• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kız bileydim sabah akşam sogan yer içerdim.
acaip bulantım var :(

Allah iyiliğini versin bulantının neresi güzel:1: ama sen soğan suyuna devam et canım ilk zamanlar öğüre öğüre içersin ama zamanla alışıyorsun ılık olsun bir dikişte iç kokusunu duymazsan daha kolay içiliyor...

canım yeni listeye başladık ama ben yetiştiremiyorum duaları hiç fırsatım olmuyo maalesef biraz daha rahatlayınca tekrardan dualara katılırım ama şimdilik katılamıcam hakkınızı helal edin ama sık sık takip ediyo olacağım sizi :34:yeni hamişlerimiz olursa da beni haberdar edin özelden .Eslemcim cuma günü hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benimmm:16::16::16:

Son düzenleme:
midene dokunuyor o zaman seninde mide boş olduğu zaman yapıyor genellikle..biraz su iç rahatlarsın belki beni öldürüyor aç karna içemiyorum yaff
daha yeni karnımda bi hareket oldu elim de karnımdaydı :)
yani kan testi yaptırmasam kocaman bebişim var diycem :)

bilemedim ki şimdi bir gün süpriz bir bebek doğurcan hamilemiyim değilmiyim derken yahuu...bağırsak hareketidir canım büyük ihtimalle...İnşallah önümüzdeki aylarda bebiş hareketlerini de hissedersin..hiç sorma fırsatım olmadı daha 1 yıllık evlisin ama herhangi bir sorun varmı canım sizde

kuzum yaa satıcı faturayı yanlışlıkla kapalı kesmiş bende hiç bakmadan eft ile ödedim biraz önce offfff...faturayı mı düzelttireyim eft nin iadesini isteyeyim..

faturayı düzelttir kuzum uğraşma boşu boşunaaaaa:34:

bilemedim ki şimdi bir gün süpriz bir bebek doğurcan hamilemiyim değilmiyim derken yahuu...bağırsak hareketidir canım büyük ihtimalle...İnşallah önümüzdeki aylarda bebiş hareketlerini de hissedersin..hiç sorma fırsatım olmadı daha 1 yıllık evlisin ama herhangi bir sorun varmı canım sizde
heee valla bahar gibi olcam sanırım:)
var canım eşimde sıkıntı.
ama gördükki olabiliyormuş:)
1 ml 1.000,000 ileri hareketlimiz vardı, bu ay artmış olacagına inanıyoruz :)
havuç iltehabı göstürüyor, bu ay da havucun dibine vurduk :) lökasit falan kalmadı sanırım o yüzden de spermler artmıştır :)

Hosgeldin canim kadin bana da baya düşük dedi hatta cok ugrasti ben bekarken agir islerde calistigim icin oyle olmus dort bes ay olma sansi yuksek uzulme olur inşallah bende uc dort ay beklicem yani sana agir is yapma dedi mi bana on bes gun cok dikkat et bir ay agir kaldirms dedi

hoşbulduk canım. benimkide çok düşükmüş kasıklarım çok ağrıyordu zaten adet olmadan 10 gün önce falan. sanırım benim kürtajdan sonra düştü çünkü ondan sonra ağrılarım başladı. dikkat et kendine ağır kaldırma dedi birde ilişkiden sonra eşin bacaklarını silkelesin düşse bile yerine yerleşir hem spermler kolay gider içeri dedi:9::9::9:

hoşbulduk canım. benimkide çok düşükmüş kasıklarım çok ağrıyordu zaten adet olmadan 10 gün önce falan. sanırım benim kürtajdan sonra düştü çünkü ondan sonra ağrılarım başladı. dikkat et kendine ağır kaldırma dedi birde ilişkiden sonra eşin bacaklarını silkelesin düşse bile yerine yerleşir hem spermler kolay gider içeri dedi:9::9::9:

Hmm anladim canim düşük olursa da bebek tutunamayip düşüyormus kadinin soyledigine göre ben hic hamile kalmadim bakalim olacak mi inşallah vesile olur :)

Selam kızlar,nasılsınız? :16: :16:

Ben çok iyiyim elhamdülillah :nazar:

Az önce yeni bebeği olan komşum vardıya o çıktı,korkmuş evde...En alttaki komşumu sordum,cinsiyeti belli oldu mu ki diye,bu Cuma gidecekti ya doktora...Oda dediki,yok haftaya Cumaya kalmış,e dedim bu Cuma gidicez diyodu dedim,sıra alamamışlar,haftaya Cuma gideceklermiş artık dedi :52: :52: Ben Cuma günü rahatlıkla gidiyorum yani kızlar stres yapmadan :52: :52: Hıı bu arada bizim sıra öğleden sonraymış,öğlen ilk benim galiba.Bu durumda sonuçlar Pazartesiye mi kalır acaba,yada netten sonuçlarımı öğrenebilir miyim ki Pazartesi olmadan :44:

Çok stres yapıyorum,gece resmen uyuyamadım :27: Rabbim hayırlı sonuçlar versin,yoksa bile hakkıyla sabretmemizi nasip etsin,en kısa zamanda hayırlısıyla doldursun kucaklarımızı :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :49: :49:

Son düzenleme:
canım bazen hiç belli olmaz. ablamın gebeliği kandada çıkmamıştı.. sonra çıktı.. hayırlısı olsun da ...
soğan suyu da düşük yaptırabildiğini biliyonmu??

arkadaşlar bebeğimin kalp atışları yine duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim.. için öle rahat edecekse bekle bişey olmaz dedi sonra kürtaj oluncak yada beklerken düşecek kanamam var dünden beri yine ilaçları kestim düşebilir artık hayırlısı buymuş benim için kaderimde varsa evlat sahibi olmak allahım vaktizamanı geldiğinde verecektir ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem takdir allahın..bu haftada okuyamıcam duaları arkadaşlar isterseniz listeden çıkartın kanamam ne kadar sürer bilmiyorum

canım bazen hiç belli olmaz. ablamın gebeliği kandada çıkmamıştı.. sonra çıktı.. hayırlısı olsun da ...
soğan suyu da düşük yaptırabildiğini biliyonmu??
canım ibrahim saracoğlu bebek düşürmez dedi
arkadaşlar bebeğimin kalp atışları yine duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim.. için öle rahat edecekse bekle bişey olmaz dedi sonra kürtaj oluncak yada beklerken düşecek kanamam var dünden beri yine ilaçları kestim düşebilir artık hayırlısı buymuş benim için kaderimde varsa evlat sahibi olmak allahım vaktizamanı geldiğinde verecektir ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem takdir allahın..bu haftada okuyamıcam duaları arkadaşlar isterseniz listeden çıkartın kanamam ne kadar sürer bilmiyorum
aaaaaaaaaa cidden mi :(
çok üzüldüm :(

reyyaaaaaaaaannnnnnnnnnnn canım ceza almışsın :(
bazen ugraşmamak gerekiyor :)
anlayana anlat ama anlamayana nefesini harcama

reyyaaaaaaaaannnnnnnnnnnn canım ceza almışsın :(
bazen ugraşmamak gerekiyor :)
anlayana anlat ama anlamayana nefesini harcama

geldimmmmmmm canımmmm:1::72::nazar:

ya odeğil ceza aldığıma değilde
ordaki kız suudi arabistana bilet alıyım çok istiyosan dediydi:27::27:

belki haccada göderirdi ikna etcektim biraz daha uğraşaydım :27::27::27:

tam o ara banlandık iyimi

ya canım bide ben yazım yanlışlarında çook takıldım :17::17::17::37::37:

geldimmmmmmm canımmmm:1::72::nazar:

ya odeğil ceza aldığıma değilde
ordaki kız suudi arabistana bilet alıyım çok istiyosan dediydi:27::27:

belki haccada göderirdi ikna etcektim biraz daha uğraşaydım :27::27::27:

tam o ara banlandık iyimi

ya canım bide ben yazım yanlışlarında çook takıldım :17::17::17::37::37:
tüüüüüüüüüüüüüüüüühhhhhhhhh hacı olmayı kıl payı mı kaçırdınn
bak şimdi daha çok üzüldüm :)
fanatik olunca insan hiçbir kâr etmez
parti meseleleri de öyle :)
din olunca zaten mevzu her şey birbirine giriyo,

tüüüüüüüüüüüüüüüüühhhhhhhhh hacı olmayı kıl payı mı kaçırdınn
bak şimdi daha çok üzüldüm :)
fanatik olunca insan hiçbir kâr etmez
parti meseleleri de öyle :)
din olunca zaten mevzu her şey birbirine giriyo,

evet yaaaa :)

aslında içim rahat banlanmak sıkıntı yapmadı canım bana
çünkü kırıcılık adına hiç birşey yapmadım
ve en azından yönetimin adaletli olduğunu gördüm
beni
yiyişmek yazmıştım:17::17: o yüzden banlamış
bide arada saygısızlık edenler olmuştu onlarıda
hatta tekini şikayet etmiştim:37:

geldi geçti işte
ama nasıl yoruldum bi bilsen 2 gün taş çeksem yorulmazdım
hem yanlış birşeyler yazmak istemedim hem doğrulardan ödün verirsem diye koktum
ama en azından huzurlu uyudum:21:

evet yaaaa :)

aslında içim rahat banlanmak sıkıntı yapmadı canım bana
çünkü kırıcılık adına hiç birşey yapmadım
ve en azından yönetimin adaletli olduğunu gördüm
beni
yiyişmek yazmıştım:17::17: o yüzden banlamış
bide arada saygısızlık edenler olmuştu onlarıda
hatta tekini şikayet etmiştim:37:

geldi geçti işte
ama nasıl yoruldum bi bilsen 2 gün taş çeksem yorulmazdım
hem yanlış birşeyler yazmak istemedim hem doğrulardan ödün verirsem diye koktum
ama en azından huzurlu uyudum:21:
evet canım okudum o kelime için banlandığını bide güldüm üdtüne :)
ne alaka demekten kendimi alamadım açıkçası :)
kız şikayet nasıl oluyo :) arada lazım oluyo da :)

Back
X