- 13 Ekim 2011
- 1.831
- 52
- 158
kız bileydim sabah akşam sogan yer içerdim.
acaip bulantım var![]()
Allah iyiliğini versin bulantının neresi güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bileydim sabah akşam sogan yer içerdim.
acaip bulantım var![]()
göbek ve alt tarafında var agrı .
daha önce de içtim böyle yapıyordu![]()
daha yeni karnımda bi hareket oldu elim de karnımdaydı :)midene dokunuyor o zaman seninde mide boş olduğu zaman yapıyor genellikle..biraz su iç rahatlarsın belki beni öldürüyor aç karna içemiyorum yaff
daha yeni karnımda bi hareket oldu elim de karnımdaydı :)
yani kan testi yaptırmasam kocaman bebişim var diycem :)
kuzum yaa satıcı faturayı yanlışlıkla kapalı kesmiş bende hiç bakmadan eft ile ödedim biraz önce offfff...faturayı mı düzelttireyim eft nin iadesini isteyeyim..
heee valla bahar gibi olcam sanırım:)bilemedim ki şimdi bir gün süpriz bir bebek doğurcan hamilemiyim değilmiyim derken yahuu...bağırsak hareketidir canım büyük ihtimalle...İnşallah önümüzdeki aylarda bebiş hareketlerini de hissedersin..hiç sorma fırsatım olmadı daha 1 yıllık evlisin ama herhangi bir sorun varmı canım sizde
canım henüz liste tamamlanamadıkızlar dua listesi nerde ben bıulmadım.Ben gerçi regliyim şu an cuma filan biter umarım.
Hosgeldin canim kadin bana da baya düşük dedi hatta cok ugrasti ben bekarken agir islerde calistigim icin oyle olmus dort bes ay olma sansi yuksek uzulme olur inşallah bende uc dort ay beklicem yani sana agir is yapma dedi mi bana on bes gun cok dikkat et bir ay agir kaldirms dedi
hoşbulduk canım. benimkide çok düşükmüş kasıklarım çok ağrıyordu zaten adet olmadan 10 gün önce falan. sanırım benim kürtajdan sonra düştü çünkü ondan sonra ağrılarım başladı. dikkat et kendine ağır kaldırma dedi birde ilişkiden sonra eşin bacaklarını silkelesin düşse bile yerine yerleşir hem spermler kolay gider içeri dedi![]()
canım bazen hiç belli olmaz. ablamın gebeliği kandada çıkmamıştı.. sonra çıktı.. hayırlısı olsun da ...daha yeni karnımda bi hareket oldu elim de karnımdaydı :)
yani kan testi yaptırmasam kocaman bebişim var diycem :)
canım ibrahim saracoğlu bebek düşürmez dedicanım bazen hiç belli olmaz. ablamın gebeliği kandada çıkmamıştı.. sonra çıktı.. hayırlısı olsun da ...
soğan suyu da düşük yaptırabildiğini biliyonmu??
aaaaaaaaaa cidden miarkadaşlar bebeğimin kalp atışları yine duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim.. için öle rahat edecekse bekle bişey olmaz dedi sonra kürtaj oluncak yada beklerken düşecek kanamam var dünden beri yine ilaçları kestim düşebilir artık hayırlısı buymuş benim için kaderimde varsa evlat sahibi olmak allahım vaktizamanı geldiğinde verecektir ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem takdir allahın..bu haftada okuyamıcam duaları arkadaşlar isterseniz listeden çıkartın kanamam ne kadar sürer bilmiyorum
reyyaaaaaaaaannnnnnnnnnnn canım ceza almışsın
bazen ugraşmamak gerekiyor :)
anlayana anlat ama anlamayana nefesini harcama
tüüüüüüüüüüüüüüüüühhhhhhhhh hacı olmayı kıl payı mı kaçırdınngeldimmmmmmm canımmmm
ya odeğil ceza aldığıma değilde
ordaki kız suudi arabistana bilet alıyım çok istiyosan dediydi
belki haccada göderirdi ikna etcektim biraz daha uğraşaydım
tam o ara banlandık iyimi
ya canım bide ben yazım yanlışlarında çook takıldım![]()
tüüüüüüüüüüüüüüüüühhhhhhhhh hacı olmayı kıl payı mı kaçırdınn
bak şimdi daha çok üzüldüm :)
fanatik olunca insan hiçbir kâr etmez
parti meseleleri de öyle :)
din olunca zaten mevzu her şey birbirine giriyo,
evet canım okudum o kelime için banlandığını bide güldüm üdtüne :)evet yaaaa :)
aslında içim rahat banlanmak sıkıntı yapmadı canım bana
çünkü kırıcılık adına hiç birşey yapmadım
ve en azından yönetimin adaletli olduğunu gördüm
beni
yiyişmek yazmıştımo yüzden banlamış
bide arada saygısızlık edenler olmuştu onlarıda
hatta tekini şikayet etmiştim
geldi geçti işte
ama nasıl yoruldum bi bilsen 2 gün taş çeksem yorulmazdım
hem yanlış birşeyler yazmak istemedim hem doğrulardan ödün verirsem diye koktum
ama en azından huzurlu uyudum![]()