- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
arkadaşlar selamun aleykum günaydın hayırlı sabahlar hepinize..
ne var ne yok bakalım..
kızlar ben bu ay belkide 2 seneden beri ilk defa erken adet oldum hemde 26. günde..
sizlere utanarak söylemem gereken bişey var ben ihlası ve enbiya süresi 89. ayeti okudum ama yasinlerimi okuyamamıstım musait olan biriniz tamamlayabilirmiçok özür diliyorum...
bu arada bizim tedavi bidahaki aya ertelendi canlar malum transfer günü bayrama denk geliyor o yüzden...
neyse geç olsunda güç olmasın inşallah
Ben okurum canım yasinleri merak etme
nasılsınız........ramazanınız nasıl geçiyor rabbim veriyor kolaylığını.....ben fırsat bulamıyorum eskisi gibi bi haller var bende ama çözemedim kendimi sizi ihmal ettim biliyorum ama kusuruma bakmayın....haberlerinizide merak ediyorum aslında okuyamıyorum ama sevabına biri özelden mesaj atarsa çooooooooooooook sevinirim.....hiç iyi haber almak nasip olmadı...kendi arkadaşımın hamileliği dışında kız benden önce evliydi...eşi askere gitmemişti yaşları bizlerden küçük yani ama hızlı :))....aradan nerdeyse 5-6 yıl geçti geçenlerde askerlik olayıda bitincede maşşallahh.şıp diye hamile kaldı istedikleri bir zamanda....özeniyorum haliyle bizler uğraşınca inşallah allah bizlerede yardım eder...hakkımızda hayırlısı böyleymiş....seyyan geçmiş olsun......bu arada kays aşılama olucaktı ne oldu kiii.....umarım pot kırmamışımdır....diğer kızlar tedaviiniz nasıll hayırlı haberlerinizii alırım tek tek inşallah...öpüyorum hepinizii...
Kaysın aşılaması tutmadı

Sen nasılsın bu kadar özletme kendini.
Bizim bebişler de gelecek ama zamanı var demek ki canımmm üzme tatlı canını.
Gündüzcüler nerdesiniz ya dafni asbe kayıplara karıştınız.
Taze hamişimiz uykuya doyamadı anlaşılan çok sıkıldım gelin yaaaaaaa