Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun bas agrisiyla uyandim dafniyam gece burnum kanamis hepside afederdin genzime dolmus niye boyle oldu anlamadim bidaha olursa doktoru arayacagim esma bahsetmisti bir ara oluyor normal diye ama icim rahat etsin ayyy simdi belkide prenses dogdu
Kızlar,sözler hoşuma gittiği için paylaştım,umarım gönlünüze bir nebzede olsa ferahlık verir![]()
Bakın ekran resmimi paylaşayım bide sizlere,her bilgisayar açışımda bu minikler karşılıyo beni![]()
![]()
Eşime diyorum ki,şu masum masum uyuyan sen,buruşuk burunlu nazlı da ben![]()
![]()
Eki Görüntüle 733813
Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar,sözler hoşuma gittiği için paylaştım,umarım gönlünüze bir nebzede olsa ferahlık verir![]()
Bakın ekran resmimi paylaşayım bide sizlere,her bilgisayar açışımda bu minikler karşılıyo beni![]()
![]()
Eşime diyorum ki,şu masum masum uyuyan sen,buruşuk burunlu nazlı da ben![]()
![]()
Eki Görüntüle 733813
Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın yüreği güzel arkadaşalrımmm![]()
selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah![]()