nabersin ikizbebişşşşsimdi gördüm canım cok sagol allah razı olsun kuzum cok sagolun allah sizlerinde dualarınızı kabul eylesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nabersin ikizbebişşşşsimdi gördüm canım cok sagol allah razı olsun kuzum cok sagolun allah sizlerinde dualarınızı kabul eylesin
aynen canım gıcık her yerde gıcık valla..benim özel canım patron bana bişey demiyor ama arkamdan kesin konuşuyordur diye düşünüyorum hoşuna gitmediğini hareketleriyle belli ediyor çünkü kovsa beni diye düşünüyorum bazen ama sonra da ne yapcam diye düşünüyorum devlet rahat olur gerçi gıcıklık yapan insanlar olduktan sonra çevrende ha özel olmuş ha devlet mutlu olmak lazım işyerinde![]()
sende saol canım..simdi gördüm canım cok sagol allah razı olsun kuzum cok sagolun allah sizlerinde dualarınızı kabul eylesin
aynen canım gıcık her yerde gıcık valla..
Bizimkininde hoşuna gitmiyo ama karısamıyo da arkam sağlam
Sende saol canım..
Bak ne dicem mesaj atayım dedim ama mesaj kutun dolmuş boşalt istersen..
Eger zaman varsa bitmediyse 100 tane daha alabilirim..
nabersin ikizbebişşşş![]()
tmm canım 100 tane daha okuyorum benbosalttım datlım olur cok sagol canım benim :*
tmm canım 100 tane daha okuyorum ben![]()
tmm canım denerim bi saol![]()
asbe yi dinle canım hem stresi alıyor hem rahmi besliyor tranfer öncesi çok iyi gelir melissa çayı...![]()
Ziyaretçi sayısını yanlış gördüm zannetmiştim ama değilmiş maşallah
Hiç üzerinize alınmayın benim gelişimin şerefine bu sayı :)
ben geldim... şekerler napıyorsunuz bakim ikizbebiş, nfy,sedacan ve şuanda aramızdan bulunmayan ama her an damlamaya hazır asbe...gününüz güzel olsun![]()
tmm canım alayım o zman ben cookkk saolunasbe yi dinle canım hem stresi alıyor hem rahmi besliyor tranfer öncesi çok iyi gelir melissa çayı...![]()
hoşgeldin canım..iyiyiz cok şükür sen nasılsınben geldim... şekerler napıyorsunuz bakim ikizbebiş, nfy,sedacan ve şuanda aramızdan bulunmayan ama her an damlamaya hazır asbe...gününüz güzel olsun![]()
bencedeeeZiyaretçi sayısını yanlış gördüm zannetmiştim ama değilmiş maşallah
Hiç üzerinize alınmayın benim gelişimin şerefine bu sayı :)
tmm canım alayım o zman ben cookkk saolun
hoşgeldin canım..iyiyiz cok şükür sen nasılsın
bencedeee![]()
tekbende iyiyim canım çok şükür..kaç tane dond.embriyon var canım?
Hoş geldin...burda kızlar seni çok merak etti..nasılsın herşey yolunda mı?
tmm canım alayım o zman ben cookkk saolun
hoşgeldin canım..iyiyiz cok şükür sen nasılsın
bencedeee![]()