- 18 Ekim 2016
- 793
- 1.752
- 113
Bu kadar zor mu çocuk büyütmek ben artik cok yoruldum.. Gittikce akillanirlar diyorum sakinlerler diyorum ama olmuyor evde ki her türlu zulume katlaniyorum iki cocuk birbirini yiyor evde hep bağlık ciglik kardes kavgasi bir sekilde aşıyoruz her isi bir kenara biraktim onlarla ilgileniyorum yemekler yapiyoruz beraber pastalar yapiyoruz asla ellerine tv tablet vs vermedim Allah biliyor ya beyinleri ölmesin dedim aptallasmasinlar dedim. İkiside cok hareketli cok yaramaz okuldan birsey ogrenmeden gelirler saatlerce masada oturturum ki neyi dinlemedilerse onu ogretmek isterim. Yeri gelir kizarim sinirlerinim ama onlar benim evlatlarim biliyorum yaramazlar coğu cocuktan farklilar bunu ben biliyorum babalarinin sorumsuzlugunu bile ben sirtime yuklendim onun sorumluluklarinida aldim omzuma ama artik cok agir geliyor be.. cok yoruldum. Artik bu yüklendiğim hersey psikolojik olarak beni cok yordu bobreklerimin ikisindede kist memelerde kist omurgalarda kayma derken artik cok yiprandim..beni yipratan aslaa cocuklarim degil onlar benim herseyim ama beni yoran cevredeki insanlarin surekli yuzume nasil yaramazlar Allah sana sabir versin cok zorlar vb konusmalari birde gecenlerde kayinbabam cocuk tuvaletten pis cikti diye Cocuga egitim verilmeli tarzinda konusmasi oldu Ben sirf cocuklarima adamisim kendimi ne mucadeleler vermisim icime ata ata sagligimdan olmusum ne yapcagim bilmiyorum.. Yaslari 8 ve 5 gun gectikce buyuyecekler diyorum ama gun gectikce anlasamiyorlar buyuk olan herseye karsi cikiyor bir gun olsun odev yapmak istemiyor hergun yalvara yalvara yaptiriyorum bazende sen bilirsin yapmazsan yapma o senin sorumlulugun diyorum tamam diyip odevsiz gidiyor okula sasirdim inanin kucuk desen hep bir aglama hep bir dedigini ettirme cabasi... Ben herseyi kontrol edecegim derken herseyimi kaybetmisim . Cok yanlis yetistirmisim cocuklarimi ölsem gitsem bu dunyadan belki benden daha iyi yetistirirler cocuklarimi belkide onlarin bu yaramazliginin tek nedeni benim...
Gun boyu onlara cok darda kalmazsan asla vurmam bazen cok darliyorlar birbirlerime vuruyorular dayanamiyorum kıvırıyorum ama babalari işten geliyor en ufak seyde vuruyor deliriyorum sen bu cocuklarin birseyini ustlenmemişsin ne hakla vurursun.. Bugun buyuk oglum tuvalete girdi ona bagirdim cagirdim temiz birak deden bana cocuga terbiye ver dedi sirf sen pis biraktin diye dedim sonra bi ağit geldi girdim odaya kitlendim saatlerdir agliyorum gercekten iyi degilim baskalari yuzunden ben cocuguma bagirdim Allah bana bu baskiyi yapanlardan razi olmasin . iki cocugum babasiyla iceride ben odada agliyorum sirf onlara yansitmamak icin kendime gelmeye calisiyorum ama artik cok agir geliyor . Cocuklarla bir yere gitmek istemiyorum cunku yaramazlar gitmek istemiyorum cunku anlasamiyorlar kimseyle . Eve kapandik resmen annesine bile gitmeik istemez mi bi insan istemiyorum cunku huzur bulamiyoruz evde disariya gore daha sakinler
Gun boyu onlara cok darda kalmazsan asla vurmam bazen cok darliyorlar birbirlerime vuruyorular dayanamiyorum kıvırıyorum ama babalari işten geliyor en ufak seyde vuruyor deliriyorum sen bu cocuklarin birseyini ustlenmemişsin ne hakla vurursun.. Bugun buyuk oglum tuvalete girdi ona bagirdim cagirdim temiz birak deden bana cocuga terbiye ver dedi sirf sen pis biraktin diye dedim sonra bi ağit geldi girdim odaya kitlendim saatlerdir agliyorum gercekten iyi degilim baskalari yuzunden ben cocuguma bagirdim Allah bana bu baskiyi yapanlardan razi olmasin . iki cocugum babasiyla iceride ben odada agliyorum sirf onlara yansitmamak icin kendime gelmeye calisiyorum ama artik cok agir geliyor . Cocuklarla bir yere gitmek istemiyorum cunku yaramazlar gitmek istemiyorum cunku anlasamiyorlar kimseyle . Eve kapandik resmen annesine bile gitmeik istemez mi bi insan istemiyorum cunku huzur bulamiyoruz evde disariya gore daha sakinler
Son düzenleme: