Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar selamun aleykum günaydın hayırlı sabahlar hepinize..
ne var ne yok bakalım..
kızlar ben bu ay belkide 2 seneden beri ilk defa erken adet oldum hemde 26. günde..
sizlere utanarak söylemem gereken bişey var ben ihlası ve enbiya süresi 89. ayeti okudum ama yasinlerimi okuyamamıstım musait olan biriniz tamamlayabilirmi:17:çok özür diliyorum...
bu arada bizim tedavi bidahaki aya ertelendi canlar malum transfer günü bayrama denk geliyor o yüzden...
neyse geç olsunda güç olmasın inşallah

Ben okurum canım yasinleri merak etme

nasılsınız........ramazanınız nasıl geçiyor rabbim veriyor kolaylığını.....ben fırsat bulamıyorum eskisi gibi bi haller var bende ama çözemedim kendimi sizi ihmal ettim biliyorum ama kusuruma bakmayın....haberlerinizide merak ediyorum aslında okuyamıyorum ama sevabına biri özelden mesaj atarsa çooooooooooooook sevinirim.....hiç iyi haber almak nasip olmadı...kendi arkadaşımın hamileliği dışında kız benden önce evliydi...eşi askere gitmemişti yaşları bizlerden küçük yani ama hızlı :))....aradan nerdeyse 5-6 yıl geçti geçenlerde askerlik olayıda bitincede maşşallahh.şıp diye hamile kaldı istedikleri bir zamanda....özeniyorum haliyle bizler uğraşınca inşallah allah bizlerede yardım eder...hakkımızda hayırlısı böyleymiş....seyyan geçmiş olsun......bu arada kays aşılama olucaktı ne oldu kiii.....umarım pot kırmamışımdır....diğer kızlar tedaviiniz nasıll hayırlı haberlerinizii alırım tek tek inşallah...öpüyorum hepinizii...

Kaysın aşılaması tutmadı :( malesef ama asbe hamile :)
Sen nasılsın bu kadar özletme kendini.
Bizim bebişler de gelecek ama zamanı var demek ki canımmm üzme tatlı canını.

Gündüzcüler nerdesiniz ya dafni asbe kayıplara karıştınız.
Taze hamişimiz uykuya doyamadı anlaşılan çok sıkıldım gelin yaaaaaaa

Ben okurum canım yasinleri merak etme

Kaysın aşılaması tutmadı :( malesef ama asbe hamile :)
Sen nasılsın bu kadar özletme kendini.
Bizim bebişler de gelecek ama zamanı var demek ki canımmm üzme tatlı canını.

Gündüzcüler nerdesiniz ya dafni asbe kayıplara karıştınız.
Taze hamişimiz uykuya doyamadı anlaşılan çok sıkıldım gelin yaaaaaaa

saol canım Allah razı olsun....Rabbim kabul etsin

evet yaa kimseler yok bugün cok sıkıcı geliyo bana kk burdaki arkadaşlarım günlükteki arkadaşlarım kimseler yok:50:

saol canım Allah razı olsun....Rabbim kabul etsin

evet yaa kimseler yok bugün cok sıkıcı geliyo bana kk burdaki arkadaşlarım günlükteki arkadaşlarım kimseler yok:50:

Amin Allah senden de razı olsun canım.

Dün kalabalıktık ne güzel.Asbe doktora mı gitti acaba diye düşünüyorum bir gelseydi

Sende gidersen ben yalnız mı kalacam :( niye gidiyo ki netin bir arıza mı var anlamadım
Niye gelmiyo bunlar strese girdim :14:
canım anlamadımki niye gidiyo net..benm zaten evde yok iş yerinden giriyrum oda öğleden sonraları problem cıkarıyo..gidene kadar burdayım.

bu arada gerçekten güzel olmus canım sofran gerçekten begendim:46:

canım anlamadımki niye gidiyo net..benm zaten evde yok iş yerinden giriyrum oda öğleden sonraları problem cıkarıyo..gidene kadar burdayım.

bu arada gerçekten güzel olmus canım sofran gerçekten begendim:46:

Gitmez inşallah.
Demek gerçekten beğendin.Çok sevindim senin gibi süslüye beğendirmek zordur çünkü :)

Gitmez inşallah.
Demek gerçekten beğendin.Çok sevindim senin gibi süslüye beğendirmek zordur çünkü :)
kızz ne süslüsü pasaklıyımdır beeennn:27::27:
gerçekten hoşmuş..
biz masada yemeyiz yemek yer sofrasında yeriz o yüzden girmek istemedim ben baska kategoriye belki katılırım:34:

arkadaslar nasılsınız.
dun ıftarda yalnızdım esım dısardaydı ıs arkadaslarıyla actı ıftarını 2senedır ılk defa aksam yemegınde yalnızdık çok zor gectı

canım bende baktım sofran çok guzel:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
masallah kız sana ne hamaratsın oyle elosa zaten bı harıka çok ozenıyorum sız gıbı bayanlara

kızz ne süslüsü pasaklıyımdır beeennn:27::27:
gerçekten hoşmuş..
biz masada yemeyiz yemek yer sofrasında yeriz o yüzden girmek istemedim ben baska kategoriye belki katılırım:34:

Teşekkür ederim canım.
Yer sofrası da harika olur neden katılmıyorsun hem farklı hem güzeldir yer sofrası.
Güzel bir eğlence oluyor be.Hem ne süslersin sen şimdi o sofrayı.

arkadaslar nasılsınız.
dun ıftarda yalnızdım esım dısardaydı ıs arkadaslarıyla actı ıftarını 2senedır ılk defa aksam yemegınde yalnızdık çok zor gectı

Yalnız değildin ki akıllım :)

canım bende baktım sofran çok guzel:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
masallah kız sana ne hamaratsın oyle elosa zaten bı harıka çok ozenıyorum sız gıbı bayanlara

:46::46::46:

Soframı beğenenleri çok seviyorum canımmmm :) elossam muhteşemdir bende elossaya çok özeniyorum :34:
Çok eğlenceli katılmak herkes katılmalı bence.Önemli olan 1.olmak değil emeğini paylaşmak.

Teşekkür ederim canım.
Yer sofrası da harika olur neden katılmıyorsun hem farklı hem güzeldir yer sofrası.

haklısın canım sankı yalnız kaldıgımı bıldıgı ıcın herzamankınden çok ama çok hareketlıydı babası gelınce duruldu..

arkadaslar nasılsınız.
emanın dediği gibi yanlız değildinki akıllım ayrıca hamillikten duygusal bakıyosun olaya sakin ol:16::16:

Teşekkür ederim canım.

güzelim siz sofra için filan yemeklerinizi tabaklara koyuyorsunuz diğer yemekler sofrada servis tabaklarında filan biz öyle yapmıyoruzki sırayla teencerelerden koyuyoruz yemeği süslemeyş fşlanda tencereden koyarken yapıyoruz o yüzden katılmadım ben size başarılar. bu arada özel msj attım bakarmısın:34:

:46::46::46:

Soframı beğenenleri çok seviyorum canımmmm :) elossam muhteşemdir bende elossaya çok özeniyorum :34:
Çok eğlenceli katılmak herkes katılmalı bence.Önemli olan 1.olmak değil emeğini paylaşmak.

canım ben ole becerıklı degılımdır ..
ama elosanın tarıflerıne baktım senın verdıgın tarıflerede baktım denemeyı dusunuyorumda kendımı ıyı hıssedemeyınce kalıyo yanı

kesin bişi yokmuş gibi davranır :)
lafımı sakınmayacagımı bildiginden bişiler uydyracaktır :):9:
ben fenayımdır, kandırılmaya gelmem :) gebertirim adamı:41:

yok yok seyyanın yeri ayrı :)
onun burnundan da getiririm ben :)

hakketten ha paralanacak kadar yazmışsınız:20:
siz kaşındınız size de sarayım da görün.

yarın alırım ben de sizden intikamımı:47:
oku oku bitmedi sanki benim hamilelik haberimi aldınız :)
ama ben benn seni çok seviyommm :18::18:
selamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde iyiyiz kizimla cok sukur sadece bir slm vermek icin girmistim Allaha emanet olun hepinizi opuyorum:54::54::54::54:
canım nerelerdesin merak ettim seniiii:16:
çok güzeeeeeeeeeeeeeel....canım Rabbim nazarlardan korusun sizi....kız sana tebrik yazısı yazdımdı görmedin mi:47::47:
yada sen gördün de ben mi görmedim:111::111::111::111:malum tek göz görmüyo:1:

ayyyyyy çok geçmiş olsun canım...küçükler büyükleri önlermiş.Rabbim betereinden korusun

canım nasıl sevindim.maaşallah..heterozigot önemli bişi değil canım benimde öyleydi.yani sevin sonuçlar temiz

ayyyy bende diyodum biri hazırlasa şu garibe de bir kahvaltı çağırsa diye
ben gelirim:10::10::10:

sen yaparsında biz beğenmezmiyiz canıııııııııım...

:52::52::52::52:ay dafni güldürdün kı beni...
ama muhat başkasıyla uğraşırsa ben kıskanırıııııııııııııııııııııııımmm
eeeeeee sana damüstehak dediğini duyar gibiyim:52::52::52:

he oku oku bitmiyo zatene tek gözlüyüm :27::27::27:
şişşşşşşşşşşşşşt seninde yerin ayrı....:16:
bu arada sebebi ne olursa olsun depresyona giriyomuşsun duyduğuma göre:46::46::46::46:
ay kusura bakma sevincimi gizleyemicem ben ya:21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32:
canım benimmm cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışsam da nolurr kusuruma bakma heyecanıma ver canımmmmmm
çok seviliyorsunnnnnnnnnnnn tez zamanda senden de böyle güzel haberler alalım inşallahhhhhh:16:
arkadaşlar selamun aleykum günaydın hayırlı sabahlar hepinize..
ne var ne yok bakalım..
kızlar ben bu ay belkide 2 seneden beri ilk defa erken adet oldum hemde 26. günde..
sizlere utanarak söylemem gereken bişey var ben ihlası ve enbiya süresi 89. ayeti okudum ama yasinlerimi okuyamamıstım musait olan biriniz tamamlayabilirmi:17:çok özür diliyorum...
bu arada bizim tedavi bidahaki aya ertelendi canlar malum transfer günü bayrama denk geliyor o yüzden...
neyse geç olsunda güç olmasın inşallah
hayırlısı olsun canımmmmmm Rabbim bir daha ki ay kondursun göbişe bebişi inşallahhhh bu arada belli mi olur tüp yapacağı ay hamiş kalan çok bayan var :52::52:
nasılsınız........ramazanınız nasıl geçiyor rabbim veriyor kolaylığını.....ben fırsat bulamıyorum eskisi gibi bi haller var bende ama çözemedim kendimi sizi ihmal ettim biliyorum ama kusuruma bakmayın....haberlerinizide merak ediyorum aslında okuyamıyorum ama sevabına biri özelden mesaj atarsa çooooooooooooook sevinirim.....hiç iyi haber almak nasip olmadı...kendi arkadaşımın hamileliği dışında kız benden önce evliydi...eşi askere gitmemişti yaşları bizlerden küçük yani ama hızlı :))....aradan nerdeyse 5-6 yıl geçti geçenlerde askerlik olayıda bitincede maşşallahh.şıp diye hamile kaldı istedikleri bir zamanda....özeniyorum haliyle bizler uğraşınca inşallah allah bizlerede yardım eder...hakkımızda hayırlısı böyleymiş....seyyan geçmiş olsun......bu arada kays aşılama olucaktı ne oldu kiii.....umarım pot kırmamışımdır....diğer kızlar tedaviiniz nasıll hayırlı haberlerinizii alırım tek tek inşallah...öpüyorum hepinizii...
canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsın:16:
Asbeeeeeeeeeeee kız nerdesin sen niye geç geldin :4::4::4:
canımcım ancak toparladım işleri bugün beyannamenin son günü ya bir de patronun oğlu geliyor benim masamda dibimde oturuyor sinir oldum valla:47:
arkadaslar nasılsınız.
as canım çok şükür sen nasılın
kıyamam canım benimmmmm Rabbim yokluklarını göstermesin:16::16:

emanın dediği gibi yanlız değildinki akıllım ayrıca hamillikten duygusal bakıyosun olaya sakin ol:16::16:

güzelim siz sofra için filan yemeklerinizi tabaklara koyuyorsunuz diğer yemekler sofrada servis tabaklarında filan biz öyle yapmıyoruzki sırayla teencerelerden koyuyoruz yemeği süslemeyş fşlanda tencereden koyarken yapıyoruz o yüzden katılmadım ben size başarılar. bu arada özel msj attım bakarmısın:34:

haklısın canım
bu arada sen neler yapıyorsun

Back
X