korkma tatlim nekadar sakin olursan okadar iyi benimkiside sebepsizdi
seninki tedaviylemi oldu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim tup bebekle hamile kaldim cok sukur elhamdulillah
amin canım inşaallah ,evet haklısın herşey nasip aslında duaya daha çok inanırım:)Ahmet erdemi tavsiye etmiş arkadaşımız hemen araştırdım yorumlar çok ii,inşallah bizede faydası olur,sizede geçmiş olsun cnm Allah gönlüne göre verir inşallahh
ohh cilek bahcesimi vaar ne guzel cok severim,bol bol yemissindir insallah cok faydaliymis.benim gorumce hamileyken cok cilek yemisti kizi bi akilli buyumuste kuculmus...annesine demiski,anne benim bebeyim olunca sen ne olacan,anneanne olacam demis,ozaman anneannem ne olacak,oda annem o zamana kadar cok yasli olacak belkide olur demin....sonra demiski ben cocuk dogurmuycam niye demis annesi,o zaman ben anneanne olunca sen olecen ondan sen olme anne demis...![]()
kizlaar yatsiyi kacta oluyo orada??iftar kacta oluyo???burda yatsi daha yeni oldu...mart yatsiyi kil yat oluyo yani
oyyy yerim ben onu simdikiler tam buyumuste kuculmus masallah subhanallah evet canim buyuk bir tarla halka acik elinin begendigini secip aliyorsun o yonden sansliyiz bak sana resim atyim
kizlar gitti canim ama ordada pek bir fark yoktur heralde bizimde daha yeni oldu sahuru bekleyip yatacagiz artik
sen tutacakmisin??evet sahura kadar yatmayiz artik...sali gunu geliyor mubarek insallah bereketiyle gelsin,surda gozleri yasli her Allah in gunu bebek diye diye dua eden arkadaslarima rabbimbu bereketli ayde bu mubarek ayda bebek nesip etsin insallah...burda herkesin bebeyi oldugu zamanda gercek bayramimiz olsun
hadii yaaa halka acik topla ye yani evede goturmu yanii???orayami tasinsakki:44:ne guzel cilek yeriz bol bol![]()
aleyküm selam canım sen kendini fazla yormasaydın keşkeKızlar Selamün aleyküm naber![]()
![]()
Ben ölüyom yorgunluktan ya,iki gündür temizlik yapıyom.Halıları gönderdim yıkatmaya.Tüm camları sildim ve perdeleri yıkadım,oturma odam hariç.Mutfaktaki tabakları indirdim yıkadım.Yatak odamızı değiştirdik.Yarın halılarım gelcek.Onlar gelmeden oturma odamı halledicem nasipse.Sonra alışverişe gidicez..Gelince wc banyo ellerimden öpecekBu arada dualarımı okuyamadım,yarın okuyacam nasipse.Benim kanama regle çevirmedi,diğer türlü de devam etmiyo.Yarın gitmişken testte alayım Ramazanı Şerif boyunca bi stok yapayım kendime,çıkamam çünkü daha
![]()
Kızlar bide en geç bi seneye inşaallah hamile kalmamız mümkün olacak bence,aklıma dahiyane bi fikir geldi ben uygulayacam,müsait zamanda söylerim size de
![]()
![]()
![]()
Asbe Kays canlarım benim,kırklarınız karışacak inşaallah,arkanızdan biz gelcez inşaallah,hep beraber büyütcez çocuklarımızı Allahın izniyle![]()
![]()
![]()
Kızlar hepinizi Allah rızası için seviyorum,eksik etmeyin dualarınızdan![]()
![]()
![]()
canım bu gece telapatik melapatik herşey kapalıydı benim,biraz canım sıkkındı daeslemmmmm, asbeeeeeee nasılsınız,
seyyan bi daha kontör almayacam haberin olsun,
telepatik telepatik daha çok denk geliyorduk yahuuu
şahane bi fikir canımBak ne düşündü akıllı arkadaşın![]()
Tüp bebek tedavisi ile bebek şansı artıyo ya hani canım.Bende düşündüm ki,her ay kendimi tedavideymişim ve tutacak diye düşünmeye çalışıcam...İlişki esnasında bebek fikrini çıkarıp akışına bırakıcam,çünkü nasıl olsa düşündüğüm şekilde yaşayabilirsem zaten Allahın izniyle olacak dimi.Aman karışık mı oldu,anladınız mı
Dün gece aklıma geldi,bana geldiler çünkü yine ne yapsam olmuyo gibi geliyo bende böyle düşündüm.
![]()
Nasıl olsa 12 ayın birinde bari böyle düşünürsem olur gibi geldi,gerçi onu düşünebilmekte marifette neyse bakalım
![]()
![]()
Uçuk bi düşünce değil dimi,ordan nasıl göründüğümü merak ediyorum hehee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok güldüm harikasın yaaaaaaeslem zaten adamı çatlatmasa olmaz sanki ovitrelle yada pregniyl iğne... önce haber veriyo otuzaltı saat sonra çatlıyo![]()
muhatım bu aşarmeler ne zaman gerçek olacak acaba ya bende 12 yıldır aşere aşere artık aşerdiğimi bile nalamıyorumhahaaaa bilimsel olarak da mümkün bu :)
secret diyorlar, ayrıca Allahtan istemeye devam ettiğin ve ümidini tazelediğin için de ayrı bi güzel olacaktır
ben de her ay buna benzer şeyler yapıyorum :) yani ovüden sonra çok dikkat ediyorum, psikolojik olarak aş eriyorum :)
hani sen bana özelden şu cezeryenin tarifini yazacaktııııııııııııııııın:26::26:yavriimmmm,
havuç ta lökositi önlüyor, gelenekselcezerye günleri yapıyorum artık :)
beyaz kiraz var burda kırmızılar azaldı, acep onlar da işe yarar mı ki :)
yok canım eslemin 5 cüz fikri benim sana farkarmamı olanaksız kılabilir,rahat ol yaniiiiiiaman seyyan deme zaten bana fark atıyo
aslında olabilir ama ben 5 cüzü zor okurum :18:
aramıza hoşgeldin canım.dualarımız haftada 3 yada 4 kişiye yasin okuyoruz.5 yada 6 düşüyo.1000 er ihlas okunuyokişibaşına 116 bazen 122 değişiyor) ve enbiya suresi 89.ayeti okunuyor bu kişibaşına 100 adet düşüyor.ama takip etmeni ve okuyup okuyamayacağını bilidirmeni rica edicem senden.listenin aksamamsı için canım.sağol cnm inşallah bende yarın başlarımm
ay canım duan o kadar içten ki...doğru söylemişsin buradaki herkes hamiş olunca bizim bayramımız olacak.sen tutacakmisin??evet sahura kadar yatmayiz artik...sali gunu geliyor mubarek insallah bereketiyle gelsin,surda gozleri yasli her Allah in gunu bebek diye diye dua eden arkadaslarima rabbimbu bereketli ayde bu mubarek ayda bebek nesip etsin insallah...burda herkesin bebeyi oldugu zamanda gercek bayramimiz olsun
Kiyamam canim cok yormussun kendini ama Allah razi olsun canim insallah ikimizinki de tutar da kirklar karisie dedigim gibiKızlar Selamün aleyküm naber![]()
![]()
Ben ölüyom yorgunluktan ya,iki gündür temizlik yapıyom.Halıları gönderdim yıkatmaya.Tüm camları sildim ve perdeleri yıkadım,oturma odam hariç.Mutfaktaki tabakları indirdim yıkadım.Yatak odamızı değiştirdik.Yarın halılarım gelcek.Onlar gelmeden oturma odamı halledicem nasipse.Sonra alışverişe gidicez..Gelince wc banyo ellerimden öpecekBu arada dualarımı okuyamadım,yarın okuyacam nasipse.Benim kanama regle çevirmedi,diğer türlü de devam etmiyo.Yarın gitmişken testte alayım Ramazanı Şerif boyunca bi stok yapayım kendime,çıkamam çünkü daha
![]()
Kızlar bide en geç bi seneye inşaallah hamile kalmamız mümkün olacak bence,aklıma dahiyane bi fikir geldi ben uygulayacam,müsait zamanda söylerim size de
![]()
![]()
![]()
Asbe Kays canlarım benim,kırklarınız karışacak inşaallah,arkanızdan biz gelcez inşaallah,hep beraber büyütcez çocuklarımızı Allahın izniyle![]()
![]()
![]()
Kızlar hepinizi Allah rızası için seviyorum,eksik etmeyin dualarınızdan![]()
![]()
![]()
Ben o saatte kacinci ruyami goruyordum acabaeslemmmmm, asbeeeeeee nasılsınız,
seyyan bi daha kontör almayacam haberin olsun,
telepatik telepatik daha çok denk geliyorduk yahuuu
Canim zaten akisina biraksak kendliginden gelecek miniklerimiz ama biz beceremiyoruz iste basarabilirsen ne mutlu sanaBak ne düşündü akıllı arkadaşın![]()
Tüp bebek tedavisi ile bebek şansı artıyo ya hani canım.Bende düşündüm ki,her ay kendimi tedavideymişim ve tutacak diye düşünmeye çalışıcam...İlişki esnasında bebek fikrini çıkarıp akışına bırakıcam,çünkü nasıl olsa düşündüğüm şekilde yaşayabilirsem zaten Allahın izniyle olacak dimi.Aman karışık mı oldu,anladınız mı
Dün gece aklıma geldi,bana geldiler çünkü yine ne yapsam olmuyo gibi geliyo bende böyle düşündüm.
![]()
Nasıl olsa 12 ayın birinde bari böyle düşünürsem olur gibi geldi,gerçi onu düşünebilmekte marifette neyse bakalım
![]()
![]()
Uçuk bi düşünce değil dimi,ordan nasıl göründüğümü merak ediyorum hehee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben su an onu okuyorummmmuhammed bozdağ istemenin esrarı tavsiye ederim kızlar yıllar önce okumuştum ama tekar okunacak bi kitap
Insallah kuzum inşallahkiraz tecrübeyle sabit kızlar kşraz mevsimiya eşim bolbol kraz yemişti yani tevafuken doktor yıkanmış haliyle spermleri çok beğendi inş rabbimde izin verir veeee 14 gün sonra halay çekeriz:118::118::118:
Iste geldum burdayim belki de burdayizasbe n yaptı acaba