evlatlarım :(

asıl ölünce ne yapacağız biz onu düşünelim.hayatta kalan öle yada böle hayatını öyle bir sürdürüyorki ohh mis evleniyoda çocuğuda oluyo yiyp içiyo keyfine bakıyo.oysa ölen sonsuzlukta ne yaşıyor kimbilir.helede imanı zayıfsa.kocaya gelince her 10 kocadan 9 u ooohh miss havasında canım.vefat eden eğer kadınsa kocası koşa koşa parasını yemeye geliyor. evraklarını iki günde tamamlıyo.memurum ben ve vefat edenlerin işlemlerini yapıyoruz.ama ölen erkek ise kadını biz buluyoruz gel işlemleri yap diye.geliyoki bitmiş perişan.

Yanliz degilsin canim, sanirim hamileliklerimiz yüzünden bu haldeyiz, daha iki gün önce rüyamda 2,5 ki kizimin ucurumdan düştüğünü gördüm halâda etkisindeyim anne olmak heran evladini düşünmekmiş ya bana birşey olursa ya ona birşey olursa diye diye geçiyor günler... İnşallah doğumdan sonra düzeliriz

Bunlari bende cok dusundum ve icinden cikamadim. Hatta cocuklarim uyurken onlari izleyerek agliyordum bi ara ben olmasam naparlar diye. Sonra anladimki olan ölene oluyor, bu dunyada kalanlar bi sekilde devam ediyor. Anneler var halalar teuzeler var. Hadi hicbiri yoksa yurtlar var. Ha bide uvey anneler var ama rabbim hicbirimizin evladini uvey ana eline biraakmasin
bu gunun tadini cikar olum baki ve yasam belirli bi ywre kadar. 1 dk sonra ne olur kimse bilmiyor. Doya doya kokla op sev zaman gecir cocuklarinla. Az sonra oleceksen bile cocuklarina kimin baktigi kadar annelerini nasil hatirlayacaklari onemli.

Dr a gidebildiniz mi kistle ilgili?
Umarim hersey yolundadir.Hormonlarinizdan dolayi boyle hislere kapilmis olmalisiniz.

Kiyamam sana ahhh bu hormonlar.
Güzel şeyler düşün bol bol dua et canım

kadın fedakardır, sadıktır

aynen öyle. doğurunca düzelir inşallah

onları kötü insanlarla karşılaştırmasın Allah

İyi şeyler duşunelim canım yapacak bişey yok bende kaynanama emanet ettim kimseye verme dedim eşin evlenirse uvey annede kalmayacak oğlum ama çokta takmıyorum onlar bize emanet sadece zaten sahipleri var onları koruyan

Konunuz geçenlerde izlediğim bi haberi hatırlattı: ge ce kalkıp cocuklarının üstünü örtmüş ve şöyle demiş; bana bişey olsa kim üstünü örter,kim benim gibi bakabilir... demiş ağlamış ve uyumuş. Rüyasında bir ses ayet okuyormuş: onlar sadece kendilerini düşünürler ... gibi bişeydi.
Okadar etkilenmiş ki yetim ve öksüzler için dernek kurmuş bayağı geniş bi kitleye ulaşmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…