• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Maaşallahh subhanallahhhh:nazar::nazar:
Rabbim eksikliğini göstermesinnn dede olcekkkk ooooooooo:52::52:

benimde en büyük hatam o oldu keşke hemen başlasaymışız çalışmalaraaaa keşkeee çocuk olsun deyince olcak ya hemen ah salak kafam ahhhhh:27::27:
ah ah aynene sürünüyorum şimdi...
1 yıl 8 ay oldu evleneli hiç korunmadım ilk başından beri istiyoruz. benim büyük ablamın 3 yıl üstüne oldu aşılama ile. küçüğü maşallah evlendiği günden oldu. kızı küçük şimdi hamile...Rabbim onlarında evlatlarını bağışlasın.
ne kadar zamandır istiyorsun yani... seninde benim gibi eşinde mi sorun vardı??
evet hem eşimde hem bende...2 yıldır da bebek istiyoruz olmuyor toplamda 5 yıllık evli olacam haziranda...
batmalar var ama beynimde oyun oynayabilir bana alışığım bu duruma yani kendimi gebeliğe psikolojik olarak hazırladığım her ay yaşamışımdır batmaları bennn:50::50:
canım inşallah busefer olur ya...inan çok istiyorum senin için kendim için hepimiz için nekadar uzak olsa çok istiyorum...
canımmm seni asla yanlız bırakmazdık ama durum böyle olunca..Çok sağol canımcım geçti çok şükür yeniden doğmuş gibiyim pos bıyıklı babiş ödümüzü kopardı ama şimdi turp gibi 2 saat içinde nasılda sizi bir araya topladım ama diye şaka bile yapıyor.torunlarıyla oynuyor şimdi sabah işe gelirken öptüm yanacıklarında beni yolcu bile etti...
canım benim çok sevindim...Allah basınızdan eksik etmesin...

yaa hamileyken gaz problemi çok olurmuş:46::46::46::46: n
bu kadar erken çıkarmı ki canım sanmam yaaaa:44:

evet hem eşimde hem bende...2 yıldır da bebek istiyoruz olmuyor toplamda 5 yıllık evli olacam haziranda...

canım inşallah busefer olur ya...inan çok istiyorum senin için kendim için hepimiz için nekadar uzak olsa çok istiyorum...

anaa bizde haziran 15te 5yılımızı dolduruyoruzzz bacımmmmmm:34:
aynen canım ayneenn inşallah hepimiz güzel haberler veririzzzz sırayla:49::49::49:

gaz problemi erken çıkıyor canım...dikkat et kendine...

aynen canım ayneenn inşallah hepimiz güzel haberler veririzzzz sırayla:49::49::49:
bizde bizde 30 haziran canım...desene aynı yıl aynı ay evlenmişiz...
yaa hamileyken gaz problemi çok olurmuş:46::46::46::46: n

ben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktı:53:eşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.

Tebrikler canım çoook sevindim.Emanetin hayırlı uğurlu olsun bizlere umut oldun anladığım kadarıyla sabredip bekleyenlerdensin Allahım kucağına almayı da nasip etsin.Amin canım darısı tüm bebekler isteyen bu yolda uğraş veren bizlerin başına.

amin tatlım.. inşallah 30 haziranda evlilik yıldönümünüzü 2,5 kişi olarak kutlarsınız çiçeği burnunda evliler sizi biz eskimişiz yaww

kanda progesteronun ne kadar yükseldiğine bağlı ama etrafımdan bildiğim bütün hamilerde daha testi yapmadan gaz şikayeti oluyor.Gebeliğin erken belirtilerinden ama sindirim sistemi en ufak değişikliklerden etkinelir tabi stres,soğuk vs.ama biz olumlu düşünelim bebektendir bebekten....

Kızlar bende 2yıllık evliyim 2011 nisan ayında evlendim 2ay sonra korunmayı bıraktık.eşim korunuyordu.sonra her ay olsun die bebek yapmaya başladık.ben 3kere felan hem özel hastaneye hemde devlet hastanesine gittim hiçbir sorunun yok dediler.çok az prolaktin yüksekti.dostinex verdiler.4hafta kullandım düştü.sonra gene devlet hastanesine gittim hiçbir sorunun yok dediler eşim sperm tesiti verdi düşük çıktı.sonra eşimden film cektimesini istediler.çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.3ay oldu ameliyat olalı.hayla bebişmiz yok.bende gittim eczaneye klomen aldım adetimin 5.günü başladım günde 1tane içiyorum.ve adetimden saydım ovulasyonum 21yada 22 mayısta oluyor eşimide bekletiyorum spermleri biriksin diye.bu ay inşallah hamile kalırım.çok umutluyum bu sefer.ama bir yandanda doktora felan sormadan klomene başladım diye tereddütlüyüm.klomeni ne zaman bırakmam gerekiyor arkadaşlar.bilenler bana yardımcı olabilirmi.doktor araştırıyorum bi yandanda gitmek için.

kanda progesteronun ne kadar yükseldiğine bağlı ama etrafımdan bildiğim bütün hamilerde daha testi yapmadan gaz şikayeti oluyor.Gebeliğin erken belirtilerinden ama sindirim sistemi en ufak değişikliklerden etkinelir tabi stres,soğuk vs.ama biz olumlu düşünelim bebektendir bebekten....

hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh bebeklerden olsunnnn:52::52::52:

ya kızlar çok erkenb biliyorum ama napım sorucam banane :) ben yumurtala gnmden 1 gn önce bir gn sonra ve ondan sonrakı gnler gun aşırı ilşki yaşadım yumrtlama gnmde giremedm uyuya kalmışıım :) ama ondan önce grdm ve gun aşırı girdm sonra ama bnm 2 gundur sag kasığımda batma oluyo çok hafif olmak üzere sola vuryo gögslermde acı yok amaa degişk bi karıncalanma hissi var agrı gibi bişey sizce bir ihtimllmi inşl bebeğim olur yaaaaaaaaaaa :( :( :( :( :( :( :( :( :( çok erken ama bır umt işde napalım

Kızlar bende 2yıllık evliyim 2011 nisan ayında evlendim 2ay sonra korunmayı bıraktık.eşim korunuyordu.sonra her ay olsun die bebek yapmaya başladık.ben 3kere felan hem özel hastaneye hemde devlet hastanesine gittim hiçbir sorunun yok dediler.çok az prolaktin yüksekti.dostinex verdiler.4hafta kullandım düştü.sonra gene devlet hastanesine gittim hiçbir sorunun yok dediler eşim sperm tesiti verdi düşük çıktı.sonra eşimden film cektimesini istediler.çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.3ay oldu ameliyat olalı.hayla bebişmiz yok.bende gittim eczaneye klomen aldım adetimin 5.günü başladım günde 1tane içiyorum.ve adetimden saydım ovulasyonum 21yada 22 mayısta oluyor eşimide bekletiyorum spermleri biriksin diye.bu ay inşallah hamile kalırım.çok umutluyum bu sefer.ama bir yandanda doktora felan sormadan klomene başladım diye tereddütlüyüm.klomeni ne zaman bırakmam gerekiyor arkadaşlar.bilenler bana yardımcı olabilirmi.doktor araştırıyorum bi yandanda gitmek için.

Canım klomen çok ağır bir ilaç değil ama klomen kullanırken yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayacaksın onu bilemedim çatladığında bırakman gerekiyor çünkü ovu testi kullanıyorsan belki işe yarar ancak bence bu seninle ilgili bir problem değil varikosel ameliyatından sonra 3ayda düzelmiyor maalesef spermler 6 aydan sonra düzelme başlar diyor dr.lar eşine keçiboynuzu kürü yapabilirsin ama bu sürede. Bu arada eşini çok fazla bekletmemen gerekiyor en fazla 3gün çünkü spermler çok beklediğinde de sayı artıyor ancak yapı ve hareketlilik olarak sorun yaşıyorlar dikkat etmelisin bence bu konuya:34:

ya kızlar çok erkenb biliyorum ama napım sorucam banane :) ben yumurtala gnmden 1 gn önce bir gn sonra ve ondan sonrakı gnler gun aşırı ilşki yaşadım yumrtlama gnmde giremedm uyuya kalmışıım :) ama ondan önce grdm ve gun aşırı girdm sonra ama bnm 2 gundur sag kasığımda batma oluyo çok hafif olmak üzere sola vuryo gögslermde acı yok amaa degişk bi karıncalanma hissi var agrı gibi bişey sizce bir ihtimllmi inşl bebeğim olur yaaaaaaaaaaa :( :( :( :( :( :( :( :( :( çok erken ama bır umt işde napalım

Canım sana benim yaptığım hatayı yapmamanı öneriyorum her ne kadar beceremesek de belirti arama çünkü psikolojik de olabiliyor o belirtiler bi de çatlamadan sonraki kaçıncı günün bugün senin:52:

Canım sana benim yaptığım hatayı yapmamanı öneriyorum her ne kadar beceremesek de belirti arama çünkü psikolojik de olabiliyor o belirtiler bi de çatlamadan sonraki kaçıncı günün bugün senin:52:

6.gunum canım rabbim banda nasip etsin inşlh :( dun gecede ruyamda gebelik testi yapıyodum poztftı :(

amin tatlım.. inşallah 30 haziranda evlilik yıldönümünüzü 2,5 kişi olarak kutlarsınız çiçeği burnunda evliler sizi biz eskimişiz yaww
inşallah varya en mutlu günüm olur ya...hayal etmesi bile güzel kendisini yaşarsam nasıl mutlu olurum kimbilir...
ben 3kişi kutlamak istiyorum yaaa ben-kociş-iki tane minnak etti 3:52::52::52::52:
hee 3,5ta olabilirr:34:

evet evet......canım inşallah...3-3,5 - 4 bile olabilir hertürlü ....
canım gaz problemi çok önemli bir belirtidir ...herzaman yoksa böyle gaz hamilelik olabilir...hadi inşallah....adetin 18 miydi...

6.günde çıkar mı bilmem canım ama inşallah bebişin yerleşmeye çalıştığı içindirr:34:

allhıım bunu duymak bıle çok guzelll yaa ınşll vardı tatlım ya bak sana bak saana söyle anlatıyım ben sag kasıgımda dun hısedılıcek şeklde batma gıbı bşy oldu ve gögslrmde agrımı desem acımı bılemedm degşk bışy allhm ınşl vrdır :43:

inşallah varya en mutlu günüm olur ya...hayal etmesi bile güzel kendisini yaşarsam nasıl mutlu olurum kimbilir...

evet evet......canım inşallah...3-3,5 - 4 bile olabilir hertürlü ....
canım gaz problemi çok önemli bir belirtidir ...herzaman yoksa böyle gaz hamilelik olabilir...hadi inşallah....adetin 18 miydi...
18i canımcım ya tamam gaz olur arada ama bu kadar olmaz ya iyi üşüttüm afedersin durmadan gark gurk çıkarıyorum yaniii:17:
inşallah canım yaaaa inşallahhhh

allhıım bunu duymak bıle çok guzelll yaa ınşll vardı tatlım ya bak sana bak saana söyle anlatıyım ben sag kasıgımda dun hısedılıcek şeklde batma gıbı bşy oldu ve gögslrmde agrımı desem acımı bılemedm degşk bışy allhm ınşl vrdır :43:

göğüs uçların acıyorsa gebelik belirtisi derler canım bir kere benim yumurtam çatladıktan adet olana kadar ağrımıştı aha dedim hamileyim ama tutmadı inşallah bebişindendir bu sancılar:16:

Back
X