Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm tamam canım karnını takip et derken nasıl yani
2gol Daha lazim.
Bi fener-trabzon karışımı olarak gs yi destekliyorum:)71. Dk DA attı tabi mübarek sayı:)
Ağrı hissedeceksin canim cok degil ama.renkli çamaşır giy akintin cok olunca da anlarsın:)
Kendi adıma diyorum benim hiç minnacık gibi bir halim yokMinnacik hanımlar :) nasilsiniz
Canım inşallah bir gün tanışmak nasip olurda sen kendin öpersinGerçekten hissettiğin gibi hepimiz tek yürek olduk hayırlı haberlerini almak için bekledik.Demek ki hayırlı haber buymuş biz nerden bilelim hakkımızda neyin hayırlı olup neyin şer olduğunu öyle değil mi seyyanım.
Sabah erkenden babaanneme gittim yarın umreden geliyor hazırlık yapıldı çok geç geldim eve ve bir hevesle girdim topiğe.Ama ben yürekten inanıyorum kendiliğinden gelecek mucizen tedaviye gerek bile kalmayacak Allah'ın izniyle yüreğini ferah tut canım
Böyle güzel bir yazı okunmaz mı helal sana canım.Rabbim eşinle sana sağlık versin huzurunuz mutluluğunuz daim olsun.
Onun gülümsemesini sevsinler öp bizim için prensesi canım![]()
Allah hakkınızda hayırlısını versin üzülmeyin inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanırkızlar günaydın.seyyan çok çok üzüldüm..allah sabır versin ne olur kendini fazla yıpratma güzel yürekli insan..
bende dün yumurta toplama yapıldı.sadece 8 yumurta toplandı 4 ü boşmuş. kalanlar için bugün aryacaklar inşallah güzel gelişirler.dualarınızı bekliyorum.
yanımda başka bir kadından 15 tane toplandı. benim yumoşlar tembel çıktılar...
Aminn
Aminn inşallah dualarım sizinleslm kızlar nasılsınız....aklım seyyanda kaldı ....son iki mesajı okudum...seyyanın bebişleri ile ilgili.....şuan ne yazıcağımı bilmiyorum....canım allah yardımcın olsun...rabbim sabırlar versin....dayanma gücü versin...hayırlısı böyleymiş....insan kabullenmekte zorlansa bile....inan uzun cümleler kuramıyorum......allah sanada burdaki arkadaşlara da banada sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...![]()
A.s teşekkürler sen nasılsın.Evet nben çok sık giremiyorum dualara bile şu an için katılamıyorum bebek yeni olunca baya bir yoğun oldum:18:Kizlaar nasilsinizgorusemiyoruzzz
Hamdolsun canım sen nasılsıncanlarım nasılsınızz
ne zamandır halinizi hatrınızı soramadım![]()
Canım geçmiş olsun.Doğru diyorsun üşengeçlik olur illaki iş kendine gelinceTopigin guzelleri nasilsiniz? Benim bilgisayara malesef virus girdi kocam bilgiSayarci ama nezaman format atar bilemiyorum terzi sokugunu dikemez meselesi arada telden bakicam ama yazi yazmasi cok zor oluyor hepinizi opuyorum![]()
Haklısın tabiki içindeki o özlemi dindirmek istemen en doğal hakkın.İnşallah Allah bu sabrının ve sınavının mükafatını verir canım.Allah yardımcınız olsunofff demek istemiyorum ama
offfffffff
çok yoruldum gerçekten o kadar yorgunumki
ben hep inandım hayatta herşey güzel olacak diye allah büyük imtihanları gözterdikçe.
annemi kaybettim babam zaten hiç yoktu,kardeşlerime annelik yaptım ne zorluklarla
okudum okul bitirdim güya öğretmen oldum
hayatımın erkeğiyle tanıştım türlü imtihanlardan sonra evlendik
sonra evladım olucak diye ne mutlu oldum ama onuda kaybettim
bebeğim gitti maddi çıkmaza girdik oda yetmezmiş gibi benim sağlık sorunlarımmm
hayat ne kadar zor gerçekten neyi düşüneceğimi bilmiyorum neye saldıracağımı
ben evladım olsun diye çok istiyorum ama rabbim sen bu kadar evlat düşünüyosun al sana bir dert daha diyo sanki
hamd etmek şükür etmek
ondan gelene amenna ama gerçekten çok yoruldum
çokmu kötüyüm ben diyorum allahım yada çokmu seviyorsun
çok şey istemiyorum allahtan ama hani anlatamıyorum yorgunum yorgunum yorgun
hepimizin ne dertleri var rabbim tez zamanda çözüm versin inşallah
ama şuan patlama noktasındayım
allahım medet
ya medet
Geçmiş olsun canım üzüldüm kediciğekiiizzzzlaaaaar...kartopumu doktora goturdum,ve karnindaki topak morarmis bagirsaklari cikmis olabilir dedi,persembe ameliyat olacak,hem ameliyat hemde kisirlastiralacak,istemiyorum kisirlastirmak onun bari anne olmasini gormak istiyorum bu beni cok mutlu eder ama..maglum zaman gelince asagi atlayabiliyormus,ve bebek olmasi icinde maglum ......olmasi gerekiyomus onada para istiyolar bayagi...eyer hic durmadan asagi atlarsa kendine bisey olabilir o yuzden yapicaklar...insallah iyi olucak beyaz meleyim
Canım hayırdır neyin var ne oldu?Bugün bende bir o kadar mutsuz ve yorgunum![]()
kızlarrrrrrrr ben çıkıyorumm...çıktım yattım derken çok zaman geçiyor hep uykusuz kalıyommm zaten bugün nöbette vardııı...
yarın akşam olamayacammm..kocişin doğumgünü..yemeğe gidecez inşallah.....geç vakit girerim belki....
Allah'a emanet olunnn..öptümmmmmmmmmm![]()
yolarsın hele beni bende bu boy sende o booooooooooy anammmmmmmB şıkkı:)
Amannn amma DA karamsarmis topik.
Yarına aklınızı başınızaumudunuzu yüreğimize
Gulucugunuzu yüzünüze alıp gelin.
Yolarim lan sizi...
Şaka degil bilesiniz!!!
canım benim sağolasın güzel dileklerin için.evet sende doğum gününde mucizeni beklerken o sonucu almıştın.kader arkadaşım.olsun be canım Rabbim birgün verir bizede mucizelerimizi.....seyyanım canımm minnacığım benim doğum günün kutlu olsun....bu doğumgünün son bebişsiz doğum günün olsun inşallah..
seneye kucağına alasın yavrularını inşallah....uykusuz kalıp dert yanasın bizlereeeee.....canım benim sende benim gibi doğumgününde test sonucunu öğrenenlerdensin..napalım nasip kısmet...rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizeeeeee....
canım herşey gönlünce olsun.yuvanız sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsunnn...hiç gözün dolmasınnnn hep mutlu ol sağlıklı huzurlu ol....
sevdiklerinle birlikte hayat seni hep güzellikleriyle sarsın sarmalasınnnn....
iyiki varsın canım iyiki tanımışım seni minnacığımmm benimmmmmmmmm...kocaman öpüyorum seniiiiiiiiiiiii....her zaman dualarımızla sevgimizle gönlümüzle yanındayız bitanemm..bunu hep hissedeceksin inşallah....
![]()
bak bak kestirmeden kutlamış.neyse alacağım olsun...Ortmenimmm ben iyiyim sen nasılsın.
Seyyan cadalozunun doğum günüydü demi unuttum:)giz doğum günün kutlu olsun sonmezin mesajına aynen katılıyorum:)telden yazmak zor oluyo ortak oluyorum msja:)
nerden bildin kızBen de burdayım. seyyanla karşı kesin maça bakıyor:)
Sumeyyab canim kişiye göre değişiyormus kiminde vurulduğu gün çatlama gerceklesiyomus.karnını ve ateşini takip et garanti olur.ateşli olursan çatlama gerceesiyo demek
kızlarrrrrrrr ben çıkıyorumm...çıktım yattım derken çok zaman geçiyor hep uykusuz kalıyommm zaten bugün nöbette vardııı...
yarın akşam olamayacammm..kocişin doğumgünü..yemeğe gidecez inşallah.....geç vakit girerim belki....
Allah'a emanet olunnn..öptümmmmmmmmmm![]()
Canım doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yıllar ailen ve sevdiklerinle inşallah
.Allah gönlünce versin.Seneye umarım meleğinle kutlarsınız
.Allah güzel yüreğinin mükafatını versin.Allah'a emanet ol kendine iyi bak
![]()
offf demek istemiyorum ama
offfffffff
çok yoruldum gerçekten o kadar yorgunumki
ben hep inandım hayatta herşey güzel olacak diye allah büyük imtihanları gözterdikçe.
annemi kaybettim babam zaten hiç yoktu,kardeşlerime annelik yaptım ne zorluklarla
okudum okul bitirdim güya öğretmen oldum
hayatımın erkeğiyle tanıştım türlü imtihanlardan sonra evlendik
sonra evladım olucak diye ne mutlu oldum ama onuda kaybettim
bebeğim gitti maddi çıkmaza girdik oda yetmezmiş gibi benim sağlık sorunlarımmm
hayat ne kadar zor gerçekten neyi düşüneceğimi bilmiyorum neye saldıracağımı
ben evladım olsun diye çok istiyorum ama rabbim sen bu kadar evlat düşünüyosun al sana bir dert daha diyo sanki
hamd etmek şükür etmek
ondan gelene amenna ama gerçekten çok yoruldum
çokmu kötüyüm ben diyorum allahım yada çokmu seviyorsun
çok şey istemiyorum allahtan ama hani anlatamıyorum yorgunum yorgunum yorgun
hepimizin ne dertleri var rabbim tez zamanda çözüm versin inşallah
ama şuan patlama noktasındayım
allahım medet
ya medet
B şıkkı:)
Amannn amma DA karamsarmis topik.
Yarına aklınızı başınızaumudunuzu yüreğimize
Gulucugunuzu yüzünüze alıp gelin.
Yolarim lan sizi...
Şaka degil bilesiniz!!!
ay canım benim ya şımartıyosun sen beniiiiiiii
bence sen eve biran önce internet al.....al yani ya bak güzel sohbetler oluyo al hadi al
evet canım doğru anlamışsın tedaviden vazgeçtim e artık 5 son olsun.hayatımı bu tedavilere adadım ben.kendimi hep unuttum.şimdi artık akışına bırakıcam ama bu umudumu kaybettim anlamına gelmiyor tabi.Rabbim kendiliğinden verir belki.inşaallaaaaaaaaaaaah.
canım Allah dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin.
canım Allah sana gönül genişliği versin.aTEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR TABİ.Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın ve sana sağlık versin.şafi ismiyle şifalar nasip etsin.güçlü olmaya çalış.bu günler elbet birgün geçecek.neler yaşıyosun bilmiyorum ama belliki içini çok acıtıyo.dualarım seninle.Rabbim bizi bu kadar sevmese bize bukadar dua ettirirmi dimi ama.sabretmek gerek,yo.herşey gönlünce olsun canım arkadaşım.her zorlukla beraber bir kolaylık vardır ayetini düşünerek rahatlamaya çalış.kışın arkası bahardır.az kaldı güzelim az kaldı güneşi görmeye.
Kizlarrrrrrr kays dan başka kimse okumadi mi benim mesajimiiiiii(
sağol canım inşaallah.
Canım maalesef erkekler böyle bende aynı durumdayım dertle başa çıkmak ayrı bir sıkıntı eşine moral verip destek olmak ayrı bir yük malesef kadın olmak zorrr hepsiyle başa çıkacağız inşallahhhhhhyok canım benim üzülme ben çoktannn alıştımmm
öperimi annenin ellerinden hem benimde birsürü annem var arkadaşlarımın anneleri sağolsun çeyiz bile yaptılar bana:) zamanında
ahh birde kayınvalideciğimde anne gibi yaklaşabilseydi bana ama onunda üstesinden gelcem inşallah sonuçta bir ömür geçircez
annecin benide eksik etmesin dualarında ne olur öperim mis kokan avuçlarından onun ben
Himm gecikme ihtimali var yani ben geçen ay çok heveslendim olmadı bu ay pek heveslenmiyorum canım nasılsın bu arada
Renkli iç çamaşırı iyi fikirmişAğrı hissedeceksin canim cok degil ama.renkli çamaşır giy akintin cok olunca da anlarsın:)
Kendi adıma diyorum benim hiç minnacık gibi bir halim yok:18:
İyiyim canım sen nasılsın
Canım inşallah bir gün tanışmak nasip olurda sen kendin öpersin
Allah hakkınızda hayırlısını versin üzülmeyin inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır
Aminn
Aminn inşallah dualarım sizinle
A.s teşekkürler sen nasılsın.Evet nben çok sık giremiyorum dualara bile şu an için katılamıyorum bebek yeni olunca baya bir yoğun oldum:18:
Hamdolsun canım sen nasılsın
Canım geçmiş olsun.Doğru diyorsun üşengeçlik olur illaki iş kendine gelinceİnşallah en kısa sürede sorun çözülür canım bende öpüyorum kendine ve bebişine iyi bak
Haklısın tabiki içindeki o özlemi dindirmek istemen en doğal hakkın.İnşallah Allah bu sabrının ve sınavının mükafatını verir canım.Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun canım üzüldüm kediciğeİnşallah iyi olur geçmiş olsun kartopuna
Canım hayırdır neyin var ne oldu?Üzme kendini hiç birşeye.Umarım şimdi daha iyisindir
Allah kolaylık versin canım haklısın tabiki uykusuzluk çok zor.Eşinle mutlu nice yıllar dilerim bu aradaGörüşürüz iyigeceler
![]()
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız,özledim hepinizi![]()
Annemleri gündüz yolcu ettik,Efendimize(s.a.v) gittiler inşaallah,öyle duygusal anlar yaşadık ki,dualarla uğurladık.Çok ağladık
ÖZel mesajla Hatimlerini bildiren arkadaşlarım,hepinizin Hatimlerinizi isimlerinizle birlikte yazdım,daha bitireceğiniz Hatimler olursa mesaj atın,ben telle görüştüğümüzde söylerim anneme...Rabbim kabul etsin...Yağmur yağıyordu Onları götürürken,tefekkür yolculuğu yaptım yol boyunca,bereketle gittiler inşaallah bereketle dönerler,Rabbim duaları ve dualarımız kabul edilmiş şekilde sağ salim hayırla sağlıkla dönmelerini nasip etsin....Oraya gidenleri Rabbim bağışlıyormuş,günahlarını afediyormuş...Bizim istediğimiz Rabbimizin hazinesinden bir damla...İnşaallah tertemiz niyetlerle,tertemiz ağızlarla içten yapılan o dualar kabul olacak...Annemleri yolcu etmenin hissiyatıyla birlikte,o duaların inşaallah kabulünün heyecanı ve şimdiden şükrü beni çok farklı yerlere götürdü....Rabbim bizlere de nasip etsin...
Bundan sonra daha sık giricem inşaallah kızlar...Ama çok yorgunum,biraz yorgunluğumu atayım daha sık görüşürüz inşaallah...Var mı güzel hayırlı haberler,öyle merak ediyorum ki hepinizi...Bende değişik bişey yok,hala regl olmadım.Fazla yordum galiba kendimi,belim ve yanlarım çok ağrıyo,şimdi yatıp dinlenicem...Hepiniz Allaha emanet olun.Rabbim yeni güne dualarınız kabul olunmuş şekilde uyanmanızı nasip etsin....Rabbime emanetsiniz![]()
![]()
kiiizzzzlaaaaar...kartopumu doktora goturdum,ve karnindaki topak morarmis bagirsaklari cikmis olabilir dedi,persembe ameliyat olacak,hem ameliyat hemde kisirlastiralacak,istemiyorum kisirlastirmak onun bari anne olmasini gormak istiyorum bu beni cok mutlu eder ama..maglum zaman gelince asagi atlayabiliyormus,ve bebek olmasi icinde maglum ......olmasi gerekiyomus onada para istiyolar bayagi...eyer hic durmadan asagi atlarsa kendine bisey olabilir o yuzden yapicaklar...insallah iyi olucak beyaz meleyim