Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eşimn eli şimdilik iyi şimdi derse gitti gelince bakcaz bakalım inş. cam falan kalmamıştır elinde süpürge düzelirse işe kyulacam şimdilik idareten topladım ortalığı sahurdada halı yıkamayı düşünüyorum banyoda:) son anda vazgeçmem inşaallah
canım evde batikon filan yokmuydu döküp silseydiniz cam olup olmadıgı belli olurdu..
sana kolay gelsin canım sıkıntı yapma lütfen çünkü yaptıkça dahada artıyo sıkıntılar

iyi olmana sevindim dün gördüm ki yine birileri depresyona girmiş:50::50::50:
aynen canım bende çok üzülüyorum bende dün kırmızı kartı gördüm çok güzel gidiyordu ramazan
ama yine de seviniyorum çünkü inşallah kadir gecesini ihya edebilicem Allah'ın izniyle
annemlerde iyiler şükürler olsun annem biliyorsun daha önce ayağındaki kanser sebebiyle ameliyat olmuştu
şimdi bt çektirdi inşallah başka biryerine sıçramamıştır onun sonuçlarını bekliyoruz 15 gün sonra çıkacak
Rabbim sonucunu hayırlı ve temiz eylesin bizi sevdiklerimizle sınamasın dualarınızı eksik etmeyin
bende genetik testlerimi yaptırdım en sonuncuyu cuma günü yaptılar
şükürler olsun 2 tanesinin sonucu çıktı sorun yok inşallah diğer 2sindede sonucu temiz çıkar
bebeğimin gelmesine engel kalmaz inşallah
bu mübarek gün ve geceler hatırına Rabbim hepimizin evladını en yakın zamanda nasip etsin :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maaşallah suphanallah canım diğerleri de temiz çıkacak inşallahhh
anneni de Rabbim korusun inşallah tertemiz çıkar sonuçları bt nin:16::16:
çıkın o depresyondan yaaaaaaaa kızcam ama:20:

sinirliyim:47::47::47: sabah sabah güm diye bi sesle uyandım nasıl olduysa fanus eşimn elinde patlamış balıklar yerde eşimn eli kan her teraf su,kan kum eşimn elini sardık bu seferde süpürge bozuldu ortalığı yalandan topladım halıyı kaldırdım süpürge biraz su çekmiş belki kuruyunca yeniden gelir kan lekelerini nasıl çıkaracam halıdan koltuklara bakrım göremedm inşaallah koltuklara sıçramamştır daha yeni yıkamıştık halılara koridor mutfak salon hep damla damla kan balık kurtaracam diye öyle dolaşmış evin içinde neyse yaşıyo balıklar.........
canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış daha büyük sıkıntı yaşamamışsınız canım ya gelince herşey üstüste geliyor değilmi
insanın canı sıkkın olunca canı hiç birşey yapmak istemiyor.neyse canım canını fazla sıkma her yokuşun bir inişi vardır inşallah bundan sonra seninde yüzün güler:16::16::16:

Aleykum selam canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
Allah daha iyi etsin canım:16::16::16::16::16::16:
bende olumsuz tüpbebek sonrası genetik testlerimi yaptırıyorum
çok zor hergün git gel kan ver derken çok yoruldum
ama şükürler olsun sonucu güzel çıkınca yorgunluğumuda unuttum
inşallah diğerleride güzel çıkınca tekrar tüpbebeğe başlıycam
Rabbim inşallah bu sefere meleğimi nasip eder
bu arada tekrar aramıza dönmene çok sevindim
Rabbim bütün sıkıntıları gidersin ve evini çocuklarınızın sesiyle şenlendirsin :49::49::49::49::49:

canım benimmmmmmm aminnnnnnn tez zamanda sende başını kaldırama inşallah uyku yapsın sana bebişerinnnn:16:

canımm çok geçmiş olsun inşallah enişte iyidir canım benim yaa Rabbim bununla geçmiş etsin:16:

ağlama cnaım benimmmmmmmm:16:

hemde nasıl kasıklarımın göğüslerimin ağrımasından mutluluk duyuyorum kociş sadistsin sen dio:60::60:

amin canım benimmm inşallah tez zamanda sizde yapın bu sürprizleri inşallahhhh:16:
sen nasılsın bakalım bugün temizlik falan yok dimi bizlesin:16:

Sizinleyim ömür boyu :)

Temizlik işim yok çok şükür ama çamaşır işim var :)
Resimlerle uğraştım sabahtan beri onay bekliyorum kazenden

iyi olmana sevindim dün gördüm ki yine birileri depresyona girmiş:50::50::50:
aynen canım bende çok üzülüyorum bende dün kırmızı kartı gördüm çok güzel gidiyordu ramazan
ama yine de seviniyorum çünkü inşallah kadir gecesini ihya edebilicem Allah'ın izniyle
annemlerde iyiler şükürler olsun annem biliyorsun daha önce ayağındaki kanser sebebiyle ameliyat olmuştu
şimdi bt çektirdi inşallah başka biryerine sıçramamıştır onun sonuçlarını bekliyoruz 15 gün sonra çıkacak
Rabbim sonucunu hayırlı ve temiz eylesin bizi sevdiklerimizle sınamasın dualarınızı eksik etmeyin
bende genetik testlerimi yaptırdım en sonuncuyu cuma günü yaptılar
şükürler olsun 2 tanesinin sonucu çıktı sorun yok inşallah diğer 2sindede sonucu temiz çıkar
bebeğimin gelmesine engel kalmaz inşallah
bu mübarek gün ve geceler hatırına Rabbim hepimizin evladını en yakın zamanda nasip etsin :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
depresyon olayına hiç girmeyelim :)
bu ara ben de depresyonun kapısına çok yakınım ama bebek için değil :(
yahu ramazan ayı çok kısa:(
grçekten bitmesin yaaaa,
geçen yıl salya sümük ağladım bitti diye bu yıl depresyona girmezsem iyi :(
canım geçmiş olsun, her şey güzelliğe dogru gidiyo demi :)

canım benimmmmmmm aminnnnnnn tez zamanda sende başını kaldırama inşallah uyku yapsın sana bebişerinnnn:16:

canımm çok geçmiş olsun inşallah enişte iyidir canım benim yaa Rabbim bununla geçmiş etsin:16:

ağlama cnaım benimmmmmmmm:16:

hemde nasıl kasıklarımın göğüslerimin ağrımasından mutluluk duyuyorum kociş sadistsin sen dio:60::60:

amin canım benimmm inşallah tez zamanda sizde yapın bu sürprizleri inşallahhhh:16:
sen nasılsın bakalım bugün temizlik falan yok dimi bizlesin:16:
zaten uyanamıyorum kız :)
tek gelsin de bebişim:)
seyyan gibi yatarım artık :60: :60:
büyük birşey olmadı diyorsun daha ne olsun evin içinde havai fişekmi patlatacaktın:1::1::1:neyse eşin zaten çığlık atarak kimseye duyurmamış sende topikte paylaşıp kimseye duyurmadın aranızda kalmış oldu:60::60::60::60::60:canım ya her kötü gününüz böyle olsun Rabbim daim etsin evladınında kesesini görmenizi kalp atışlarını duymanızı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin darısı bizlerin başına olsun inşallah:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:60: :60: :60:

maaşallah suphanallah canım diğerleri de temiz çıkacak inşallahhh
anneni de Rabbim korusun inşallah tertemiz çıkar sonuçları bt nin:16::16:
çıkın o depresyondan yaaaaaaaa kızcam ama:20:
şükürler olsun sonucum iyi çıktı benim eşimde genetik sorun vardı zaten birde bende olsaydı çok ağır olurdu bebeğim bana uzaklaşırdı diye çok korkmuştum şükürler olsun sorun çıkmadı inşallah diğerleride güzel çıkar amin
inşallah canım temiz çıkar sonucu Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor inşaallah iyi çıkar sonucu dualarınızı eksik etmeyin

Kızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamam:16:Gelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür:31:

herkesee sllmmm bugün çok kalabalık burası:1:kutlamamı yapıyoruz.Asbeciğim haberini bugün almış gibi seviniyorum hala.Allah tamamına erdirsin inşallahh:16:inşallah bizlerde hayırlısıyla kocalarımıza böyle güzel haberler verebiliriz.buaralar bende de bi tuhaflık var bu depresyon bulaşıcı galibaa:ssz:ama atlatacağız ya dimiii.nurusima siz nerde yapacaksınız tüpbebeği.bende cumaya randevu aldım öngörüşme yapacazz drcuğumla.gelecek ayda inşallah bişey olmazsa bizde başlayacaz ama korkuyorum yaa toplam kaç gün sürüyo işlemlerr

Sizinleyim ömür boyu :)

Temizlik işim yok çok şükür ama çamaşır işim var :)
Resimlerle uğraştım sabahtan beri onay bekliyorum kazenden
hadi yahu nerakla bekliyorum neler hzırladın :)
kızlarrrrrrrrrrr sanırım çogumuz regliz hadi bana kahvaltıya gelin :9::9::9::9::9:

Kızlarrr benim ve eşimin sonuçları çıktı eşime sperm dna testi yapıldı geçen yıl %86 sperm hasarlıyken şimdi %19 çıkmış Morfoloji %0 dı %2 çıkmış sayı ve hareketlilikte iyi dedi spermlerin kalitesini korumak için proxedd plus verdi günde iki kez Rabbime şükürler olsun testlerin bu kadar iyi olmasına nasıl mutlu olduk anlatamam:16:Gelelim bana genetik sonuçlarımı bugün aldım ve MTHFR C677T MUT. ve MTHFR A1298C MUT. HETEROZİGOT diğer değerlerim normal tabi bunu anlamadım doktora da henüz gösteremedim inşallah çok kötü bişe değildir :) galiba iki gende de pıhtılaşma varmış ama neşe doktor sölücek zaten işt böyle kızlarr şimdi hastalığımı bekliyorum bakalım fsh bu sefer kaç çıkacak inşallah düşmüştür:31:

ayy hadii hayırlısı cnmmm ne güzel ya 2 gündür güzel haberler alıyoruzz:52:

hadi yahu nerakla bekliyorum neler hzırladın :)
kızlarrrrrrrrrrr sanırım çogumuz regliz hadi bana kahvaltıya gelin :9::9::9::9::9:

Süprüz :))) şekerim.
Çok özel hazırlanmadım orta derece diyelim 2 kişiyiz zaten arttı yemekler.
Ben niyetliyim kızzz size afiyet olsun :)

şükürler olsun sonucum iyi çıktı benim eşimde genetik sorun vardı zaten birde bende olsaydı çok ağır olurdu bebeğim bana uzaklaşırdı diye çok korkmuştum şükürler olsun sorun çıkmadı inşallah diğerleride güzel çıkar amin
inşallah canım temiz çıkar sonucu Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor inşaallah iyi çıkar sonucu dualarınızı eksik etmeyin
yok yok Allah nasip edecek sana babaklarini :)
bak açılacak topikler seni bekliyo,

hamile haberini almış kadar sevindim canım :):16::16::16:
ayy kısa zaman sonra senden de güzel haber gelecek demektir :)
rabbimm nap et kısa zmanada herkese:)

ayy hadii hayırlısı cnmmm ne güzel ya 2 gündür güzel haberler alıyoruzz:52:

yok yok Allah nasip edecek sana babaklarini :)
bak açılacak topikler seni bekliyo,

hamile haberini almış kadar sevindim canım :):16::16::16:
ayy kısa zaman sonra senden de güzel haber gelecek demektir :)
rabbimm nap et kısa zmanada herkese:)

Sağolun kızlar Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder inşallahhh:16::16::16:

Back
X