Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa hakkatten kız,duaların okunacağı kişileri açıklıyayımmı artııııııııııııık
ayyyy hadi bakalım, tedavileri şimdiden hayırlı olsun,Kays
Asbelove
Melek181
Malesef 3 kişiye okunabiliyo bu hafta ama haftaya yine 4 kişiye okuyalım...
ayyyy hadi bakalım, tedavileri şimdiden hayırlı olsun,
bu ramazan oruç tutamayacak olan hatunlar arsında olsunlar :)
uyumayan güzel burda amaBizim uyuyan güzel uynamadı galiba![]()
canım ema varken, diğer arkadaşlar varken bana önce okunması doğru olmaz,canım gönlümden senin isminde geçiyodu yasinlere katkından dolayı aslında...ama tedavide oldukları için öncelik tanımak istedim,aslında istedik.seninle de konuştuyduk ya hatta melek181 i hatırlattıydın bana...
depresyona girmek demek snein diline düşmek demek :)senin pek keyfin mi yok bugün...randıman düşmüş bişi var sende ....yoksa depresyondamısın
![]()
canım ema varken, diğer arkadaşlar varken bana önce okunması doğru olmaz,
ema da aklım zaten:18:
yok mu ulaşabilen
aman depresyona girme sen yeterki de senin canın sıkkın:26::26::26:depresyona girmek demek snein diline düşmek demek :)
eyvah eyvah bi cadaloz müdiremiz eksiktievet emaya yeni listede okuyalım inşaallah....kime okunacak yada okunmayacak ben bilirim...diktatör bir müdüreyle karşı karşıyasınız:18::18::18:
e
emadan hiç haber yok malesef canım....gerçekten sıkıntıda demekki...inşaallah herşey yoluna girer.bir girse topiğe ben iyiyim dese
eyvah eyvah bi cadaloz müdiremiz eksikti
valla ya profiline baktım gelmemiş sanırım:2:
aslında hem sıkkın gibi hem de değil :)aman depresyona girme sen yeterki de senin canın sıkkın:26::26::26:
ay bikerecik süledim dilimemi düşürdüm oldu![]()
her yangının sebebi küçük bi çıngıdır :)kız benim cadolozluğumdan ne olacak..ateş olsam ne kadar yer yakarım![]()
aslında hem sıkkın gibi hem de değil :)
duygularım bile bi tuhaf artık :)
dışarda oturmak istiyorum biraz, eşimde dışarı pek çıkmaz
yalnız başıma da ben oturmamsıcaktan aha da böle oldum
dr mi sevdim :) iyi bi kadın, reglin 2. günü tekrar gitcem :)
smear testi için numune aldılar, ben de ohh iyi beleşmiş dedim :)
eve gelince aradılar parayı almayı unutmuşuz diye
kıza siz verin parayı ben p.tesi veririm dedim :)
o da siz verene kadar göndereşyoruz dedi,
ama napim demedinizki bana suç benim değil dedim:)
o zaman yarın getirin dedi.
zorlasaydım beleşe getirirdim heralde![]()
kız deli gibi örtü yapıyorum bi görsen :)senin canın sıkkın evet.ben anladım esprilerinden:44:ama sen iyi ol yaaaaaaaa...bu kadar depresifin arasında bir iyi olması lazım.eeeeeeeeebu görevi sen üstlendin biz napak...
sana kıyamam ben yaaaa...nazar değdi bizim gözbebemize...
bak sayende kimse artık depresyona giremiyo...bizim dualrımız getirir seni kendine evelallah...
seni seviyorum arkadaşım
sıkma canını olurmu herşey güzel olacaaaaak..o kadar![]()