Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

benim özel canım patron bana bişey demiyor ama arkamdan kesin konuşuyordur diye düşünüyorum hoşuna gitmediğini hareketleriyle belli ediyor çünkü kovsa beni diye düşünüyorum bazen ama sonra da ne yapcam diye düşünüyorum devlet rahat olur gerçi gıcıklık yapan insanlar olduktan sonra çevrende ha özel olmuş ha devlet mutlu olmak lazım işyerinde:16:
aynen canım gıcık her yerde gıcık valla..
bizimkininde hoşuna gitmiyo ama karısamıyo da arkam sağlam:9::9:

simdi gördüm canım cok sagol allah razı olsun kuzum cok sagolun allah sizlerinde dualarınızı kabul eylesin
sende saol canım..
bak ne dicem mesaj atayım dedim ama mesaj kutun dolmuş boşalt istersen..
eger zaman varsa bitmediyse 100 tane daha alabilirim..

aynen canım gıcık her yerde gıcık valla..
Bizimkininde hoşuna gitmiyo ama karısamıyo da arkam sağlam:9::9:

Sende saol canım..
Bak ne dicem mesaj atayım dedim ama mesaj kutun dolmuş boşalt istersen..
Eger zaman varsa bitmediyse 100 tane daha alabilirim..

bosalttım datlım olur cok sagol canım benim :*

ben geldim... şekerler napıyorsunuz bakim ikizbebiş, nfy,sedacan ve şuanda aramızdan bulunmayan ama her an damlamaya hazır asbe...gününüz güzel olsun:16::16::16::16:

Ziyaretçi sayısını yanlış gördüm zannetmiştim ama değilmiş maşallah :nazar::nazar::nazar:

Hiç üzerinize alınmayın benim gelişimin şerefine bu sayı :)

ben geldim... şekerler napıyorsunuz bakim ikizbebiş, nfy,sedacan ve şuanda aramızdan bulunmayan ama her an damlamaya hazır asbe...gününüz güzel olsun:16::16::16::16:

uyyyyyyyyyyyyyyy bizim asbelove tamam simdi caktım:) napam kuzum burda oyalanıyom hoca esmaül hüsna verdi günlük cekebilecegim dileklerimin kabulüiçin bunları cekecem bakın yazayım adetliyken cekilyomus
ya allah ya vedud ya cami 1000 tane
ya zül celali velikram 100 tane
ya kadir 100
bunları cekicem adetim bitiyo yarınada topiklerdeki dualarıma baslayacagım baya birikti

Son düzenleme:
asbe yi dinle canım hem stresi alıyor hem rahmi besliyor tranfer öncesi çok iyi gelir melissa çayı...:34:
tmm canım alayım o zman ben cookkk saolun:16::16:

hoşgeldin canım..iyiyiz cok şükür sen nasılsın:34:

Ziyaretçi sayısını yanlış gördüm zannetmiştim ama değilmiş maşallah :nazar::nazar::nazar:

Hiç üzerinize alınmayın benim gelişimin şerefine bu sayı :)
bencedeee:52::52:

bende iyiyim canım çok şükür..kaç tane dond.embriyon var canım?
tek
tüpte 3 embriyo var canım 2 si transfer edilecek inşallah..
geçen seferde öyleydi biri tutundu ondada kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah bundada öyle olmaz

Hoş geldin...burda kızlar seni çok merak etti..nasılsın herşey yolunda mı?

Hb canım evet biliyorum canım dostlarım çok merak etmiş.
Aslında yolunda değil ama kafa patlatmak istemiyorum artık çok yoruldum.
Her iş olacağına varır zamana ihtiyacımız var ailece.

tmm canım alayım o zman ben cookkk saolun:16::16:

hoşgeldin canım..iyiyiz cok şükür sen nasılsın:34:

bencedeee:52::52:

:16::16::16:

kızlar herkese selamlar. günlerdir hiç kefim yoktu. atsan atılmaz satsan satılmaz modda gezindim hep. eşimin tahlil sonuçları için cuma günü üniversitide randevumuz vardı. ameleliyat falan demişlerdi kafamız karışmıştı. neyse bize bakan prof. ilgilendi saolsun. daha öncede muayanenesine gitmiştik. proxeed plus verdiler bakalım 3 ay kullanıcakmışız 3 ay sonra tekrar gidicez. işallah güzel sonuçlar alırız. sizlerden ne haber. sanırım kays hamile asbemde sonuç mu bekliyor??

Back
X