- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
canım o kk dan atıldı-ayrıldı.ya kızlar REYYAN dan haberi olan var mı hala pasif gözüküyor:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o kk dan atıldı-ayrıldı.ya kızlar REYYAN dan haberi olan var mı hala pasif gözüküyor:44:
Kızlar geldimm geldimm burdasınız mıııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kız gözüne noldu senin geçmiş olsunnnnn dikkat etsene balım yaaaacanım daha bu akşam çınlattım kulaklarını.liste3105.sayfada.sen nasılsın
eee napayım kaşındın sendebenim adetim o kadar uzun sürmese sen görürdünde.bide gözüm hasta.enfeksiyon.sölediydim ya.eğeeeeeeeer öteki gözümede geçerse sende geçersin beni
kendi kaşınıyo ben nnabayım![]()
hoş geldin eslemim nasılsınnnKızlar geldimm geldimm burdasınız mıııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rica tatlımmmmm bir bak bakalımhımm dediğiniz iyi oldu kızlar netten bakayım ögreneyim sagol canım :)
aaaa hadi yaaaa üzüldüm yaaaa ama olmaz kiiiiicanım o kk dan atıldı-ayrıldı.
heh telepati tamamlandı...hoşgeldin canım...bak senle yarışmıyom ben tamammı...muhatla benim savaşım
kaçıncı cüzdesin:18::18::18::18::18::18::18:
heh telepati tamamlandı...hoşgeldin canım...bak senle yarışmıyom ben tamammı...muhatla benim savaşım
bitirsen bitir nasılsa benim eksik kalınca okutacak kişilere ihtiyacım olacak.canım daha bu akşam çınlattım kulaklarını.liste3105.sayfada.sen nasılsın
eee napayım kaşındın sendebenim adetim o kadar uzun sürmese sen görürdünde.bide gözüm hasta.enfeksiyon.sölediydim ya.eğeeeeeeeer öteki gözümede geçerse sende geçersin beni
Kızlar geldimm geldimm burdasınız mıııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hımm dediğiniz iyi oldu kızlar netten bakayım ögreneyim sagol canım :)
3 gün daha böylr okursan senin hatim bitiyo:18:heh telepati tamamlandı...hoşgeldin canım...bak senle yarışmıyom ben tamammı...muhatla benim savaşım
ay canım yok kalsın senle yarış olmaz....uykundadamı okuyon be mübarekHoşbuldum canım,azıcık geciktim ama yetiştim sizeHaa şöyle savaşın Muhatla,ezin geçin Cüzlerde birbirinizi
![]()
İsterseniz banada açın bi savaş,bakalım geçebilecek misiniz
23. Cüzdeyim ben
![]()
Hasta olmazsam eğer yarın Allahın izniyle bitiyo birinci Hatim
![]()
![]()
kız gözüne noldu senin geçmiş olsunnnnn dikkat etsene balım yaaaa
hoş geldin eslemim nasılsınnn
rica tatlımmmmm bir bak bakalım
aaaa hadi yaaaa üzüldüm yaaaa ama olmaz kiiiii
kız gözüne noldu senin geçmiş olsunnnnn dikkat etsene balım yaaaa
hoş geldin eslemim nasılsınnn
rica tatlımmmmm bir bak bakalım
aaaa hadi yaaaa üzüldüm yaaaa ama olmaz kiiiii
o ilaç ne işe yarıyor canım ki ilk defa duydum valla inşallah işe yarar da kavuşursun sende ilerde bebişlerinekızlar ben sabahtan beri pc karsısında oturup bişiler yedim göbegim sisdi :) simdi gliforu içicem heyecan yaptım yaaa :) töbe töbe
amaninnnHoşbuldum canım,azıcık geciktim ama yetiştim sizeHaa şöyle savaşın Muhatla,ezin geçin Cüzlerde birbirinizi
![]()
23. Cüzdeyim ben
![]()
![]()
![]()
hoş geldin ttalımm özledik valla![]()
canım daha bu akşam çınlattım kulaklarını.liste3105.sayfada.sen nasılsın
ay karpuz yiyecektim..kızlar istemisinizzzzzz.kızlar karpuz yatar yatar ama dünyanın en lezzetli meyvelerindendir..dimiiiiikaysss canummm aklımda bişi var ve hala hangisi dogru karar veremedeim.
ilim adamlarının hepsi farklı şeyler söylemişler.
kadının peçete ya da pamuk koyma mevzusu var ya hani.
beni bi aydınlat canım ya.
benim akıntım çok olmaz ama çok nadiren sanki minicik hava çıkar
o esnada bozuluyor mu abdest
bitirsen bitir nasılsa benim eksik kalınca okutacak kişilere ihtiyacım olacak.
bak eger bu yıl okula hazırlanmazsan sana gene k.....z derim
3 gün daha böylr okursan senin hatim bitiyo:18:
ben kaystan şüpheleniyorum.
bakalım o kaçıncı cüzde :9
sende Allaha emanet ol canım...kızlar çıkmam lazım aeo.. dualarda buluşalım inş. Allah a emanet olun hepinz
muhat bize hocalarımz anlatmıştı eslemde bilir vajenden çıkan hava ile abdest bozulmuyo ama akıntı için peçete kullanma lazım yani nasıl diyeyim pamuk gibi yerleştirmek değil işte anla ya ikiye katla ve kullankaysss canummm aklımda bişi var ve hala hangisi dogru karar veremedeim.
muhat bize hocalarımz anlatmıştı eslemde bilir vajenden çıkan hava ile abdest bozulmuyo ama akıntı için peçete kullanma lazım yani nasıl diyeyim pamuk gibi yerleştirmek değil işte anla ya ikiye katla ve kullan
o ilaç ne işe yarıyor canım ki ilk defa duydum valla inşallah işe yarar da kavuşursun sende ilerde bebişlerine
amaninnnkız bir hatim yaptı valla kaşla göz arasında vay vay vay uzak dur seyyanım uzak durr:18:
ben de sizleri özledim canımmmm
seyyan hissettim hayatımm kulammm çın çın ettim bak hemen damladım
önümüze ay tedaviye başlıcam 2.tüp bebek denemeye başlıyorum allah yar ve yardımcımız olsun
yeri buldum SEYBİLL 5 ADET 116 ADET İHLAS/100 ADET enbiya Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar inşallah bir an önce okurum
bu ramazanın yüzü suyu hürmetine dua için kalkan bütün ellerin duaları kabul olsun herkese hayırlı ramazanlar muckkkk
bak kays kaçıncı cüzde olduğunu da söylemedi heee alttan alttan götürüyo işi bilesinkaysss canummm aklımda bişi var ve hala hangisi dogru karar veremedeim.
hadi yaaa çok geçmiş olsun canımcım kremler falan var enfeksiyon için keşke alsaydın onlardan bi taneay canım yok kalsın senle yarış olmaz....uykundadamı okuyon be mübarek
canım.15 gün önce abimler geldiydi.abimin eşi ve yeğenim göz enfeksiyonu olmuş.bulaşıcı malesef.eşime bulaştı ufaklıktan.eşimden de bana...uzun sürüyo ve iyileşmesi 20 günü buluyo.benim başlangıç ama gözler şişiyo ve kapanıyo.şuanda tek gözüm şiş.ötekide şişerse...yanarım yanarım muhat geçecek beni ona yanarım
yürü be eşlem kim tutar seniiiHoşbuldummm canımBomba gibiyimmmm Asbee
![]()
Sen nasılsın
Hoşbuldum canım,azıcık geciktim ama yetiştim sizeHaa şöyle savaşın Muhatla,ezin geçin Cüzlerde birbirinizi
![]()
23. Cüzdeyim ben
![]()
![]()
![]()
ay canım yok kalsın senle yarış olmaz....uykundadamı okuyon be mübarek![]()
amaninnnkız bir hatim yaptı valla kaşla göz arasında vay vay vay uzak dur seyyanım uzak durr:18:
muhat bize hocalarımz anlatmıştı eslemde bilir vajenden çıkan hava ile abdest bozulmuyo ama akıntı için peçete kullanma lazım yani nasıl diyeyim pamuk gibi yerleştirmek değil işte anla ya ikiye katla ve kullan