Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

işe yarıyor demek ki inşallah seninde şifan olur
Ahmet Maranki tavsiye etmişti civan perçemini miyomlar için..Ben Fsh ve enfeksiyon için kullanıyorum civan perçemini miyomum yok canım..ama benimde endometrium sorunlu..işe

kızlarr miyom gebeliğe engelmiki benim drum engel değil demiştide:53:ne çok soru soruyorum bugün dimii:52:kusuruma bakmayınn

Maşallah prensese.Eşini çok sevdiğin için ona benzemiş canımcım :)

aminnn canım benim aminnn sıralanırız inşallahhhhhhhh

:1::1::1: ay çok iyi oldu yaa cumaya gittim dönecem:1::1:
bu da bir başarı kuzum alışmışsın yarışmalara bile katılıyorsun kuzuuu:52::52:
Döndüm cumadan :) Allah kabul etsin

Alalh kabul etsin canımmmm

allah razı olsun canım benım cumlemıze nasıp etsın ıns
aminnnnnnnn

canım senin yumurta rezervine ve ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor.zaten adetin 2.günü gittiğinde doktorun tedavinin kaç gün süreceğini söylüyor:34::34::34:[/QUOTE]

sağol cnm benim,merakımı mazur görr,biraz heyecan ve stress var:16::16::16::16:

kızlarr miyom gebeliğe engelmiki benim drum engel değil demiştide:53:ne çok soru soruyorum bugün dimii:52:kusuruma bakmayınn

olurmu tatlım soracaksın tabi biz burda soruları sorunları sevinçleri paylaşmak için buluyoruz..sende de mi miyom var
büyükse gebeliğin devamını zorlaştırıyor diye biliyorum canım ama bu konuda en çok nurusima bilgi sahibidir canım dilersen bir sor.

hanımlarrrr, benim bugün dersim var.
artık bu son seans. bakalım yeni kayıtlar var mı.4 kişi olmadan başlatmayacagım dersleri artık.
gereksiz yoruluyorum o zaman.
akşama gitmemem gereken bi yere davetliyim :)
kadın benle konuşmuyo ama iftara davet ediyolar :)
hadi bakalım akşam ne olacak çok merak ediyorum.
layyyyyyynnnnnnnnn öpüyorum sizi,
kendinize mukayet olun.
hadi hep böyle mutlu olun :):):16::16:

Kadının saçını başını yolmadan gelirsin inşallah eve :)
Bizde seni çok öpüyoruz canımmm :16:

canım senin yumurta rezervine ve ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor.zaten adetin 2.günü gittiğinde doktorun tedavinin kaç gün süreceğini söylüyor:34::34::34:

sağol cnm benim,merakımı mazur görr,biraz heyecan ve stress var:16::16::16::16:[/QUOTE]
estağfurullah canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
canım miyom eğer rahmin içindeyse gebeliğe engel oluyor alınması mecburi.eğer rahim dış duvarındaysa o zaman büyüklüğü önemli çünkü bebek büyüdükçe miyomda büyüğebiliyormuş hem annede ağrı oluyor hemde Allah korusun bebeğin düşmesine bile sebep oluyormuş.canım senindemi miyomun var ben bilmiyordum:44::44:

kızlar uyumaya yer arıyorum ve yarın beyannamenin son günü yaaa
ay canım ya senin şimdiden bebişlerin belirtimi veriyor mide bulantısı uyku falan derken bu kadar erken ve çok belirti bana çoğul gebeliği düşündürüyor.hadi hayırlısı durdun durdun turnayı gözünden vurdun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sağol cnm benim,merakımı mazur görr,biraz heyecan ve stress var:16::16::16::16:
estağfurullah canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
canım miyom eğer rahmin içindeyse gebeliğe engel oluyor alınması mecburi.eğer rahim dış duvarındaysa o zaman büyüklüğü önemli çünkü bebek büyüdükçe miyomda büyüğebiliyormuş hem annede ağrı oluyor hemde Allah korusun bebeğin düşmesine bile sebep oluyormuş.canım senindemi miyomun var ben bilmiyordum:44::44:[/QUOTE]

evet cnm bendede miyom var vede çikolata kisti:50:ama miyomun nerde olduğunu bilmiyorum.dr bu konuda hiç bi açıklama yapmadı bide çikolata kisti olanlar direk tüp bebeğe geçebiliyolarmış sanırım geçen bi topicte okudum şaşırdım çünkü devam ettiğim dr bi kez aşılama yaptı bana,kafam çok karışıyo bazen

hmm o zaman beklemem gerekecekk cnm
ne olur ne olmaz onca parayı çöpe atmış olmanı istemeyiz ama dimi:1:
konuşmadan iftar yapacaklar heheh merak ettim şimdi nasıl olacakki acaba:52:
valla çok merak ettim erkekler konuşur 2kadında tık yok:9::9::9:
ahh canııımmm zor olcak şimdi sana iş güç...yardım iste diğer çalışanlardan
nerdde kuzum daha beter köstek olmaya uğraşıyorlar bugünde zaman geçmek bilmedi akşam olsa da eve gitsem yaaa neyseki 3saatcik kaldı şu işleri bitirebilsem gelirim sohbete daldın mı akşam olur emme işleri bitiremiyorum bir yapıyorum aklım buraya kayıyor buraya geliyorum mıknatıs gibisiniz mübarekk:52::52:

Back
X