• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar topigimizin tadi tuzu kalmadi bu aralar muhatim reyyanim detten anlamayanlara daha fazla laf anlatmaya calismayin sonuna kadar arkanizdayim olan biteni disaridan izliyorum ve ulkem icin dua ediyorum hep...susmaklada olmuyor biliyorum ama benim yuregim susmuyor neyse gelin gayri hepinizi cok ozledim

nurusimam insallah hersey yolundadir gelde bize haber ver eminim suan yatiyorsundur tuy gibi titriyorsundur herseye insallah hamileyim kalp atislarini duyduk diyeceksin ve kucagina alacaksin

seyyan seninde badana bitmedimi kuzum daha:6:

yarinda hafta sonu dafniyayla asbeloveda olmaz kaldik yine yalnizca:14:

kizlar topigimizin tadi tuzu kalmadi bu aralar muhatim reyyanim detten anlamayanlara daha fazla laf anlatmaya calismayin sonuna kadar arkanizdayim olan biteni disaridan izliyorum ve ulkem icin dua ediyorum hep...susmaklada olmuyor biliyorum ama benim yuregim susmuyor neyse gelin gayri hepinizi cok ozledim

nurusimam insallah hersey yolundadir gelde bize haber ver eminim suan yatiyorsundur tuy gibi titriyorsundur herseye insallah hamileyim kalp atislarini duyduk diyeceksin ve kucagina alacaksin

canım benim bitti bitti çok şükür.artık buradayım.ama muhat rahat durmuyor ki,reyyan da ne alemde bende çok merak ediyorum,üyelik iptal oldu onun biliyosun.neyse canım sen nasılsın,yeğenimiz de iyidir inşaallah.evet topiğimize birşeyler oluyo.listeden çıkmak isteyen isteyene,nazarmı değdi nedir.eslem desen oda yok bu aralar.toparlanalım kızlaaaaaaaar...

canım ya nasıl bir yazı bu böyle.aklımız sende kalacak sürekli.Rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın,her ne ise sorunun ,sıkıntın devalar nasip etsin.nolur merakta bırakma arada iyiyim yaz hiç olmazsa.seni seviiyoruz,dualarımız seninle..

canım güzel bir hayatı lsun kızımızın inşaallah

olsun canım okursun.bugünde tembellik yaptım.elimi sürmedim bişeye...yemekte yok,kırıveririz iki yumurta dimi ama.....

Amaaaannn canın sağolsun kır tabi iki yumurta yanınada güzel çay demle o kadar çalıştın yoruldun idare etsin abi artık napalım:1:

dafniya öğleye kadar burda janımm öğleden sonra komşu oturmasına gitcek:52: aslında gelmeyecekti bu gün koçişi uyandıramadı:32: dükkanı yine ben açtım kalıbından utunmadan evde yatıyor betonların efendisi...

canım benim ne yazık ki burdayımmmm bugün evlilik yıldönümümüz ve ben çalışıyorum yaaaa:14::14::14::14:
dafniya öğleye kadar burda janımm öğleden sonra komşu oturmasına gitcek:52: aslında gelmeyecekti bu gün koçişi uyandıramadı:32: dükkanı yine ben açtım kalıbından utunmadan evde yatıyor betonların efendisi...
ohhh gezgenti hatun seniiiiiiii bende çalışıom bugün yaaaaaaa:30:

canım benim ne yazık ki burdayımmmm bugün evlilik yıldönümümüz ve ben çalışıyorum yaaaa:14::14::14::14:

:21::21::21::21::21:gezeyim acıkın kız çok bunaldım..Mutluluklar dilerim canım benim bir yastıkta kocayın..5.yıl uğur getirsin inşallah beşinci yılınızı 5 kişi olarak tamamlayın:1::1::1: çok mu oldu kız..olsun olsun genç nufüs çoğalsın..

:21::21::21::21::21:gezeyim acıkın kız çok bunaldım..Mutluluklar dilerim canım benim bir yastıkta kocayın..5.yıl uğur getirsin inşallah beşinci yılınızı 5 kişi olarak tamamlayın:1::1::1: çok mu oldu kız..olsun olsun genç nufüs çoğalsın..

ağzından bal damlıyor ballll:16: hiç farketmez kuzummmmm 3-4 beklerim yaneeeeeeeee:1::1::1::1:
amin canımcım aminnnnnnnnn kız şimdi biz 5yılı bitirdik mi ne çabuk geçiyor zaman yaaaaaaa:52::52::52::52::52:

ağzından bal damlıyor ballll:16: hiç farketmez kuzummmmm 3-4 beklerim yaneeeeeeeee:1::1::1::1:
amin canımcım aminnnnnnnnn kız şimdi biz 5yılı bitirdik mi ne çabuk geçiyor zaman yaaaaaaa:52::52::52::52::52:

evet zaman çok çabuk geçiyor bizler hala yeni evliyiz sanıyoruz ama halbuki evde eskiyen eşyalar bile hatırlatıyor yılların geçtiğini.:9: :9:..

evet zaman çok çabuk geçiyor bizler hala yeni evliyiz sanıyoruz ama halbuki evde eskiyen eşyalar bile hatırlatıyor yılların geçtiğini.:9: :9:..

değiştirin değiştirin onları bacımm yenilerle birlikte sizde yenilenirsiniz sil baştannnnnnn hoppp bir bakmışsın gelinliğin içindesinnn:1::1::1:
belkim akşam kociş beni bir yerlere götürür:52::52:

değiştirin değiştirin onları bacımm yenilerle birlikte sizde yenilenirsiniz sil baştannnnnnn hoppp bir bakmışsın gelinliğin içindesinnn:1::1::1:
belkim akşam kociş beni bir yerlere götürür:52::52:

mobilyalar değişir belki ama ben o gelinliğin içine imkanı yok giremem:52: en son girdiğimde 45 kiloydum:30: götürür tabiki de yani götürmeli ayyyy...ne güzeellll kumrular gibin gezin:132: şanslıymışsın bak hafta sonuna denk geldi sabahında yorgun yorgun işe gitmek zorunda da değilsiniz

Son düzenleme:
mobilyalar değişir belki ama ben o gelinliğin içine imkanı yok giremem:52: en son girdiğimde 45 kiloydum:30: götürür tabiki de yani götürmeli ayyyy...ne güzeellll kumrular gibin gezin:132: şanslıymışsın bak hafta sonuna denk geldi sabahında yorgun yorgun işe gitmek zorunda da değilsiniz

heheee hadi inşallah canımcım bakalım 1saate kadar çıkarım sanırım ondan sonra kocişi bulabilirsem tabi gezer dururuz sanırsam:52::52::52::52:
al benden de o kadar gelinlik köşe de duruyor ben ona bakıyorum o bana bakıyor:1::1::1:

dafniya nasılsın canım..bende böyle havadan mıdır ne içim sıkıntılı.birde sünnet davetiyesi aldım az önce.benden çok küçüklerin bebeleri büyüdü .pipiler gidiyo..bende işte efkarlanıyorum.benimde olsaydıda enciklerin pipiden pilav yapaydım eyiydi ama ...:5:gülermisin ağlarmısın işte

asbelovecim seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun.Rabbim elli seneleri yaşatsın çoluk çocuk hepberaber inşaallah canım....

dafniya nasılsın canım..bende böyle havadan mıdır ne içim sıkıntılı.birde sünnet davetiyesi aldım az önce.benden çok küçüklerin bebeleri büyüdü .pipiler gidiyo..bende işte efkarlanıyorum.benimde olsaydıda enciklerin pipiden pilav yapaydım eyiydi ama ...:5:gülermisin ağlarmısın işte

asbelovecim seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun.Rabbim elli seneleri yaşatsın çoluk çocuk hepberaber inşaallah canım....

İyiyim canım çok sağol sen nasılsın bakem..:52::52::52: gülcez canım napalım pipi pilavı da yapcaz bi gün işallah..yarama tuz bastın şu anda yafuuu ben hep çıtır anne olmak istedim ama nasip çocukluğunu bildiğim kızçeler teker teker anne oluyor ben öööyle bakıyom.Tesadüfe bak ki beraber tüp bebeğe gittiğimiz kızçağızın bebeği 1 yaşına basmış bu gün sosyal paylaşım sitesinde aynen bunları yazmış

15 haziran 2012 perşembe.....
aslında yenıden dogusumdu benım o gün....Gül yüzlüm, mevlamın bana hedıyesı olan güzel kızım, mucızem,senı ogun bana kucagıma verdıklerındeki anı kelımelere anlatam,sayfalara dökemem.ne guzelmiş anne olmak, ne guzelmıs senı kollarıma almak ve ne guzelmıs bana anne deyıverişin...:) mucizem zamn cabuk gecıyor sen bugun 1 yasındasın kocamn oldun bebegım şükürler olsun rabbime... Annesının babasının gülü,çicegi,tatlışı,lülüşüüü iyiki doğdun yavrum ve ıyıkı benım yavrum oldun senıı cok sevıyoruz... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN.........

iyiyim diyorum ama çok hüzünlendim bende nasip ya herşey nasip bu kızın sadece 1 embriyosu vardı abla tutmayacakmı diye üzülüp durdu.Ben ona nasıl teselli vereceğim diye düşünürken o bana teselli vermeye uğraştı.

Son düzenleme:
İyiyim canım çok sağol sen nasılsın bakem..:52::52::52: gülcez canım napalım pipi pilavı da yapcaz bi gün işallah..yarama tuz bastın şu anda yafuuu ben hep çıtır anne olmak istedim ama nasip çocukluğunu bildiğim kızçeler teker teker anne oluyor ben öööyle bakıyom.Tesadüfe bak ki beraber tüp bebeğe gittiğimiz kızçağızın bebeği 1 yaşına basmış bu gün sosyal paylaşım sitesinde aynen bunları yazmış

15 haziran 2012 perşembe.....
aslında yenıden dogusumdu benım o gün....Gül yüzlüm, mevlamın bana hedıyesı olan güzel kızım, mucızem,senı ogun bana kucagıma verdıklerındeki anı kelımelere anlatam,sayfalara dökemem.ne guzelmiş anne olmak, ne guzelmıs senı kollarıma almak ve ne guzelmıs bana anne deyıverişin...:) mucizem zamn cabuk gecıyor sen bugun 1 yasındasın kocamn oldun bebegım şükürler olsun rabbime... Annesının babasının gülü,çicegi,tatlışı,lülüşüüü iyiki doğdun yavrum ve ıyıkı benım yavrum oldun senıı cok sevıyoruz... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN.........

iyiyim diyorum ama çok hüzünlendim bende nasip ya herşey nasip bu kızın sadece 1 embriyosu vardı abla tutmayacakmı diye üzülüp durdu.Ben ona nasıl teselli vereceğim diye düşünürken o bana teselli vermeye uğraştı.
nasip işte canım.kader....bende hiç unutmam bir tüp bebek tedavimden sonra arkadaşıma gittiydim.biraz kafa dağıtırım,dertleşiriz diye.arkadaşım bütün gün ağladı niye biliyomusun.hamileymiş:53:istemiyomuş diye.ben onu teselli etti ne yazıktırki...
amaaaaaaaaaaaan boşver şimdi bak senide depresyona soktum iki dakkada.suçluyum kabul ediyorum.biz güzel güzel pipi pilavı hayalleri kurmaya devam edelim...senide neşeli yazılarından alıp buralara getirdim...

canım çıktın galiba.neyse sen git komşu gemene.ye poğçalar,börekler,tatlılar.takma kafana.geç olsun güç olmasın dimi canım.herşey güzel olacak hepimiz için ...vee... o gün gelecek inşaallah...
hadi öptüm canım.zaten muhat görmesin bizi depresyon falan hiç gelemez böle şeylere...3 gün kayboldum yine depresyona girmişiniz derr valla...kendine iyi bak canımgezmene bak,sonra gezemicen enciklerden he ona göre...

kızlar ayşeciğimiz rahatsızlanmış.kanamsı olduğundan dolayı hastanedeymiş.şu anda evde çok şükür.iyiymiş.ama dua edelim ona olurmu.Rabbim onu ve bebeğini korusun..

kızlar nasılsınız ben gunlerdır yoktum hastahanedeydım
esmacıgımız kızını almıs kucagına rabbım tum hamıllere nasıp eder ıns olmayanlarada hayırlı saglıklı evlat nasıp eder ıns
epeydır gıremedıgım ıcın yenı hamılelerımız varmı merak edıyorum..
bu arada dualarımız daha tamamlanmamıs ..
allahım hepinizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızda unutmayın benı ağrılarım çok kızlar
allaha emanet olun

[canım arkadaşlarım hazır eşim evde yokken netin başına geçip size biraz kendimden haber vereyim istedim
biliyorsunuz perşembe günü transferim gerçekleşti onun öncesinde günlerce merkezden haber bekledim ne zaman arasam ben sizi arıycam dediler sonra aramadılar en sonunda kızdım kesinlikle aramıycam dedim embriyoların durumunu soruyorum önce salı günü iyi dediler sonra perşembeye kadar bir haber çıkmadı tarnsfere bile çağırmak için aramadılar tabiki öldüm öldüm dirildim bebişlerim beni terk etti diye ağlamaktan perişan oldum.en sonunda eşim dayanamadı perşembe günü merkezi aradı saat 2de bura olun dediler.biz saat birde merkez vardık öncesinde bilgi alırız dedik .eşim ulun beyle konuştu 2 tane embriyo transfer edebilirmisiniz dedi oda varsa ederim demiş.neyse ben operasyon için ameliyathaneye çıkınca ulun bey embriyologtan bilgi aldı maalesef sadece 1 tane bebişim kalmış tek embriyo transfer edildi.yinede Rabbime şükürler olsun birtanede olsa bebişim transfer edildi.çok korkuyorum 6 taneden 1 tane kaldı oda tutunmazsa tekrar tedaviye başlamam çok uzun zaman alacak dualarınızı eksk etmeyin teyzeleri inşallah 25 haziranda test günüm size güzel haberlerle gelirim amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Nasılsınız canlar?Benim canım çok sıkılıyo ya,Çarşamba günü izine çıkıyoruz biz,iyice stres küpüne döndüm,Çarşamba gelsede hayırlısı ile atsam bi şu stresi :4: Bu arada nasıl oldu anlamadım,boynumu incitmişim,dün hiç sağ tarafımı kımıldatamıyodum,çok acıyodu;bugünde hafif etkisi var ama elhamdülillah dünki gibi değil.:nazar: Rabbim önce hepimize sağlık ve afiyet versin,sağlık en önemli nimet :16: :16:

Ayşecim çok geçmiş olsun canım,bol bol dinlen,Rabbim meleğinle seni korusun.

Hayalotcum canım hsg için bi girişimde bulunmadım daha.Birkaç günlük iznimiz,kafamı rahat tutmak istiyorum o dönemde,ya bi görsen stres topu gibiyim mübarek acayip gerginim :27: Nasip olursa izin bittikten sonra tekrar doktor işlerine başlıyım diyorum :49:

Asbelovecim canım evlilik yıldönümüz hayırlı olsun,Rabbim diğer yıla hayırlısı ve sağlıkla bebeklerinizle girmenizi nasip etsin :16: Fırsat vermesinler romantik bir kutlamaya :23: :1:

Kızlar aklım Ema'da bu arada,teli vs olan var mı acaba ulaşabilsek bi şekilde,inşaallah iyidir ve en hayırlı haberlerle döner aramıza :nazar:

Muhat cezan 4 gün dimi bu sefer,kaç gün kaldı dönmene acaba :3: Kays sakın bidaha ban yeme sende canım :29:

Son gelişmelerden aklımda kaldığı kadarıyla cevap yazdım kızlar,unuttuklarım olursa nolur kusura bakmayın.:16: Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin :16: :16:

Nurusimaaa canım hayırlı olsun,göbüşünde bebiş var inşaallah ve o melek seni 9 ay boyunca Allahın izniyle bırakmıcak :16: :16: Güzel düşün bol bol dua et canım,Rabbim hayırlısı ile bu sefer nasip edecek inşaallah.Dualarımız hep seninle,Rabbim yüzünüzü güldürsün.Sakın stres yapma ve yorma kendini,dinlen bol bol,konuş meleğinle :69: Rabbim ayın 25inde o beklediğimiz müjdeyi vermeni nasip etsin inşaallah :16: :16: :16:

Back
X