Canımmm Rabbim yar va yardımcın olsun hayırlısıyla hiçbişeycik çıkmaz inşallahhhh 31ine ne kaldı şunun şurasında sabır tatlım sabırrr
Dualarımız seninle![]()
Aminn canım amin Rabbimden başka kimimiz var ki zaten...31inde gitmek istemiyorum canım ya,en alt komşum cinsiyet öğrenmeye gidecekmiş.İki tane doktor vardı,onun gittiği olmayacakmış,diğerine gidecekmiş oda...Orda karşılaşmak istemiyorum,keşke bi mucize olsa da öğreniversem durumumu,yada adetim bari gelse değilsem ya

canım yazını okuyunca ınan çok kotu oldum lütfen ama lütfen uzme kendını rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın ıcını ferah tut olacak allahın ıznı ıle![]()
Ayşecim sağolasın meleğim,bende inanıyorum olacak Allahın izniyle ama işte günahkar kullarız,tam manasıyla teslimiyet gösterebilsem keşke,inan bazen üzülmemek için çırpınıyorum,olur da Rabbimin gücüne gider diye...Rabbim haklarımızda en hayırlısını versin hepimizin,eksik etme dualarından...

Dua edin elbette ancak birde ilişkiden sonra bacaklarınızı duvara dayama yöntemini deneyin.
Komik biliyorum ama bu yöntemle 1'de 1 yaptım, siz de deneyin :)
Yatakta uzanırken duvara yükseğe dayıyorsunuz bacaklarınızı.
Gülmeyin okurken :) işe yarıyor ciddiyim :)
Denemediğimiz şey kalmadı canım,çamaşır gibi silkelendik,silkelenmeye de devam ediyoruz,bu gidişle bi taraflarım eşimin elinde kalacak,hay Allahım gülüyorum sinirden

Rabbim bebeğini sana bağışlasın,kardeşleride tek atışta olur umarım...
eşlemim sıkma o tatlı canını.Bundada vardır bi hayır inşalalhdualrım seninle sakın üzme kendini bol bol dua etcez güzel arkadaşım
derdi veren rabbim sabrınıda verir merak etme
![]()
Canım benim sağol,iyiki varsınız...İnan beterin beteri var.Adet olsam diye gün sayıyorum,keşke hamile değilsem oda olsa...Ama kafayı yimeme az kaldı,bugünde baş dönmeleri yaşadım.Ve sürekli birileri beni rüyalarında görmeye ve hamile olduğumu zannedenler oluyomuş,anneme soruyolarmış;birisi kaç aylık oldu diyomuş,biri cinsiyeti belli oldu mu,hayrolsun inşaallah

arkadaşlar ben bu hafta dualarımı okuyamıcam kanamam var banyo yapamıyorum abdest alamıyorum oturamıyorum sürekli yatıyorum ağrımda var..bugün kontrole gittik bebeğimde yaşamıyo galiba 6+6 haftalık olmuş kese çok güzel görünüyo ama kalp atışı duyulmadı 1 hafta daha beklicez yine duyulmazsa...ben belki haftayada okuyamayabilirim okuyamazsam listeden çıkartırsınız kendimi toparlayınca tekrar katılırım inş.
Bol bol dua edelim hep birlikte canım,üzme kendini ve ümitsizliğe kapılma,Allahın izniyle kalp atışlarını duyacaksın,cinsiyetini öğreniceksin,ilk tekmelerini hissedeceksin....Dua edelim,inşaallah evladını hayırla sağlıkla kucağına alacaksın

selam arkadaslar..nasilsiniz??coktandir gelemedim varmi guzel haberler??bahar cnm insallah bebeyin buyurde sana sikica tutunur...seyyan,muhat,ssonmez,rayyan,antisosial ,anitkdeniz kizlar hatirlamayamdigim herkez insallah herkez iyidir...insallah guzel haberler verirsiniz eslemliva aslanim sen nasilsin bebek varmi bebek????hepiniz opuldunuz
Ve aleykümselam canım...

daha iyiim cnm sukurler olsun,evet bi ameliyat daha olucam tupumu alicaklar..sali gunu randevu var ne zaman olur bilmiyorum daha sen nasilsin cnm...dualar nasil gidiyor uzun zamandir okuyamadim gaflata kapildim Rabbim beni affetsin..ama yine okuycam insallah su an musait deyilim ama en yakin zamanda donucem sahalara insallah
Canım geçmiş olsun...İnşaallah herşey çok daha güzel olcak...Güzel günler,bol bebişli günler bizim olsun artık