• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

3 ay çokmuş yaww:)
ben akdeniz anemi testi yaptırcam sırf 11 gün bekliycem diye kan veresim gelmiyo 1,5 aydır :)
bu ay daha dikkatliyim.
bugün sogan suyuna başlıycam,
sonra coraspin içicem.
eşime bişi yapmıştım onu yapcam ovülasyon dönemimde. sonra 3 güne 1 hcg istiycem.
varsa bile düşmemesi için çabalıycam.
hadi bakalım hayırlısıylaaaa inşallaahhh bu ay güzel haberler alacağız senden bakalımmm
bayağı sıkı bir maratona giriyorsun deseneee kız ne yapmıştın bizde yapalım eşlerimizin sorunu aynı belki faydası olur
patronun burcunu mu öğrendin kız :)
ay keşkeeee hiç yakın plan akrep görmemiştim onu da görmüş oldum üzerinde deneyde yapıldı ateşte kendini yakıyor mu diye ancak tutmadı hayvan yandı cayır cayır:5:

hadi bakalım hayırlısıylaaaa inşallaahhh bu ay güzel haberler alacağız senden bakalımmm
bayağı sıkı bir maratona giriyorsun deseneee kız ne yapmıştın bizde yapalım eşlerimizin sorunu aynı belki faydası olur

ay keşkeeee hiç yakın plan akrep görmemiştim onu da görmüş oldum üzerinde deneyde yapıldı ateşte kendini yakıyor mu diye ancak tutmadı hayvan yandı cayır cayır:5:
hayvana niye eziyet ettiniz yaw:)

anammmmmmmmmm stv de benim memleket var :)
yaaa ben izleyemiyorum amaaa merak ettimmmmm
hoşbuldum canım iyiyim elhamdülillah ama çoook yorgunum ve çoook uykum var.sen nasılsın bakalım
şimdi tam dönemi canım bir kaç hafta sonra rahatsın Allahın izniyle çalışmıyordun sen dimi canım evde dinlen bol bol
hayvana niye eziyet ettiniz yaw:)
acaba kendini sokacak mı diye ufak bir deney yapıldı hani ateşin ortasındayken yanmamak için kendini sokarmış teorisini kanıtlamaya çalışıldı ama hayvan kül oldu onun yerine:37:

yaaa ben izleyemiyorum amaaa merak ettimmmmm

şimdi tam dönemi canım bir kaç hafta sonra rahatsın Allahın izniyle çalışmıyordun sen dimi canım evde dinlen bol bol

acaba kendini sokacak mı diye ufak bir deney yapıldı hani ateşin ortasındayken yanmamak için kendini sokarmış teorisini kanıtlamaya çalışıldı ama hayvan kül oldu onun yerine:37:

evdeyim canım da yarın yola çıkıcaz.eşim izinli bi kaç gün.izmitte dayım var evlendiğimden beri gidemedik ona.oraya gidecez.baya yorulucam akşama kadar.uyuyabilirsem uyurum yolda artık :52:

sibel Bebeğinizin ağırlığı yaklaşık 0,001 gr
bu kadarken yoruyosa bilmiyorum artık. bi büyüsün zor girersin :)

canım sperm sıkıntımız vardı. ben sana özelden anlatayım :)
canım benim memleket küçük.
inşaallah turgay başyayla güzel tanıtır :)

sibel Bebeğinizin ağırlığı yaklaşık 0,001 gr
bu kadarken yoruyosa bilmiyorum artık. bi büyüsün zor girersin :)

valla ne olacak bende bilmiyorum :52: ben zaten yatmaya meyili biriyim.bide hamişliğin yorgunluğu olunca olduğum yerden kalkamaz oldum :)

söyledik canım bişey demedi doktor
o zaman tamam problem yok canım iyi olun da siz hiç önemi yok gerisinin:34:
canım sperm sıkıntımız vardı. ben sana özelden anlatayım :)
canım benim memleket küçük.
inşaallah turgay başyayla güzel tanıtır :)
bizimde aynıydı ya tatlım belki bize de faydası dokunur:34:
işteyim ama izleyemiyorum jkiiiiiiii

selam arkadaşlar
uzun suredir yoktum, ani bir kararla memlekete gittim, koyde tel. zor çekiyor, nete giremedim, yeni döndum ama uzun sure yine giremeyecegim, taşinacağim, birkaç hafta daha giremem, dua listesi ne durumda bakamadim, beni listeden çikarabilirsiniz, hakkinizi helal edin lütfen, benden yana helal olsun, arada yine bakarim ama sürekli değil, Allaha emanet olun.

Back
X