla mı gitsem ki?? selpak yetmiyo:(
hepinizi öptüm kızlarrrrrrrr yarın devamını getiririz sohbetin :D

Seyyan ne kaldı geriyee :30: :30:

Allah kabul etsin canımcım..Benimkiler durumumdan dolayı yarım ama bitmez durumda değil,az kaldı :34:

Ve aleykümselam kuzum hoşgeldin sefalar getirdin :29:

Canım on gün tamamlandıysa,on günden sonrası özürdür...Ama şuna dikkat et,hangi zaman diliminde başladı reglin...Misal,öğle ezanında başladıysa o vakitten hesaplanır...Yani 1.gün öğle ezanıyla başladıysa 10.günün öğle ezanından sonra özür sayılır...Normalde regl ikenki namazlar kazaya kalmaz.Ama sen az önceki örnekte,öğle ezanında değil ikindi ezanında gusül abdesti alırsan;o günkü öğlenin kazasını yapmak zorundasın...

Lekelenmelerin devam ettiği müddetçe,her ezanda abdest tazelemen şart canımcım :38:
tmm cnm Allah razi olsun hic bilmiyordum bunlari..

Muhatt inşaallah güzel haberler veririm canım,Allah razi olsun,hayır Allahın izniyle üzülmek yok merak etme,hazırım her türlü sonuca :16: :16:

Nezle mi oldun,geçmiş olsun canım,bak ne buldum senin için :27: :27:

japanese01.jpg

Hayırlı geceler,iyi bak kendine,Allaha emanetsin :38:

bizde seni öperdik ama malum grip geçmesin şimdi...........:18:bende çıkayım benim çocuklar bilgisayar mühendisi olacak bu gidişle:52:

yazma gotur,benim esim grip olunca benim yazmalarimi kullaniyor,yumusacik burnunu acitmiyomus,:1::1::1:

Muhatt inşaallah güzel haberler veririm canım,Allah razi olsun,hayır Allahın izniyle üzülmek yok merak etme,hazırım her türlü sonuca :16: :16:

japanese01.jpg

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Cümlemizden razi olsun Rabbim :16:

Canlarım bende çıkıyorum,gönlü güzellerim seviliyosunuz :16: :16:

Hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz :54: :54: :54: :54: :54:

kizlar dun internetten izledim maymun beynini yiyolardi,canli hayvanin kafasina vurarak byilttilar sonra beynini yediler yamyamlar....cinleride puretesto ediyorum hayvanalara eziyet ediyorlar artik hiiiic bir cin mali kullanmiycam,hatta burda cin dukkanlari cook fazla hic bisey almiycam,unutamiyorum gorduklerimi

japanese01.jpg

ben de istiyorum bundan :D

canlar bende çıkyorum.hepinize hayırlı geceler.yarın ola hayrola bakalım.eslemim tahlil yapacaksan sabah ilk idrarınla yap.ama sakın üzülme tamammı canım.nekadarzor sana da ehliyetinde başarılar sen alacaksın o ehliyeti.kartopunu öptüm.muhatım kendine dikkat et.Rabbim tez zamanda şifa versin.Allahıma emanet ediyorum hepinizi.............
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bebıse hatıım lıstesı ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz

süpriz=4. cüz okudu
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu
abım==13.okuu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum

reyyan1984==26
kays==30. cüz

Seyyann bunları dün gece yaptım meleklerin için :16: Ben üçüz olcak sanıyodum ama inşaallah ikizlerin olcakmış canım :49: :49: Dayanamadım bol bol aldım kuzucuklara :1: :1: Biri kız biri oğlan olcak sankiii Seyyancımm :emir_bebek: :emir_bebek: İlk hediyeleri Eslem teyzelerinden :54: :54: İnşaallah beğenirsin :16: Üstüne tıklayın büyüsün :1:

Eki Görüntüle 672241

Eki Görüntüle 672242

Eki Görüntüle 672243

Eki Görüntüle 672244

canım bunlar ne guzel secımler boyle bayıldım yaaaa
acaba benımkı ne kızmı oglamı çok merak edıyorum yaaa
seyyan ıns bebısler yolda ıcımde boyle bı hıs var bu defa rabbım nasıp edecek ıns

Amiinnn :21: :21:

Üşeniyom bugün,bide uykudan kalktım,bide dişim ağrıyo :30: Makarna yapiciimm :27: Çayıda kociş yapsın banane :19: Hatta makarnayı da o yapsın dimi :52: :52:
geçmiş olsun...yapsa iyi olur ama onlarda üşeniyorlarr:1:

nasılsınız
dualarımız tamamlandımı
iyi canım dua tamamlandı en son 2 yasin eksikti..eslemin eşi okuyacak...yeni listede yayınlandı...senin bebişin nasıl kii...yakında arkadaşları çok olucak....:1:

Nasılsınız arkadaşlar alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın bebiş olayından sonra böyle olucak bir müddet:1:Dün 15 kişi misafirim vardı sağolsunlar geldiler.Ev işine al atmadım daha.Bebişin çamaşırlarını serdim, topiğe bir bakayım dedim.Hepinizi özlüyorum sohbet edip muhabbet etmeyi.Ama inanın fırsat bulamıyorum topiğe gelmeye beni anlıyorsunuzdur eminim.Allah sizlerede en kısa zamanda yaşatsın bu tatlı yorgunlukları.Duaları okuttum.Allah kabul etsin inşallah.Allah'a emanet olun görüşürüz öpüyorum hepinizi:16::54::3:

Bebiş 3 kere tekme attı..
Allahım bu ne guzel duygu yarabbım şükürler olsun
allahım sızlere de nasıp etsın ıns

canım bunlar ne guzel secımler boyle bayıldım yaaaa
acaba benımkı ne kızmı oglamı çok merak edıyorum yaaa
seyyan ıns bebısler yolda ıcımde boyle bı hıs var bu defa rabbım nasıp edecek ıns

inşaallah canım ya.güzelcim yasinler tamamlandı.dulayabilirsin.sürpeiz06/elif,eslemliva,reyyan1984/eda,kays,krizantem:49: için di dualarımız.Allah kabul ve makbul etsin.herkesin özlemine son vererek hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar müjdelesin inikrizantemede hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.tabiki bütün hamişlerimizede.

Back
X