• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyancım ben 2 meryem suresi ve 488 ıhlası okudum cnm.fakat bıdahakı lısteye benı eklememenı rıca edıcem cunku cok zorlanıyorum artık kendımede okudugum dualar var zor yetiştiriyorum ve uzun sure oturamıyorum bıle hemen belım agrıyo:( hakkınızı helal edın..ınşallh bebegım dogduktan sonra tekrar aranıza katılırım. Dualarınızda bızıde eksık etmeyın.. Dualarımdasınız..:16::16:

ah canım benım az kaldı yavruna kavusmaya rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns

:emir_bebek:Kız hamıs oldugunu okudum ayyyyyyy çoooooooooooook sevındım :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns
ne guzel bu ay hamısler çogaldı
haydı kızlar sırayı bozmayın teker teker hamıs kalıyoruz devamını beklıyoruz ıns:emir_bebek:

Son düzenleme:
CANIM HAMİŞ OLMAK İÇİN TABİSİ BENDE 7. GÜN DİYE DUYDUM DA Bİ ADET OLSAM :-))

anladım canım...hepimizin amacı aynı..bende kist var ondan yapacam hani sende kist mi var veya yumurtlama geç mi oluyor benim geç oluyor ve az ...[/QUOTE]

CANIM BENİMDE POLİKİSTİK OVER. YUMURTLAMA OLMUYOR SANIRIM BENDE.ANLAMIYORUM YANİ. ŞU YUMRTLAMA OLAYINI Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM. ADETLERİM FALAN DÜZENLİ AMA :-((

selam ayşecim nasilsin inşallah iyisindir. maşallah bebişin kız olcakmış. hayırlı evlat olsun inşallahhhh...

millett 2600. sayfada soru sormuştum. bugün 10. gün hala kesilmedi adetim. doktora gidebilmem için bugün bitmek zorunda napcam benn...

amin canım inş.. allahım sanada nasip etsin tedavin hayırlı olsun adetin bitmediyse doktora sorsan ne yapmalıyım diye sen kafana göre kestirme adetini..sperm sonucu bizim ertesi gün çıkmıştı..bazı yerlerde 1 haftayıda bulabiliyomuş..rahim filmi hakkında bilgim yok canım.. allah emeklerini boşa gidermesin..

canım doktora ulaşmam mümkün değil. çok yoğun . sekreterine sorsam ne anlar.. bizim ilk sperm sonuçlarıda o gün çıkmıştı.. ama hastane değiştirdik fakülte hastanesine gideceğiz inşallah. umarım 1 günü geçmez.. rahim filmini de 1 hafta duymuştum. daha erken çıkar mı acep??*

canım doktora ulaşmam mümkün değil. çok yoğun . sekreterine sorsam ne anlar.. bizim ilk sperm sonuçlarıda o gün çıkmıştı.. ama hastane değiştirdik fakülte hastanesine gideceğiz inşallah. umarım 1 günü geçmez.. rahim filmini de 1 hafta duymuştum. daha erken çıkar mı acep??*

hiç bilmiyorum canım benim rahim filmi çekilmedi histeroskopi yapıldı oda aynı anda görüyolar ne olduğunu zaten..hastanelerde biraz geç çıkabilir sanırım daha uzun sürüyo işlemler orda diye duyuyorum arkadaşlardan adetin içinde ne keser acaba bilmiyorum..sekretere bilgi bıraksan doktora sorsa geri dönmezmi sekreter acaba bilgi vermezmi.. yada başka doktora sorsan..

hiç bilmiyorum canım benim rahim filmi çekilmedi histeroskopi yapıldı oda aynı anda görüyolar ne olduğunu zaten..hastanelerde biraz geç çıkabilir sanırım daha uzun sürüyo işlemler orda diye duyuyorum arkadaşlardan adetin içinde ne keser acaba bilmiyorum..sekretere bilgi bıraksan doktora sorsa geri dönmezmi sekreter acaba bilgi vermezmi.. yada başka doktora sorsan..

arıycam sekreteri inşallah...
bu arada araştırdım 10 günü geçince özür oluyor. yıkanıp namaz kılabilirmişiz.. ilişkide olabilirmiş(önemli olanda bu) eşimin 3 gün perhiz yapması gerekiyor.zaten sabahleyin önceden bi rahatsızlığımdan dolayı aldığım kullanmadığım ilaçlardan kullandım.. azalmaya başladı adetim... bakalım hayırlısı inşallah...

arakdşşlr size bişey sorcm ya bana bıraz yardımcı olabilrmsnz vaktınız varsa.. ben nisan 24 de adet ol dum ve 8 i yumurtalaama gunmde ben 7 sinde girdm 8 inde uyuya kaldım :) 9 unda girdm 11 inde grdm birde bugun girsem sizce bi ihtimalmıdr...?

kızlar ya bi soru sorucam şimdi ben bu ay soğan suyu kürünü yapmayı planlıyorum. ama adetin kaçıncı günü başlanmalı ki?? yapan yada bilen varmı??

ben yaptım canım.ilk 15 günlük bi içiliyor.istediğin zaman başlayabilirsin ama adetin bitiminden tam 7 gün sonra başlaman daha etkili olurmuş canım.sonra diğer adetine 10 gün kala da 7 gün kullanacaksın.

kızlar eşimin sperm sayısı azdı ve değerleri de düşüktü
pharmaton
zinco
l-carnıtın şurup
kullandı eşim ve hamile kaldım. Lütfen bi deneyin derim

canım yaa ben alacaktım ama eczacı bilemedi ne olduğunu l - carnıtın şurubunu nerden bulabilirim ki ???

maşallah çok sevindim.. anneler günü hediyesi olmuş resmen.. Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin... ilk çocuktu di mi??
ilk olcak inşallah sevilim rabbım uygun görürde nasıp ederse:16:sağolasın rabbım hepınıze nasıp eder ınsallah:16:bu arada tedavı aşamasındasın sanırım rabbım olumlu güzel hayırlı sonuçlar gostersın dualrım senınle:16:
:emir_bebek:Kız hamıs oldugunu okudum ayyyyyyy çoooooooooooook sevındım :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns
ne guzel bu ay hamısler çogaldı
haydı kızlar sırayı bozmayın teker teker hamıs kalıyoruz devamını beklıyoruz ıns:emir_bebek:

ayşem çok sağol allah razı olsunnn:54::54:sıra sıra geliyoruz ınsallahhhh:46::46::46::46:

selam kizlaar nasilsiniz..hayatol cnm cok sevindim tatlim yaaa ne guzel bi haber bu Rabbim tamamina erdirsin,ve diger hamis arkadaslarim sizlerinde tamamina erdirsin...benim buyuk gorumcemde hamile 3.ye,iki kez iliskide bulunduk tutmus diyo,ne kolay oluyo onlarinki iki kez olunca bebek geliyor..kucuk gorumcem 2.doguracak iki ay sonra,eltim 4.yu dusunuyor,ortancali gorumcem 3.dusunuyor..ve hep evlerimiz yakinda oturuyoruz,burdan gocmeliyiz belkide hala iyi degilim psikologa gittim ilk defa biraz iyi geldi yine gidecem,kartopum olmasaydi hepten cokerdim kesin,iyiki var beyaz beyaz meleyim bana can yoldasi oluyor,artik yoruldum galiba yolun sonuna az kaldi galiba...pes etmek uzeriyim bu yolda demekki ben oyle cokta guclu deyilmisim..neyse kader iste buda benimki....hepinizi coook optum guzel enneler

Selam kızlar nasılsınız?Var mı güzel haberler :49: :49:

Fazla vaktim yok yazıp çıkıcam hemen,rahatsızım biraz...Kızlar biliyosunuz dua yarışı yapmıştık ya hani,birinci olan arkadaşımıza hediye olarak Kur'an-ı Kerim Hatimi yapıcaktık...Şimdi aceleden tam olarak isimleri hatırlamıyorum ama ben,Seyyan,Muhat,Nekadarzor,Asbelove aklımda kalanlar,özel mesajları da sildiğimden ve vaktim olmadığından hatırlayamıyom pek...Yarın girince,tam isimlerle birlikte cüz kurası yapıp,arkadaşımız için Hatime başlayalım inşaallah,keşke geçen haftalarda başlasaydık bu haftaki Regaib Kandilinde gece duası olsaydı ama nasip...Artık Mirac Kandiline kadar tamamlarız nasipse...

Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısı ile,herşey gönlünüzce olsun en özel anneler :54: :54: :54:

Son düzenleme:
selam kizlaar nasilsiniz..hayatol cnm cok sevindim tatlim yaaa ne guzel bi haber bu Rabbim tamamina erdirsin,ve diger hamis arkadaslarim sizlerinde tamamina erdirsin...benim buyuk gorumcemde hamile 3.ye,iki kez iliskide bulunduk tutmus diyo,ne kolay oluyo onlarinki iki kez olunca bebek geliyor..kucuk gorumcem 2.doguracak iki ay sonra,eltim 4.yu dusunuyor,ortancali gorumcem 3.dusunuyor..ve hep evlerimiz yakinda oturuyoruz,burdan gocmeliyiz belkide hala iyi degilim psikologa gittim ilk defa biraz iyi geldi yine gidecem,kartopum olmasaydi hepten cokerdim kesin,iyiki var beyaz beyaz meleyim bana can yoldasi oluyor,artik yoruldum galiba yolun sonuna az kaldi galiba...pes etmek uzeriyim bu yolda demekki ben oyle cokta guclu deyilmisim..neyse kader iste buda benimki....hepinizi coook optum guzel enneler
ah be canım kelin ilacı olsa başına sürermiş.ne diyeyim ne yazayım sana ki bilemedim.ama dualarımdasın hep.ve çok klişede olsa yemin ederim ki seni çoooooook iyi anlıyorum.Rabbim bizimde mucizemizi versin inşaallah en kısa zamanda.
Selam kızlar nasılsınız?Var mı güzel haberler :49: :49:

Fazla vaktim yok yazıp çıkıcam hemen,rahatsızım biraz...Kızlar biliyosunuz dua yarışı yapmıştık ya hani,birinci olan arkadaşımıza hediye olarak Kur'an-ı Kerim Hatimi yapıcaktık...Şimdi aceleden tam olarak isimleri hatırlamıyorum ama ben,Seyyan,Muhat,Nekadarzor,Asbelove aklımda kalanlar,özel mesajları da sildiğimden ve vaktim olmadığından hatırlayamıyom pek...Yarın girince,tam isimlerle birlikte cüz kurası yapıp,arkadaşımız için Hatime başlayalım inşaallah,keşke geçen haftalarda başlasaydık bu haftaki Regaib Kandilinde gece duası olsaydı ama nasip...Artık Mirac Kandiline kadar tamamlarız nasipse...

Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısı ile,herşey gönlünüzce olsun en özel anneler :54: :54: :54:
eslemim noldu bize böle.kk ya az uğrar olduk.girdiğimizdede denk gelemiyoruz bir türlü.iki lafın lafın belini kırmayı özledim valla:12:neyse kurayı yapalımda okuyalım biran önce inşallah ....

ben yaptım canım.ilk 15 günlük bi içiliyor.istediğin zaman başlayabilirsin ama adetin bitiminden tam 7 gün sonra başlaman daha etkili olurmuş canım.sonra diğer adetine 10 gün kala da 7 gün kullanacaksın.

anladım canım çok saol. peki sen soğan suyuylamı hamile kaldın.

Back
X