• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlarimi yetistiremedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi luges
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

luges

guncel 74
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
793
1.752
113
Bu kadar zor mu çocuk büyütmek ben artik cok yoruldum.. Gittikce akillanirlar diyorum sakinlerler diyorum ama olmuyor evde ki her türlu zulume katlaniyorum iki cocuk birbirini yiyor evde hep bağlık ciglik kardes kavgasi bir sekilde aşıyoruz her isi bir kenara biraktim onlarla ilgileniyorum yemekler yapiyoruz beraber pastalar yapiyoruz asla ellerine tv tablet vs vermedim Allah biliyor ya beyinleri ölmesin dedim aptallasmasinlar dedim. İkiside cok hareketli cok yaramaz okuldan birsey ogrenmeden gelirler saatlerce masada oturturum ki neyi dinlemedilerse onu ogretmek isterim. Yeri gelir kizarim sinirlerinim ama onlar benim evlatlarim biliyorum yaramazlar coğu cocuktan farklilar bunu ben biliyorum babalarinin sorumsuzlugunu bile ben sirtime yuklendim onun sorumluluklarinida aldim omzuma ama artik cok agir geliyor be.. cok yoruldum. Artik bu yüklendiğim hersey psikolojik olarak beni cok yordu bobreklerimin ikisindede kist memelerde kist omurgalarda kayma derken artik cok yiprandim..beni yipratan aslaa cocuklarim degil onlar benim herseyim ama beni yoran cevredeki insanlarin surekli yuzume nasil yaramazlar Allah sana sabir versin cok zorlar vb konusmalari birde gecenlerde kayinbabam cocuk tuvaletten pis cikti diye Cocuga egitim verilmeli tarzinda konusmasi oldu Ben sirf cocuklarima adamisim kendimi ne mucadeleler vermisim icime ata ata sagligimdan olmusum ne yapcagim bilmiyorum.. Yaslari 8 ve 5 gun gectikce buyuyecekler diyorum ama gun gectikce anlasamiyorlar buyuk olan herseye karsi cikiyor bir gun olsun odev yapmak istemiyor hergun yalvara yalvara yaptiriyorum bazende sen bilirsin yapmazsan yapma o senin sorumlulugun diyorum tamam diyip odevsiz gidiyor okula sasirdim inanin kucuk desen hep bir aglama hep bir dedigini ettirme cabasi... Ben herseyi kontrol edecegim derken herseyimi kaybetmisim . Cok yanlis yetistirmisim cocuklarimi ölsem gitsem bu dunyadan belki benden daha iyi yetistirirler cocuklarimi belkide onlarin bu yaramazliginin tek nedeni benim...
Gun boyu onlara cok darda kalmazsan asla vurmam bazen cok darliyorlar birbirlerime vuruyorular dayanamiyorum kıvırıyorum ama babalari işten geliyor en ufak seyde vuruyor deliriyorum sen bu cocuklarin birseyini ustlenmemişsin ne hakla vurursun.. Bugun buyuk oglum tuvalete girdi ona bagirdim cagirdim temiz birak deden bana cocuga terbiye ver dedi sirf sen pis biraktin diye dedim sonra bi ağit geldi girdim odaya kitlendim saatlerdir agliyorum gercekten iyi degilim baskalari yuzunden ben cocuguma bagirdim Allah bana bu baskiyi yapanlardan razi olmasin . iki cocugum babasiyla iceride ben odada agliyorum sirf onlara yansitmamak icin kendime gelmeye calisiyorum ama artik cok agir geliyor . Cocuklarla bir yere gitmek istemiyorum cunku yaramazlar gitmek istemiyorum cunku anlasamiyorlar kimseyle . Eve kapandik resmen annesine bile gitmeik istemez mi bi insan istemiyorum cunku huzur bulamiyoruz evde disariya gore daha sakinler

Son düzenleme:
Kaç yaşındalar

Psikologdan destek aldınız mı hiç? O sizi en iyi şekilde yönlendirir.

Artık mhrsden de alınabiliyor, yeni bir buton olarak var. Maddi durumunuz yoksa buradan randevu alın. Çocuk gelişimi gibi bir seçenek de vardı.

Psikologdan destek aldınız mı hiç? O sizi en iyi şekilde yönlendirir.

Artık mhrsden de alınabiliyor, yeni bir buton olarak var. Maddi durumunuz yoksa buradan randevu alın. Çocuk gelişimi gibi bir seçenek de vardı.
eşim bundan iki sene once agzinda sakiz gibi psikologa git psikologa git dedi gittim misol diye bir ilac yazdi gonderdi beni dinlemedi bile aslında psikolojimi bozan unsur eş faktoru . Cocuklar onun icin önemli ama lafta. Mesela egitim cok onemli egitim cok onemli der hep ama egitimlerine katkisi sifir 3. cocuk 3. cocuk der ama 2 cocuga babaligi opup sarilmaktan baska birsey degil ya aslinda ben artik bunu kabullendim eşimin cocuklara ve bana olan desteksizligini kabullendim ama cevreden insanlarin surekli bunlar yaramaz diyisleri Allah sana sabir versin diyisleri beni daha cok yipratti haklilar bakin yalan yok duz duvardan bile uzerine cikip atlayarak gidiyor cocuklarim cunku cocuklar disari hayatini doya doya yasayamadilar yaramaz dediler akran zorbaligi bile yaptilar bir gun kendisinden buyuk bir cocuk bogarken yakaladim birdaha tek basina gonderemedim disariya aslinda kimseye vurmazlar yemin ederim ama cok hareketliler bi bisiklet surerler inanin araba hiziyla eş deger biri kiz biri oglan ama ikiside erkek sanki kiyamiyorum da onlara ne gunahlari var her cocuk bir olmaz ki ama bazen oyle doluyorum ki cekip gitsem bu dunyadan kimse benim cocuklarima benim gibi bakmayacak boyle buraya yaziyorum salya sumuk agliyorum destek oluyor buradaki insanlae o bana yetiyor Allah herkesten razi olsun yarin ben yine bisey olmamis gibi kaldigim yerden devam edecegim sirf bu yazilarim icimi bosaltmak icin buraya

eşim bundan iki sene once agzinda sakiz gibi psikologa git psikologa git dedi gittim misol diye bir ilac yazdi gonderdi beni dinlemedi bile aslında psikolojimi bozan unsur eş faktoru . Cocuklar onun icin önemli ama lafta. Mesela egitim cok onemli egitim cok onemli der hep ama egitimlerine katkisi sifir 3. cocuk 3. cocuk der ama 2 cocuga babaligi opup sarilmaktan baska birsey degil ya aslinda ben artik bunu kabullendim eşimin cocuklara ve bana olan desteksizligini kabullendim ama cevreden insanlarin surekli bunlar yaramaz diyisleri Allah sana sabir versin diyisleri beni daha cok yipratti haklilar bakin yalan yok duz duvardan bile uzerine cikip atlayarak gidiyor cocuklarim cunku cocuklar disari hayatini doya doya yasayamadilar yaramaz dediler akran zorbaligi bile yaptilar bir gun kendisinden buyuk bir cocuk bogarken yakaladim birdaha tek basina gonderemedim disariya aslinda kimseye vurmazlar yemin ederim ama cok hareketliler bi bisiklet surerler inanin araba hiziyla eş deger biri kiz biri oglan ama ikiside erkek sanki kiyamiyorum da onlara ne gunahlari var her cocuk bir olmaz ki ama bazen oyle doluyorum ki cekip gitsem bu dunyadan kimse benim cocuklarima benim gibi bakmayacak boyle buraya yaziyorum salya sumuk agliyorum destek oluyor buradaki insanlae o bana yetiyor Allah herkesten razi olsun yarin ben yine bisey olmamis gibi kaldigim yerden devam edecegim sirf bu yazilarim icimi bosaltmak icin buraya
Kendiniz de gidin ama ben daha çok çocuklar için demiştim.

Misol de ağır bir ilaç değil. Faydasını görürdünüz belki. Dışarıda zarar görecekler diye izole etmeniz de iyi değil. Kaygınız var ise misol iyi gelirdi.

Konu sahibi seninle alakalı değil çocukların mizacı o. Enerjilerini atacak bi kursa ver destek al
gunduz okul oldugu icin kursa sadece aksam gidebilirler aksamda babanin gönlü olmuyor yoruldugu icin o yorulmasin biz herseyi ustlendik olmadi ben goturecegim dediginiz gibi kursa

gunduz okul oldugu icin kursa sadece aksam gidebilirler aksamda babanin gönlü olmuyor yoruldugu icin o yorulmasin biz herseyi ustlendik olmadi ben goturecegim dediginiz gibi kursa
Destek alın belki farkında olmadığı bi sorun vardır okulda nasıllar

Valla bazen de yapabildiğini yapıp gerisini dert etmemek gerekiyor sanırım ya. Kısacası olduğu kadar deyip dert edinmemelisiniz. Tek başınıza bu kadar oluyorsa tamam yani, daha fazla yıpratmayın kendinizi. Ödevini yapmıyorsa biraz da babasına yönlendirin. Bu kadar keder iyi değil, sağlığınız için biraz daha rahat olmalısınız.

Destek alın belki farkında olmadığı bi sorun vardır okulda nasıllar
okuldada cok hareketliler cok merhametli ogretmenimiz var o olmasaydi ben daha kotu olurdum inanin eline tablet veren saatlerde o cocuklari tv karsisindan kaldirmayan annelerin çocukları benimkilerden sakin belkide ben yaptim bu yanlisi diyorum salsaydim keske ama yapamadim . cok da zeki oglum ama dedigim gibi hep benim destegimle 1. sinifta bile okuldan tek kelime ogrenmeden gelirdi yaramazligindan ama destek vere vere gittik ogretmenle beraber.

okuldada cok hareketliler cok merhametli ogretmenimiz var o olmasaydi ben daha kotu olurdum inanin eline tablet veren saatlerde o cocuklari tv karsisindan kaldirmayan annelerin çocukları benimkilerden sakin belkide ben yaptim bu yanlisi diyorum salsaydim keske ama yapamadim . cok da zeki oglum ama dedigim gibi hep benim destegimle 1. sinifta bile okuldan tek kelime ogrenmeden gelirdi yaramazligindan ama destek vere vere gittik ogretmenle beraber.
Cocuklarda hiperaktivite olabilir. Bir cocuk & ergen psikiatristine goturun.

Hiperaktiftir belki. Psikoloğa götürün. Ne çocuklarınız ne de kendiniz bu kadar boşuna yıpranmayın.

Hiperaktiftir belki. Psikoloğa götürün. Ne çocuklarınız ne de kendiniz bu kadar boşuna yıpranmayın.
cocuklara ilac verirler nesi var kizim cocuklarinin diye annem izin vermedi bu zamana kadar . haftanin 5 gunu yaninda olan ogretmenide oyle soyledi buyuyecekler cocuklarin hepsi oyle dedi o yuzden hic goturmedim onlari psikologa

Back
X