ah ah aynene sürünüyorum şimdi...Maaşallahh subhanallahhhh
Rabbim eksikliğini göstermesinnn dede olcekkkk ooooooooo
benimde en büyük hatam o oldu keşke hemen başlasaymışız çalışmalaraaaa keşkeee çocuk olsun deyince olcak ya hemen ah salak kafam ahhhhh![]()
evet hem eşimde hem bende...2 yıldır da bebek istiyoruz olmuyor toplamda 5 yıllık evli olacam haziranda...1 yıl 8 ay oldu evleneli hiç korunmadım ilk başından beri istiyoruz. benim büyük ablamın 3 yıl üstüne oldu aşılama ile. küçüğü maşallah evlendiği günden oldu. kızı küçük şimdi hamile...Rabbim onlarında evlatlarını bağışlasın.
ne kadar zamandır istiyorsun yani... seninde benim gibi eşinde mi sorun vardı??
canım inşallah busefer olur ya...inan çok istiyorum senin için kendim için hepimiz için nekadar uzak olsa çok istiyorum...batmalar var ama beynimde oyun oynayabilir bana alışığım bu duruma yani kendimi gebeliğe psikolojik olarak hazırladığım her ay yaşamışımdır batmaları bennn![]()
canım benim çok sevindim...Allah basınızdan eksik etmesin...canımmm seni asla yanlız bırakmazdık ama durum böyle olunca..Çok sağol canımcım geçti çok şükür yeniden doğmuş gibiyim pos bıyıklı babiş ödümüzü kopardı ama şimdi turp gibi 2 saat içinde nasılda sizi bir araya topladım ama diye şaka bile yapıyor.torunlarıyla oynuyor şimdi sabah işe gelirken öptüm yanacıklarında beni yolcu bile etti...