• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ssönmez giriyo arada sohbet ediyoruz.iyi yok bi yaramazlık çok şükür.habire yazılı okuyo....:52:

canım ben o 9 yasini defterime not alayım bakalım bu liste yarın tamamlanırsa senin yasibnleri daha sonraki listeye ekleriz.eğer tamamlanmazsa ekleriz bu listeye.şimdilik cepte dursun.bu arada hakkını helal et.isminide yeni listeye eklicem canım.

tamam canım sen ayarla artık helal olsun tabiki ben zevkle içimden gelerek okuyorum allah dualarımızı kabul etsin.

selam şekerler nasılsınız:16::16::16::16::16:seyyancığım dualarım seninle inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur .kızlar şimdi geçmişi okumak çok zor varmı bir değişiklik:34::34::34::34::34:

iyiyiz canım sen nasılsın.inşaallah canım öyledir.topikte bir değişiklik yok.eslem hala regl olmadı.:49:inş.bebiş geliyo.ben beklemedeyim.ssönmez hala yazılı okuyo......muhat biz dağıldıkça bizi toplamakla meşgul herşey bıraktığın gibi yani.heeee ayşe ev taşıyo bu aralar yoğun.kızlar varmı unuttuğum bişiiiiiiiiiiiiii

selam şekerler nasılsınız:16::16::16::16::16:seyyancığım dualarım seninle inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur .kızlar şimdi geçmişi okumak çok zor varmı bir değişiklik:34::34::34::34::34:
hoşgeldin canım:)
taze mercimek haberleri bekliyoz aynı :)
kızlar sadewce 13 eksiğimiz var ama bir sorunumuz var.ayşe malum bu günlerde müsait değil.nete giremeyeceğinide yazmış.hatta geçen haftaki yasinlerin duasını yapamamış dah.buna ayşecik gelene kadar bir çözüm gerek.............
canım o zaman yeni listeyi de yayınla ayşe önümüzdeki cuma birlikte dualasın :)

kızlar bu arada gözümden kaçmadı değil ne bu ya herkesin dünürü var benim başım kel mi?şimdi benim kıymetlilerim için başka topikten dünür mü bulayım:21::21::21::21::21:
aaaaaaaaaaaaa senle dünür olmak için sıraya girer bu topik......:1:bu arada az önce yazmayı unuttum.nekadarzorda polip ameliyatı olacak canım.dua et.
kızlar kocam gelmek üzeredir :34: ben çıkayım hayırlı geceler iyi keyifli eğlenceli hoş sohbetler muhabbetler :1: ALLAHa emanetsiniz.görüşürüz yarın inşallah :16:

sanada hayırlı gecelr canım.

selam kızlarrrrrr ben geldimmmm..

nasılsınız??? var mı güzel haberlerrrrr

canım hoşgeldin şuan güzel haber olarakeslemin regl olmamasını verebilir miyiz acaba:)
bu güzel haber sayılır sanırım.
antikdeniz nerde ???

selam kızlarrrrrr ben geldimmmm..

nasılsınız??? var mı güzel haberlerrrrr
iyiyiz canım sen nasılsın.bende işte arkadaş yazılıları yollamış onları okuyodummmmmmmmmmm:52:

canım o zaman yeni listeyi de yayınla ayşe önümüzdeki cuma birlikte dualasın :)
eksikler var ama daha yeni listeyi şimdik mi yayınlıyayım.şimdikmi hemencikmi yani.....

iyiyiz canım sen nasılsın.inşaallah canım öyledir.topikte bir değişiklik yok.eslem hala regl olmadı.:49:inş.bebiş geliyo.ben beklemedeyim.ssönmez hala yazılı okuyo......muhat biz dağıldıkça bizi toplamakla meşgul herşey bıraktığın gibi yani.heeee ayşe ev taşıyo bu aralar yoğun.kızlar varmı unuttuğum bişiiiiiiiiiiiiii
Allah daha iyi etsin bende şükürler olsun biraz daha iyiyim nihayet saraçoğluyla görüşebildim .bana soğan suyunu tavsiye etti normalde 15 gün kullanılıyormuş ama benim miyomum büyük olduğu için 21 gün kullanmamı tavsiye etti bildiği başka bir tedavi şekli yokmuş bitkisel olarak peki işe yarar mı dedim inşallah dedi %30 bakalım demek yine bize %130 yolu göründü :9::9::9::9::9::9::9::9:dört elle sarılmış durumdayım bitkisel kürlere inşallah işe yarar Rabbim tarafından şifa versin inşallah ameliyata gerek kalmadan miyomdan kurtulurum temennim böyle:32::32::32::32:canım demek eslem henüz kırmızı kart görmedi inşallah 9 ay boyunca görmez:49::49::49::49:tabi sende ve evlat isteyen herkes:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ssönmez bu gidişle rekor kıracak sanırım öğrenciler dökülmüş sorular kolay olduğu halde baharın rehaveti çökmüş ve çocuklarda yazılıdı tökezlemişler olan bizim arkadaşımıza oldu:9::9::9:muhatın başka işimi var her dağılanı topluyor muhatçığım bu arada beni boşladın bak dağıldım sonra parçalarımı bulamayacaksın:9::9::9::9:ay canım ya ayşede tam zamanında ev taşıyor inşallah kendini ve bebişimizi fazla yormaz Rabbim kolaylık versin

canım hoşgeldin şuan güzel haber olarakeslemin regl olmamasını verebilir miyiz acaba:)
bu güzel haber sayılır sanırım.
antikdeniz nerde ???

hoşbuldum canlarımmm ..inşallah eslem hamiledirrr...

sen nasılsın muhatcım..iyileştin mi???

seyyan nasıl gidiyor hamişlik??az kaldı son 4 günnnn....rabbim bebişlerini sana sımsıkı tutundursunn sağlıkla inşallah..

nurusimacım sen nasılsın canım???kistin vardı ameliyat olucaktın değil mi???

seyyan seyyan ben yazılılarımı okudum ama bu haftaki 2 sınıf kaldı onlarıda sonraya okuyacam yarın veli toplantısı var mecburen okudum ve bitirdim sonundaaaaaaaaaaaa.......

iyiyiz canım sen nasılsın.bende işte arkadaş yazılıları yollamış onları okuyodummmmmmmmmmm:52:

eksikler var ama daha yeni listeyi şimdik mi yayınlıyayım.şimdikmi hemencikmi yani.....
:) aman iyi oku seneye bana lazımsın İnşaallah:)
yok canım 13 eksik tamamlansın da:)

Allah daha iyi etsin bende şükürler olsun biraz daha iyiyim nihayet saraçoğluyla görüşebildim .bana soğan suyunu tavsiye etti normalde 15 gün kullanılıyormuş ama benim miyomum büyük olduğu için 21 gün kullanmamı tavsiye etti bildiği başka bir tedavi şekli yokmuş bitkisel olarak peki işe yarar mı dedim inşallah dedi %30 bakalım demek yine bize %130 yolu göründü :9::9::9::9::9::9::9::9:dört elle sarılmış durumdayım bitkisel kürlere inşallah işe yarar Rabbim tarafından şifa versin inşallah ameliyata gerek kalmadan miyomdan kurtulurum temennim böyle:32::32::32::32:canım demek eslem henüz kırmızı kart görmedi inşallah 9 ay boyunca görmez:49::49::49::49:tabi sende ve evlat isteyen herkes:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ssönmez bu gidişle rekor kıracak sanırım öğrenciler dökülmüş sorular kolay olduğu halde baharın rehaveti çökmüş ve çocuklarda yazılıdı tökezlemişler olan bizim arkadaşımıza oldu:9::9::9:muhatın başka işimi var her dağılanı topluyor muhatçığım bu arada beni boşladın bak dağıldım sonra parçalarımı bulamayacaksın:9::9::9::9:ay canım ya ayşede tam zamanında ev taşıyor inşallah kendini ve bebişimizi fazla yormaz Rabbim kolaylık versin

anaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm ne alakası var kızzzzzzz
arada bi topiğe gelip çekiyom işte kulagını :p
canım bu ara kafam dolu sanki:)
deli gibi ders çalışmak istiyorum ama dualrım var,
sonra işlerim çıkıyo vs vs vs :)
canım az suda haşla o zaman soğanlarıiyce özü çıksın .

hoşbulduk tatlım inşallah gelecek o mercimekler :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:amin
aaaaaaaaaaaaa senle dünür olmak için sıraya girer bu topik......:1:bu arada az önce yazmayı unuttum.nekadarzorda polip ameliyatı olacak canım.dua et.
:16::16::16::16::16::16:teşekkür ederim bende beni kimse beğenmiyormu diye düşünmüştüm :60::60::60::60::60::60:benim gibi cadıyı kim ne yapsın:17::17::17::17::17:aaaaa demek polip ameliyatı olacak ne zaman polip çıktı arkadaşımda ya :26::26::26::26:Rabbim şifa versin inşallah kolay atlatır ameliyatı

canım bende kelime-i tevhide devam ediyom...5508in üzerine devam ediyom haberin olsun sıfırlamamıştım.....

dualar ne alemde girmeyen çok sanırım.....ecrin 23 böbrek taşı mı düşürüyordu öyle hatırlıyorum..bir ara yine uzun süre girememişti sanki......

canım kesinlikle iyi olacağına inanıyorum.sen ki başkalarının olmaz dediğini başardın.buda geçecek eminim inş.%130 harikasın.senin bu güçlü ve sorununun inançla üstüne gidişine hayranım.sen hepimize güzel örnek oldun.dualarımız seninle.

seyyan nasıl gidiyor hamişlik??az kaldı son 4 günnnn....rabbim bebişlerini sana sımsıkı tutundursunn sağlıkla inşallah..

seyyan seyyan ben yazılılarımı okudum ama bu haftaki 2 sınıf kaldı onlarıda sonraya okuyacam yarın veli toplantısı var mecburen okudum ve bitirdim sonundaaaaaaaaaaaa.......
eveeeeet örtmenime benden kocamaaaaaaaaaaaaaaaan :46:
:46::46::46::46::46::46::46::46:sonunda okudun şükür........veli toplantıları nekeder zevklidir dicem gel bide bana sor diceksin:27:

canım bende kelime-i tevhide devam ediyom...5508in üzerine devam ediyom haberin olsun sıfırlamamıştım.....

dualar ne alemde girmeyen çok sanırım.....ecrin 23 böbrek taşı mı düşürüyordu öyle hatırlıyorum..bir ara yine uzun süre girememişti sanki......

ayyy canım çok teşekkür ederim :):):):)
hakkınızı helal edn canım ya :)
canım ecrin23 e özelden msj attım hala cevap yok.
düzenli olarak da giriyor kk ya:)
takipteyim ben herkesi takip etmeye çalışıyorum :)

iyi akşamlar
seyyan ben dualarımı bitiremedim kusura bakmayın ancak hafta sonu tamamlayabilecem.

iyi akşamlar
seyyan ben dualarımı bitiremedim kusura bakmayın ancak hafta sonu tamamlayabilecem.

buara ne desem ne ansam oluyo :)
az nce sormuştum kız:)
sabah da ailelr yarışıyoru izliyodum. ben olsam notalarla ilğili sorardım dedim, sonra yok ya kolay olur dedim bi baktım notalar :)

hoşgeldin canım şimdi kulaklarını çınlatıyorduk ondan mı geldin yoksa yani iyi insan lafın üstüne gelirmiş:16::16::16::16:
evet canım miyom var ameliyat olucam ama şu anda bitkisel kürler kullanıyorum belki ameliyata gerek kalmaz
ben iğneden bile korkuyorum ameliyatın lafı bile benim psikolojimi bozdu:1::1::1:
hakkımızda hayırlısı olsun artık başa gelen çekilirmiş bebeğim için bazı şeylere katlanıcam:34::34::34:
:)

anaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm ne alakası var kızzzzzzz
arada bi topiğe gelip çekiyom işte kulagını :p
canım bu ara kafam dolu sanki:)
deli gibi ders çalışmak istiyorum ama dualrım var,
sonra işlerim çıkıyo vs vs vs :)
canım az suda haşla o zaman soğanlarıiyce özü çıksın .
ay ne bileyim canım senin fırçalamana alıştım :1::1::1::1:
evet haklısın arada bir kulağımı çekiyorsun boşuna dayak cenneten çıkma dememişler büyüklerimiz
canım ya kendini fazla yorma bence biraz kendine de zaman ayır hem dinlenirsen daha verimli olursun
bu güzel havaların ve baharın tadını çıkarmak lazım istanbulda olsaydın seninle bir emirgan turu yapardık şimdi her taraf lale bahçesi

canım sadece13 eksik var yarında okuyanlar yazar bekliyelim yarına.malesef ecrin23 ü çıkarmak zorundayım.gelince yeniden alırız listeye.

hoşbulduk tatlım inşallah gelecek o mercimekler :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:amin
:16::16::16::16::16::16:teşekkür ederim bende beni kimse beğenmiyormu diye düşünmüştüm :60::60::60::60::60::60:benim gibi cadıyı kim ne yapsın:17::17::17::17::17:aaaaa demek polip ameliyatı olacak ne zaman polip çıktı arkadaşımda ya :26::26::26::26:Rabbim şifa versin inşallah kolay atlatır ameliyatı

canım nekadarzorun tedaviye başlamdan önce vardı polip .şimdi aldırıcak inş.

Back
X