- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
tabi bağlı olucak bizde annemize bağlıyız allah bizi korudu bizde üvey anne elinde büyüyebilirdik ama allah böle bişey vermedi iyiki de vermedi bazen bende kötü şeyler düşünüorm ama kötü kötüyü çağırır iyi düşün iyi olsun..yürütece koyuyorum bebeği, salonun en uzak yerine bırakıp çağırıyorum. nasıl koşa koşa geliyor oğlum. daha şimdiden çok bağlı bana
gerçekten öyle. hormonlar karman-çorman. ben hiç ağlamazdım hayatımdaTamam işte, hamilelik bu. =) Hassas yapımız iyice hallaç pamuğu kıvamında. Kimin ne yaşayacağının garantisi yok bu dünyada. Elimizde şuanımız, mutluluklarımız, sevdiklerimiz ve umutlarımız var. Endişelerimizin bunların tadını çıkarmamıza engel olmasına izin vermememiz gerekiyor. (bu iş hamilelikten sonra daha kolay olacak, inanıyorum =)
iyi üvey anneler de var. mesela benim annem. ama o kadar hassas oluyoruz ki bazentabi bağlı olucak bizde annemize bağlıyız allah bizi korudu bizde üvey anne elinde büyüyebilirdik ama allah böle bişey vermedi iyiki de vermedi bazen bende kötü şeyler düşünüorm ama kötü kötüyü çağırır iyi düşün iyi olsun..
allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.benim korkum üvey anne
amin aminnnnnnnnnnnnnnallah iyilerle karşılaştırsın inşallah.
malesef öylesana inanamıyorum
var evet halam dedim örenek verdim bnm kardeşşm benden hemn sonra doğdu yani aramızda bir buçuk yaş vardı bana çoğunlukla halam bakto babanne baktı .. halamda eniştemin ikinci eşi. kayınvalidemşn annaneside üveymiş oda çok iyimiş. diorum ya iyilerde kötülerde var ama sen iyi düşün iyi olsuniyi üvey anneler de var. mesela benim annem. ama o kadar hassas oluyoruz ki bazen
malesef öyle
Anksiyete (kaygı) bozukluğu, kendimden biliyorum, hatta bi ara okurken acaba konuyu benmi açtım dedim :))2015 yılı çok kötü bir yıl oldu. sanırım kendimi bildim bileli en fazla bu yıl kayıplar verdik
Bi alişveriş merkezinde merdiven kazasında ölen kadından beri sürekli kabus görüyorum. Ben ölürsem çocuklarım ne yapar, benden sonraki kişiler onlara nasıl davranır, ya eşimin evleneceği kişi...
Geçen sosyal medyada bir video izledim. Yetimhanede ufak ocuğun teki annesinin resmini çiziyor ve koynunda uyuyor. o beni mahfetti.
Bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. İçimi kime boşaltsam kafayı yediğimi söylüyor.. ama kimse benim açımdan düşünmüyor.
Bana birşey olursa evlatlarım ne yapar bensiz. kimse benim kadar onları sevemez, koruyamaz, üzerlerine titreyemez...
bu kabuslardan nasıl kurtulurum
aynı senin gibii düşünüyordum. insan ömrü ne kadar uzunmuş, diye. ama şimdi de hayat ne kısaymış diyorumçocuklarım yokken insan hayatı bana çok uzun gelirdi.
insan 80 yıl niye yaşar ki derdim.
ye iç uyu yaşlan ve öl şeklindeydi benim için hayatın tanımı.
evlatlarım olunca senin gibi kaygılarla doldum. ama hepimiz Rabbim in emanetiyiz.
biz ana babalarımız başımızda diye bu günlere gelmedik ki, Rabbim öyle takdir etti, aile içinde büyüdük, ömrümüz varmış yaşadık, kısmetimizde evlenmek varmış evlendik, nasipliymişiz çocuklarımız oldu.
bu her insan için böyle.
Allah alır verir. senin benim düşünmemiz kaderi değiştirmez. tek yapmamız gereken, yani elimizden gelen bol bol dua etmek.
Rabbim: dua eden yok mu icabet edeyim? isteyen yok mu vereyim buyuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?