• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba arkadaşlar nasılsınız? sabah hapruşurken sırtım tutuldu:( hapşururken tutulan ilk insan olarak tarihe geçicem. bugün toplanmam lazım ama ağrı beni mahvetti. sıcak su torbalarıyla yattım bütün gün. eşim de aksi gibi gelemiyor. bu saat olmuş hala işten gelemiyor, illa en sıkışık zamanda yok olur bu adamlar zaten. ay ben de böyle işler ters gidince çok sinirli oluyorum. inş. yarına kadar açılırım yoksa çocukla onca yolu nasıl baş edicem bilmiyorum. yarın sabah erkenden uçağımız. inş. hayırlısıyla sağ salim gideriz.

merhaba arkadaşlar nasılsınız? sabah hapruşurken sırtım tutuldu:( hapşururken tutulan ilk insan olarak tarihe geçicem. bugün toplanmam lazım ama ağrı beni mahvetti. sıcak su torbalarıyla yattım bütün gün. eşim de aksi gibi gelemiyor. bu saat olmuş hala işten gelemiyor, illa en sıkışık zamanda yok olur bu adamlar zaten. ay ben de böyle işler ters gidince çok sinirli oluyorum. inş. yarına kadar açılırım yoksa çocukla onca yolu nasıl baş edicem bilmiyorum. yarın sabah erkenden uçağımız. inş. hayırlısıyla sağ salim gideriz.

merhaba canım.geçmiş olsun.beterinden korusun Rabbim.sıcak bir duş al istersen oda yumuşatır.
bu arada hayırlı yolculuk diliyorum ....

hanımlar bende çıkıyorum.malum yemek saati.acıktım zaten karnım sırtıma yapıştı nerdeyse:9:sonra görüşürüz..:54::54:öpüldünüz

ben de prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum. eşimin sonuçlarına göre dr tedavi uygulayacak. bakalım inşallah bir problem yoktur

canım ama normal zaman ıcınde bı yere gıderken bebek ıcın malzeme cantası gerekır demı..
kendıne gecelık ve 2 pijama takımımı koydun canım

evet cnm o gerekiyor normal cantalara gore daha kullanisli oluyor onlar..
yok sadece 2 tane pijama takimi koydum cnm gecelige gerek yok bnce zaten dogumdan once ameliyat onlugu giydirdiler.dogumdan sonra kendi picamami giydim

ben de prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum. eşimin sonuçlarına göre dr tedavi uygulayacak. bakalım inşallah bir problem yoktur

öylemi merak etme canm benim abimin hanımında da prolaktin yüksekliği vardı ilaçla normale döndü ve şimdi 2 çocuğu var.bu arada abiminde sperm sorunu vardı ama oda tedavi oldu.Allah bağışlasın 2 tane oğlumuz var.seninde en kısa zamanda duyarız güzel haberini

seyyan normalde sen beni topik topik arardın şimdi ben seni arıyorum :)

:52::52:
napalım artık bi günlük değişti rollerimiz :)
drnin cevabına şooook oldum yaaawww
:47::47:
ben şok olmadım çünkü bu işten onların kazandığının haddi hesabı yok.adamın işine gelmez tabi...işine çomak soktuk gibi geldi ona....

ben şok olmadım çünkü bu işten onların kazandığının haddi hesabı yok.adamın işine gelmez tabi...işine çomak soktuk gibi geldi ona....
seyyan canımmmmmmmmm ben çıkayım :)
valla yarın erken kalkacam diye yatıyorum

:52::52::52::52:bayıldım balıklarının isimlerine.öcük ve öcük2 ha birde cücüğün ölümüne üzüldüm.böcüğüne arkadaş şart.bende kızken balıklarım öldü diye günlerce ağladığımı bilirim.insan bağlanıyo.

canım tedavin inşaallah güzel sonuçlanır ve seviniriz hepberaber burda çekeriz halayları buna hepimizin çok ihtiyacı var.
asbelovem canım arkadaşım.sana nacizane birkaç tavsiyem olacak.herkes söyledi ama bende söyliyeyim birkaç bişey.
öncelikle yeni bir umut ,yeni bir heyecan...bunun tadını çıkar.sonuç ne olur diye düşünmemeye çalış.eşine bol bol naz yap.seni en çok neler mutlu ediyorsa onlarla uğraş.sakın ha stres yapma.
tedavide yatman gerekmiyo.ilk 3 gün dinlen ama sonra hayatına devam et.tabi ağır işler yapmamak kaydıyla:20:çünkü sürekli yatmak hem moral olarak stres oluşturuyo hemde kan dolaşımını yavaşlatıyo.evin içinde yürüyüşler yap.en sevdiğin yemekleri yap kendine ve hopur küpür ye ki yeğenimize aş olsun dini ama:56:
veeee heo pozitif ol.herşey güzel olacak onu düşün.neşeli şeyler izle.asla duygusal şeyler izleyip salya sümük durumuna girme:43:
en son seni seviyoruz ve yanındayız her daim ne olursa olsun bunu sakın unutma.seni düşünen ve senin için dua eden dostların burda ve hep yanında.....:16::16:
canımmmm benimmmmmmmmmm:14::14::14: öyle duygulandırdın ki beni gözyaşlarıma hakim olamadım:14:
eşim sen neye ağlıyorsun deyince ona da okuttum siz ne biçim bir bağ kurmuşsunuz dedi bana:16::16:
sizi çok seviyorummmmm iyi ki varsınızzzz:16::16::54:
sizler yanımda olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirim Allahımın izniyle:16:
arkadaşalar 5 ayetel kürsi ve ihlas okudum tüm hamiş olmak isteyenlere inşallah dualarımız kabul olur....en kısa zamanda hamiş kalırız :))
Allah razı olsunnn aminnnnnn
Rabbim sana da versin 3 tane hangisini banyo yaptırdığını unut arada emi :52: :52::52:
inşallahhh saatine denk gelmiştir de kabul olmuştur kız duan:9:
düşünsene çocukları kokluyormuşum acaba hanginizi yıkamıştım diye:9: gerçi onlar her türlü güzel kokar be balım:16::16:
canım bugün tahlil günü onun dün yapmış bu sonuç çıkmış doktor yarın için çağırmış galiba dimi.belki yükselir ya...yok ben bi muhatı arıyayım o görüşüyo nurusimayla belki haberi vardır..
nurusimaaaa nerdesinnnnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun canımmm inşallah bir an önce geçerrr kas gevşetici falan sür istersen:16:
hayırlı yolculuklarrrrr:16::16:

canımmmm benimmmmmmmmmm:14::14::14: öyle duygulandırdın ki beni gözyaşlarıma hakim olamadım:14:
eşim sen neye ağlıyorsun deyince ona da okuttum siz ne biçim bir bağ kurmuşsunuz dedi bana:16::16:

düşünsene çocukları kokluyormuşum acaba hanginizi yıkamıştım diye:9: gerçi onlar her türlü güzel kokar be balım:16::16:

çok geçmiş olsun canımmm inşallah bir an önce geçerrr kas gevşetici falan sür istersen:16:

ben sana salya sümük olma diyorum senin yaptığına bak yaaa:41::41::41::41:

tamam böyle duygusal yazılarda yok bol bol geyik yapalım en iyisi:9::9:

selam kizlaar..nurusimadan haber yokmuu??bugun test gunuydu ne olduki bakindim ama bisey yok galiba...ne oldu haberi olan varsa desin bana lutfen..catladim yaa insallah guzel haberler duyarim ya Rabbim insallah

değil mi ama onlar hep güzel kokarlar.en iyisi numaralandırmak 1 numarayı yıkadım sıradakiiiii:52::52::52: top bacıları anlatmışmıydım kız sana

canım benim aşılamaya başlamışsın güzel sonuçlar al emi ikizler üçüzler olsunda oturduğun yerden kalkama emi :52: :52: :52: canım nerde yaptıracaksın aşılmanı ??

Back
X