evlatlarım :(

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
2015 yılı çok kötü bir yıl oldu. sanırım kendimi bildim bileli en fazla bu yıl kayıplar verdik
Bi alişveriş merkezinde merdiven kazasında ölen kadından beri sürekli kabus görüyorum. Ben ölürsem çocuklarım ne yapar, benden sonraki kişiler onlara nasıl davranır, ya eşimin evleneceği kişi...
Geçen sosyal medyada bir video izledim. Yetimhanede ufak ocuğun teki annesinin resmini çiziyor ve koynunda uyuyor. o beni mahfetti.
Bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. İçimi kime boşaltsam kafayı yediğimi söylüyor.. ama kimse benim açımdan düşünmüyor.
Bana birşey olursa evlatlarım ne yapar bensiz. kimse benim kadar onları sevemez, koruyamaz, üzerlerine titreyemez...
bu kabuslardan nasıl kurtulurum

canm sen yoksan annen var ona çok iyi bakacak. umarım kaynanan da iyi bi hanımdr o var. inan bende bu korkudan çocuk yapamıyorum.

2015 yılı benim içinde çok kötü geçti hala da öyle.
Gerek çevremden gerek ülkede birçok insan hayatını kaybetti nefret ettim bu yıldan.
Yarının garantisi yok bunu anladım, kendimi kontrol etmeden söylediğim lafların sevdiklerimi üzeceğini sonradan pişman olsam da fayda etmeyeceğini.
Kimin ne zaman gideceği belli olmaz o yüzden anı yaşayın herşeye şükredin ben öyle yapıyorum artık.
Çevremdeki olaylardan yitirilenlerden çok etkilendim bende sizin gibi düşünüyordum ama bol bol dua edin ve hiçbir şey için moralinizi etrafınızdakileri üzmeyin kırmayın.
Hep pozitif bakın ve dua edin ferahlayacaksınız inşallah.

son zamanlar, daha doğrusu anne olduğumdan beri o kadar çok olay oldu ki. hep ölen annelerinin arkasından ağlayan çocuklar...

kötü şeyler düşünmeyin desem de zaman zaman bana da oluyor :) ve pozitif düşünmeye calışıyorum.Aslında bunda bunu düşündüren sebep şuan ki gündemimizde yaşanan olayların bizi etkiliyor olması.Rabbim tüm yavruları korusun onları annesiz bizi yavrusuz bırakmasın inşallah.....

çok çok insan yitirdik bu yıl.
gerek şehitlerimiz, gerek patlamalar.
nefret ettim bu yıldan diycem de oğlum da bu yıl doğdu

tam da onu diyorum. son zamanlarda yaşanan olaylar.
evlat acısı 4 5 yılda unutulur. peki annesizlik...

çok çok insan yitirdik bu yıl.
gerek şehitlerimiz, gerek patlamalar.
nefret ettim bu yıldan diycem de oğlum da bu yıl doğdu

İşte kötülükler içinde sizin için bir güzellik.
Ya şöyle olursa ya çocuklarım bensiz kalırsa diye kalbinizi karartmayın, bu size moral bozukluğundan başka birşey kazandırmaz.
Sürekli dua edin sağlık dileyin. Çocuklarınızı mutlu büyütün pozitif olmayı aşılayın.

benim korkum üvey anne

Kendini böyle doldurma, kurmamaya gayret et, iyi şeyler düşün
Rabbim çocuklarının başından eksik etmesin seni
Biraz hamilelik hassasiyeti yaşıyorsun gibi geldi bana, toparla kendini kötü düşünüp dengeni bozma
Allah sağlık, sıhhat versin, torunlarının bile başında dur inşallah (bi de küçük dipnot bende üvey anneyim, öyle bir kabus haline getirme bunu =)) )

tam da onu diyorum. son zamanlarda yaşanan olaylar.
evlat acısı 4 5 yılda unutulur. peki annesizlik...

çok izleme dicem izleme desemde mutlaka birilerinden haber alırsın o bile piskolojini bozmaya yeter.Genede sen bol dua et hayrı ve şerri veren rabbim iyi düşünelim iyi şeyler olsun . :)

son zamanlar, daha doğrusu anne olduğumdan beri o kadar çok olay oldu ki. hep ölen annelerinin arkasından ağlayan çocuklar...
Optimist olmaya calis. Internetde anne evlat iliskilerine bak cocugunu nasil bugutecegin konusunda bilgiler al. Her sey guzel olacak evladini guzelce buyuteceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…