- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
son zamanlar, daha doğrusu anne olduğumdan beri o kadar çok olay oldu ki. hep ölen annelerinin arkasından ağlayan çocuklar...Neden bana bisey olursa evlatlarim ne yapari dusunmek yerine onlarin guzel gunlerini birlikte yasayacagin hayati dusunmuyorsun? Mesele onlar universiteyi kazanip mezun olduklarinda, evlendiklerinde, torunlarini sevdiginde yanlarinda sen olacaksin bunlari dusunup hayatin tadini cikarmaya bak.
üvey anne en korktuğum seyHamilelik hormonları bunlar sakin ol.
Eşinde belki evlenmez nerden biliyosun.
aminnDini söylemler yasak ama benim size tek önerim Allaha sığının.
Onlar bize Rabbimizin emaneti..
Aynı endişeler bende de var..
Allah tüm çocukları korusun. Onlara en güzel hayatları yaşatsın inşallah...
benim korkum üvey annecanm sen yoksan annen var ona çok iyi bakacak. umarım kaynanan da iyi bi hanımdr o var. inan bende bu korkudan çocuk yapamıyorum.
çok çok insan yitirdik bu yıl.2015 yılı benim içinde çok kötü geçti hala da öyle.
Gerek çevremden gerek ülkede birçok insan hayatını kaybetti nefret ettim bu yıldan.
Yarının garantisi yok bunu anladım, kendimi kontrol etmeden söylediğim lafların sevdiklerimi üzeceğini sonradan pişman olsam da fayda etmeyeceğini.
Kimin ne zaman gideceği belli olmaz o yüzden anı yaşayın herşeye şükredin ben öyle yapıyorum artık.
Çevremdeki olaylardan yitirilenlerden çok etkilendim bende sizin gibi düşünüyordum ama bol bol dua edin ve hiçbir şey için moralinizi etrafınızdakileri üzmeyin kırmayın.
Hep pozitif bakın ve dua edin ferahlayacaksınız inşallah.
tam da onu diyorum. son zamanlarda yaşanan olaylar.kötü şeyler düşünmeyin desem de zaman zaman bana da oluyor :) ve pozitif düşünmeye calışıyorum.Aslında bunda bunu düşündüren sebep şuan ki gündemimizde yaşanan olayların bizi etkiliyor olması.Rabbim tüm yavruları korusun onları annesiz bizi yavrusuz bırakmasın inşallah.....
çok çok insan yitirdik bu yıl.
gerek şehitlerimiz, gerek patlamalar.
nefret ettim bu yıldan diycem de oğlum da bu yıl doğdu
benim korkum üvey anne
canm sen yoksan annen var ona çok iyi bakacak. umarım kaynanan da iyi bi hanımdr o var. inan bende bu korkudan çocuk yapamıyorum.
tam da onu diyorum. son zamanlarda yaşanan olaylar.
evlat acısı 4 5 yılda unutulur. peki annesizlik...
Optimist olmaya calis. Internetde anne evlat iliskilerine bak cocugunu nasil bugutecegin konusunda bilgiler al. Her sey guzel olacak evladini guzelce buyuteceksinson zamanlar, daha doğrusu anne olduğumdan beri o kadar çok olay oldu ki. hep ölen annelerinin arkasından ağlayan çocuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?