• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

''Umutların kuyuya düştüğü yerde,
Yusuf'lar yürür sabrın üstüne''

Umudunu yıkma;

Yusuf'u hatırla!

:69: :69: :69:

Yusuf hep aklımda,hayallerimde,rüyalarımda...Yusufi bir dert,Yusufi bir hüzün benimkisi....

Bir oğlum olsun,adı Yusuf olsun..Yusuf gibi güzel,Yusuf gibi iffetli,Yusuf gibi mahsun :69: :69:

1006167_547009225340504_108285496_n.jpg

Kızlar,sözler hoşuma gittiği için paylaştım,umarım gönlünüze bir nebzede olsa ferahlık verir :16: :16:

Bakın ekran resmimi paylaşayım bide sizlere,her bilgisayar açışımda bu minikler karşılıyo beni :1: :1:

Eşime diyorum ki,şu masum masum uyuyan sen,buruşuk burunlu nazlı da ben :9: :9: :9:

$36.webp

Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar :49: :49: :49: :49:

bugun bas agrisiyla uyandim dafniyam gece burnum kanamis hepside afederdin genzime dolmus niye boyle oldu anlamadim bidaha olursa doktoru arayacagim esma bahsetmisti bir ara oluyor normal diye ama icim rahat etsin ayyy simdi belkide prenses dogdu

kuzummm ya ben bu mesajı dün görmedim çok çok özür dilerim.Normal bişey canım hiç korkma..sadece genzine dolması nefes almanı güçleştirdiği için (büyük ihtimalle baş ağrında ondan) bebeşin biraz rahatsız olabilir o yüzden eğer kullanmıyorsan daha yüksek yastık kullan hem diyaframa baskı azaldığı için daha rahat uyursunuz kızınla:1: tekrar ederse için rahat etsin diye dr ararsın ama normal bir durum.

bende nurusima ve esmadan haber varmı diye bakıyordum mesajını gördüm..şimdi esma kızını koynuna almış mışıl mışıl uyuyordur.darısı cümleten başımıza inşallah

Kızlar,sözler hoşuma gittiği için paylaştım,umarım gönlünüze bir nebzede olsa ferahlık verir :16: :16:

Bakın ekran resmimi paylaşayım bide sizlere,her bilgisayar açışımda bu minikler karşılıyo beni :1: :1:

Eşime diyorum ki,şu masum masum uyuyan sen,buruşuk burunlu nazlı da ben :9: :9: :9:

Eki Görüntüle 733813

Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar :49: :49: :49: :49:

Hepsi çok güzel canım ama özellikle

"Nasıl bir gönül yorgunluğudur bu Ya Rab!
Kerbela’yı içimde taşır gibiyim. . . . ."

bu... Resulün en büyük imtihanı ümmetiyse ikincisi de kerbeladır heralde...çünkü daha torununu kucağına aldığı anda Cebrail Onun susuz olarak katledileceğini bildirmiş kendisine...Allah evlat acısıyla imtihan etmesin hiçbir kulunu..

Rabbim size de nasip etsin böyle iki minik bebek masum masum uyuyan oğlan buruşuk suratlıda kız olsun..:22:

Eki Görüntüle 733813

Canım benim ne şirin şeyler onlar öyleeeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Geldi mi bebiş sen niye buralardasın hala:34: dün itibariyle doğurmuş olman gerekmiyormuydu..

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:

canımcım yeni farkettimmm ben dün yapılacak dediler diye dün dua ettim bol bol ama bugünde dualarımdasın öyleyseee bebişlerini Rabbime emanet ettimmm sımsıkı tutunacaklar Allahımın izniyleee zaten 5.güne geldiler çok kaliteli bebişler gelio annesiiiiii:16::16::16:

Back
X