Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimcim aminnnn insallah bu son bekledigimiz 2 hafta olur canimmmhayirli saglikli evlatlar nasip eder Rabbimm
![]()
Valla yatmaktan baska bisey yapmiorum kuzu ancak 14 gun sonra gorcezdegisikluik var mi yok muslm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar inş. asbe nasılsın neasıl gidiyo değişiklik varmı
Evet canim acilisi kays yapacak insallahh Rabbim dualarimizi kabul eder insallahhhhaminnnn insallah canim Rabbim sizi bu guzel haberle mukafatlandirsin ve bizde sizinle sevinelim insallah ilk haber kaysdan gelecek sanirim hadi hayirlisi![]()
selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız?
Ramazanı şerife kavuştuk çok şükür mübarek olsun inşallah...
bu arada önce de yazmıştım eşimde sorun var bende bişey yoktu diye..
geçenlerde birde hocaya baktırmaya karar verdik. inanırmısınız belki bilmiyorum ama subya varmış bende meğersem o yüzden olmuyormuş. düzeltiyormuş hoca inşallah...müjdeli haber yakındır dedi. inanıyorum inşallah olacak.
ama hocada öyle böyle biri değil. görümcemin oğlundan bahsetmiştim -büyük bi rahatsızlık geçirmişti. nereye gittiyseler fayda etmemişti.ölüyordu çocuk... ama bu hoca vesile oldu şimdi çocuk çok iyi..
inşallah ben de yakında yazarım müjdeli haberleri....
nasılsınız.ema ile hiç sohbetim olmadı ama son mesajı beni de üzdü inşallah iyidir.Allah yardımcısı olsun derdi neyse dermanını versin rabbim.inşallah en kısa zamanda aramıza güzel haberlerle döner..Ayşe ver krizantem bebekleriniz için ibadetten geri kalıyorsunuz üzülmeyin hem arada bir denersiniz tutmayı aman ha kızları susuz bırakmayın.asbem sende iyi bak bebişleri yormave ismini iki kere bakıpta aklımda tutamadığım arkadaşım rabbim bu ramazan arefesinde ne muradın varsa versin..
Valla yatmaktan baska bisey yapmiorum kuzu ancak 14 gun sonra gorcezdegisikluik var mi yok mu
Evet canim acilisi kays yapacak insallahh Rabbim dualarimizi kabul eder insallahhhhsen nasilsin canimcim
Ramazanin ilk guzel haberini aldikkkinsallah yakin zamanda hamis mujdeni de boyle verirsin canim bizee Rabbim evliliklerimizi hayirli saglikli bebislerle taclandirsin insallahhh
![]()
mesaj ayarlarında olunca ana sayfa görünmüyo ki gel tabi canım buyur yasinşi şerf ihlas okuyoruzkızlar valla cok üzüldüm kimse cevap vermedi liste yapıyosanız ekleeriz şöyle böyle demedi....
neyse musait değilsinizdir belki hepiniz sağlıcakla kalın iyi günler..
Rabbim duysun sesimizi yavrularımıza kavusalım inşallah
Canim Allah razi olsun amin aminnnncanımm inşallah ya ben de tam sana yazacaktım.. seninde müjdeli haberin alacağız inşallah..aşılamanı olmuşsun arabbim'in izniyle tutunacak sana..
hayırlı sağlıklı ahlaklı imanlı akıllı evlat(evlatlar) versin Rabbim sana, bize, her isteyene....![]()
mesaj ayarlarında olunca ana sayfa görünmüyo ki gel tabi canım buyur yasinşi şerf ihlas okuyoruz
liste ile seyyan ilgileniyo o seni listeye ekleyeektir ama sen istersen beş yasin. 129 ihlası şerif 1000 enbiya seksen okuyarak bu haftaya yardımcı olur haftaya da listeye giriş yapabilirsin yaz olması ve ark evde olmaması adeet olma gibi durumlardan liste sarkıo bazen böyle durumlardada müsait olan arkadaşlar tamamlıyoruz
Hadi ya kacmis gozumdenasbe netice ne olur ki inşaallah gelir bebeler bak ben isimde düşünüm dün yazmıştım gördünmü sen bayram ben ramazan dafni arife :)))
Rabbim dualarimizi kabul ederrrrliste filan tutuyomusunuz canım ne kadar okunuyor bi bilgim yok katılmak isterim tabiki birbirimize duamız daha cok geçer ben inanıyourm...
kızlar valla cok üzüldüm kimse cevap vermedi liste yapıyosanız ekleeriz şöyle böyle demedi....
kızlar valla cok üzüldüm kimse cevap vermedi liste yapıyosanız ekleeriz şöyle böyle demedi....