• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nasılsın canım ..ne var ne yokcezan bitmiş şükür bidaha ceza falan alma tamammı

Evet canım çok şükür iyiyim :21: :21: Depresyon stres yok :19: :19:

Evet dördüz olsun,bu zamana kadar totoları büyüttük yeterince zaten,değil dördüz dokuzuz bile doğururuz hehe :52: :52: Rabbim gönlüne göre versin canım benim ya,bu gece bol bol dua edelim inşaallah....:54: :54: :54: İkiz mi olsun ; kociş de dedi bugün zaten ikiz diye,gönlünden ve nedense benimde gönlümden geçen o,hayırlısı :49: :49: Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın :12: :12:
İYİ MAŞALLAH BİZE SAĞLIKLI ANNE ADAYLARI LAZIM 9 DOĞURMAK KOLAY DEĞİL:1::1::1::1::1:
BÜYÜTTÜK TOTOLARI ŞİMDİ BEBİŞLERİMİZİ BÜYÜTME ZAMANI GELDİ İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN AMİN
YA CANIM BENİM AĞZIM FENA ALIŞTI HİÇ TEK BEBEKTEN BAHSETMİYORUM BEBİŞLERİM DİYORUM ARTIK BİLEMİYCEM TEK KURTARMAZ BİZİ SANIRIM:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Muhatçığım ne yapıyorsun hayırlı kandiller seni arayacaktım işin vardır diye aramadım nasılsın bak ikide bir banlanma sana ihtiyacımız var bune ya hergün banlısın bir rahat durmuyorsun cadı şimdide benim yüzümden banlanırsın:50::50::50:

muhat o yazdığın isim neyin nesi site direk bağlamıyo bende ulaşamadım bilgi versene istersen özelden yaz

kız ne korkusu :4::4:vallaha gelirim zorla götürürüm seni ha:27::27::27::1::1:
hiç korkma korkulcak hiç bişey yok :23::23:hatta ben özledim valla :9::9::9:ee her ay 1 -2 kere kurcalanırsan böyle kalırsın işte:52:
gün farkı ne derece etkiler bilmiyorum eslemim.ama ultrosana gir 5 dakka bile sürmüyor inan.hem ultrosona giremeyen hsg zaten cektıremez:1::1:napcan mecburrr girecen:46::46::46:
senin kuzu senden çetin ceviz çıkacak gör bak:1::nazar:hem şimdi korkarsak doğumda napcaz:9::9::18::18::18::17::17:

Tut kolumdan çek götür beni :23: :23:

İnan aynı duyguları hissediyorum,daha kurcalanmadım ama alıştım şimdiden doktora :1: Canım önceden çok korkaktım ama hiç bi acı,içimde çektiğim acı kadar koymaz acıtmaz sanırım.Bu yüzden başladım ya elhamdülillah,ara vermeden gereken herşeyi yapmak istiyorum :49: :49: Benim kuzular bana çekmesin zaten,babalarına çeksin bu konuda :1:

İYİ MAŞALLAH BİZE SAĞLIKLI ANNE ADAYLARI LAZIM 9 DOĞURMAK KOLAY DEĞİL:1::1::1::1::1:
BÜYÜTTÜK TOTOLARI ŞİMDİ BEBİŞLERİMİZİ BÜYÜTME ZAMANI GELDİ İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN AMİN
YA CANIM BENİM AĞZIM FENA ALIŞTI HİÇ TEK BEBEKTEN BAHSETMİYORUM BEBİŞLERİM DİYORUM ARTIK BİLEMİYCEM TEK KURTARMAZ BİZİ SANIRIM:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:1: :1: Aminnn aminnn,koca totolu bizlerin minnacık totolu bebişleri olsun :27: :27:

Canım çünkü senin bebişlerin olacakda ondan Rabbim öyle dedirtiyo,az kaldı kavuşmana inşaallah :nazar: :nazar: Rabbim maddi-manevi emeklerinin karşılığını versin canımcım :16:

inşallah canım ayağımı sürümem lazım bol bol naz yapma bahanesiyle ayaklarımı sürürüm kız yoksa ayakkabımın altına isimlerinizi mi yazsam ne dersiniz:49::49::49::49::49::49:
bak bu fikri sevdim doğuma giderken isimlerimizi yaz yok yok transfere giderken yaz aman yazda işte....
ben şimdilik çıkmak zorundayım yarın görüşürüz inşallah:16:iyi geceler kızlar..:54::54:
sanada iyi geceler canım
Muhatçığım ne yapıyorsun hayırlı kandiller seni arayacaktım işin vardır diye aramadım nasılsın bak ikide bir banlanma sana ihtiyacımız var bune ya hergün banlısın bir rahat durmuyorsun cadı şimdide benim yüzümden banlanırsın:50::50::50:

evet bencede banlanmasa artık iyi olur.....

Tut kolumdan çek götür beni :23: :23:

İnan aynı duyguları hissediyorum,daha kurcalanmadım ama alıştım şimdiden doktora :1: Canım önceden çok korkaktım ama hiç bi acı,içimde çektiğim acı kadar koymaz acıtmaz sanırım.Bu yüzden başladım ya elhamdülillah,ara vermeden gereken herşeyi yapmak istiyorum :49: :49: Benim kuzular bana çekmesin zaten,babalarına çeksin bu konuda :1:

BENCEDE ALIŞ KIZ BEN ESKİDEN O ÇATALI GÖRÜNCE BİLE KALP KRİZİ GEÇİRİCEM DİYORDUM.ŞİMDİ ÇIKIP BEKLİYORUM BİRDE DOKTOR GELENE KADARDA DUA EDİYORUM ARKADAŞLARIMA DA NASİP ET YA RABİM DİYE:1::1::1::1::1::1::1:TAM GAZ YOLA DEVAM CANIM BEBİŞLERİ ALMADAN DÖNMEK YOK

:1: :1: Aminnn aminnn,koca totolu bizlerin minnacık totolu bebişleri olsun :27: :27:

Canım çünkü senin bebişlerin olacakda ondan Rabbim öyle dedirtiyo,az kaldı kavuşmana inşaallah :nazar: :nazar: Rabbim maddi-manevi emeklerinin karşılığını versin canımcım :16:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:AMİN İNŞALLAH CANIM RABBİM HEPİMİZE ÇİFTER ÇİFTER NASİP ETSİN

canım nasılsın...topiğin yaramazları banlanmayın bidaha

muhaaaaaaaaaaat nerdesin çıkıcam şimdi beğendin beğendin gittin yaw...gelsene

Kızlar hepinize tekrar hayırlı kandiller ben namazımı kılıp bol bol dua edeyim size doyum olmuyor :16:

ben çıkıyom hadi aeo....
sende Allaha emanet ol canım.
Kızlar hepinize tekrar hayırlı kandiller ben namazımı kılıp bol bol dua edeyim size doyum olmuyor :16:
evet doyum olmuyor ama dua vakti
Bende çıkıyorum canlar,Hayırlı Kandiller,dualarda buluşmak dileğiyle :54: :54: :54: :54: :54:
hadi hepberaber dual edelim birbirimize burdan çıkalım dualarda namazlarda buluşalım Allahın izniyle.

hepinize hayırlı geceler.herşey gönlünüzce olsun.kocaman göbişleriniz olsun emi,bebişli tabi kilodan değil

Bu gece benimde dualarım sizlerle rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Bana da 2.yi :-) (kız olsun) inşallah hayırlısı ile

nasılsın canım ..ne var ne yokcezan bitmiş şükür bidaha ceza falan alma tamammı
canım inanki gırtlama getirdiler ondan oldu :) çaba sarfetcem :D
daha 2 oldu, kaysa da kızın :)
muhat o yazdığın isim neyin nesi site direk bağlamıyo bende ulaşamadım bilgi versene istersen özelden yaz
canım ben de anlamadım işte o yüzden size sordum,
huylandım :D herkese tıklıyorum açılıyor o açılmıyor ama

Muhattt,nereye kayboldun canım,o dediğin isme tıkladım bişey çıkmıyo ulaşamadım bende :4: :4:

canım nasılsın...topiğin yaramazları banlanmayın bidaha

muhaaaaaaaaaaat nerdesin çıkıcam şimdi beğendin beğendin gittin yaw...gelsene
canım dün tam 7 saat elektriğimiz yoktu,
telefon şebekelrinde de sıkıntı vardı.
kandilinizi kutladım, sana mesaj attım ama görüyorumki hiçbirisi gitmemiş :)
siz akşam toplanmadan önce atmıştım.
offf offf dün çok zor geçti yahuuuuu

kızlar sanırım işlemcim bozulu :(
uyuyamıyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

S. A.CANIM ARKADAŞLARIM.HEPİNİZE BU MÜBAREK GECE DE SELAM OLSUN.ALLHIN RAHMETİ VE BEREKETİ HEPİNİZİN ÜZERİNE OLSUN.MUHAT,ESLAM,KAYS,SSÖNMEZ,NURUSİMA,ASBELOVE,SÜRPRİZ,ECRİN,HAYALOT,BAHAR27,NEKADARZOR,SEYBİLL,MELEK181,PİEDRA,GURBETKIZ,DAFNİYA,EMA,HEPİNİZİN MİRAÇ GECESİ MÜBAREK,DUALRI KABUL OLSUN.BAHAR35BAHA CANIM ÇOK ÜZGÜNÜM.SANA BİRŞEY YAZAMIYOR SADECE SABIR DİLİYORUM.BU MÜBAREK GECEDE RABBİM ACINI DİNDİRSİN VE YENİ BİR HABERLE MÜJDELEYEREK SEVİNDİRSİN SENİ.AYŞE,ESMACVS,KRİZANTEM VE SİBELKOÇAK SİZLERİNDE GECESİİ MÜBAREK OLSUN.rABBİİM HAYIRLISIYLA EVLATLARINIZI KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.HAYIRLI SALİH EVLATLAR OLSUN LAR İNŞAALLAH.CANDAN ABLACIM SENİNDE GECEN MÜBAREK OLSUN.DUALRINA YÜREKTEN AMİN DİYOR ANCAK LİSTEDEN ÇIKMANA ÜZÜLDÜĞÜMÜ İFADE ETMEK İSTİYORUM.AMA YİNE SEN BİZİM DAİMA DUALARIMIZDASIN.HEPİNİZİ ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK SEVİYORUM.DUALARDA BULUŞALIM.
canım Allahım razı olsunnnnnnnnnnnn:16:
GunesAcsayeniden rumuzlu arkadaşı tanıyan var mı acaba ????
bi gariplik sezdim..:37:
bilemedim ben onuuuuuuu
güzeller güzelii arkadaşlarımm kandiliniz mübarek olsunn
duam gönlünüzde her ne varsa tez zamanda kavuştursun rabbim inşşş
dualarınızda olmak dileğiylee arkadaşlarım...
amin canım aminnnnnnn:16:
Hayırlı kandiller canım arkadaşlarım bugün dualarda buluşmak dileyiğle rabbim herkesin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah.beni dualarınızdan eksik etmezsiniz tekrar hayırlı kandiller:16::16:
tek tek saydım dün akşammm hepiniziiii:16::16:
2 rekatta bir selam vermek kaydıyla 12 rekat 1 fatiha ve sure okumak suretiyle namaz kılınır.namazdan sonra
100 sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahi vallahü ekberla havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.
100 estağfirullah
100 salavat çekilir.yarın tutulacak oruçla bu ibadetler taçlandırılır ve dualar kabul olur Allahın izniyle.
Allah ibadetlerinizi kabul etsin.
yaa ben kılamadımm mide bulantısından öldüm dün akşam ve hala da devam etmekte sanırım çok üşüttüm bennnnnn su içsem midem bulanıyor benim yaaaa:14::14:

canım Allahım razı olsunnnnnnnnnnnn:16:

bilemedim ben onuuuuuuu

amin canım aminnnnnnn:16:

tek tek saydım dün akşammm hepiniziiii:16::16:

yaa ben kılamadımm mide bulantısından öldüm dün akşam ve hala da devam etmekte sanırım çok üşüttüm bennnnnn su içsem midem bulanıyor benim yaaaa:14::14:

geçmiş olsun rabbim şifa versin belkıde üşütme deıl bebbiştir

Back
X