Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman seyyan deme zaten bana fark atıyo
aslında olabilir ama ben 5 cüzü zor okurum :18:
kızlar ben çıkıyorum hepinize ii geceler aeo
tamam canuumm, bende birazdan yatarım zatîkızlar ben çıkıyorum hepinize ii geceler aeo
sor canım :) sıkıntı yok :)
ne kadarlık evlisin canım :)
2,5 yıloldu 1 kez aşılama yaptırdık tutmadı şimdi tüp bebeğe geçecez inşallah ağustos gibi ama bulunduğum yer sıkıntı batmanın bir ilçesindeyim ben diyarbakıra gelip gidiyoduk ama tüp bebeği Ankarada yaptırmak istiyorum dr araştırıyoruz ilk denememiz olacak çokta korkuyorum
iyi geceler kizlar muhabbetiniz bol olsun nasilsiniz?
nittin gülüm yaaaa, 2 tane hedeflemiştim ben :)Senin azminden ne kurtulur Muhatım,bence okursunn ama yinede zorlama kendini,sen Bismillah de başla bakalım,belki yaptığın Hatim sayısını bile unutursun![]()
Allah rahatlık versin taze anne,bizede dua et yatarken,hayırlı geceler![]()
.................
Muhatcım,Kayscım ve Elanor01cum,bende çıkıyorum kızlar,yorgunum dinleneyim az,hayırlı geceler rüyanızda bebişlerinizi görün,Allaha emanetsiniz![]()
![]()
![]()
![]()
canım sperm sıkıntınız mı var,2,5 yıloldu 1 kez aşılama yaptırdık tutmadı şimdi tüp bebeğe geçecez inşallah ağustos gibi ama bulunduğum yer sıkıntı batmanın bir ilçesindeyim ben diyarbakıra gelip gidiyoduk ama tüp bebeği Ankarada yaptırmak istiyorum dr araştırıyoruz ilk denememiz olacak çokta korkuyorum
gazi ünv mehmet erdem yada ahmet erdem bi araştır istersen canım bende mehmet erdeme gidecektim son anda olmadı aksilikler yüzünden2,5 yıloldu 1 kez aşılama yaptırdık tutmadı şimdi tüp bebeğe geçecez inşallah ağustos gibi ama bulunduğum yer sıkıntı batmanın bir ilçesindeyim ben diyarbakıra gelip gidiyoduk ama tüp bebeği Ankarada yaptırmak istiyorum dr araştırıyoruz ilk denememiz olacak çokta korkuyorum
ramazan gelmeden bereketi geldi :)anaaammmm hemde ben dahil altı kişi var![]()
hoşgeldin canuuum,iyi geceler kizlar muhabbetiniz bol olsun nasilsiniz?
ama bizim aklımızda 2 diye kaldı :)yukarida yazan 2 cuzu 1 cuz olarak duzeltiyorum
napim gıı aynı işte, çok şükür :)selaam hanimlaar,bugun burda coooook guzel hava vardi deyerlendirdik...muhaaat kiz size masallah esleem sanada iki kere masallah..anam 5 cuzu okumam benim imkansiz 1 cuz okusam opup basima koyarim yani..ben ramazanda 12 den 7 kadar calisicam aksamlari sahura kadar 2 cuz okurum insallah...senin bana verdiklerini o tarihe bitirirsem iyi o tarihten sonra gel bana..muhaat noruyooon giiii
o şarkıcı değil miydi yawwgazi ünv mehmet erdem yada ahmet erdem bi araştır istersen canım bende mehmet erdeme gidecektim son anda olmadı aksilikler yüzünden![]()
canım sperm sıkıntınız mı var,
biz de sperm sıkıntısı var, aşılamaya bile uygun değiliz şuan,hayır cnm bizimki sebebsiz sadece bende çikolata kisti varmış ama küçük gebeliğe engel olmaz dedi dr. Ankarada sizlerin önerebileceği bir yer varmı
ama bizim aklımızda 2 diye kaldı :)
napim gıı aynı işte, çok şükür :)
sen nasılsın :)işler nasıl gidiyo
iyim cok sukur bende..ne olsun iste kosturmaca basladi yine iyi oldumyaa..1 hafta yattim ne guzel biraz agri cektim ama ise gitmedim...bizimkiler izine gidecek hazirlik yapiyolar boya yapiyolar,e tabi bizse yardim ediyoruz biraz yorgunum bugun ormana gittik haftalardir soguk yagis vardi,bugun guzel havayi gorunce attik kendimi ormanao şarkıcı değil miydi yaww![]()
2,5 yıloldu 1 kez aşılama yaptırdık tutmadı şimdi tüp bebeğe geçecez inşallah ağustos gibi ama bulunduğum yer sıkıntı batmanın bir ilçesindeyim ben diyarbakıra gelip gidiyoduk ama tüp bebeği Ankarada yaptırmak istiyorum dr araştırıyoruz ilk denememiz olacak çokta korkuyorum
korkma tatlim nekadar sakin olursan okadar iyi benimkiside sebepsizdi
İyi geceler canım,hoşgeldin,bende tam çıkıyodum veda mesajımı yayınladım ki geldiğini gördüm![]()
Hamdolsun iyiyim canım,siz nasılsınız meleğinleDualarından eksik etme canım
Benim çıkmam lazım,Rabbime emanetsiniz![]()
![]()
iyiyiz canim cok sukur masallah gunde 5 cuz dualarimdasin canim iyi geceler
selaam hanimlaar,bugun burda coooook guzel hava vardi deyerlendirdik...muhaaat kiz size masallah esleem sanada iki kere masallah..anam 5 cuzu okumam benim imkansiz 1 cuz okusam opup basima koyarim yani..ben ramazanda 12 den 7 kadar calisicam aksamlari sahura kadar 2 cuz okurum insallah...senin bana verdiklerini o tarihe bitirirsem iyi o tarihten sonra gel bana..muhaat noruyooon giiii
canim hosgeldin buradada harikaydi cilek bahcesine gittik kocisle ilk defa karsilikli mangal yaptik daha dogrusu kocis yapmaya calisti tavuklari mangaldan dusurduduymasin sinir kupu oldu ilk kez yaptida
biz de sperm sıkıntısı var, aşılamaya bile uygun değiliz şuan,
canım hrşey nasip meseles,, gün geçtikçe çok ilğinç şeylere şahit olacaksın :)
kays arkadaşımız Ankaralı o daha iyi bilir :)
ama bizim aklımızda 2 diye kaldı :)
napim gıı aynı işte, çok şükür :)
sen nasılsın :)işler nasıl gidiyo
stres attın yani :)iyim cok sukur bende..ne olsun iste kosturmaca basladi yine iyi oldumyaa..1 hafta yattim ne guzel biraz agri cektim ama ise gitmedim...bizimkiler izine gidecek hazirlik yapiyolar boya yapiyolar,e tabi bizse yardim ediyoruz biraz yorgunum bugun ormana gittik haftalardir soguk yagis vardi,bugun guzel havayi gorunce attik kendimi ormana
amliyat yerin nasıl