Cnm nazi arkadaşlar sevap demiş ama dinen uygun değil ben bekarim ama bi ara kafaya taknistim ben de ne olursa olsun çocuğum olsa da bi tane evlat edibirim diye ve arastirdim ve dinen uygun olmadigini hakli gerekçelerle gordum
bizimle de paylasir misin neden dinen uygun olmadigini? Cok merak ediyorum dogrusu boyle hayirli bir sey nasil dinimize uygun olmaz
bizimle de paylasir misin neden dinen uygun olmadigini? Cok merak ediyorum dogrusu boyle hayirli bir sey nasil dinimize uygun olmaz
Benim eltimin cocugu tıbbı acıdan olması ımkansızdı eşinden dolayı.Eşinden ölü sperm hücresi bile yoktu.Evlat edinmek istediler ama eltimin ilk eşinden oğlu olunca çocuk esirgeme kurumundan olumsuz cevap çıktı ve bunlar konuyu kapatmışken 10 günlük bir yavrucuğu anne denilen cani sokağa terketmek üzereyken eşimin teyzesi görüp bize haber verdi.Bizde gönüllü olarak kabul ettik eltim baştan çok korktu ''ya iyi bir anne olamzsam'' diye.Bu zor günlerinde hep destek oldum ona benimde evladım var çünkü.Polise filen gidildi tutanaklar filen geçtiğimiz yaz davamız sonuçlandı ve kızımız kayınbiraderin nüfusuna geçti.Ogüzel evlatçık şimdi 3.5 yaşında.Eltimin bana dediği ''iyiki destek olmuşsun bana hiç pişman değilim.''Hepimiz üstüne titreriz haticemizin .Asla kızımdan ayırt edemem kendi evladıma ne alırsak onada aynısını alırız yaparız gezmeye beraber götürürüz kızımda kardeşi gibi bağrına basar.İnsanın vicdanı şefkati varsa özlemi varsa mutlaka ALLAH'ım ona yardım eder.Biraz uzun oldu kusura bakmayın...
İçinizden gerçekten nasıl hissediyorsanız öyle yaşayın ve davranın...(Bu arada bana da ciciannecim der meleğim.)
İYİ Kİ HAYATIMIZA GİRMİŞ İYİ Kİ VAR
arkadaşlar merhaba biz 5 yıldır evliyiz eşimle evliliğmizin son 4 yılı çocuk sahibi olmak için çabayla geçti sonuç olumsuz evlat edinme düşüncesine yaklaşıyoruz yavaş yavaş sizlerin arasında evlat edinen varmı nasıl yorumlarsınız bir başkasının evladına kendi evladınız gibi bakabilirimisiniz bu sorular hep kafamda yardımcı olup fikir verirmisiniz lütfen...
evlat aldığın çocuk erkekse sana, kızsa eşine haram oluyor..
ne güzel tebrik ederim sizi ve eltinizi..
eltinizin oğlu nerde kalıyor nedense onuda merak ettim..onada gerekli ilgiyi veriyordur umarım..
helal la haramı çok bilen bir milletiz ya seb-i süpyana bile bu tabuları yakıştırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?