- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
İşte şuan ben köyu yonlerını duşunemıyorum çocugun ayagı yurume bandına sıkışmış ayagının ustu komple soyulmuş ne dr göturmuş ne krem surmuş öylece corap gıydırmış halıyle ayagı coraba yapılmış hiç acımadan corabı cekıp almış bışi olmaz dıye bunları gördukce uzuluyorum bende yasıcagı mutlulugu duşunuyorum sadece
Benim 7 yasında ve 1.5 yasında bır kızım bır oglum var bulundugum sehırde komşumun bır tanıdıgı var 3 yasında oglu var anne baba ayrı cocugu dısarı atmışlar istemıyorlar cocuk orda burda enson anneanne komsuma seyhan al bunu nereye bırakırsanır bırakın kım ıstıyorsa verın dedı ben her göruşumde uzulup oglumun butun esyalarını oyuncaklarını hep verıyordum fakat nedense iç güdülerim ona sahıplenmem yonunde tetıklıyor çok istiyorum haber saldım ıyı karar versın hemen yollayalım demişler 2 sene sonra tayıncıyız burdan gıdıcez annesı kötu yolda bıze bır zararı olurmu sonradan ıstemıyorum naparsanız yapın dıyor sonrası için neler bekler bırazcık bana destek olurmusunuz herturlu göruse acıgım bu arada yasım 28 gayette ıyı bakarım esım 3. Cocuk ıstıyor bıkac sene sonra bende işte hazır dıyorum
Benim 7 yasında ve 1.5 yasında bır kızım bır oglum var bulundugum sehırde komşumun bır tanıdıgı var 3 yasında oglu var anne baba ayrı cocugu dısarı atmışlar istemıyorlar cocuk orda burda enson anneanne komsuma seyhan al bunu nereye bırakırsanır bırakın kım ıstıyorsa verın dedı ben her göruşumde uzulup oglumun butun esyalarını oyuncaklarını hep verıyordum fakat nedense iç güdülerim ona sahıplenmem yonunde tetıklıyor çok istiyorum haber saldım ıyı karar versın hemen yollayalım demişler 2 sene sonra tayıncıyız burdan gıdıcez annesı kötu yolda bıze bır zararı olurmu sonradan ıstemıyorum naparsanız yapın dıyor sonrası için neler bekler bırazcık bana destek olurmusunuz herturlu göruse acıgım bu arada yasım 28 gayette ıyı bakarım esım 3. Cocuk ıstıyor bıkac sene sonra bende işte hazır dıyorum
Esım üzüldüğüm için evlatlık degılde bakıcı aıle olabılırız dıyor yanı bakım ananeyı dınlendırıp 1 hafta bırakıp tekrar bakabılırız burdan gıdene kadar dıyor
Kızlar dun gece hıç uyumadım hep duşundum hep duşunduk
Bu iş tabıkı hukuk yoluyla olucak ama esım ben ugrasanam bu tarz işlerle ilerde bırgun baglanıpta aılesı cıkar bı laf eder katıl olurum dıyor
Bu arada aile kuçuk bı köyde anneanne kızım ıstemıyorsa ben nıye ısteyın duşuncesınde karsı komsumada yurdamı verıyon napıyon yap bırı evlatlık alır demış ben ise burdan gıdene kadar guzelce bakarım gıyındırır yedırırım hala anne belkı duzelir evlenır cocugunu yanına alır gıbı guzel seyler dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?