- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
hamilelikten.Allah korusun canım düşünmemeye çalış...
hamilelikten hormonal olabilir bu durumun.
ben resmen üzerlerine titriyorum. aşığım yani onlara resmenOptimist olmaya calis. Internetde anne evlat iliskilerine bak cocugunu nasil bugutecegin konusunda bilgiler al. Her sey guzel olacak evladini guzelce buyuteceksin
bu resme saatlerce ağladım
Eki Görüntüle 1655923
Hayat bu babasiz da kalabilir tek kendini dusunme o zaman elini ayagini katla otur her gun agla cocugunu da mitlu buyut esin de etkilenir sonra ondansa sen bu reme bakbu resme saatlerce ağladım
Eki Görüntüle 1655923
ama üvey anne var, üvey anne var. benim anne babam da üvey. ama dünyalar tatlısı (azerbaycandan 15 sene önce bi çocuk almışlar)Kendini böyle doldurma, kurmamaya gayret et, iyi şeyler düşün
Rabbim çocuklarının başından eksik etmesin seni
Biraz hamilelik hassasiyeti yaşıyorsun gibi geldi bana, toparla kendini kötü düşünüp dengeni bozma
Allah sağlık, sıhhat versin, torunlarının bile başında dur inşallah (bi de küçük dipnot bende üvey anneyim, öyle bir kabus haline getirme bunu =)) )
ya hamilelik bu işteBu korku zaman zaman beni de ele geçiriyor. Annemi erken yaşta kaybettim, annesizliğin tüm zorluklarını bilirim. Şimdi bir kızım olacak ve ölmeye bile hakkım yokmuş gibi hissediyorum. Bana bir şey olsa, yaşadığım zorlukların aynısını onun yaşayabilme ihtimali bile içimi eziyor. Sonra diyorum ki, öyle bir şey olsa babası olur yanında, benim o da yoktu. Kolay olmaz ama en azından babası tarafından sevilip, korunacağına inancım tam. Sonra diyorum ki, hepimiz ölümlüyüz, er geç öleceğiz, bunun ne zaman ve ne şekilde olacağını bilemeyiz. Belki yarın, belki 70 sene sonra... Ömür denen şey bu kadar öngörülemez ve belirsizken, başımıza gelmemiş şeyler için endişelenmek bugünü de elimizden almaktan başka ne işe yarar? İşte o korku beni ele geçirmeye meylettiğinde, çevremdekilere ve kendime bu haksızlığı yapamam, bu korkunun gölgesinde yaşayamam diyorum, kendimi kötüyü düşünmektense, iyiyi düşünmeye odaklıyorum.
korkma benim halam da eniştemin ikinci eşi ve eniştemin kızlarına gerçek anne gibi davranuo kızlar büyüdüler kendi çocukları bile oldu ona anne diyolar torunlarda annane hep dua et rabbine sığın çocuklarını eşini allah iyi insanlarla karşılaştırsın.. hepimizin gideceğiyer orası ama fazlada kötü düşünme hep iyi düşünmeye çalış allah sanada eşinede çocuklarına da uzun ömürler versin..benim korkum üvey anne
amin. evlat olunca böyle oluyormuş işteBi dönem ben de yaşadım ya doğumda ölürsem yavrum ne olur diye oturup oturup agliyodum. Eşim onu bu dünyaya gönderen ALLAH onun herseyini hazırladı böyle düşüncelere girip de isyan etme dedi. Düşündüm onun bu dünya da rızık olduğu sürece yaşayacak ve bi şekilde buyuyecek. Kaygilanmayin kimsesizlerin kimsesi var ...ona sığının . ALLAH hepimize hayırlı uzun ömürler versin .
benim 2.5 çocuğum var şuan. yani kısmetse 3 olacak. bi kız bi erkek. 3. belli değilO korku bendede zaman zaman oluyor üç evladım var kimse onlara benden daha iyi bakmaz geçen eşime söyledim eğer bana bişey olursa cocuklarimi anneme bırakırsın diye esimde ölümün yaşı Yok böyle şeyler düşünme dedi ama insanoğlu işte insanın aklına binbir türlü şeyler geliyor annelik içgüdüsu bence senin kaç çocuğun var
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınkorkma benim halam da eniştemin ikinci eşi ve eniştemin kızlarına gerçek anne gibi davranuo kızlar büyüdüler kendi çocukları bile oldu ona anne diyolar torunlarda annane hep dua et rabbine sığın çocuklarını eşini allah iyi insanlarla karşılaştırsın.. hepimizin gideceğiyer orası ama fazlada kötü düşünme hep iyi düşünmeye çalış allah sanada eşinede çocuklarına da uzun ömürler versin..
amin kuzum içini karartma sen iyi düşün iya olsunAllah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
neyse ki bu kadar kötü bi dünyada güzel şeyler de oluyoramin kuzum içini karartma sen iyi düşün iya olsun
Tamam işte, hamilelik bu. =) Hassas yapımız iyice hallaç pamuğu kıvamında. Kimin ne yaşayacağının garantisi yok bu dünyada. Elimizde şuanımız, mutluluklarımız, sevdiklerimiz ve umutlarımız var. Endişelerimizin bunların tadını çıkarmamıza engel olmasına izin vermememiz gerekiyor. (bu iş hamilelikten sonra daha kolay olacak, inanıyorum =)ya hamilelik bu işte
ben de kendime çok diyorum: SENİN DEĞİL ÖLMEYE, HASTALANMAYA BİLE HAKKIN YOK. EVLATLARIN İÇİN DİK DURMAK ZORUNDASIN diye. şuan o yüzden güçlü duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?