Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım daha bu akşam çınlattım kulaklarını.liste3105.sayfada.sen nasılsın

eee napayım kaşındın sende:33::33::33::33:benim adetim o kadar uzun sürmese sen görürdünde.bide gözüm hasta.enfeksiyon.sölediydim ya.eğeeeeeeeer öteki gözümede geçerse sende geçersin beni:52::52::52:

kendi kaşınıyo ben nnabayım:36::36::36::36:
kız gözüne noldu senin geçmiş olsunnnnn dikkat etsene balım yaaaa:20:
Kızlar geldimm geldimm burdasınız mıııı :27: :27: :27: :27: :27:
hoş geldin eslemim nasılsınnn:27:
hımm dediğiniz iyi oldu kızlar netten bakayım ögreneyim sagol canım :)
rica tatlımmmmm bir bak bakalım:34:
canım o kk dan atıldı-ayrıldı.
aaaa hadi yaaaa üzüldüm yaaaa ama olmaz kiiiii

Son düzenleme:
heh telepati tamamlandı...hoşgeldin canım...bak senle yarışmıyom ben tamammı...muhatla benim savaşım:22::22::22::22:
kaçıncı cüzdesin:18::18::18::18::18::18::18:

kızlar ben sabahtan beri pc karsısında oturup bişiler yedim göbegim sisdi :) simdi gliforu içicem heyecan yaptım yaaa :) töbe töbe

heh telepati tamamlandı...hoşgeldin canım...bak senle yarışmıyom ben tamammı...muhatla benim savaşım:22::22::22::22:

Hoşbuldum canım,azıcık geciktim ama yetiştim size :27: Haa şöyle savaşın Muhatla,ezin geçin Cüzlerde birbirinizi :23: :23: İsterseniz banada açın bi savaş,bakalım geçebilecek misiniz :23: 23. Cüzdeyim ben :23: :23: Hasta olmazsam eğer yarın Allahın izniyle bitiyo birinci Hatim :21: :21:

kaysss canummm aklımda bişi var ve hala hangisi dogru karar veremedeim.
ilim adamlarının hepsi farklı şeyler söylemişler.
kadının peçete ya da pamuk koyma mevzusu var ya hani.
beni bi aydınlat canım ya.
benim akıntım çok olmaz ama çok nadiren sanki minicik hava çıkar:17:
o esnada bozuluyor mu abdest

eee napayım kaşındın sende:33::33::33::33:benim adetim o kadar uzun sürmese sen görürdünde.bide gözüm hasta.enfeksiyon.sölediydim ya.eğeeeeeeeer öteki gözümede geçerse sende geçersin beni:52::52::52:

bitirsen bitir nasılsa benim eksik kalınca okutacak kişilere ihtiyacım olacak.
bak eger bu yıl okula hazırlanmazsan sana gene k.....z derim:9:
Kızlar geldimm geldimm burdasınız mıııı :27: :27: :27: :27: :27:

hımm dediğiniz iyi oldu kızlar netten bakayım ögreneyim sagol canım :)

3 gün daha böylr okursan senin hatim bitiyo:18:
ben kaystan şüpheleniyorum.
bakalım o kaçıncı cüzde :9

Hoşbuldum canım,azıcık geciktim ama yetiştim size :27: Haa şöyle savaşın Muhatla,ezin geçin Cüzlerde birbirinizi :23: :23: İsterseniz banada açın bi savaş,bakalım geçebilecek misiniz :23: 23. Cüzdeyim ben :23: :23: Hasta olmazsam eğer yarın Allahın izniyle bitiyo birinci Hatim :21: :21:
ay canım yok kalsın senle yarış olmaz....uykundadamı okuyon be mübarek:23::23::23::23::23:
kız gözüne noldu senin geçmiş olsunnnnn dikkat etsene balım yaaaa:20:

hoş geldin eslemim nasılsınnn:27:

rica tatlımmmmm bir bak bakalım:34:

aaaa hadi yaaaa üzüldüm yaaaa ama olmaz kiiiii

canım.15 gün önce abimler geldiydi.abimin eşi ve yeğenim göz enfeksiyonu olmuş.bulaşıcı malesef.eşime bulaştı ufaklıktan.eşimden de bana...uzun sürüyo ve iyileşmesi 20 günü buluyo.benim başlangıç ama gözler şişiyo ve kapanıyo.şuanda tek gözüm şiş.ötekide şişerse...yanarım yanarım muhat geçecek beni ona yanarım

kızlar ben sabahtan beri pc karsısında oturup bişiler yedim göbegim sisdi :) simdi gliforu içicem heyecan yaptım yaaa :) töbe töbe
o ilaç ne işe yarıyor canım ki ilk defa duydum valla inşallah işe yarar da kavuşursun sende ilerde bebişlerine:16:
amaninnn:17::17: kız bir hatim yaptı valla kaşla göz arasında vay vay vay uzak dur seyyanım uzak durr:18:

Son düzenleme:
hoş geldin ttalımm özledik valla:16:

ben de sizleri özledim canımmmm

seyyan hissettim hayatımm kulammm çın çın ettim bak hemen damladım

önümüze ay tedaviye başlıcam 2.tüp bebek denemeye başlıyorum allah yar ve yardımcımız olsun

yeri buldum SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET enbiya Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar inşallah bir an önce okurum

bu ramazanın yüzü suyu hürmetine dua için kalkan bütün ellerin duaları kabul olsun herkese hayırlı ramazanlar muckkkk

ay karpuz yiyecektim..kızlar istemisinizzzzzz.kızlar karpuz yatar yatar ama dünyanın en lezzetli meyvelerindendir..dimiiiii
kızlar çıkmam lazım aeo.. dualarda buluşalım inş. Allah a emanet olun hepinz
sende Allaha emanet ol canım...

muhat bize hocalarımz anlatmıştı eslemde bilir vajenden çıkan hava ile abdest bozulmuyo ama akıntı için peçete kullanma lazım yani nasıl diyeyim pamuk gibi yerleştirmek değil işte anla ya ikiye katla ve kullan

muhat bize hocalarımz anlatmıştı eslemde bilir vajenden çıkan hava ile abdest bozulmuyo ama akıntı için peçete kullanma lazım yani nasıl diyeyim pamuk gibi yerleştirmek değil işte anla ya ikiye katla ve kullan

o ilaç ne işe yarıyor canım ki ilk defa duydum valla inşallah işe yarar da kavuşursun sende ilerde bebişlerine:16:

amaninnn:17::17: kız bir hatim yaptı valla kaşla göz arasında vay vay vay uzak dur seyyanım uzak durr:18:

canım seker ilacı insülin direnci için pcoslu hastalara veriliyo :)

ben de sizleri özledim canımmmm

seyyan hissettim hayatımm kulammm çın çın ettim bak hemen damladım

önümüze ay tedaviye başlıcam 2.tüp bebek denemeye başlıyorum allah yar ve yardımcımız olsun

yeri buldum SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET enbiya Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar inşallah bir an önce okurum

bu ramazanın yüzü suyu hürmetine dua için kalkan bütün ellerin duaları kabul olsun herkese hayırlı ramazanlar muckkkk

canım seni okunacakların arasına ekliyelim o zaman.biz değişiklik yaptık.okunan kişileri sonlara doğru açıklıyorum...heyecan olsun biraz diye.ama sen tedaviye başlayacaksan seni ilan etmiş olalım.
Allah yardımcın olsun.inşaallah bu sefer bebğini alırısın kucağına canım.dualarımız senile.

bak kays kaçıncı cüzde olduğunu da söylemedi heee alttan alttan götürüyo işi bilesin:1::1:
ay canım yok kalsın senle yarış olmaz....uykundadamı okuyon be mübarek:23::23::23::23::23:

canım.15 gün önce abimler geldiydi.abimin eşi ve yeğenim göz enfeksiyonu olmuş.bulaşıcı malesef.eşime bulaştı ufaklıktan.eşimden de bana...uzun sürüyo ve iyileşmesi 20 günü buluyo.benim başlangıç ama gözler şişiyo ve kapanıyo.şuanda tek gözüm şiş.ötekide şişerse...yanarım yanarım muhat geçecek beni ona yanarım
hadi yaaa çok geçmiş olsun canımcım kremler falan var enfeksiyon için keşke alsaydın onlardan bi tane:34:
Hoşbuldummm canım :12: Bomba gibiyimmmm Asbee :52: :52: Sen nasılsın :16:
yürü be eşlem kim tutar seniii :52::52:
iyiyim kuzum öyle tv karşısında uzanıyorum ne etcem:1::1:

:18::18::18::18::18:ayıp ama yaaaaaaaaa
23. cüze kadar nasıl geldin :)
maşaallahhh maşaallahhh
:46::46:

Nee üç günü,yarın bitiyoooo benim şekerimmm :52: :52: Hasta olmazsam tabi inşaallah :19:

Hafızım ben sizden sakladım,gezdiğim yerde okuyup duruyom :27: :27:

Bebeğimmm çabuk gelsin diye bu hız,hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşaallah :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ikiye katlayıp iç çamasırınamı koyacagız yoksa silecekmiyiz vajenimizi canım .:?

Back
X